🔴 راه اصلاح ساختارهای حوزه (۲)
✅ اندک تاملی در تاریخ سی سال اخیر حوزه های علمیه به خوبی این حقیقت را نشان می دهد که رهبر انقلاب هیچ گاه تلاش نکرده اند صرفاً با تکیه بر قدرت سیاسی خود و استفاده از اختیاراتی که به عنوان حاکم جامعه دارند، نظام حوزه علمیه را به صورت قهری و جبری اصلاح کنند؛ برای نمونه در همان مسئله دروس خارج که بیان شد، هیچ گاه اینگونه نبوده است که برگزاری دروس سنتی ممنوع اعلام شود یا اساتید حوزه ملزم به تدریس موضوعات معاصر شوند.
✅ ایشان به جای تکیه صرف بر قدرت حاکمیتی خود، راه گفت و گو و مفاهمه با بدنه حوزه را در پیش گرفتند و از طریق گفت و گوهای متعدد با طلاب و اساتید حوزه توانستند آنان را نسبت به اهمیت و ضرورت پرداختن به موضوعات معاصر اقناع کنند، تا آنجا که این فکر امروزه به گفتمان غالب در حوزه های علمیه تبدیل شده است و حتی مخالفین آن نیز مجبور هستند پیرامون آن سخن بگویند!
✅ پس از تحقق گفتمان سازی و شکل گیری مطالبه ای گسترده از سوی طلاب و اساتید حوزه، زمینه اجتماعی مناسب برای تغییر ساختار های کهنه حوزه نیز فراهم گشت و مدیران انقلابی حوزه توانستند با تکیه بر این سرمایه اجتماعی ساختارهای جدید ایجاد کنند که فعالیت طلاب در این زمینه را آسان تر کند.
🔰 دقت در این تجربه تاریخی به خوبی نشان می دهد راه اصلاح بیشتر ساختارهای حوزه علمیه و تحقق سائر فرمایشات رهبر انقلاب، «گفتمان سازی» است و تا زمانی که زمینه اجتماعی مناسب فراهم نشود کاری از دست مدیران حوزه علمیه بر نخواهد آمد.
🖋 علیرضا ادیب بهروز
👉 @Akhundism
https://eitaa.com/joinchat/2753823225Cad44fc5152
⭕️بهائیت
📌دستورالعمل جدید تشکیلات بهائی برای بهائیان ایران جهت اجرا در جلسات فرقهای در کشور
🔻 سایت ضیافت نوزدهروزه ۱۸ آذر دستورالعمل جدیدی با عنوان: «تلاشهای بهائیان برای برابری زنان و مردان» برای طرح، برنامهریزی و اجرا توسط بهائیان ایران را به آنها ابلاغ کرد.
🔻 باتوجهبه ظرفیت موجود در موضوع جنسیت و فمینیسم که اکنون به یک روند جهانی تبدیل شده است، مرکزیت فرقه بهاییت از بهائیان ایران خواسته است جهت مطرحکردن و پیادهسازی هرچه بیشتر این موضوعات در ایران تلاش کنند.
🔻 از بهائیان خواسته شده است تا علاوه بر درگیرکردن زنان، مردان را به حمایت از این موضوعات کشانده، از ظرفیتهای آنها در گسترش این موضوع در ایران استفاده کنند.
🔻 بهائیت برای نشاندادن اهمیت این موضوع و درگیرکردن همه در این مسئله میگوید: «در این برنامه که تحت عنوان تلاشهای بهائیان برای برابری زنان و مردان تهیه گردیده است، سعی بر آن است که به اهمیت و نقش این برابری در تمدن بشری و نظامهای اجتماعی بپردازیم و بسترهای موردنیاز برای نیل به این برابری را مورد بررسی قرار دهیم. بدیهی است در این میان نهتنها نقش زنان و تلاششان برای برابری بسیار مهم است؛ بلکه نقش مردان نیز برای ایجاد بسترهای حمایتی بسیار اساسی است.»
🔻 یکی از اهداف بهائیت در طرح این موضوع ایجاد تغییر در عقاید، آداب، سنتها، روش زندگی و... در جهت سکولاریزاسیون و حذف دین از جامعه ایرانی است.
#حوزه_علمیه
#آخوند
#جریان_شناسی
#بهائیت
👉 @Akhundism
https://eitaa.com/joinchat/2753823225Cad44fc5152
⭕️اسناد #لانه_جاسوسی
پیرو تاکید #رهبر معظم انقلاب در دیدار با #دانشآموزان و #دانشجویان بر مطالعه اسناد #لانه_جاسوسی #آمریکا، دانلود این #اسناد از لینکهای زیر امکان پذیر است:
📂 | جلد اول:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/1.pdf
📂 | جلد دوم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/2.pdf
📂 | جلد سوم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/3.pdf
📂 | جلد چهارم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/4.pdf
📂 | جلد پنجم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/5.pdf
📂 | جلد ششم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/6.pdf
📂 | جلد هفتم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/7.pdf
📂 | جلد هشتم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/8.pdf
📂 | جلد نهم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/9.pdf
📂 | جلد دهم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/10.pdf
📂 | جلد یازدهم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/11.pdf
📌 گذشته راه حل معماهای آینده است..
#حوزه_علمیه
#آخوند
#جریان_شناسی
👉 @Akhundism
https://eitaa.com/joinchat/2753823225Cad44fc5152
⭕️بهائیت
🔴 خبرگزاری آلمانی، دویچهوله، در بخش عربی پایگاه خبری خود در اینترنت گزارشی از وضعیت بهائیان در ایران تهیه و منتشر کرده است. در این گزارش تأکید شده که تعداد بهائیان در ایران حدود ۳۰۰ هزار نفر هستند و بزرگترین اقلیت دینی غیرمسلمان در کشور را تشکیل میدهند و برخلاف مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان که بهعنوان یک اقلیت مذهبی شناخته شدهاند، پیروان فرقه بهائیت بر اساس اصل ۱۳ قانون اساسی ایران از هیچگونه حمایتی برخوردار نیستند!
🔻 در این گزارش آمده است که بهائیت دینی نسبتاً مدرن محسوب میشود که ریشه آن به اوایل قرن نوزدهم در ایران بازمیگردد و خواهان وحدت و برابری بین انسانهاست. درحالیکه بهائیان ایران مورد تبعیض قرار گرفته، به صورتی که حتی حق تأسیس یک شرکت تجاری یا حتی دفن مردگان خود بهصورت عادی و همانند دیگر شهروندان، محروم بوده و به طور سیستماتیک از ادامه تحصیلات عالی خود در ایران منع میشوند.
🔻 همچنین در این گزارش تأکید شده که مقامات شیعه در ایران پیروان فرقه بهائیت را مرتدین از دین اسلام میدانند و با آنها بهعنوان شهروندان درجه دوم با ممنوعیت داشتن هرگونه عبادتگاه رفتار میکنند و بسیاری از آنها مورد شکنجه، آزار و اذیت، نظارت مذهبی و مصادره اموال قرار میگیرند.
⚠️ ملاحظه:
دویچهوله یک بنگاه خبررسانی بینالمللی آلمان است که به پخش برنامههای رادیویی، تلویزیونی و اینترنتی میپردازد. این شبکه بهغیراز زبان آلمانی به ۳۰ زبان دیگر از جمله فارسی و عربی، برنامههایی اجرا میکند و متناسب با فضای آن جوامع به نشر اخبار میپردازد و باتوجهبه رویکرد این خبرگزاری در قبال ایران، ضدیت آن با نظام جمهوری اسلامی کاملاً مشهود بوده، اخبار و گزارشهای منتشر شده این خبرگزاری بر علیه ایران کاملاً یکجانبه و در جهت تأثیر بر محافل بینالمللی است.
#حوزه_علمیه
#آخوند
#جریان_شناسی
#بهائیت
👉 @Akhundism
https://eitaa.com/joinchat/2753823225Cad44fc5152
⭕️بهائیت
📌 مؤسسه روحی (موسسهای رسمی در تشکیلات بهائیت که وظیفه آموزش کودکان، نوجوانان و جوانان را برعهده دارد) در راستای اجرای نقشه ۲۵ساله که هدفش ایجاد قابلیت جامعهسازی در میان بهائیان و آمادگی آنها برای رسیدن به حاکمیت بهائی است. طرحی را با عنوان «تواندهی روحانی به نوجوانان» پیگیری میکند.
🔻 یکی از تأکیدات تشکیلات در برنامه ۲۵ساله استفاده از خانوادهها و نوجوانان در اجرای تبلیغ محله محور است؛ بنابراین از اواخر سال گذشته طرحی با عنوان تواندهی روحانی به نوجوانان آغاز شد.
🔻 مؤسسه روحی درباره این دوره میگوید: «برنامۀ تواندهی روحانی به نوجوانان در گروههای کوچکی ارائه میگردد که معمولاً توسط جوانان بزرگتر در دهکده و یا در محله تشکیل میشود.»
مؤسّسۀ روحی در حال تهیّۀ یک سلسله دورههای فرعی بهمنظور آماده ساختن جوانان بزرگتر و بزرگسالان برای خدمت بهعنوان «مشوّقین» این گروهها است که با کتاب ۵ دورههای متسلسل اصلی آغاز میگردد.
🔻 مؤسسۀ روحی در حال تهیّۀ دورههایی برای تربیت معلمین کلاسهای بهائی برای کودکان است که از کتاب سوّم در دورۀ اصلی منشعب میگردد و موادّ لازم برای خودِ کلاسها نیز در هر کتاب ارائه خواهد شد. بخصوص در سالهای اولیّۀ کودکی تأکید زیادی بر توسعۀ خصائص روحانی و بر آن عقاید، عادات و الگوهای رفتاری میگردد که صفات ضروری یک وجود روحانی را تشکیل میدهند.
🔻 رصد منابع بهائی نشان میدهد که برنامه فوق در آمریکا و آفریقا با سرعت بیشتری در حال اجرا است و قطعاً این برنامه در ایران مخفیانه در حال پیگیری است.
#حوزه_علمیه
#آخوند
#جریان_شناسی
#بهائیت
👉 @Akhundism
فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) در نقش یک رهبر واقعی [است]؛ همانطور که امام بزرگوار فرمودند که اگر فاطمهی زهرا مرد بود، پیغمبر میشد. [این] خیلی حرف عجیبی است، خیلی حرف بزرگی است و جز از زبان کسی مثل امام بزرگوار که هم عالم بود، هم فقیه بود، هم عارف بود، انسان این حرف را نمیتواند بشنود؛ امّا ایشان گفته است این حرف را. [فاطمهی زهرا] این است؛ یعنی یک رهبر به تمام معنا، مثل یک پیغمبر، مثل یک هدایتگر عموم بشر؛ در این حدّ و در این اندازه زهرای اطهر، دختر جوان، ظاهر میشود؛ این زنِ اسلام است. ۱۳۹۵/۱۲/۲۹
#آخوند
#حوزه_علمیه
#فاطمیه
👉 @akhundism
در زندگی معمولی این بزرگوار [حضرت زهرا سلاماللَّهعلیها]، یک نکتهی مهم است و آن جمع بین زندگی یک زن مسلمان در رفتارش با شوهر و فرزندان و انجام وظایفش در خانه از یک طرف و بین وظایف یک انسان مجاهد غیور خستگی ناپذیر در برخوردش با حوادث سیاسی مهم بعد از رحلت رسولاکرم (صلّیاللَّهعلیهوالهوسلّم) که به مسجد میآید و سخنرانی و موضع گیری و دفاع می کند و حرف می زند و یک جهادگر به تمام معنا و خستگی ناپذیر و محنتپذیر و سختی تحملکن است، از طرف دیگر.
همچنین یک عبادتگر و بپادارندهی نماز در شب های تار و قیامکنندهی للَّه و خاضع و خاشع برای پروردگار است و در محراب عبادت، این زن جوان مانند اولیای کهن الهی، با خدا راز و نیاز و عبادت می کند.
این سه بُعد را با هم جمع کردن، نقطهی درخشان زندگی فاطمهی زهرا (علیهاالسّلام) است.
آن حضرت، این سه جهت را از هم جدا نکرد. بعضی خیال میکنند انسانی که مشغول عبادت میباشد، یک عابد و متضرّع و اهل دعا و ذکر است و نمیتواند یک انسان سیاسی باشد.
یا بعضی خیال میکنند کسی که اهل سیاست است - چه زن و چه مرد - و در میدان جهاد فیسبیلاللَّه حضور فعال دارد، اگر زن است، نمیتواند یک زن خانه با وظایف مادری و همسری و کدبانویی باشد و اگر مرد است، نمیتواند یک مرد خانه و دکان و زندگی باشد. خیال میکنند اینها باهم منافات دارد؛ در حالی که از نظر اسلام، این سه چیز با یکدیگر منافات و ضدیت که ندارد؛ در شخصیت انسان کامل، کمک کننده هم است. ۱۳۶۸/۰۹/۲۲
#آخوند
#حوزه_علمیه
#فاطمیه
👉 @akhundism
⭕️ حضور محمدعلی ابطحی از فتنه گران و محکومین فتنه ۸۸ در شب شهادت حضرت زهرا(س) در قم.
📌ابطحی مسئول ستاد مهدی کروبی در ایام فتنه ۸۸ و مسئول دفتر خاتمی در دوره ریاست جمهوری وی بوده است.
#حوزه_علمیه
#آخوند
#نفوذ
👉 @Akhundism
https://eitaa.com/joinchat/2753823225Cad44fc5152