eitaa logo
کانال اخبار یمن
573 دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
720 ویدیو
6 فایل
نظرات https://eitaayar.ir/login لینک گروه اخبار یمن برای گفتگو،لطفا برای عزیزانی که دوست دارند در این گروه باشند ارسال بفرمایید https://eitaa.com/joinchat/3677422596C3c94f7bd9f
مشاهده در ایتا
دانلود
توئیت مجاهد یمنی
هدایت شده از کانال اخبار یمن
توئیت مجاهد یمنی
‌‎ توسعت دائرة المواجهات الدائرة منذ الصباح بين قوات ‎ من جهة وقوات مايسمى بدرع الوطن والوية العمالقة من جهة اخرى بمديرية ‎ ، وسط تقدم متسارع لقوات صنعاء شرق المديرية الفاصلة بين محافظتي ‎ ومأرب. ، # ماریب دایره درگیری‌هایی که از صبح امروز در جریان است، بین نیروهای از یک سو و نیروهای موسوم به سپر ملت و تیپ‌های زرهی از سوی دیگر در فرمانداری. گسترش یافته است، در میان پیشروی شتابان نیروهای صنعا در شرق منطقه ای که استان های شبوه و مأرب را از هم جدا می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلال حضورنا يوم أمس مناورة "الصمود بوجه العدوان: "أنتم أمام خيارين، إن أردتم السلام فنحن أهل السلام وإن أردتم الحرب فنحن جاهزون وحاضرون في الميدان وعليكم أن تفهموا أنهُ ما لم تحققوه في ثمان سنوات لن تستطيعوا تحقيقه بعد الأن"
🔺سردار سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن روز گذشته با حضور در مانور «ایستادگی در برابر تجاوز» گفت: شما با دو گزینه روبرو هستید، اگر صلح می‌خواهید ما اهل صلح هستیم و اگر شما جنگ می خواهید، ما آماده و حاضر در میدان هستیم.
از سوریه بوی خوبی به مشام نمیاد و خبرهایی در راه است
کانال اخبار یمن
از سوریه بوی خوبی به مشام نمیاد و خبرهایی در راه است
🛑هواگردهای ارتش تروریستی آمریکا در پاسخ به حمله راکتی گروه‌های مقاومت به مواضع ائتلاف آمریکایی در تاسیسات گازی کونکو، مواضع نیروهای مقاومت در اطراف شهر دیرالزور را مورد هدف قرار دادند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار یونیسف: هر ۱۰ دقیقه یک کودک یمنی جان می‌دهد 🔹صندوق کودکان سازمان‌ملل متحد اعلام کرد که هر ده دقیقه یک کودک یمنی بر اثر مسائل قابل پیشگیری جان می‌دهد؛ این نهاد جهانی گفت در مجموع، 11 میلیون کودک یمنی نیازمند کمک‌های بشردوستانه هستند.
🚨تیراندازی مستقیم به تروریست های اشغالگر در حواره نابلس 🔴 عاملین عملیات موفق به فرار شدند 🎥ورود آمبولانس های ستاره داوود به محل عملیات 🔸مجریان عملیات از خودرو تیراندازی کردن و فرار کردن 🚨وضعیت مجروحان وخیم و متوسط است. 🚨عملیات هنگام اذان مغرب(افطار) انجام شد. 🚨افزایش تعداد مجروحان به ۳
خطاب به ریاض و ابوظبی؛ 🔴الحوثی: امریکا و اسرائیل می‌خواهند شما به جنگ ادامه بدهید| به جای منافع آمریکا به فکر خودتان باشید 🔰عبدالملک الحوثی، رهبر انصارالله یمن: ◽️اعلان تجاوز از عربستان نشان داد که آمریکا سنگ بنای تجاوز به یمن است. ◽️ائتلاف سعودی پس از شکست واضح، اینک  به دنبال گزینه‌ها و تاکتیک‌های جایگزین است. ◽️ما تاکتیک عربستان در ایجاد حالتی بین جنگ و صلح را نمی‌پذیریم. ◽️عربستان و امارات از حجم خسارت‌های خود بدون کسب دستاورد آگاه هستند. ◽️آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی به دنبال درگیر بودن ریاض و ابوظبی در تجاوز یمن هستند. ◽️آمریکا با علم بر اینکه ادامه جنگ برای عربستان خسارت‌ها و تبعات اقتصادی و امنیتی دارد، بازهم می‌خواهد ریاض را در این تجاوز باقی نگه‌دارد. ◽️ادامه محاصره بخشی اساسی از جنگ علیه یمن و غیرقابل پذیرش است. ◽️به عربستان و امارات نصیحت می‌کنم به خاطر منافع آمریکا به تجاوزشان ادامه ندهند و به فکر منافع خود باشند. ◽️صلح از طریق پایان دادن به تجاوز و محاصره و همچنین پایان اشغالگری و بازسازی یمن، در کنار دادن خسارت‌ها و تکمیل فرایند تبادل اسرا محقق می‌شود.
⭕️محمد علی الحوثی عضو شورای عالی سیاسی یمن گفت: به ائتلاف متجاوز سعودی اعلام می کنیم که اگر قصد خروج از یمن را دارند، راهشان باز است ⭕️وی گفت: از مهمترین نمودهای پایداری و استقامت ملت یمن، پیشرفت های نظامی و یکپارچگی و اتحاد حکومت است ⭕️الحوثی تصریح کرد : ما خواستار صلح واقعی هستیم نه نمایشی و تبلیغاتی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاهد | بأي وسيلة نقل وصل عضو المجلس السياسي الأعلى ‎ حفظة الله   للمشاركة في مسيرة ‎ بصنعاء 04 رمضان 1444هـ 26 مارس 2023م ‎