حضرت علی (ع) بعدازدرگذشت ابوذر غفاری نزد اصحاب خود فرمودند:
من دلم خیلی بحال ابوذر می سوزد خدا رحمتش کند.
اصحاب پرسیدند چطور ؟
مولا فرمودند:
آن شبی که به دستور عثمان ماموران جهت بیعت گرفتن از ابوذر به خانه ی او رفتند چهار کیسه ی اشرفی به ابوذر دادند تا با عثمان بیعت کند.
ابوذرخشمگین شدوبه مامورین گفت:
شمادوتوهین به من کردید;اول آنکه فکرکردیدمن علی فروشم وآمدید من را بخرید'
دوم بی انصاف ها آیا ارزش علی چهار کیسه اشرفی است؟
شما با این چهار کیسه اشرفی می خواهید من علی فروش شوم؟
تمام ثروت های دنیا را که جمع کنید و به من بدهیدبایک تار موی علی عوض نمی کنم.
آنهارا بیرون کردو درب را محکم بست.
مولا گریه کردند و فرمودند:
به خدایی که جان علی در دست اوست قسم ،آن شبی که ابوذر درب خانه را به روی سربازان عثمان محکم بست سه شبانه روز بود او و خانواده اش هیچ نخورده بودند.
مواظب باشیم برای دو لقمه بیشتر؛ در این زمان علی فروش نشویم!!!
✳️ @Akhlagh_Et
هدایت شده از طریق المهدی
📣 اطلاعیه 🏴| طریقالمهدی 🚩
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
طریقُالمهدی، این هفته عطرآگین با یاد و نام اسوه ادب و فداکاری خانم حضرت امُّالبنین سلاماللهعلیها و تکریم مقام با عظمت مادران و همسران شهدای گرانقدر ایران اسلامی و گرامیداشت یاد مادران و همسران شهیدان فلسطین و لبنان است...
💠 وَفَضَّلَ اللَّهُ الْمُجَاهِدِينَ عَلَى الْقَاعِدِينَ أَجْرًا عَظِيمًا.
🔻امام خامنه ای حفظهاللهتعالی:
ما وقتی مجاهدین را میشمریم، به آن بانویی که مادر شهید است یا آن آقایی که پدر شهید است یا آن خانمی که همسر شهید است توجّه نمیکنیم؛ اینها مجاهدین فیسبیلالله هستند، «فَضَّلَ اللَهُ المُجاهِدینَ عَلَی القاعِدین» شامل اینها هم میشود؛ اینها مجاهد فیسبیلالله هستند.
📌در سراسر مسیر خادمین عزیز در مواکب، آماده جمعآوری کمکهای نقدی شما مردم صالح و مومن، برای جنگزدگان فلسطین، لبنان و سوریه هستند.
🗓 سه شنبه: ۲۷ آذر ۱۴۰۳
⏱ آغاز پیاده روی: ساعت ۱۵
🚏مکان: بلوار پیامبر اعظم شهر مقدس قم
( از عمود ۱۲ تا مسجد مقدس جمکران )
🤝مشارکت در هزینه های برنامه طریق المهدی شامل هزینه های آب، فضاسازی، سیستم صوت و ... تمام مسیر:👈
💳|
5892 1070 4515 1308روی شماره بزنید کپی میشود. 🇱🇧🇵🇸🇮🇷تا جان در بدن داریم؛ هستیم بر آن عهد که بستیم✊ #امام_زمان #فلسطین #سوریه #لبنان ✨طراح: برادر جمال فلاح 👈 قرار عاشقان بقیة الله الاعظم، سهشنبه ها عصر، بلوار پیامبراعظم قم @tariq_almahdi
✍زندگی نامه حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج سید حسین مهاجر
🔻قسمت ششم
به مدت ۳۰ سال به پیشنهاد و رهنمودهای حضرات آیات شمس آبادی و خادمی در روستای طار و روستاهای همجوار از توابع شهرستان نطنز) با سختی و مشقتهای طاقت فرسا مشغول به تبلیغ و ارشاد بوده اند.
با توجه به محرومیت شدید منطقه بشاگرد و نیاز مبرم به مبلغین دینی با اعزام برخی از طلاب و اعانت آنان خدمات دینی قابل توجهی در آن منطقه انجام دادند که در نتیجه زحمات ایشان و فرزند بزرگوارشان جناب حجة الاسلام والمسلمین سید محمد باقر مهاجر، عده ای از جوانان آن منطقه به تحصیل علوم دینی روی آورده اند و هم اکنون در حوزه علمیه قم به ادامه تحصیل مشغولند.
#زندگینامه
✳️ @Akhlagh_Et
العبد آیتالله بهجت:
تمام شیعیان به منزلهی اولاد فاطمه علیهاالسلام هستند، ولی خدا میداند که چه کارهایی میکنیم که شاید سبب شود آن حضرت از ما و کار ما ناراضی شود!
در محضر بهجت، جلد ١، ص١٨٣
✳️ @Akhlagh_Et
🔻 سرانجامبدبینینادرشاه
✍ نادرشاه افشار صاحب سه فرزند مذکر به نامهای رضاقلی میرزا، نصرالله و امام قلی بود.
و از روزی که در جنگلهای مازندران مورد سوقصد و تیراندازی قرار گرفت، اندیشه و دل خود را در گرو سوظنی گذاشت که میگفت فرزند ارشدش، رضاقلی میرزا سودای خودسری و استقلال دارد.
در این بین رضاقلی میرزا هم دست به اعمالی زد که گمانهای پدر را تقویت میکرد؛
🔻ضرب سکه به نام خود در دوران جنگهای نادر به هند، کشتن تهماسب صفوی و فرزندان او و برپایی سراپرده شاهی در هرات همه و همه به بدبینیهای شاه افشار دامن میزدند.
و نادر که بوی فتنه میشنوید، دستور داد، گارد شخصی شاهزاده منحل شود و گمانهای بد و نابهجا را تا به حدی ادامه داد که جگرگوشه فرزند خود، رضاقلی میرزا را نابینا کرد.
این اتفاق (کور شدن فرزند نادر) نقطه عطفی بود که نه تنها زندگی و روحیات نادر را یک شبه دگرگون کرد.
🔻بلکه توانست در نابسامانیهای داخلی نیز نقش بهسزایی ایفا کند و سالهای پایانی عمر نادر را چون زهر تلخ سازد.
نادر پس از آنکه چشمان نور چشم خود را کور کرد، گریه سر داد، به عجز افتاد،
و چون پشیمان شد پنجاه نفر از امرایی که هنگام واقعه حضور داشتند و شفاعت نکردند را، به قتل رساند.
پس از این اتفاق نادر آرام و قرار خود را از دست داد و هر روز بیشتر از دیروز پریشان میشد.
🔻تا به حدی که در سالهای پایانی بلایایی بر مردم آورد که مسلمان نشنود و کافر نبیند.
📚منبع : نامه های طبیب نادر شاه
✳️ @Akhlagh_Et
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹آيت الله العظمی جوادی آملی:
«میگویند محتضر اگر جان كندنش سخت شد اين را ببريد در مصلی يعنی همان جايی كه در خانه اش نماز میخواند، آنجا كه ببريد او آسانتر جان میدهد...شايسته است که يك جايی را حالا اگر امكاناتش هست يك اتاق را مخصوص نماز قرار بدهد، نمازخانه كه خودش و بچه هاش در آن اتاق فقط نماز بخوانند،دعاهاشان را، مناجاتشان را آن جا بكنند...اگر نه امكاناتش آن قدر نيست كه يك اتاق مخصوص نماز باشد، يك جای معينی از اتاق را مصلای خود قرار بدهد كه هميشه آنجا نماز بخواند اين در روايات ما هست، در فقه ما هست، در دستورات دين ما هست كه اگر محتضری جان كندنش سخت بود به مصلی ببريد آسانتر جان میدهد، خب اين بالأخره اثر دارد»
تفسیر سوره حجر جلسه ١٩
🎤 آیت الله العظمی جوادی آملی
✳️ @Akhlagh_Et
🌹حدیث روز🌹
🌿امام صادق علیهالسلام:
هرکه به یک زندگی ساده از خدا راضی باشد خدا هم به عمل اندک او راضی می شود.
📚اصول کافی ج ۳ ص ۲۰۷
✳️ @Akhlagh_Et
13.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖌 جلسات تفسیر رهبر معظم انقلاب
📍قسمت پانزدهم
📚 عنوان: نماز جمعه قوام جامعه است
📖 تفسیر سوره جمعه
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سوره_جمعه
✳️ @Akhlagh_Et
📌 ولادت امام سجاد علیهالسلام (به قولی)
🔸ولادت امام سجاد علیهالسلام به روایتی در تاریخ یک شنبه پانزدهم جمادی الثانی سال ۳۸ هجری قمری و به روایت دیگر، در پنجم شعبان همان سال در مدینه به وقوع پیوست. مادر آن حضرت، شهربانو و پدر بزرگوارشان امام حسین علیهالسلام می باشند.
🔹کنیههای امام سجاد علیهالسلام، ابوالحسن، ابوالحسین، ابومحمّد،ابوالقاسم و ابوعبدالله و القاب ایشان، زینالعابدین، سیدالساجدین، سجاد، ذوالثفنات، هاشمی، علوی، مدنی، قرشی و علیاکبر هستند.
🔸ایشان در طول عمر پربرکتشان، در حوزه سیاسی براى پیش راندن مسلمانان به سوى نفرت از بنیامیه و افزودن حس مبارزه جویى با آنان، تلاشهاى مؤثرى را به انجام رساندند و در فرصت های مختلف، مردم را بر ضد امویان تحریک میکردند.
🔹ایشان براى آگاهى مردم، شیوه دعا را بهکار گرفتند، بهگونهایکه به گفته بسیاری از عالمان علوم اسلامی، دعاهاى آن حضرت، بازگو کننده رویدادهاى عصر آن حضرت هستند.
🔸دعاهای آن حضرت در کتاب صحیفه سجادیه که به زبور آلمحمد صلیاللهعلیه شهرت دارد جمع آوری شده است. این مجموعه، اثر بی همتایی میباشد که در جهان اسلام، پیوسته مورد توجه بزرگان و علما و مصنفان قرار گرفته است.
🔹تاریخ دقیق شهادت امام سجاد علیهالسلام، روشن نیست؛ برخی از روایات شهادت امام سجاد علیهالسلام را در۵۷ سالگی و به دستور ولید بن عبد الملک به وسیله سمّ گزارش کردهاند، مزار ایشان در قبرستان بقیع است.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الثانی_۱۵
#امام_سجاد_علیهالسلام
✳️ @Akhlagh_Et
💠 خاطرات علما | تواضع بینظیر امام خمینی در نگاه آیتاللهالعظمی شبیری
🔻 آیتالله شبیریزنجانی در خاطرهای به تمجید از فروتنی بینظیر استاد خودپرداختند:
خیلیها همواره دلشان میخواهد دیگران آنها را مدح کنند، یا خودشان خود را ستایش میکنند. حتی در میان معاریف هم که نمیخواهم نام ببرم، این قضیه شایع است.
یکی از امتیازات آقای خمینی(ره) که معمولاً ذکر نمیشود، ولی مهم است این است که اگر کسی را خوب میدانست، خیلی راحت از او تعریف میکرد. در این باب مانع نفسانی نداشت تا نتواند از دیگری تمجید کند، ولی هیچ وقت از خودش تمجید نمیکرد.
✳️ @Akhlagh_Et
📌 درگذشت خطیب شهیر محمدتقی فلسفی
🔹 حجت الاسلام و المسلمین محمد تقی فلسفی در سال ۱۲۸۶ ش در خانوادهای عالم به دنیا آمد. وی پس از فراگیری ادبیات و سطوح، به آموختن فلسفه و علوم معقول نزد علمای بزرگ پرداخت و پس از آن به وعظ و خطابه روی آورد. در پانزده سالگی به منبر میرفت و از آن پس، نام فلسفی بر سر زبانها افتاد.
🔸 وی پس از اعتراض به کشتار مسجد گوهرشاد، ممنوع المنبر و خلع لباس شد تا اینکه پس از سه سال و با کوشش آیت اللَّه کاشانی، منبرش رسماً آزاد گردید. او در طول دهها سال، بارها در منبرهای پرشور خود، رژیم پهلوی را مورد انتقاد قرار داد و در زمانهای گوناگون به تبعیت از علما، به ویژه امام خمینی (ره)، به مخالفت با رژیم برخاست.
🔹 وی در این دوران، چندین بار بازداشت شد و بارها ممنوع المنبر گردید. فلسفی همواره با فرقه بهائیت و کمونیسم و حزب توده مبارزه میکرد و در این راه، ترسی به خود راه نمیداد. او پس از پیروزی انقلاب و پس از هفت سال ممنوعیت منبر و اندکی پس از ورود امام به ایران، در حضور امام و هزاران نفر دیگر، سخنرانی کرد و بار دیگر مورد تفقد امام قرار گرفت.
🔸 با پیروزی انقلاب، او به رغم کهولت سن، تا پایان عمر خود به فعالیتهای مختلف و منبرهای روشنگر خویش ادامه داد و لحظهای نیاسود تا این که در ۲۷ آذر ۱۳۷۷ دار فانی را وداع گفت. عمده آثار وی با نام «گفتار فلسفی» انتشار یافته که شامل عناوینی چون «کودک از نظر وراثت و تربیت»، «جوان از نظر عقل و احساسات» و «بزرگسال و جوان از نظر افکار و تمایلات» است.
#تقویم_تاریخ
#آذر_۲۷
#محمد_تقی_فلسفی
✳️ @Akhlagh_Et