1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما این سخنرانی ۴۰ سال پیش آقا رو با دقت گوش کنید. اون کسی هم کنارش ایستاده حاج قاسم است.
تردید ندارم که بگویم معجزه است.
چیزی از دست ندادیم که!!!
فقط راکتور اراک رو با بتن دفن کردیم،
۱۱ تُن اورانیوم رو با احترام تقدیم کردیم،
۱۳ هزار سانتریفیوژو جمع کردیم گذاشتیم کنار...
آمریکا طبق معمول زد زیر قولش،
حالا هم اروپا میخواد بزنه زیر میز!
#مکانیزم_ماشه
Seyed Majid Banifatemeh @RozMusic.comمن ماهم و اصحابم.mp3
زمان:
حجم:
18.2M
«فانّی لا اَعْلَمُ اصحاباً اَوْفی و لا خیراً من اصحابی ...» (موسوعة کلمات الامام الحسین، ص 385)
«من باوفاتر و بهتر از اصحابم، اصحابی را نمیشناسم»
😍😍نوش جونتون😍😍
التماس دعا
24.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥رجزخوانی حماسی همسر دهههشتادی شهید رضایی در قم
🔹همسر جوان سروان پاسدار شهید علی علیرضایی، در مراسم تشییع پیکر مطهر این شهید والامقام، با بیانی حماسی، کوبنده و سرشار از غیرت انقلابی، عهد خود را با راه شهدا تجدید کرد.
⚠️حسین مرعشی: اگه حسن روحانی یه دست به ترامپ میداد همه تحریمها لغو میشد
اینم نتیجه دست دادن با ترامپ👆👆👆
#خدایگان_سیاست
#ابلهان
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♨️نطق مهم دکتر منان رئیسی در صحن علنی مجلس درباره مسئله نفوذ و موضوع مذاکرات
🔹معاون وزیر اطلاعات دیروز به بنده اعلام کرد که در میان بازداشتیها به جرم جاسوسی، حتی یک مورد از اتباع افغانی وجود ندارد، اما متاسفانه مسئله نفوذ درحال فروکاهی به گلمحمد و جانمحمدهای سر کوچه است! آیا افغانیها روز و محل جلسه شورای عالی امنیت ملی و محل جلسه سردار حاجیزاده را اطلاع دادند یا مشکل از باگهای امنیتی خود ما است؟!
🔹چرا وزارت اطلاعات پاسخگوی عملکرد خود درباره مسئله نفوذ نیست؟! چرا وزارت علوم با آییننامه اشتباهی که برای ارتقاء اساتید ابلاغ کرده دانشمندان هستهای ما را در معرض تهدید جانی قرار داده؟! دانشمندان ما امنیت جانی ندارند اما وزارت علوم حاضر به اصلاح این آییننامه اشتباه نیست! وزارت علوم پاسخ دهد که چرا لایهبندی علم در کشور ما رعایت نمیشود؟!
🔹ما از مسیر دیپلماسی حمایت میکنیم اما به شرط آنکه مذاکرات از موضع عزت باشد نه ذلت! چرا همان روزی که حساب رسمی کاخ سفید توییت میزند که مبارزه، مبارزه، مبارزه، شما در همان روز اعلام میکنید که آماده مذاکرهاید؟! چرا این ملت عزیز را تحقبر میکنید؟! شما را به مقدساتتان قسم حرمت این ملت را نگه دارید!
.
.
🔷 سوریه پسا اَسد را ببینید؛ حتی با پذیرش همه #شروط_آمریکا و واگذاری جولان ، باز هم زیر بمباران اسرائیل است.
#مذاکره_با_شیطان
.
⭕️ حاشیه سازی یا انجام وظیفه؟
۱)خانم سخنگو:اقدامات اسرائیل دست مخالفان رفع فیلترینگ را پر کرده وگرنه دولت به دنبال رفع فیلترینگ است!
۲)وزارت کار،تصویر بی حجاب برخی شهدای جنگ تحمیلی اخیر را در دکور برنامه پزشکیان به نمایش گذاشت!
۳) وزارت ارشاد مجوز نمایش فیلمی مخالف اخلاق و ضدخانواده را صادر کرد.
۴)صفحه منتسب به پزشکیان:با اقدامات منجر به "فیلترشکن بازی"مخالفم!
🔹مدیران غربگرا هر قدر در انجام وظایف اصلی(تامین آب و برق، جلوگیری از افزایش قیمت نان و برنج،تامین مسکن،حل مشکلات انبوه تولیدکنندگان و...)ناتوان و بی میل هستند، استاد و متخصص حاشیه آفرینی و بحران سازی اند تا ذهن و حواس جامعه را از کم کاریها و ناتوانیهای به سوی حاشیه ها منحرف کنند!
🔹هر آدم معمولی می داند که:
▪️مطرح کردن بحث فیلترینگ به صورت ماهانه و نوبتی از جانب خانم سخنگو و دیگر مدیران،تأثیر مثبتی بر قیمت و کیفیت اینترنت نداشته و ندارد!
▪️وزارت کار می توانست به جای اهانت به دیانت جامعه وتوهین به اعتبار و آبروی شهدا،تصاویر با حجاب بانوان شهید را در دکور برنامه پزشکیان بکار بگیرد!
▪️وزارت ارشاد هم می بایست به جای نمایش فیلمی آکنده از خشونت و مغایر با فرهنگ و اخلاق جامعه( آن هم در فضای پس از جنگ با رژیم صهیونی)و به احترام ۱۲۰۰شهید دفاع ۱۲روزه،فیلمهایی متناسب با حال و هوای این روزها را اکران کند!
🔹اما راهبرد اصلی این جماعت بحران آفرینی است ومیرغضبانِ "وفاق بان" هم به جای ممانعت از وحدت شکنی و حاشیه سازیهای مکرر این جماعت،دستور دارند منتقدان انقلابی دولت را با چماقِ "منع دوقطبی سازی"بکوبند!
@pas_kouchehaie_enghelab