7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گسترش پالایشگاههای فراسرزمینی ایران از آمریکای جنوبی تا شرق آسیا
#فیلمنوشت
◀ تازه ترین اخبار و اطلاعات از مسائل #امنیتی و #سیاسی ایران و جهان، را در کانال #اخبار_ویژه ببینید
@Akhbarvijehh
رشته توئیت استاد شجاعی؛
صحبت های باراک اباما برای ایجاد اختلاف میان مردم و حکومت:
"شما باید آنقدر سوال و مشکل مطرح کنید، لجن پراکنی کنید و آنقدر توطئه کنید که شهروندان ندانند چه چیزی را باید باور کنند. وقتی آنها اعتماد به خودشان، رهبرانشان، رسانه های اصلی و نهادی سیاسی را از دست بدهند، آنگاه شما بازی را برده اید."
1. کسی (مسیح علینژاد) که خود را رهبر این اعتراضات می خواند ساکن آمریکا است و در خانه ای زندگی می کند که توسط اف بی آی حفاظت می شود.
2. او در پروفایل توییتر و اینستاگرام خود را روزنامه نگار و فعال معرفی می کند اما در واقع برای دستگاه تبلیغاتی آمریکا یعنی "صدای آمریکا" کار می کند. او در صدای آمریکا مجری یک برنامه است و بابت آن نیم میلیون دلار از دولت آمریکا دستمزد گرفته است.
3. او در یکی از برنامه های شبکه سی ان ان حضور یافت، اما راجع به حجاب صحبت نکرد بلکه گفت باید آمریکا را تحت فشار گذاشت تا از انجام مذاکرات هسته ای با ایران خودداری کند و تحریم ها را افزایش دهد.
4. او ارتباطات بسیار قوی با لابی های صهیونیست در آمریکا دارد. او جایزه "شجاعت اخلاقی" را از سوی کمیته یهودیان آمریکا دریافت کرد که سابقه طولانی در همکاری با سازمان اطلاعات اسرائیل دارد. او یکی از مهره های اصلی آمریکا و اسرائیل برای تضعیف ایران به شمار می رود زیرا ایران به طور جدی از جنبش آزادسازی فلسطین حمایت می کند.
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخبار_ویژه را دنبال کنید.
@Akhbarvijehh
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥در فتنه امروز با جنگ روایتها مواجهایم
حجتالاسلام رسایی:
🔹 از ابتدای انقلاب بحث تقلب در انتخابات مطرح میشد ولی سال ۸۸ مردم باور کردند چون رئیس مجمع تشخیص مصحلت نظام، رئیس مجلس خبرگان و نخست وزیر امام آن ادعا را داشتند.
🔹با این حال در آن سال صدها هزار نفر به خیابان آمدند ولی امسال در تهران ۱۳ میلیونی، ۲ هزار نفر آمدهاند.
🔹این فتنه مجازی است و فتنهگران به رسانه و شبکههای اجتماعی نیاز دارند تا روایتسازی کنند در حالیکه واقعیت آن نیست.
🔹برخی بازداشتشدگان میگویند از روی احساسات وارد میدان شدیم و فریب خوردیم.
◀ تازه ترین اخبار و اطلاعات از مسائل #امنیتی و #سیاسی ایران و جهان، را در کانال #اخبار_ویژه ببینید
@Akhbarvijehh
نخستین جلسه دادگاه میلاد حاتمی برگزار شد
🔹صبح امروز نخستین جلسه دادگاه متهم میلاد حاتم آبادی فراهانی از گردانندگان سایتهای قمار و شرطبندی در خارج از کشور و ۲۱ نفر دیگر از متهمان پرونده به ریاست قاضی صلواتی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی با حضور مستشار دادگاه، وکلای متهمان و نماینده دادستان برگزار شد.
🔹براساس کیفرخواست صادر شده برای میلاد حاتمی فرزند محسن، به افساد فیالارض از طریق اشاعه فساد به صورت گسترده و اخلال در نظام پولی و ارزی کشور و پولشویی و دایر کردن مرکز قمار و تشویق به فساد در نظر گرفته شده است.
◀ تازه ترین اخبار و اطلاعات از مسائل #امنیتی و #سیاسی ایران و جهان، را در کانال #اخبار_ویژه ببینید
@Akhbarvijehh
🔴هزینه های کمرشکن هلندی!
🔹وقتی رسیدم هلند گران شدن همه چیز به چشم می آمد. اینجا به دلیل گرانی شدید بنزین، مردم تشویق به استفاده از ماشین های برقی می شوند. هزینه برق ماشین دقیقا دوبرابر شده بود. شنیدم یکی از همین ایرانی های ساکن اینجا که ماشینش با بنزین کار می کند گفته برای هر بار بنزین زدن به بلژیک می رود. چون باز به نسبت ارزان تر در می آید.
🔸رفتم یه کافه و نشستم به مطالعه که سر صحبت با مغازه دار آنجا باز شد. گفت که یک پروسه ۵ ساله طی شده تا به هلند رسیده. اول پناهنده شده به ترکیه. بعد از مدتی منتقلش کرده اند به کمپ یونان. بعد از مدتی کمپ یه کشور دیگر بعد از مدتی هلند. زمان زیادی در کمپ بوده اند و اضطراب اینکه بلاخره پذیرش می شوند یا نه. تازه شروع میشود یادگیری زبان هلندی و تلاش برای یافتن کار و روزگار سختی را خلاصه گذرانده بود تا امروز. الان یک مغازه اجاره ای داره و هفت روز هفته صبح تا بعداز ظهر با همسرش کار می کند تا بتواند خرج زندگی را در بیاورد.
🔹حرف از ایران شد و اظهار ناراحتی و تاسف کرد که باور نمی کند مردم ایران انقدر ناراضی باشند. گفت که از زندگی بیرون از ایران خبر ندارند و نمی دانند که هرجا باشی چقدر باید تلاش کرد تا بتوانی یک زندگی خیلی معمولی را تازه بسازی.
🔸گفت: اینجا در مغازه ما همه چیز برقی است. ماهی ۸۰۰ یورو هزینه برق پرداخت می کردیم یعنی ۲۴ میلیون و الان بعد از این گرونی ها رسیده به ۴۰۰۰ یور. به پول ما یعنی ماهی ۱۲۰ میلیون. ۵ برابر شده. و تازه این وضع ماست. برای بقیه که از سیستم گازی استفاده می کنند گرانی ۷ برابر شده.
🔹گفتم: حالا در ایران زمستان که می شود انقدر خانه ها گرم است و چلچراغ ها روشن که در و پنجره باز می کنند... یک لبخند تلخ زد و گفت: اینجا بروید ببینید مردم در خانه ها چگونه زندگی می کنند. شب ها یک تا دو چراغ روشن می کنند. جوراب بافت می پوشند لباس بافت می پوشند شلوار گرم کن می پوشند. چرا؟ چون نمی توانند از پس هزینه گاز و برق برآیند. برخی که همان چراغ هم روشن نمی کنند و شمع روشن می کنند. هم نور می دهد هم گرما.
🔸خیلی صحبت کرد و وقتی از زندگی سختش می گفت نمی دانستم چه بگویم. بخصوص که می گفت و تا پایان عمر همین است. ما که نمی توانیم به راحتی خانه بخریم. الان سالهای سال است دوستانی در هلند هستند و نتوانستند خانه بخرند. اما خب باید هفت روز هفته را کار کنیم که بتوانیم زندگی را اداره کنیم.
🔹غم انگیز اینکه هیچ هم طلبکار نبود، و به سیستم هلند هیچ بد و بیراه نمی گفت. فقط گفت ایران خیلی شرایط خوبی دارد که وابسته نیست. الان این کشورهای اروپایی به شدت به هم وابسته هستند. همین هلند به همه چیز وابسته است و الان سر قضیه اکراین واقعا از همه جهت دچار مشکل شده است.
✍ مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی در فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخبار_ویژه را دنبال کنید.
@Akhbarvijehh
انصاف و وجدان
شش ماهی که ایران بودم کیفیت همه چیز خیلی بالاتر رفته بود. سیستم بانکی، انواع اپلیکیشن های رفاهی تفریحی، وفور رستوران ها و کافی شاپ ها، شلوغی چشم گیر آنها. جشن تولدهایی در آن ها برپا بود... و پارک ها شلوغ، دورهمی های رفاقتی و خانوادگی. صدای بگو بخند همه جا را گرفته بود. من خیلی جاها رفتم. خیلی عکس و فیلم گرفتم. مراکز تجاری خیلی بیشتر شده بود. قدم به قدم یک ساختمان تجاری بزرگ که در هر کدام هم می رفتی مردم در حال رفت و آمد و خرید. سرویس دهی ها خیلی قوی شده بود. به روز ترین اجناس و ... فقط گران تر شده بود. گران تری که در پست بعدی می نویسم وقتی برگشتم در هلند با چه وضعی مواجه شدم.
در این بازه زمانی چند دانشگاه و مدرسه هم رفتم. دوره های استارتاپی خیلی قوی دیدم که به شدت در حال فعالیت هستند. واقعا برایم جالب بود. سطح فعالیت و دانش و بودجه و حتی گروه سنی کسانی که فعالیت می کردند و همه دارای تحصیلاتی عالی دانشگاهی بودند و نخبه می نمودند. حتی در یکی از دوره های آموزشی آنها شرکت کردم. موضوعی بود که همین الان در دنیا تازه مطرح شده و آنجا فارسی و انگلیسی در حال تدریس بود. فعالیت برخی از این استارتاپها تا کشورهای همسایه هم پیش رفته بود و یک هم افزایی عالی شکل گرفته بود. جوانانی کم سن که به شدت مشغول بودند و از آینده درخشان ایران و جوان ایرانی می گفتند و چشمان من برق می زد. خلاصه خیلی حس خوب و امیدوار به خود گرفتم و خدا را شکر کردم.
روزی که داشتم بر می گشتم هنوز این حواشی پیش نیامده بود. فرودگاه را تا این حد شلوغ ندیده بودم. آخر شهریور بود و ظاهرا مردم به سفرهای تفریحی می رفتند. به شدت شلوغ و غالبا خانوادگی. در دلم گذشت که مردم در دنیای واقعی واقعا زندگی خیلی خوبی دارند. در امنیت و آرامش و دوری از سختی واقعی زندگی را می گذرانند... صف خیلی طولانی برای زدن مهر گذرنامه ایجاد شده بود. واقعا جمعیت خیلی بود. یک دفعه یک آقایی داد زد که مردم رو خسته کردید چرا انقدر کند کار می کنید بابا یکی بره اعتراض کنه! یه آقای دیگه گفت: شما برو اعتراض کن ما پشتت در میایم. آقای اول گفت: بعید می دونم شماها آدم رو شیر می کنید آدم جلو می ره می بینه پشتش خالیه. نرفت خلاصه جلو ولی بلند بلند به غر زدنش ادامه داد و خستگی در صف ایستادن رو بیشتر کرد با صداش.
این گذشت و رسیدم فرودگاه آمستردام. این چندمین بار بود که با چنین صف سنگینی مواجه میشدم. تقریبا همیشه بخصوص این دفعه آخر چندین بار این اتفاق رخ داده. حتی در اخبار هلند بارها در خصوص شلوغی و کندی کار در فرودگاه اسخیفول صحبت شده. خسته از یک سفر طولانی باز در صف قرار گرفتیم. اما اینبار اینجا هیچکس اعتراضی نمی کرد. همه خیلی مودب ایستاده بودند و صف به آرامی جلو می رفت. موقع رفت هم به این شکل بود. با اینکه بیش از دو ساعت معطلی کشیدیم اما حتی یک نفر اعتراض نکرد... با اینکه در صف ایرانی کم نبود...
این اعتماد به نفس کاذب و اخلاق طلبکارانه فقط در ایران خریدار دارد... ایرانی بی اعصاب و معترض ایران، ایرانی مبادی آداب و قانون می شود در خارج. چرا؟ چون اینجا داد و فریاد و شلوغ کردن و اعتراض کردن هزینه سنگینی دارد...
همین اواخر که در هلند به خاطر اعتراضات مردمی شلوغ شد و برخی به اموال عمومی آسیب وارد کردند، دوست هلندی می گفت چون تمام زندگی مردم اینجا وابسته به حساب بانکی است، به راحتی اولین کاری که پلیس می کند پس از شناسایی فرد، حساب بانکی اش را می بندد و رسما او را به خاک سیاه می نشاند. این کار پلیس سر اعتراضات اخیر کانادا و آمریکا هم رخ داده بود.
💡 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند و ایران
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخبار_ویژه را دنبال کنید.
@Akhbarvijehh
🔺برای فرزندان خود تولد میگیرند و فرزندان مارا یتیم میکنند...
#علی_کریمی
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخبار_ویژه را دنبال کنید.
@Akhbarvijehh
برای من واقعا این تحول گرایش به اضافه کردن به قول اینها حیجاب☺️ به تبلیغات در اروپا خیلی قابل توجه است.
حتی اگر برایشان صرفا، صرفه اقتصادی دارد، نشان از هر روز بیشتر شدن مشتریهای دارای پوشش سر هست.
عکسی از یک فروشگاه در هلند.
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخبار_ویژه را دنبال کنید.
@Akhbarvijehh
⭕️ وزارت اطلاعات گزارش کامل از آشوب های اخیر به وزارت امور خارجه و کمیسیون امنیت ملی ارائه داد
💢وزارت اطلاعات گزارش کاملی به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ارائه کرده است که حاکی از تلاش برخی افراد و جریانهای معاند،برای ایجاد اغتشاشات و گسترش آن است
💢همچنین وزارت اطلاعات به وزارت امور خارجه درباره فعالیت برخی از سفارتخانهها یا تجمعاتی که به واسطه پشتیبانی کشورهای خاص در برابر نمایندگیها و سفارتخانههای ایران در خارج از کشور انجام شده بود نیز گزارشهای کاملی ارائه داده است، اکنون دلیل انجام اغتشاشات کاملاً واضح است.
💢 این جریانات اگرچه در برخی موارد بهدنبال تحریک احساسات بودند، اما برنامهریزیهای دقیق و همهجانبهای از سوی سرویسهای خارجی در این زمینه انجام شده که ملت ایران اکنون متوجه این موضوع شده
◀ تازه ترین اخبار و اطلاعات از مسائل #امنیتی و #سیاسی ایران و جهان، را در کانال #اخبار_ویژه ببینید
@Akhbarvijehh
کمک فکری
این مدت گروههای ایرانیان هلند و فرانسه و بلژیک را هم نگاه می کردم. با هم اختلاف نظر جدی دارند. برخی اعتراض دارند که حجاب آزاد شود در ایران اما نمیخواهند زیر پرچم سلطنت طلب و مجاهدین و تجزیه طلب بروند. بخاطر همین قرار می گذارند که روز و تجمع در ساعتی متفاوت باشد. برخی می گویند حالا متحد شویم بعد درباره اش صحبت می کنیم. برخی در همان تجمع ها با هم دعوایشان شده و متاسفانه حرف های بدی در گروه بینشان رد و بدل می شود...
چرا؟ چون نه یک رهبر مورد اعتماد و مردمی دارند، نه یک دکترین که بر اساس آن جلو روند. نه در شرایط فعلی خط مشی قابل احترامی دارند.
این در حالیست که گروه مقابل یک مکتب اسلام دارند و یک پرچم ایران اسلامی. دکترین مشخصی بنام ولایت فقیه دارند. جمهوری را بر مبنای اسلامی قبول دارند و تا ظهور برنامه شان مشخص است.
اینها از بالا می توانند کل هدف و مسیر را ببینند و در این میان هر مشکل و حادثه و خطایی رخ دهد مغزشان تشخیص می دهد که خب باید به تفکیک این ها را حل کرد. اما گروه اول چون فقط در روز و لحظه زندگی می کنند، هر ضعف و خللی می بیند ریشه را می زنند و می گویند این باید برود، آن باید حذف شود. بعد اگر بپرسی چه چیزی جایگزین بشود. چه استراتژی و برنامه ای بعد آن دارید. نمی دانند.
البته در هر دو سمت این گرایش، یک طیف بلند وجود دارد. در گروه اول برخی به آخرین درجه بدفهمی و ناشنوایی و ناباوری رسیدهاند تا میرسیم به برخی که فقط منتقد هستند، دلسوز ایران و مردم هستند و نگاه عدالت و آرامش دارند و دنبال همفکری صادقانه هستند.
در گروه دوم هم برخی قوی ترین قلب ها و تفکرات را دارند و خوب می بینند و خوب تشخیص می دهند و با تمام وجود در پی حل مسائل و اصلاح و بهبود هستند. برخی هم تحت تاثیر هیجانات و نظرات، قرار می گیرند و نیاز به کمک فکری دارند.
تلاش فکری، اخلاقی، روشنگری، فرصت تفکر و ارتباط دلسوزانه به خیلی ها کمک می کند که این تهدید را فرصتی برای رشد و پختگی خود ببینند و به دور از هیجانات، دست در دست هم دهند که بدون زدن به ریشه، شاخ و برگ ها را اصلاح کنند و در مسیر نور و رشد یک جامعه قرار دهند.
💡 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند و ایران
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخبار_ویژه را دنبال کنید.
@Akhbarvijehh
🌏کشورهای دیگر چگونه فضای مجازی خود را فیلتر می کنند؟/آیا سانسور دنیای مجازی فقط در ایران است؟!
🔷مهدی پیش بین فعال رسانه ای نوشت:
🔹با توجه به فیلتر اینستاگرام، واتس اپ و برخی پلتفرم های غیربومی در جریان اتفاقات اخیر، برخی رسانه های و شخصیت ها، جوری به مردم القا می کنند که گویی محدودیت دنیای مجازی فقط در ایران رخ می دهد، اکنون چند نمونه از اعمال محدودیت های مجازی در کشورهای دیگر را بررسی می کنیم؛
🔹مجری برنامه ای در MTV آمریکا به اسم Tila Tequila حساب توییترش به خاطر توییت های ضد یهود بسته شد. توییتر در سانسورکردن او در فضای مجازی پیش قدم شد و بعدا فیس بوک و اینستاگرامش هم حذف شد.
🔹یکی از شخصیت های معروف یوتیوب ویدیوهایی با ۳۰۰ میلیون بازدید، به اسم PewDiePie به خاطر شوخی با رفتار آمریکا با داعش حسای توییترش بسته شد.
🔹خانم Marjorie Taylor Greene یکی از سناتورهای کنگره که طرفدار ترامپ نیز هست، ژانویه ۲۰۲۲ حساب شخصی تویترش به دلیل اظهار نظر درمورد واکسیناسیون کرونا بسته شد.
🔹یک خواننده آمریکایی رپ به اسم Azealia Banks که بیشتر به خاطر توییت های رک و پوست کنده اش شناخته می شود، به خاطر توییت های تند در خصوص همجنسگرایی، اکانتش بسته شد.
🔹آقای Alex Jones مجری تلویزیون و تهیه کننده برنامه Right-wing که تئوری پرداز توطئه نیز هست به خاطر حرف هایی که به نظر توییتر خوشایند نبود و تئوری توطئه بود، حساب توییتر، یوتیوب و فیس بوکش بسته شد و پادکست هایش از اپل سرویس حذف شد. به طور کلی سانسور شد.
🔹ادعاهای ضد یهود یکی از مهم ترین خطوط قرمز توییتر هست. برای همین موسیقی دان بریتانیایی، née اRichard Kylea Cowie از توییتر، فیس بوک، اینستاگرم و حتی یوتیوب حذف شد.
🔹در سال ۲۰۲۱ یک سرآشپز سلبریتی در استرالیا به اسم Pete Evans به دلیل حرف هایی که تئوری توطئه شناخته شد حساب توییتر و اینستاگرامش بسته شد.
🔹بسته شدن حساب ترامپ رئیس جمهور قبلی ایالات متحده و حساب توییتر و اینستاکرام Kanye West نمونه های بارز سانسور این پلت فرم ها و گزینش در انتشار است.
🔹این ها تنها چند نمونه جزئی از محدودیت های دنیای مجازی در دیگر کشورهاست، حال ممکن است عده ای بپرسند؛ مثلا در آمریکا فقط حساب چند کاربر مسدود شده نه کل نرم افزار؟! پاسخ به این شبهه بسیار ساده است؛ این نرم افزارها بومی کشور آمریکا هستند و هر آنکس را بخواهند مسدود و معلق از فعالیت میکند. این دقیقا کاری است که اکنون انجام میدهند! این مسئله همان موضوعی است که ایران از اینستاگرام درخواست دارد یعنی مطابق قوانین کشور ما حرکت کند...
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخبار_ویژه را دنبال کنید.
@Akhbarvijehh