eitaa logo
" زندگانی عالمان "
8هزار دنبال‌کننده
316 عکس
135 ویدیو
17 فایل
《 ‌‌‌﷽ 》 ‌ #سیره_رفتاری و #گفتاری عالمان شیعه، در ابعاد مختلف تعاملات خود، نکات کمتر دیده شده.. ✔️ و درس زندگی.. مطالب ۴ روز اول هفته: @Movatteoon313 مدیریت و ۳ روز آخر هفته:‌ @MahdiAqayari "لطفا مطالب را با لینک منتشر کنید"
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
(ره) ☘️ برکت دعای پدر...☘️ 🔹️ زمانی که در بودیم، روزی هنگام ظهر مادرم به من گفت برو پدرت را صدا بزن تا برای صرف نهار بیاید. من به طبقه بالا رفتم و دیدم که پدرم در حال مطالعه خوابیده است. نمی دانستم چه کنم؟ از طرفی باید امر مادر را اطاعت می کردم و از طرفی می ترسیدم با بیدار کردن پدر، باعث رنجش خاطر او گردم. 🔹️ خم شدم و لبهایم را کف پای پدر گذاشتم و چندین بوسه زدم، تا پدرم از خواب بیدار شد و گفت: "شهاب الدین تو هستی؟ عرض کردم: بلی آقا. دو دستش را به سوی آسمان بلند کرد و گفت: «پسرم، خداوند عزتت را بالا ببرد و تو را از خادمین اهل بیت قرار دهد." و من هر چه دارم از است که در حق من نمود و به مرحله اجابت رسید» 📚 رمز موفقیت بزرگان... 🔰eitaa.com/Alemin "زندگانی عالمان "
هدایت شده از " زندگانی عالمان "
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ توصیه عارف کامل آیت_الله میرزا محمدعلی شاه آبادی. 🎙 به روایت فرزندشان مرحوم آیت الله حاج آقا نصرالله شاه آبادی.. ↩️ اللهمّ ادفع عنّی البلاء المبرم من السماء، انّک علی کل شیئ قدیر، اللهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد. زندگانی عالمان | عضو شوید👇 https://eitaa.com/joinchat/2211447209Cc704661bd7
◾رحلت جانگداز و شهادت گونه اسوه "صبر و استقامت" کبری سلام الله علیها تسلیت باد. ◾"منزوی هرگز مزن بیهوده لافِ عاشقی" "این حسین تنها یک عاشق دارد آن هم زینب است". 🔰eitaa.com/Alemin "زندگانی عالمان "
☘ سيد عبدالمجيد گروسى ☘ ❇️ آیت الله العظمی شبیری زنجانی در مورد سيد عبدالمجيد گروسى فرموده‌اند: 🔹 ، شاگرد ميرزای شیرازی بزرگ و عالم خيلى سطح بالايى بود . 🔹ايشان مشاور و منشى و خطّاط درجه يك بود. وقتى ايشان به ايران آمد، ميرزا گفت: «علم و عمل به ايران منتقل شد». 🔹 در همدان بارگاه امام‏زاده‏اى است به نام «شاهزاده حسين». من به قصد زيارت امام‏زاده به آنجا رفتم و اتفاقاً ديدم قبر آسيد عبدالمجيد هم در آنجا قرار دارد. عوام بى سوادى هم روى قبر آسيد عبدالمجيد بدون ذكر تاريخ ولادت و وفات ايشان به اين مضمون نوشته است: «خطّ شكسته را كسى مثل او ننوشت»، يعنى آسيد عبدالمجيد كه عالم و بود را به خوشنويسِ خطِ شكسته معرّفى كرده است . 📚سایت معظّم له: B2n.ir/q24532 🔰eitaa.com/Alemin "زندگانی عالمان "
🔹️ادامه پست های مربوط به استخاره 🔰🔰 🔹️ با استقبالی که از پست های راجع به حکایت زنجانی(دام ظله) از برخی از بزرگان شد، مصاحبه ای با یکی از اساتیدی که خودشان بدون واسطه سوالاتی را از ایشان و (ره) درباره استخاره پرسیده اند در طی روزهای آینده در چند قسمت در کانال قرار میدیم ان شاءالله. ⬅️ در انتها، اگر سوالی بود به ادمین پیام دهید تا به ایشان منتقل کرده و پاسخ داده شود...
☘️ سوال و جواب از محضر (دام ظله) درباره طریق اجازه و نحوه استخاره با تسبیح ☘️ 🔹️ حجت الاسلام اعتمادی کرمانشاهی نقل می‌کند از محضر آیت‌الله شبیری زنجانی پرسیدم، آیا برای استخاره لازم است؟ فرمودند:احتیاطاً، بله اجازه می‌خواهد، و بعد فرمودند نمیدانم مجاز به اجازه هستم یانه؟ ولکن به شما اجازه میدهم. ایشان این بود که ایشان از پسر مرحوم آخوند خراسانی(ظاهرا میرزا احمد کفائی) و پسر مرحوم آخوند از خود مرحوم آخوند و ایشان از سید علی شوشتری(ره) و ایشان هم از حضرت حجت(عج) این اجازه را داشتند. (در جرعه، ج۱، ص۵۰۲ هم بیان شده است). 🔹️ سوال دومی که از ایشان پرسیدم این بود که شما برای استخاره چیست؟ فرمودند با انجام‌ میدهم؛ ◾ ابتدا یک "بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم" ◾و سپس "سه صلوات" ◾و بعد "مطلق دعا"؛ عرض کردم خود شما چه دعایی میخوانید؟ فرمودند این دعا را: ◾ «استخیر الله برحمته خیرة فی عافیه، یا من یعلم اهد من لا یعلم» و سپس تسبیح را جفت جفت می‌شماریم اگر در انتها دو عدد ماند بد است، اگر یک عدد ماند خوب است. 🔰eitaa.com/Alemin "زندگانی عالمان"
☘️ سوال و جواب از محضر (دام ظله) درباره استخاره و استخاره به ☘️ 🔹️ سؤال دیگری که از ایشان پرسیدم این بود که استخاره برای است یا از واقع هم میکند؟ ایشان فرمودند به‌صورت موجبه جزئیه کاشف از واقع است... بعد استناد به جریان استخاره میرزا ابوالمعالی کردند که انگشتر در دیوار را بااستخاره پیدا کردند (داستان مفصل در قسمت دوم ذکر شد). 🔺️ اما حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ مصطفی علماء کرمانشاهی، از علامه طباطبایی(ره) نقل می‌کردند که استخاره برای است... 🔹️ مطلب دیگر اینکه حضرت آیت الله شبیری قائل به انجام استخاره برای آن نبودند ظاهرا برایشان احراز نشده بود.اما در جریان استخاره برای خودشان به سفر میفرمایند که استخاره خوب بود، سفر به مقصد مشهد را شروع کردم ولکن در ادامه تردید کردم، در تهران استخاره گرفتم این بار برای ترک سفر، استخاره بد آمد فلذا مصمم شدم سفر را انجام دهم. 🔰eitaa.com/Alemin "زندگانی عالمان"
☘️ سوال و جواب درباره لزوم استخاره برای ☘️ 🔹️ از آیت‌الله بهجت پرسیدیم، استخاره برای چه زمانی است؟ فرمودند بعد از ؛ به‌ خاطر پشت پرده انجام دهید. یعنی بعد از این‌که ظاهراً مورد مناسبی بود و خوب بود، به‌ خاطر قضایایی که اطلاع پیدا نمی‌شود استخاره کنید. 🔹️ از نیز در مورد اصل استخاره برای ازدواج پرسیدم که آیا استخاره میخواهد؟ ایشان فرمودند: بله.. 🔰eitaa.com/Alemin "زندگانی عالمان"
☘️ استخاره به و بهترین زمان آن ☘️ 🔹️ آیة الله شبیری(دام ظله) با تسبیح استخاره می‌کردند. کسی نقل کرد که آیت‌الله بهجت هم برای خودشان با تسبیح استخاره می‌کردند، مگر این‌که کسی بخواهد ایشان با قرآن استخاره کنند. آیت الله شیخ عبدالکریم(ره) و آیت‌الله اراکی(ره) هم با تسبیح قائل بودند. 🔹️ آیت‌الله شیخ محمد نصیری یزدی(ره) هم می‌فرمودند بهترین وقت برای استخاره بین الطلوعین است. 🔹️ و همچنین سوال شد در مورد اینکه به چه کسی جهت استخاره مراجعه کنیم؟ فرمودند: آیت الله بهجت، عرض شد که نمیشود و مقدور نیست ایشان استخاره بگیرند. فرمودند: بدهید آقای شبیری استخاره بگیرند. 🔰eitaa.com/Alemin "زندگانی عالمان"
قسمت هشتم مطالب مرتبط با استخاره🔰🔰
☘️ مخالفت با استخاره با دادن ☘️ 🔹️ از آیت الله شبیری(دام ظله) پرسیدم که مخالفت با استخاره جایز است؟ فرمودند: احتیاطا مخالفت جایزنیست. مگر اینکه عادت کرده باشد زیاد بر استخاره کردن یا اینکه موضوع استخاره عوض شود. 🔹️یکی از علماء ظاهرا نظرشان این بود که اگر استخاره بد بود صدقه بدهید برای بلاء مقدّر، ولکن مجددا استخاره کنید. ولی استاد مفیدی(دام ظله) می‌فرمود: صدقه دادن و بعد دوباره استخاره کردن فقط برای ضرورت است والا انسان باید شود به همان استخاره اولیه. 🔰eitaa.com/Alemin "زندگانی عالمان"