⭕️ پیام شبانه محور مقاومت به آمریکا
🔺 آنچه دیروز در منطقه اتفاق افتاد در مجموع، گوشهای از جنگ منطقهای و صرفاً پیامی برای اتاق فکر تروریستی آمریکایی بود تا دوباره دچار خطای محاسباتی نشوند.
💢 آن موشک هایی هم که از یمن شلیک شدند صرفاً پیغامی اختصاصی برای ناو باتان و چند شناور آمریکایی دیگر بود و اصلا برای اصابت به اهدافی در سرزمین های اشغالی شلیک نشده بودند، زیرا این موشک ها اساسا از نوع بالستیک برد بلند که اسرائیل را شخم میزند، نبودند.
#فلسطین
#طوفان_الاقصی
🇵🇸 [ @Albaroon ]
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شیخ نعیم قاسم: آمریکا باید بداند که عواقب هر اتفاقی که در منطقه میافتد را به دوش میکشد/ ورود زمینی اسرائیل به غزه گورستان دشمن خواهد بود
🔹️ معاون دبیرکل حزبالله لبنان:دشمنان ما ترسو هستند و از تواناییهای مقاومت میترسند.
🔹️ غرب از رژیم اشغالگر در جنایات و کشتارهای آن حمایت می کند، بنابراین آنها در این جنایت شریک هستند.
🔹️ ما باید با این استکبار مقابله کنیم و آمریکا باید بداند که عواقب هر اتفاقی که میافتد را به دوش میکشد، مقاومت دیگر یک حزب، گروه یا منطقه نیست، بلکه کل مردم است.
🔹️ امروز در قلب نبرد هستیم و دستاوردهایی به دست می آوریم.
🔹️ کاری که ما اکنون در جنوب انجام می دهیم، مرحله ای است که با رویارویی سازگار است و اگر موضوع بیش از آن ایجاب کند، این کار را خواهیم کرد و دشمن در سردرگمی است که چه باید بکند.
🔹️ اگر دشمن بیشتر مداخله کند، مسائل گسترش مییابد و ما به کسانی که با ما تماس میگیرند میگوییم که باید ابتدا تجاوز را متوقف کنند تا درگیری گسترش نیابد.
🔹️ دشمن باید به شکستی که خورده راضی باشد وگرنه شکست بزرگتری خواهد خورد و امیدی به پیروزی ندارد.
#حزب_الله_لبنان
#فلسطین
🇵🇸 [ @Albaroon ]