فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اردوغان نتانیاهو را هیتلر و نازی می خواند و همه چیز به او می دهد
احمد داوود اوغلو، نخست وزیر سابق ترکیه و متحد سابق اردوغان : حکم این است؛ برگرد و به نتایناهو بگو تجارت را با تو قطع میکنم؛ آسمان کشورم را به روی هواپیماهای تو میبندم و اگر از ظلمت دست برنداری با کشتیهایم کمکها را خواهم فرستاد و با هلیکوپترهایم مثل پرندگان ابابیل آنها را بر سر غزه خواهم ریخت! به نتانیاهو بگو اگر با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان دست از جنایت برنداری، به همین ماه رمضان با تمام قدرتم آنجا خواهم بود.
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخـبار_ویژه را دنبال کنید،
@Akhbarvijehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمامدنیا مکدونالد رو تحریم کردن شکم پرستا تو مدینه جلوی شعبه اش صف کشیدن ،خجالت آورتر اینکه یه آمریکایی بهشون میگه جای بهتری برای غذا خوردن پیدا کنید !!
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخـبار_ویژه را دنبال کنید،
@Akhbarvijehh
🔴مراقب توصيفمون از ایران باشیم/تعادل، باید رعایت شود!
🔹دوستان یه نکتهای به خاطرم رسید، گفتم اینجا هم بیان کنم. البته عزیزانی که اینجا هستن قطعا خودشون خیلی از من واردتر هستن و آشنا به اصول
ولی گفتنش خالی از لطف نیست.
اینکه در حال حاضر عمدتا دوستان انقلابی ایران رو به بیمار و یا مادر بیمار تشبیه میکنند.
خب این تعبیر درست هست، اما باید توجه داشته باشیم سطح این بیماری چیست؟ سرماخوردگی؟ آنفلوآنزا یا خدایی نکرده سرطان؟
🔹میدونین چی میخوام بگم؟
میخوام بگم در ترسیم اوضاع کنونی و آوردن مردم پای صندوقهای رای، طوری رفتار نکنیم انگار کشور بیمار در حال احتضار هستش.
بله مشکل داریم. خیلی هم مشکل داریم و اتفاقا رای میدیم که مشکلات برطرف بشه.
اما دستاوردها و پیشرفتها را هم فراموش نمیکنیم.
🔹درواقع در ترسیم و توصیف شرایط کنونی باید تعادل بین بیان مشکلات و دستاوردها برقرار باشه تا از اون طرف منجر به سرخوردگی و ناامیدی نشه!
✍ایلیا دبیری(گفتگوی درون گروه کلاسی)
کنشگران انقلابی
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخـبار_ویژه را دنبال کنید،
@Akhbarvijehh
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مجری سرشناس و ضد ایرانی الجزیره: ما در کشورهای عربی انتخاباتی مانند انتخابات ایران میخواهیم
🔶«فیصل القاسم» مجری الجزیره: ما در جهان عرب انتخاباتی نظیر آمریکا و انگلیس نمیخواهیم بلکه انتخاباتی شبیه ایران میخواهیم؛ چه موافق این کشور باشیم چه مخالف، این کشور دارای انتخابات و جناحهای سیاسی فعال است.
پ ن : انتخابات نعمتی که در دست ما و حسرت و آرزوی دیگران و اما قدرش را نمی دانیم !!!؟؟؟
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخبار_ویژه را دنبال کنید
@Akhbarvijehh
چرا با حرفهای ضدامنیتی ظریف برخورد نمی شود ؟
#علیرضا_تقوی_نیا
🔸️جواد ظریف وزیر امور خارجه دولت غربگرای حسن روحانی که برجام حاصل تفکر او بود ، در یک جمع دانشجویی اظهار داشته : به حضرت ابوالفضل قسم موشک مهم است اما مردم مهم ترند.
🔸️در این خصوص چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ قرار دادن موشک در مقابل زندگی و منافع مردم اشتباه و حتما خیانت بزرگی است که جریان غربگرا به عمد یا غیر عمد مرتکب می شود.
🔸️از اساس مگر غیر از اینست که موشک برای بازدارندگی کشور و امنیت خود مردم ساخته می شود ؟
🔸️پس چرا آقای ظریف قسم می خورد که موشک مهم است ولی بعد از آن "اما" می آورد ؟
🔸️"اما" ، ادات استدراک است که جمله قبل از خود را نفی می سازد یا به تعبیر دقیق ادبیات فارسی، رفع توهم می کند .
2️⃣ خبط بزرگ یک جریان سیاسی در کشور اینست که خیال می کند وسایل دفاعی ، باعث افزایش دشمنی دیگران می شود و نباید بر آن تاکید ورزید.
🔸️اما تئوریسین های بزرگ واقع گرایی در روابط بین الملل مانند "هانس مورگنتا" اتفاقا تصریح دارند که باید روز به روز توان نظامی یک کشور را افزایش داد و کاملا آن را به نمایش گذاشت تا توازن وحشت تقویت و تهدیدات نظامی مرتفع شوند.
3️⃣ همین استدلال موشک مهم است اما مردم مهم ترند را روحانی برای برنامه اتمی ایران در سال ۹۲ به کار برد.
🔸️او به صراحت گفت خیلی خوب است که چرخ سانتریفوژ بچرخد اما ابتدا باید چرخ زندگی مردم بچرخد.
🔸️این شعار فریبنده باعث پیروزی روحانی در انتخابات سال ۹۲ شد زیرا بخشی از مردم ایران گمان کردند عقب نشینی از برنامه اتمی باعث بهبود وضعیت معیشتی آنها و دست برداشتن آمریکا از تحریم های خود علیه جمهوری اسلامی می گردد.
🔸️عاقبت برجام نیز که دیگر نیاز به توضیح ندارد و حتی در دولت اوباما هم اجرا نشد و منافعش برای ملت ایران بنا به گفته رئیس وقت بانک مرکزی "تقریبا هیچ" بود.
4️⃣ به این نکته باید توجه داشت که دکترین های سیاست خارجی آمریکا به صراحت می گویند باید ظرفیت های استراتژیک جمهوری اسلامی را خالی کرد ؛ یعنی نقاط قوت این نظام که باعث پایداری در برابر آمریکا ، استمرار حیات و بازیگری موثر آن در محیط بین الملل شده ، و عجیب آن که یک جریانو سیاسی در ایران کاملا همسو با آمریکا دقیقا به دنبال از بین بردن این قابلیت هاست.
🔸️یادمان نرفته یک روزنامه اصلاح طلب بعد از برجام و عقب رفتن برنامه اتمی کشور برای سالها، رسما تیتر زد که "حالا نوبت مذاکره در مورد موشک هاست".
5️⃣ تاسف بارتر از همه موارد فوق آنست که این جریان سیاسی که ظریف نیز در آن عضویت دارد ، با فرافکنی کامل ، ناکامی راهبردهای خود در سیاست خارجی را به نهادهای دفاعی و جریان سیاسی رقیب مرتبط می کند تا هزینه شکست هایش را نپردازد.
🔸️فی المثل وقتی ترامپ برجام را پاره کرد، به جای آن که بپذیرند امید شان به رابطه متوازن آمریکا از اساس اشتباه بوده ، آزمایش های موشکی نهادهای نظامی را در تحریک ترامپ موثر می دانستند.
🔸️به بیان دیگر آنها معتقدند آمریکا حق دارد از ۱۰ هزار کیلومتر دورتر و آنسوی کره خاکی به خلیج فارس بیاید، در مرزهای ایران پایگاه نظامی احداث کند،جمهوری اسلامی اسلامی را تهدید نماید اما سپاه پاسداران نباید موشک هایش را نشان دهد تا مبادا خاطر واشنگتن مکدر گردد.
7️⃣ القائات این جریان سیاسی به افکار عمومی داخل مصداق تام و تمام خیانت و تهدید امنیت ملی بوده و باید با آن برخورد اساسی کرد زیرا موشک از جمله ادواتی است که مستقیما با امنیت ملی و بقای کشور که مردم در آن ساکن اند نسبت دارد و هرگونه تشکیک در آن، کمک به تحقق راهبردهای دشمنان تاریخی ملت ایران و جنبیدن طمع آنها خواهد بود.
8️⃣ رفتارهای اخیر ظریف با توجه به سابقه و مشروعیت کاذبی که در افکار عمومی به دلیل مسئولیت های سابقش دارد، باید توسط دستگاه های امنیتی و قضایی مورد بررسی جدی قرار گیرد زیرا بر ادراک و شناخت بخشی از مردم تاثیر مستقیم نهاده و اذهان آنها را آماده پذیرش ادعاهای آمریکا علیه دستاوردهای نظامی ایران می کند.
9️⃣درکدام کشور جامعه نخبگانی به خود حق می دهند ابزارهای دفاعی و مولفه های بازدارنده میهن شان را زیر سوال ببرند ؟
🔟همین امروز نیز برای برخورد امنیتی با ظریف دیر است و از مدت ها قبل هنگامی که به عنوان وزیر خارجه ایران اظهار داشت : آمریکا می تواند بایک بمب کل سیستم نظامی ایران را از کار بیندازد، باید برای او پرونده قضایی تشکیل می شد، زیرا مصداق تقویت موضع دشمن در برابر کشور خود و تشویش اذهان عمومی بود.
📌آمریکا اگر میخواست داخل جمهوری اسلامی جاسوس هایی داشته باشد (که قطعا دارد) بدون تردید یکی از دستوراتی که به عوامل خود می داد برجسته کردن تهدید نظامی خود و تلاش جهت خلاص شدن از موشک های ایران بود تا بتواند از طریق چماق و با نشان دادن هویج های خیالی ، منویات خود را بر تهران تحمیل نماید.
@Akhbarvijehh
درآمدي بر بيانيه 110 نفر
محمدكاظم انبارلويي
بيانيه 110 تن از چهرههاي اصلاحطلب مهم است. مهم نه از باب اينكه آنها اعلام كردند در انتخابات آینده شركت ميكنند و فهرست ميدهند . مهم از اين باب كه 6 گزاره عقلاني در آن نهفته است . آنها اعلام كردهاند:
1- حق رأي يك ظرفيتسازي برای كنش سياسي است، از آن نميگذريم.
2- خيرحضور در انتخابات بيش از تحريم آن است.
3- محبوبيت ما با راديكال شدن حاصل نمي شود.
4- تحريم و مشروعيتزدايي به كار انقلاب ميآید ما نميخواهيم انقلاب كنيم چون ممكن نيست.
5-تحريم انتخابات موجب تشديد تحريم اقتصادي ميشود.
6- كاهش مشاركت تحريمها و تهديدهاي دشمن را تشديد ميكند.
ترجمه ساده اين 6 گزاره اين است كه اين 110نفر كه در ميان آنها اساتيد دانشگاه ، افراد خوشسابقه در خدمتگزاري به مردم در دولتهاي گذشته ، روزنامهنگار،نويسنده ، فعال سياسي و ... ديده ميشود به جبهه اصلاحات كه اكنون نمايندگي جريان به اصطلاح اصلاحات را يدك ميكشد ميگويند:
شمايان در حال همراهي و همگرايي با سياستهاي تجاوزگرانه آمريكا براي تشديد تحريمها و تهديدها عليه ملت ايران هستيد. اين بزرگترين خيانت به ملت است و ما نميخواهيم در اين خيانت با شما شريك باشيم.
ترجمه ديگر اين گزارهها اين است كه رأي دادن يك حق است آمريكا ميخواهد اين حق را از بخشي از فعالان سياسي كشور بگيرد و با كاهش مشاركت مهر عدم مشروعيت به نظام بزند، تا هرگونه تجاوز نظامي و تحريم اقتصادي را توجيه كند. ما حاضر نيستيم در اين حوزه همصدايي با پنتاگون ، سيا و اشرار كاخ سفيد داشته باشيم.
در بيانيه 110 نفر حاوي تيكهپراني به نظام و فحش و ناسزا به رقيب زياد است اما اگر اين ناسزاگوئيها و تيكهپرانيها را كنار بزنيم آن 6 نكته عقلاني را در سياستورزي حضرات در سپهر سياست ايران به خوبي ميشود ديد.
بيانيه 110 نفر در حقيقت يك توبهنامه سياسي از فتنههاي 78و88و98 و عدم همراهي با حزب كومله در گفتمان زن زندگي آزادي است، آنهم از باب محاسبات دو دوتا چهارتا سياسي، كه تصريح شده است: خير «مشاركت» بيشتر از شر «تحريم» است.
فهم «خير همگاني» و انتخاب بين دو گزينه بد و بدتر كمترين دستاورد اين بيانيه براي يك ضلع رقابت سياسي در انتخابات 11 اسفند است.
اكنون جبهه اصلاحات بين دو گزينه قرار دارد.
گزينه پيوستن به رضا پهلوي ، احزاب تجزيه طلب ، مخالفان نظام، منافقين و اردوگاه غرب بهويژه آمريكا عليه ملت ايران يا گزينه پيوستن به 110 تن از نخبگان حوزه به اصطلاح اصلاحطلبي كه رفقاي گرمابه و گلستان قبل و بعد از انقلاب با آنها بودند.
جريان انقلاب همواره در گذشته در نقد سياستورزي در جريان اصلاحطلب اعلام ميكرد اينها وابسته به اجانب و بيگانگان و تابع سياستهاي تجاوزكارانه آمريكا هستند آنها باور نميكردند. امروز دوستان خودشان در بيانيه 110 نفر تصريح و اعتراف دارند بخشي از اين جريان در تحريم و تهديد آمريكا و جنايات بيحد و حصر دشمن در ايران و منطقه شراكت دارند و ميخواهند اين همراهي با ظالم و سركوب مظلوم را ادامه دهند.
مجمع روحانيون مبارز در برزخ انتخاب اين دو گزينه گير كرده است چشم آنها به خاتمي و بهزاد نبوي است كه به سوي كدامين مي روند :
همصدايي با ملت يا همگرايي با دشمن؟!
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخبار_ویژه را دنبال کنید
@Akhbarvijehh
جمله تکان دهنده از مقام معظم رهبری
اگر کسی در نظام جمهوری اسلامی در مسئولیتی مشغول کار است، ولی آرمانهای نظام جمهوری اسلامی را آنگونه که امام بزرگوار ترسیم کرده است و در قانون اساسی تجسم پیدا کرده، در دلش قبول ندارد، اشغال آن پست برای او «حرام شرعی» است.
۱۳۸۰/۰۸/۰۸
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخبار_ویژه را دنبال کنید
@Akhbarvijehh
🔴 جدی از خودمون بهتر داره انتخابات رو تبلیغ میکنه!
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخـبار_ویژه را دنبال کنید،
@Akhbarvijehh
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚽️ نفرت رونالدو از رژیم صهیونسیتی و حمایتش از کودکان مظلوم غزه
رونالدو اعجوبه و فوق ستاره فوتبال که هم اکنون با توجه به موقعیت و محبوبیت و ثروت و داراییهای مثال زدنی، به یکی از ، باغیرت ترین و باشرف ترین مردم دنیا تبدیل شده است.
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخـبار_ویژه را دنبال کنید،
@Akhbarvijehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اعترافات نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، از تاسیس داعش تا تبعات جهانی جنگ عراق
🔹 رابرت کندی: ما بیشتر از مجموع ۱۰ کشور بعدی برای ارتش خود هزینه میکنیم. و ما از سال ۲۰۰۱ تاکنون ۸ تریلیون دلار برای جنگهای بیفایده هزینه کردهایم.
🔹 ما عراق را با وضعیتی بدتر از زمانی که وارد آن شدیم، ترک کردیم. ما بیشتر از صدام حسین عراقیها را کشتیم.
🔹 ما داعش را تاسیس کردیم. ما با جنگ سوریه ۲ میلیون پناهنده را به اروپا فرستادیم که تمام دموکراسیهای اروپا را برای دو یا سه نسل بعدی بیثبات کرد.
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخبار_ویژه را دنبال کنید
@Akhbarvijehh
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️چرا باید در انتخابات شرکت کنیم؟؟
این از اون ۷ دقیقه هاس که باید وقت گذاشت
آفرین به این خانم باهوش و با بصیرت با این تحلیل زیبا...
#انتخابات
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخبار_ویژه را دنبال کنید
@Akhbarvijehh
🚨حدود ۹۰ مدیر دولتی برکنار شدند
🔹رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیسجمهور گفت: یک تعدادی از مدیران به دلیل ناکارآمدی و یک تعداد دیگر به دلیل عملکردشان با گفتمان دولت مغایرت داشت برکنار شدند که چیزی حدود ۹۰ نفر هستند. / ایلنا
#گشت_ارشاد_مدیران
✍️ کانال خبری تحلیلی #اخبار_ویژه را دنبال کنید
@Akhbarvijehh