اخبار سرزمین
🔴شیخ نعیم قاسم در مراسم چهلمین روز شهادت #سید_مقاومت سید حسن نصرالله: #حزب_الله در همه زمینههای
🔴 شیخ قاسم: مراحل این پروژه اول پایان دادن به حضور حزب الله و گام دوم اشغال لبنان حتی از راه دور در هوا و تهدید و شبیه سازی لبنان به کرانه باختری است. .
۱۶ آبان ۱۴۰۳
۱۶ آبان ۱۴۰۳
🔴 شیخ قاسم: دشمن پنج لشکر متشکل از 65 هزار سرباز و افسر را در مرز آورد، بر این اساس که پس از از دست دادن لبنان، بنا به اعتقاد خود، رهبری مقاومت را وارد لبنان خواهند کرد.
به همه جبهه های مقاومت از یمن تا عراق، یمن و لبنان و حمایت بزرگ جمهوری اسلامی که برای حمایت از فلسطین بسیار ارائه کرده است، درود می فرستم.
@AkhbareSarzamin
۱۶ آبان ۱۴۰۳
🔴 شیخ قاسم: علاوه بر جبهه داخلی اسرائیل، تنها میدان می تواند تجاوزات فرامرزی را متوقف کند.
@AkhbareSarzamin
۱۶ آبان ۱۴۰۳
🔴 شیخ قاسم: ما ده ها هزار رزمنده آموزش دیده داریم که می توانند مقابله کنند و ثابت قدم بمانند و توانایی های لازم را برای مدت طولانی داریم.
#حزب_الله #سید_مقاومت
@AkhbareSarzamin
۱۶ آبان ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️وقوع یک عملیات ضد صهیونیستی در رامالله
🔸منابع عبری از عملیات تیراندازی در ورودی شهرک «شیلو» در نزدیکی رامالله خبر دادند.
🔸گزارشهای اولیه حاکی است که یک صیهونیست در این عملیات زخمی شده است.
🔸تصاویر منتشر شده نشان میدهد که عامل این عملیات که هنوز هویت وی مشخص نیست در تیراندازی نظامیان صهیونیست به #شهادت رسیده است.
@AkhbareSarzamin
۱۶ آبان ۱۴۰۳
🔴 شیخ قاسم: قدرت مقاومت، تداوم آن با وجود اختلافات نظامی و قدرت اراده و تقابل است و از این جهت ما قویتر هستیم.
@AkhbareSarzamin
۱۶ آبان ۱۴۰۳
🔴 شیخ قاسم: در قاموس ما جز استقامت و صبر و در میدان ماندن تا پیروزی چیزی نیست و ما را نمی توان شکست داد.
نتانیاهو نمی تواند پیروز شود و شکست خواهد خورد.
@AkhbareSarzamin
۱۶ آبان ۱۴۰۳
🔴بستن خیابانهای اراضی اشغالی توسط صهیونیستها در اعتراض به برکناری گالانت و عدم بازگشت زندانیان
@AkhbareSarzamin
۱۶ آبان ۱۴۰۳
🔴🔴 شیخ قاسم: زمان شکست ها گذشته و زمان پیروزی ها فرا رسیده است
@AkhbareSarzamin
۱۶ آبان ۱۴۰۳
۱۶ آبان ۱۴۰۳
🚀 تلآویو
مراکز مهم و استراتژیک رژیم در تلآویو زیر آتش موشکهای مقاومت قرار گرفته است.
#حزب_الله
@AkhbareSarzamin
۱۶ آبان ۱۴۰۳