آیت الله بهجت ره : شخصی می گفت: من بیمار شده و به دکتر مراجعه کردم . دکتر گفت: شما باید ورزش کنید، اگر چه به زیاد نماز خواندن! من هم زیاد نماز خواندم و بیماری ام که سردرد بود خوب شد.
نقش نماز در سلامتی جسم انکار ناپذیر می باشد. خم شدن مکرر سر به پایین در هنگام رکوع و سجود، سپس بالا آمدن سر هنگام ایستادن و نشستن کمک می کند که خون بیشتری به مغز برسد. سجده باعث آسودگی و آرامش در فرد می شود و عصبانیت را کاهش می دهد. مدت زمان ذکر رکوع باعث تقویت عضلات صورت و گردن و ساق پا و ران ها می شود و به این ترتیب به جریان خون در قسمتهای مختلف بدن کمک می کند.
✳️ @Akhlagh_Et
✅آیت الله حسین وحید خراسانی:
✍هر روز، یک سوره یس بخوانید و به حضرت زهرا (سلام الله علیها) هدیه کنید. ان شاءالله با این خدمت ، دم جان دادن و شب اول قبر، با حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) هستید.
✳️ @Akhlagh_Et
💠 ضمانت
🔸امام علی علیه السلام:
ضمانت نکن چیزى را که قدرت وفا و انجام آن را ندارى.
📚 غررالحکم/ج1/5448
✍🏼اگر توان مالی ندارید یا به طرف مقابل اعتماد ندارید، بهتر است از ابتدا ضمانتش را نکنید تا بعدها مجبور به دعوا و قهر و مرافعه نشوید.
به اصطلاح جنگ اول بهتر از صلح آخر است.
✳️ @Akhlagh_Et
💎 راه کنار گذاشتن معصیت ها
امام خمینی (ره):
❇️ ایمان عبارت از این است که آن مسائلی را که شما با عقلتان ادراک کرده اید، آن مسائل را قلبتان هم به آن آگاه بشود، باورش بیاید.
❇️ این محتاج به یک مجاهده ای است تا به قلب، شما بفهمانید. بفهمانید که همه عالم محضر خداست. ما الان در محضر خدا نشسته ایم. اگر قلب ما این معنا را ادراک بکند که
"ما الان در محضر خدا هستیم، همین مجلس محضر خداست"،
اگر ایمان انسان به این (مطلب) راه پیدا کند، - یعنی مومن بشود انسان به آن و قلب انسان بیابد این مطلب را - ، از معصیت کنار میرود.
💡تمام معصیتها برای این است که انسان نیافته این مسائل را. برهان هم بر آن دارد، برهان عقلی هم قائم است به اینکه خدای تبارک و تعالی همه جا حاضر است. هم برهان است و هم همه انبیا گفته اند:
📜 «وَ هُوَ مَعَكُمْ أَیْنَ مَا كُنتُمْ» (۱)
(این) قرآن است؛
(یعنی) او با شماست، هر کجا هستید او با شماست.
🚨 ما این را از قرآن شنیدیم، به برهان هم ثابت شده است؛ لکن به قلب ما نرسیده است.
⬅️ صحیفه نور، ج11، ص82
سخنرانی امام خمینی(ره) در جمع کارکنان صدا و سیما، دوم دی ماه 1358
(۱) «📜 وَ هُوَ مَعَكُمْ أَیْنَ مَا كُنتُمْ.
📃 هر كجا باشيد، او با شماست» (سوره حديد، آیه چهار)
🏷 خودسازی تهذیب نفس امام خمینی (ره)
✳️ @Akhlagh_Et
آیت الله مصباح یزدی ره: هیچ کس نمی تواند تقلید کورکورانه را توجیه کند و در پیشگاه خدا و پیامبران آن را به عنوان عذر تقصیر خویش مطرح کند؛ چرا که با وجود شخصيّت مستقلّ فطرى (که خداوند به انسان بخشیده) چنین عذرى نه در این جهان و در برابر انبیاء و فرستادگان خدا پذیرفته مىشود و نه در جهان دیگر و در پیشگاه خداى متعال، عامل «تقلید» صرفاً به تقلید از آباء و گذشتگان هم خلاصه نمىشود؛ بلکه مثلا ممکن ست یک ملّت، در برابر ملّت دیگرى که از یک نوع امتیاز در زندگى مادّى برخوردار هستنند و به «اصطلاح» از جوامع پیشرفته هستند تقلید کورکورانه کنند، در تقلید کورکورانه، ملت مقلد استقلال و تشخص حقیقى خود را از دست مىدهد و انسانهاى ضعیف العقل به شکل مبالغه آمیز و غیر منطقى و در حرکات و سکنات جذب در ملت به اصطلاح مدرن مىشوند و به شکل تهوّع آورى مىخواهند همه چیز را از ملّت به اصطلاح پیشرفته تقلید کنند.
✳️ @Akhlagh_Et
✨﷽✨
✅گره های کور زندگی از کجاست؟!
✍ آیت الله جوادی آملی : از برخی روایات و آیات قرآن کریم اینچنین برمیآید که برخیها در همه شئون زندگی موفق می شوند؛ یعنی به هر راهی که وارد شوند، به آنها خیر میرسد و راه برایشان باز است؛ امّا بعضیها طوری هستند ـ مثل گِرههای کور ـ که به هر سَمتی که بخواهند حرکت کنند راه بسته است. افرادی که در جامعه زندگی میکنند، این دو حال را در خودشان مشاهده میکنند.
خدای سبحان فرمود: «کسی که باتقوا باشد هرگز در زندگی نمیماند و یک زندگی آبرومند تا آخر عمر دارد»؛ این جمله نورانی دو پیام را به همراه دارد: یکی اینکه مردان باتقوا هرگز گرفتار گِره کور در زندگی خود نمیشوند که نتوانند خروجی را تشخیص دهند و راه برایشان باز است؛ دوم اینکه گرچه کسب و کار دارند، ولی خداوند از آن راهی هم که آنها امید ندارند به آنها روزی میدهد.
طبق بیان قرآن، کسی که با خدا رابطه ندارد، گاهی کارش به صورت یک گِره کور درمیآید؛ به هر کاری دست میزند موفق نمیشود و در آن کار میماند و راه خروجی از مشکل پیش آمده را هم نمی یابد؛ میبینید بعضیها همین گِره را در زندگی دارند و می گویند ما دست به هر کاری میزنیم مشکل ما حل نمیشود، برای اینکه این افراد نام خدا و یاد خدا را کنار گذاشته اند و نمیدانند که از همین جا دارند آسیب میبیند.
✳️ @Akhlagh_Et
داستانک
✍️ صلح بهخاطر مروت و مهمانداری
🔹پادشاهی بود در کرمان که در غایت کرم و مروت بود و عادتش آن بود که هرکس از غربا به شهر او میرسیدند، سه روز مهمان او بودند.
🔸وقتی عضدالدوله دیلمی وارد بر کرمان شد او طاقت مقاومت ایشان نداشت.
🔹هر صبح که خورشید طلوع میکرد، جنگ میکرد و خلقی را میکشت و چون شب میشد مقداری طعام نزد دشمنان و لشگریان عضدالدوله میفرستاد.
🔸عضدالدوله کسی را نزدش فرستاد و گفت:
این چه کاری است که میکنی، روز ایشان را میکشی و شب طعام میدهی؟
🔹پادشاه گفت:
جنگکردن اظهار مردی است و ناندادن اظهار جوانمردی. ایشان (لشگر عضدالدوله) اگرچه خصم من هستند اما در این ولایت غریبند و چون غریب باشند در ولایت ما مهمان باشند، و جوانمردی نباشد که مهمان را بدون غذا نگه دارند.
🔸عضدالدوله گفت:
کسی را که چنین مروت و مهمانداری بود ما را با او جنگکردن خطاست.
🔹و با او صلح نمود.
✳️ @Akhlagh_Et
استاد فروغی: عزیزان مبادا از کسانی باشیم که از حیات طیبه انسانی غافل اند و داخل در زمره ظالمان شده و «یحوم حوم نفسه»[1] به دور نفس خویش طواف می کنند.
🔹 نوع بشر، کعبه آمالشان نفسشان است و شبانه روز نفس خود را طواف می کنند.
🔹 اگر انسان نفس خود را کنار بزند حتما پیشرفت داشته و در هر مرحله ای به معرفت جدیدی از حیات خود نائل شده و آثار تازه ای در وجودش یافت می شود.
🔸نمونه بارز این کسب معرفت و پیشرفت را می توان در یاران اباعبدالله الحسین علیه السلام مشاهده کرد که بر نفس خویش غلبه کردند و آن قدر در مراحل تعالي بالا رفتند که با انسان کامل پیوند تام خوردند و خود در زمره انسان های کامل قرار گرفتند در زیارت عاشورا خطاب به اصحاب امام حسین علیه السلام می گوییم:
«السلام علیک و علی الارواح التی حلت بفنائک
سلام بر تو و سلام بر ارواحی که به آستان تو حلول کردند.»
🔹در این فراز از زیارت از شهدای کربلا به روح تعبیر شده است یعنی انسان تا زمانی که روح محض نشود نمی تواند به انسان کامل متصل گردد.
🍃باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی
چون سوی مستان می روی مستانه شو مستانه شو [2]
🔸اگر این امر لازم نبود و پیوند جسمی و مادی امکان داشت به جای «السلام علیک و علی الارواح التی حلت بفنائک»باید گفته می شد: «السلام علیک و علی الاجساد التی حلت بفنائک»
🔹 پس بی تردید اصحاب حضرت که به ایشان پیوستند همگی روح محض بودند یعنی تمامی شئون عالم بشریت را ترک کرده و از آن فاصله گرفته؛ همه توجهشان مبذول وجود مقدس امام حسین علیه السلام بود.
🍃در پرده ی حجاب بود از وصال شمع
پروانه تا نمی شود از بال و پر جدا[3]
🔸 تا زمانی که انسان امیال نفسانی و دارایی های خود را فانی نکند او را به این مقام راهی نیست.
────────────
معانی الأخبار؛ ص ١٠۴
✳️ @Akhlagh_Et
💠 سخن بزرگان
🔻علامه طباطبایى رحمه الله علیه
🔸بر اساس خواست واقعى دعاکننده به او عطا مىشود نه براساس خواست زبانى و ظاهرىاش..
📚المیزان2/37
✳️ @Akhlagh_Et
19.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ امام رضا علیه السلام از لحاظ فرهنگی و علمی چه تاثیری بر جامعه گذاشت؟!
🎤 استاد محمدی شاهرودی
✳️ @Akhlagh_Et
حدود صد سال پیش هفت، هشت نفر جوان اهل شوشتر با هم رفیق می شوند، مسیر توسل به حضرت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف را با هم طی می کنند و به قصد توجه به حضرت هر هفته یک جلسه در خارج از شهر روی یک تپه برگزار می کرده اند و دعائی می خواندند.
هر هفته یکی از آنها موظف به پذیرایی از جمع بوده است و غذای مختصری مثل نان و پنیر تهیه می کردند که هم هزینه ای نداشته و هم قصد و هدفشان خالصانه برای توسل به حضرت باشد.
به تعداد نفرات هفته ها می گذرد و حال و هوایی عجیب و امام زمانی بر جلساتشان حکم فرما بوده است.
هفته بعد در حال برگزاری جلسه و توسل و راز و نیاز به مولایشان هستند که می بینند یک آقا سیدی در جمعشان حضور پیدا کرد و خیلی با عظمت و دوست داشتنی است. زیبایی صورت و سیرت از آن بزرگ مرد پیداست.
خلاصه جلسه مثل هر هفته البته با حالی بهتر و شور و شعفی وصف ناپذیر برگزار می شوتد حتی قسمتی از دعا را هم به ایشان می دهند و آقا هم قرائت می کنند تا اینکه دعا تمام می شود و قصد صرف نهار را دارند که آقا می فرماید:
این هفته را اجازه دهید من پذیرایی کنم، آنها هم قبول می کنند و آقا از زیر عبایشان وسائل پذیرائی را بیرون می آورند و از جمع پذیرائی می کند.
در آخر که می خواهند از هم جدا شوند، از او می پرسند، خیلی از شما استفاده کردیم و بهره مند شدیم، فقط نفرمودید اسم شما کیست؟ و کجا می توانیم خدمت شما برسیم.
جواب می دهد: من همان کسی هستم که هر هفته شما به عشق او دور هم جمع می شوید. تازه همگی متوجه حضور حضرت می شوند در حالی که آقا از نظرها پنهان شده است و ...
آن تپه هم اکنون به نام مقام حضرت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در کنار شهر شوشتر که تبدیل به قبور شهداء شده است و معروف به گلستان شهداء می باشد، مورد توجه شیفتگان و ارادتمندان مولا صاحب العصر عجل الله تعالی فرجه الشریف است و مردم در همان مکان از عنایات آن موجود نازنین بهره می برند و حاجاتشان را می گیرند.
حال معنوی آنجا مثل مسجد جمکران است اگر بیشتر نباشد کمتر نیست.
✳️ @Akhlagh_Et
حضرت آیتالله بهجت قدسسره: اگر مسئله امامشناسی بالا رود، خداشناسی هم بالا میرود؛ زیرا چه آیتی بالاتر از امام؟!
امام آیینهای است که حقیقت تمام عالم را نشان میدهد.
✳️ @Akhlagh_Et
💠 حدیث روز
🔸امام صادق علیه السلام از اجداد خود و آنان از پیامبر اکرم (ص) نقل کرده اند که رسول خدا (ص) فرمود: ستُدفن بضعة منی بأرض خراسان، لایزورها مؤمن إلا اوجب الله له الجنة وحرّم جسده علی النار
🔹به زودی پاره ای از تن من در سرزمین خراسان دفن می گردد، هر مؤمنی او را زیارت کند، خداوند بهشت را برای او واجب کرده و جسم او را بر آتش جهنم حرام می کند.
📚 مجلسی، 1339ق، ج102، ص31.
✳️ @Akhlagh_Et
❇️ هدف اصلی از آفرینش ما
🔰 به مناسبت سالروز درگذشت آیتالله سید علی قاضی رضواناللهعلیه، از اساتید آیتالله بهجت قدسسره، ۶ ربیعالاول ١٣۶۶ق؛
✅ حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
▫️ در محضر استادمان آیتالله قاضی بودیم. ایشان فرزندان زیادی داشتند؛ چون چند عیال داشتند؛ بچهها میآمدند، میگفتند:
🔹 پول بدهید!
▫️ ایشان میفرمودند:
🔸 نیست!
▫️ در آخر که بچهها رفتند، آقای قاضی فرمودند:
🔸 من اگر بخواهم، طلا هم حاضر میشود! استاد من هم میتوانست این کار را بکند، ولی ما نمیکنیم!
✨ هدف از خلقت ما این است که بندهی خدا شویم، مقام بندگی خدا، بسیار مقام بالایی است.
💡 ما خلق نشدهایم که حتماً دارای کشف و کرامات باشیم، بلکه غرض اصلی، عبودیّت و بندگی است. چه مقامی بالاتر از این که خداوند ربّالعالمین از انسان راضی باشد؟!
⬅️ برگی از دفتر آفتاب، ص٢٣٠
🏷 آیت الله قاضی (ره)
آیت الله بهجت (ره)
بندگی
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 نشانه عملی که انسان را به سعادت اخروی میرساند
🔸آیت الله مصباح یزدی ره
✳️ @Akhlagh_Et
✅ شهادت آیت الله سید اسدالَّله مدنی دومین شهید محراب
🔹 آیت الله سید اسدالله مدنی، در سال ۱۲۹۲ ش در آذربایجان شرقی متولد شد. در جوانی برای تحصیل، به قم رفت و در درس علمای بزرگ شرکت کرد. سپس راهی نجف شد و از علمای آن دیار نیز بهره برد.
🔻 وی سالها پیش از ورود به عرصه مبارزات سیاسی، در مقابل افکار ضد دینی کسروی مقابله کرده بود و با شهید نواب نیز همکاری داشت. با آغاز قیام امام خمینی ره، او در کنار امام قرار گرفت.
🔸 در سال ۱۳۵۰ به فرمان امام، به خرم آباد رفت و در آنجا حوزه علمیه تأسیس کرد. پس از پیروزی انقلاب به دعوت مردم همدان، راهی این شهر شد و از طرف مردم این استان به مجلس خبرگان، راه یافت.
▫️شهید مدنی در سال ۱۳۵۸ شمسی از سوی امام، به عنوان امام جمعه تبریز انتخاب شد. این انتخاب پس از ترور آیت الله سید محمد حسین قاضی نخستین امام جمعه تبریز توسط گروهک فرقان بود. سرانجام در ۲۰ شهریور ۱۳۶۰ شهید مدنی نیز در محراب نماز جمعه تبریز توسط گروهک منافقین ترور و به شهادت رسید.
#تقویم_تاریخ
#20شهریور
#آیتالله_مدنی
✳️ @Akhlagh_Et
✨﷽✨
✅ زنجیر گناه
ذات اقدس اله، پیغمبر خاتم (صلّی الله علیه و آله و سلّم) را به این وصف معرفی كرد كه ﴿یضَعُ عَنْهُمْ إِصْرَهُمْ وَ اْلأَغْلالَ الَّتی كانَتْ عَلَیهِمْ﴾؛
یعنی پیغمبر خاتم (علیه و علی آله آلاف التحیة والثناء) دست و بال جامعه بشری را باز می كند؛ آن غل ها و آن زنجیرها را از دست و بال اینها باز می كند.
چه چیزی ما را در بند می كند و ما می خواهیم از چه آزاد بشویم؟
گناه، غلی و زنجیری و سلسله ای است در دوش ما گردن ما و پای ما كه ما را می بندد.
در سوره مباركه یس آمده است که اغلالی بر گردن اینها انداختیم ﴿فَهُمْ مُقْمَحُونَ﴾؛ این گناهی كه ذات اقدس اله از اینها مشاهده كرده است، باعث شد كه این گناه را خداوند به صورت غل بر گردن اینها آویزان كرد كه اینها مقمح اند سر به هوایند و جایی را نمی بینند.
چه زمانی ما می فهمیم كه این غل و زنجیر در گردن ما بود و نمی گذاشت ما آزاد بیندیشیم؟ این را بعد از مرگ می فهمیم.
آیت الله العظمی جوادی آملی
📚 سخنرانی عمومی
تاریخ: 1374/02/12
✳️ @Akhlagh_Et
🔻حکایت
✍ از ابوسعید ابوالخیر سوال کردند : این حسن شهرت را از کجا آوردی ؟
🔸ابوسعید گفت : شبی مادر از من آب خواست. دقایقی طول کشید تا آب آوردم. وقتی به کنارش رفتم. خواب ، مادر را در ربوده بود. دلم نیامد که بیدارش کنم. به کنارش نشستم تا پگاه ...
مادر چشمان خویش را باز کرد، وقتی کاسه ی آب را در دستان من دید، پی به ماجرا برد و گفت: فرزندم امیدوارم که نامت عالمگیر شود
✳️ @Akhlagh_Et
📣 اطلاعیه | #طریق_المهدی
🏴 همزمان با ایام شهادت امام حسن عسکری علیه السلام پیادهروی خانوادگی مردم قم جهت عرض تسلیت به محضر امام غائبِحاضر، حضرت بقيّة الله الأعظم ارواحنا له الفداء برگزار می گردد:
⛅️قال مولانا الامام المهدی علیه السلام :
كان [الإمامُ العَسكَري عليهالسلام] نُورا ساطِعا و قَمَرا زاهِرا اختارَ اللّهُ عزّ و جلّ لَهُ ما عِندَهُ فَمَضى عَلى مِنهاجِ آبائِهِ حَذوَ النَّعلِ بِالنَّعل.
▫️او نورى فروزان و ماهى درخشان بود كه خداوند آنچه را نزد خود بود براى او برگزيد. او راه و روش پدران بزرگوار خود را گام به گام دنبال كرد تا رحلت فرمود.
📖بحار الأنوار، ج53، ص191
🗓 سه شنبه ۲۰ شهریور
⏱ آغاز پیاده روی: ساعت ۱۶:۳۰
◽️مکان: بلوار پیامبر اعظم شهر مقدس قم
( از عمود ۱۲ تا مسجد مقدس جمکران )
🤝مشارکت در هزینه های برنامه طریق المهدی شامل هزینه های آب،یخ، فضاسازی، سیستم صوت و... تمام مسیر:👈
💳|
5892 1070 4515 1308روی شماره بزنید کپی میشود. 🇵🇸🇮🇷تا جان در بدن داریم؛ هستیم بر آن عهد که بستیم✊ ⛺️ضمناً جهت راه اندازی موکب به صورت خانوادگی و یا گروهی، به @poshtibani پیام دهید. #تجدید_بیعت 🚩 #خونخواهی 🇵🇸 #امام_زمان 🏴 🎗طراح: برادر شاه رفعتی 👈 قرار عاشقان بقیة الله الاعظم، سهشنبه ها عصر، بلوار پیامبراعظم قم @tariq_almahdi
🔴امام علی در شرایط زیر دعوت مهمانی را پذیرفت...
✍مردی که دوست داشت امیرالمؤمنین علیه السلام را به منزلش میهمان کند، از آن حضرت دعوت به عمل آورد تا امام علیه السلام به منزل او رود و از غذای وی تناول نماید.
امام علیه السلام فرمود: میهمانی تو را به سه شرط می پذیرم.
مرد دعوت کننده عرض کرد: آن سه شرط کدام است؟
💢امام علیه السلام فرمود:
1 - از بیرون منزل چیزی برای من نیاوری (هر چه در منزل هست همان را حاضر کنی)
2- آنچه در منزل هست برای من بیاوری (خوراک معمول خود را بیاوری)
3 - خانواده ات را به سختی نیندازی.
آن مرد شرایط حضرت را پذیرفت و امام علیه السلام هم به دعوت او پاسخ مثبت داد.
📚بحارالانوار ، ج 75 ، ص 451
📚 قصه های تربیتی / محمد رضا اکبری ، ص 80
✳️ @Akhlagh_Et
علامه طباطبایی ره: گناهان هر کدامش آدمى را به سوى دیگرى مىکشاند؛ چون اساس گناه، پیروى هواى نفس است و نفس وقتى هواى فلان گناه را مىکند، هواى امثال آن را نیز مىکند.
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸امام رضا علیه السلام همیشه به یادت هست ....
🔹استاد عالی
✳️ @Akhlagh_Et
مرحوم آقا سید احمد خوانساری طوری مؤدب و متواضع بود که در هنگام نشستن در میهمانی ها به دیوار تکیه نمی داد و با فاصله از دیوار می نشست.
بنده چون برایش لباس می دوختم با ایشان آشنا شده بودم و به منزلش می رفتم. هر کس که می خواست از منزلشان بیرون برود بر می خاست ودر منزل می ایستاد تا مهمان از منزل با احترام خارج شود.
این احترام را برای همه مهمانها رعایت می کرد.
✳️ @Akhlagh_Et
حدیث
👌 پیامبر ( صلی الله علیه وآله )می فرمایند:
ای عمار! اگر دیدی علی به راهی میرود
ومردم به راه دیگر، توبا علی باش
بحارالانوار 🌼
✳️ @Akhlagh_Et
حضرت آیتالله بهجت قدسسره: آقایی میگفت: محضر حضرت عجلاللهتعالیفرجهالشریف مشرّف شدم، ولی نمیدانستم اصلاً محضر چه کسی هستم!
کمی صحبت کردیم و با هم حرف زدیم. بعد از اینکه دیدارمان تمام شد، یکدفعه به خود آمدم که ای وای کجا بودم؟! محضر چه کسی بودم؟! این آقا چه کسی بودند؟! اما دیدم دیگر گذشته است.
✨ این آقا میگفت که من ضمن صحبتهایم به ایشان عرض کردم: خیلی میل دارم یک کاری انجام دهم؛ یک عملی را انجام دهم که بدانم مورد توجه حضرت عجلاللهتعالیفرجهالشریف است و بدانم اگر من آن کار را انجام دهم، مورد توجه حضرت میشوم. کار خوبی باشد و مورد پسند حضرت باشد. مدام اینها را تکرار کردم.
💫 حضرت فرمود: یکی از آن کارهایی که خیلی مورد توجه واقع میشود، این است که به محض اینکه صدای اذان بلند شد، دعای «اللَّهُمَّ کُن لِوَلِیَّكَ...» را بخوانی!
✨[این نقل] خیلی موافق اعتبار است!
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شب اول عروسی یا شب اول قبر؟
👤استاد قرائتی
✳️ @Akhlagh_Et
📌 درگذشت آیت الله علی احمدی میانجی
🔹 آیت الله علی احمدی میانجی، در سال ۱۳۰۵ ش در آذربایجان شرقی به دنیا آمد. پس از مقدمات و سطوح، راهی حوزه علمیه قم شد و از محضر علمای بزرگ استفاده کرد. او در درس فلسفه و تفسیر علامه طباطبایی، بنیه علمی خویش را استوار کرد.
🔻 با آغاز نهضت امام خمینی ره، به کاروان انقلاب پیوست و در این راه، سختی های زیادی را تحمل کرد. ایشان از جمله افرادی بودند که به همراه علمای دیگر، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم را تاسیس کردند.
🔸 پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز در سنگر خدمت حضور داشت و سه مرتبه به عنوان نماینده آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان، برگزیده شد. سرانجام در ۲۱ شهریور ۱۳۷۹ ش، دار فانی را وداع گفت و در حرم حضرت معصومه س به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#21شهریور
#آیت_الله_میانجی
✳️ @Akhlagh_Et