فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رعب و وحشت اپوزوسیون از گسترش اسلام در دنیا
✅کانال جدال سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/2508259340C851b3b60c7
هدایت شده از شادیسم(طنز سیاسی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وصیت نامه سیاسی رئیس جمهور شهید طبق آخرین صحبت هایشان
#شهید_جمهور
@shadism
هدایت شده از 🇮🇷 نیمه پنهان 🇮🇷
📨 :تورم در ۳۰ سال گذشته دو بار در کشور رکورد زده
دولت دوم هاشمی رفسنجانی
دولت دوم حسن روحانی
مراقب باشید خط سازش با وعده رفع تحریم و مذاکره شما را فریب ندن قبلا همه راهحلهاشون تست شده و نتیجه عکس داده
🗣:علی فرحزادی
🇮🇷نیمه پنهان
🇮🇷@nimeyepenhan
هدایت شده از KHAMENEI.IR
17.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⏱ آغاز یک پایان
👈 اشاره اخیر رهبر انقلاب به تحقق پیشبینی پنجاه سال قبل امام خمینی(ره) درباره آینده فلسطین
✏️ آنچه امام بزرگوار دربارهی آیندهی فلسطین از پنجاه سال قبل یا بیشتر پیشبینی کرده بودند، امروز بتدریج در حال تحقّق یافتن است... ایشان همیشه تکرار میکردند که اگر ملّتها وارد میدان بشوند، خود فلسطینیها اقدام کنند و کمر به عمل ببندند، اگر این[طور] شد، رژیم صهیونیست وادار خواهد شد به اینکه عقبنشینی کند؛ امروز این اتّفاق افتاده است.
🔹️ چهل و نهمین شماره از گزارشهای #مثبت۱۰۰ثانیه منتشر شد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
تحلیل عملکرد اقتصادی دولت سیزدهم:
در روزهای پس از شهادت آیتالله رئیسی نظرات بسیار متعددی راجعبه عملکرد دولت سیزدهم بیان میشد و علیرغم اینکه همگان به صداقت و پاکدستی و خدمتگزار بودن شخص شهید رییسی و همچنین کابینه ایشان اعتقاد داشتند و اساسا لقب شهید خدمت بر ایشان نهاده شد اما نظرات در مورد عملکرد دولت سیزدهم متفاوت بود
حال اندیشکده اشراق به بررسی عملکرد و نتایج و دستاوردهای اقتصادی دولت سیزدهم در ۶ قالب زیر میپردازد:
۱)رشد اقتصادی
۲) تورم
۳) سیاست پولی و مالی
۴) جذب سرمایهخارجی
۵) حجم تجارت خارجی
۶) حذف رانتهای ارزی
۱) رشد اقتصادی:
رشد اقتصادی یکی از مهمترین پادامترها برای ارزیابی عملکرد یک اقتصاد است و هرچه یک کشور و دولت در موضوع رشد اقتصادی و تولید بهتر عمل کند به معنی بزرگتر کردن کیک ثروت برای تمام جامعه است.
میانگین رشد اقتصادی با احتساب نفت:
دولت روحانی: ۲.۲ درصد
دولت شهید رئیسی: ۵.۲ درصد
میانگین رشد اقتصادی بدون احتساب نفت:
دولت روحانی: ۳ درصد
دولت شهید رئیسی: ۳.۳ درصد
این آمار بسیار عالی در حالی رقم خورده که در بطورمتوسط در دهه ۹۰ اقتصاد کشور هیچ رشدی نداشته است و دولت سیزدهم در بدترین شرایط دولت را تحول گرفته بود و با این حال بطور متوسط، با نفت ۱۳۶ درصد و بدون نفت ۱۰ درصد رشد بیشتری را از متوسط دولت روحانی رقم زد.
ذکر این نکته قابل توجه است که این رشد در دوران روحانی در شرایطی بوده که سه سال از عمر دولت ایشان در شرایط وفور دلارهای برجامی رقم خورده ولی تمام دوران عمر دولت سیزدهم همواره تحریمها پابرجا بوده است.
۲)تورم
اوضاع تورم در سه سال اخر دولت روحانی و پس از خروج ترامپ از برجام در بدترین شرایط تاریخ ایران وجود داشت و تورم برای اولینبار پس از اشغال ایران توسط متفقین به بیش از ۶۰ درصد رسیده بود.
دولت سیزدهم در شرایطی که تورم نقطهای سال ۹۹ حدودا ۶۳ درصد بود مسئولیت را تحویل گرفت. این دولت از طریق اصلاحساختاری بودجه، مهار رشد چاپ پول و سیاستهایانقباضی توانست این تورم ۶۳ درصدی فاجعه بار را به رقم ۲۷ درصد در سال ۱۴۰۰ برساند.
تورم نقطه به نقطهی انتهای سال ۱۴۰۱ به چند دلیل از جمله تبعات حذف رانت ۴۲۰۰ تومانی، شوکارزی و همچنین انتظارات تورمی حاصل از اعتراضات آن سال به رقم ۴۸ درصد رسید اما سیاست پولی موثر بانک مرکزی نگذاشت شرایط از دست خارج شود و نهایتا تورم نقطهبه نقطهی سال ۱۴۰۲ به ۲۶ درصد رسید که بهترین رقم ممکن در دوران سالهای پس از خروج امریکا از برجام بود.
میانگین تورم سه سال دولت سیزدهم:
۳۴ درصد
میانگین تورم سه سال اخر دولت دوازدهم:
۴۹ درصد
۳) سیاستهای پولی و مالی:
اوج عملکرد مثبت دولت شهید رئیسی در این حوزه بود. متخصصان اقتصادی این دولت به درستی به این نتیجه رسیدند که بزرگترین مشکل اقتصاد ایران مشکل تورم بوده و عامل اصلی تورم هم رشد نقدینگی است پس در گام اول با اصلاح ساختاری بودجه و کم کردن اتکای بودجه به منابع نفتی جلوی کسری ساختاری را گرفتند سپس با کنترل ترازنامه بانکها و سپس از طریق نرخ بهره و همچنین کاهش شدید سرعت رشد چاپ پول و نقدینگی و همچنین تامین سرمایه از طریق فروش اوراق بجای چاپ پول توانستند به سیاست پولی ولنگار بجامانده از دولت قبل سامان بدهند.
دولت سیزدهم در حالیکه رشد سالانه نقدینگی مرداد ۱۴۰۰، حدود ۴۳ درصد بود دولت را تحویل گرفت و در خرداد سال جاری با رشد نقطهای کمتر از ۲۵ درصد آن را تحویل داد.
نکتهی جالب توجه اینجاست که میانگین رشد نقدینگی در ۵۰ سال اخیر ایران حدود ۲۷.۳ درصد بوده و علاوه بر آن خوب است بدانید که کارشناسان اقتصاد رسیدن تورم و رشد نقدینگی به کمتر از ۳۰ درصد آن هم بدون برجام را تقریبا ناممکن میدانستند.
۴) جذب سرمایه خارجی:
سرمایه خارجی جذب شده دولت روحانی:
۱۰ میلیارد دلار در هشت سال
سرمایه خارجی جذب شده دولت رئیسی:
۱۲ میلیارد دلار در سه سال
این یعنی دولت روحانی با آنهمه ادعای بلد بودن زبان دنیا و تسلط بر امور دیپلماتیک سالانه کمتر از یک سوم دولت شهید رئیسی توانست سرمایهخارجی را وارد اقتصاد ایران بکند.
نکتهی جالب اینجاست که در سال ۱۳۹۶ و شرایط برجام ایران تنها ۳ میلیارد دلار جذب سرمایه داشت ولی در دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۲ و بدون توافق هستهای حدود ۵.۵ میلیارد دلار سرمایه خارجی جذب شد.
@eshraq_institute
۵) حجم تجارت بینالمللی:
حجم تجارت غیرنفتی ایران در سال ۹۹ در حدود رقم ۷۷ میلیارد دلار بود و نه تنها صادرات کمی داشتیم در حیطهی واردات بسیاری از کالاهای ضروری نیز کشور در تنگنا بود.اما تیم اقتصادی دولت سیزدهم با راهبردی مناسب توانست تا سال ۱۴۰۲ حجم تجارت غیرنفتی را به ۱۱۶ میلیارد دلار رسانده و این یعنی علاوه بر رونق صادرات و گسیل درامدهای ارزی موانع واردات کالاهای اساسی کشور نیز از بین رفت.
۶) حذف رانتهای ارزی:
بنیان ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی در بهار سال ۱۳۹۷ و در دولت دوازدهم گذاشته شد و به دلار جهانگیری هم معروف شد.
طبق امارهای بانک مرکزی طی سالهای ۹۷ تا ۱۴۰۱ چیزی در حدود ۷۲۱ همت منابع ریالی توسط دولت برای تهیه ارز ۴۲۰۰ تومانی( خرید دلار از سامانه نیمایی یا بازار توسط دولت و فروش آن به نرخ ۴۲۰۰ تومانی به واردکننده) اختصاص یافت.
محاسبات ما در اندیشکده اشراق نشان میدهد که این ارز ترجیحی تنها توانسته کمتر از ۲ الی ۳ درصد از تورم مصرفکننده و تولیدکننده سالانه را کم بکند(نسبت به حالتی که واردکنندگان مستقیما از مرکزمبادله یا بازار ازاد به تهیه ارز میپرداختند) ولی حدودا ۲۶ درصد از تقدینگی خلق شده در این بازهی زمانی را بهخود اختصاص داده است و این یعنی ارز ۴۲۰۰ تومانی بجای اینکه
با کاهش تورم قدرت خرید عامهی مردم را بالاببرد جیب واردکنندگان رانتی را پر از پول بادآورده کرده بود.
دولت سیزدهم با کم کردن فاصلهی نرخ ارز ترجیحی و آزاد هم جلوی این رانت گسترده را گرفت و هم اینکه فشار مصارف بودجه را نیز کاهش داد و این یعنی کاهش تورم از مسیر علمی خود بدون ایجاد رانت و فساد
فرزاد قاسمیان
اندیشکده اشراق
@eshraq_institute
🔴بهترین توئیتی که علت این همه ثبت نام رو اشاره میکنه؟
پاسخ:
خزانه و انبارهای استراتژیک کاملا پُر، بیکاری پائینترین نرخ تاریخ معاصر، فروش نفت در حد عالی، روابط با منطقه و جهان در اوج، تراز مثبت تجاری، نقدینگی کنترل، تورم رو به کاهش، تولید بالا، زیرساختهای اقتصادی آماده و ...
در یک کلام؛ #خوش_به_حال_دولت_بعدی...
✍سید بدون سانسور
✅ کانال بدون سانسور | عضو شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
هدایت شده از عملیات جهاد تبیین
26.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رئیسی روحت شاد... 😭
#نشر_همهجا
هدایت شده از شادیسم(طنز سیاسی)
26.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از صالح پرور «شیخ صالح»
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸میگن رئیسی بلد نبود
🔸اما خودش به آب و آتیش زد تا ایران از آب و آتیش بیرون بیاره!
▫️حجتالاسلام #صالح_پرور:
ما تو این انتخابات باید دنبال مثل ابراهیم باشیم و به کمتر از رئیسی راضی نیستم؛ والسلام!!!
(بخش دوم)
#انتخابات
#مثل_ابراهیم
ــــــــــــــــــــــــ
جامعهٔ مجاهد
ویژه کنشگران انتخابات
eitaa.com/j_mojahed
======🇮🇷======
@salehparvar
هدایت شده از روابط عمومی مرکز آموزش عالی فرهنگ و معارف اسلامی
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حالا نوبت ما است...
#انتخابات
🗳 @mesbahyazdi_ir