عراقچی به زیارت حرم حضرت رقیه (س) مشرف شد
🔻«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه و هیأت همراه یکشنبه شب به زیارت حرم مطهر حضرت رقیه سلام الله علیها مشرف شدند.
#ایران
#سوریه
🇾🇪یمنالاسلام🇾🇪
@Akhbare_Yaman
توییت قابل تأمل مقام معظم رهبری: گروه های تکفیری مژده ای برای دشمنان جهان اسلام هستند.
🔻در حالی که تمام توجه امت اسلامی معطوف به مسئله فلسطین است، این افراد به جای توجه به واقعیت شوم صهیونیستی، توجه را در جای دیگری جلب می کنند.
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
خبرگزاری رسمی سوریه سانا:
🔻اسد در دیدار با وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد که سوریه با تمام قوا به مبارزه با سازمان های تروریستی ادامه خواهد داد.
#سوریه
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
فتحی بن لزراق - روزنامه نگار جنوبی:
🔻 اخیراً سفیر ترکیه در یمن گفته است که سرمایه گذاری یمنی ها در ترکیه در سال جاری به یک میلیارد دلار رسیده است.
🔻بزرگترین بخش این سرمایه گذاری ها متعلق به رهبران حزب اصلاح است.
🔻 آیا کسی از اعضای محترم این حزب می تواند به ما بگوید که این پول از کجا می آید؟
#یمن
🇾🇪یمنالاسلام🇾🇪
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
عبدالله بن عامر ؛
🔻 برافروختن جنگ در کشورهای عربی و مشغول ساختن مردم به نزاع ها و درگیری های داخلی بهترین وسیله برای واشنگتن و تل آویو است تا همه اعراب را از موضوع اصلی خود یعنی فلسطین دور کنند.
#یمن
#فلسطین
🇾🇪یمنالاسلام🇾🇪
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
🔴 اعتصاب در مدارس عدن و ابین
برای دومین هفته متوالی
🔷 بخشهای آموزشی در استانهای عدن و ابین در جنوب یمن در اعتراض به پرداخت نشدن حقوقها برای دومین هفته متوالی دست به اعتصاب زدند.
🔷 منابع محلی گزارش دادند که تعدادی از مدارس در استان های عدن و ابین در جنوب یمن در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق معلمان و شکست سیاست های دولت بن مبارک همچنان تعطیل هستند.
🔷 مناطق تحت کنترل ائتلاف و جناحهای آن در جنوب یمن از بحرانهای پیچیده در تمامی بخشهای حیاتی رنج میبرند که این امر باعث تشدید رنج و مشکلات شهروندان شده است.
#یمن
🇾🇪یمنالاسلام🇾🇪
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
🔴 آمار و ارقام سازمان بین المللی دریانوردی در مورد حملات یمن به کشتی های مرتبط با رژیمصهیونیستی
🔷 سازمان بین المللی دریانوردی اعلام کرد که از زمان شروع حملات یمن به کشتی های مرتبط با رژیمصهیونیستی در نوامبر ۲۰۲۳ تاکنون، ۶۹ حادثه تایید شده علیه کشتی های باری را در دریای سرخ و خلیج عدن رصد کرده است.
🔷 این سازمان افزود این حملات چندین نوع کشتی تجاری را تحت تاثیر قرار داده است که ۳۰ درصد از کل حوادث را کشتیهای کانتینری، ۲۹ درصد نفتکشها و کشتیهای فلهبر، ۱۰ درصد کشتیهای باری عمومی و ۲ نیز درصد دیگر کشتیها تشکیل میدهند.
#یمن
🇾🇪یمنالاسلام🇾🇪
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
26.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ «نحن حزباللّه»
🎤 محمدرضا طاهری، مهدی سلحشور، سیدرضا نریمانی، مهدی رسولی و حسین طاهری
🇾🇪یمنالاسلام🇾🇪
@Akhbare_Yaman
هدایت شده از یمن الاسلام 🇾🇪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پیش بینی و تدبیر رهبری برای بازگشت دوباره تروریست ها...
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
⭕ فراخوان تظاهرات علیه دولت عدن
🔻ناآرامی های مردمی در شهر عدن در جنوب یمن علیه دولت وفادار به ائتلاف سعودی و اماراتی تشدید شده است.
🔻این امر در سایه تداوم فروپاشی معیشتی و امنیتی همراه با بحران پول ملی و عدم وجود خدمات امنیتی صورت گرفته است.
🔻تعدادی از فعالان و اصحاب رسانه در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق و دستمزدها، خواستار تظاهرات در مقابل دروازه کاخ معاشیق در منطقه کریتر، شدند.
🔻اکثر بخشهای دولتی در عدن و مناطق وابسته به دولت بن مبارک شاهد ناآرامیها و اعتصابات گسترده به دلیل شرایط اسفبار معیشتی هستند.
#یمن
🔰 کانال تخصصی یمن و کشورهای خلیج همیشه فارس
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
⭕ عهد دولت صنعا با مردم غزه
🔻دولت صنعا با مردم فلسطین در نوار غزه عهد بست و تاکید کرد که برای دستیابی به این عهد، صرف نظر از هر اتفاقی تلاش خواهد کرد.
🔻محمد البخیتی، استاندار ذمار و یکی از اعضای دفتر سیاسی انصارالله، در پستی در سکوی (X) نوشت: «ما به برادران آسیب دیده خود در غزه و مردان، زنان و کودکان مظلوم اطمینان میدهیم که عملیات نظامی برای حمایت از آنها در زمین، دریا و هوا ادامه دارد و بدون توجه به چالش های منطقه ای و داخلی متوقف نخواهد شد.
این عهد و پیمانی است با ما تا زمانی که زنده ایم و کار قبل و بعد از آنِ خداست و نتیجه همه کارها از آنِ خداست.»
#یمن
#فلسطین
🔰 کانال تخصصی یمن و کشورهای خلیج همیشه فارس
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
⭕ واشنگتن در حال بررسی محاسبات خود در مورد تشدید تنش نظامی در یمن است
🔻پس از ناکامی ارتش اسرائیل در جنوب لبنان، ایالات متحده آمریکا در محاسبات خود درباره تشدید تنش نظامی در یمن تجدید نظر کرده است.
🔻در حالی که آمریکا فعالانه به دنبال تشدید تنش نظامی از طریق جناحهای نظامی وفادار به امارات در سواحل غربی به سمت حدیده بود، پس از شکست اسرائیل در جنوب لبنان یک گام به عقب برداشت.
🔻تیم لندرکینگ، فرستاده آمریکا به یمن گفت که کشورش به دنبال راه حل نظامی با انصارالله نیست.
🔻لندرکینگ در بیانیههای جدید خود گفت: ما در این زمان خاص به دنبال راهحل نظامی در یمن نیستیم.
🔻فرستاده آمریکا این عقب نشینی را اینگونه توجیه کرد که جستجوی راه حل نظامی «می تواند ویرانی بیشتری برای کشوری که سال ها جنگ دیده است به ارمغان بیاورد».
#یمن
🔰 کانال تخصصی یمن و کشورهای خلیج همیشه فارس
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman