۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰
20.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۸ شوال؛
🔳 #سالروز_تخریب_قبور_ائمه
🌴تصور کن شب است و باز غم داری
🌴خیال راه رفتن در حرم داری
🎤 #صابر_خراسانی
#پیشنهاد_دانلود
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰
هشتم شوال سالروزتخریب قبورائمه علیه السلام دربقیع
سلامی کوتاه
السلام علیکم یا أهل بیت النبوة و معدن الرسالۀ و مختلف الملائکة سلام علیکم بما صبرتم فنعم عقبی الدار، الحمد لله الذی اذهب عنکم الرجس وطهرکم تطهیراً، جعلنا الله من المقتفین لکم والمعتقدین لموالاتکم والمتمسکین بحبلکم، والمقتدین بآثارکم، والمتوسلین بکم إلی ربکم، وإلی نبینا جدکم؛ ولا قطع الله آثارنا من زیارتکم، ولا أعرض عنا فی یوم القیامة بوجوهکم.
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰
🏴 بقیع یا بقیعُ الغَرْقَد محل دفن چهار تن از امامان شیعه و دیگر وابستگان پیامبر خدا و کهنترین قبرستان مسلمانان. بقیع پیش از اسلام، زمینی بزرگ و بوستانی در حوالی شهر یثرب بود. دفن اموات مسلمانان در این زمین از آغاز سده نخست هجری، رواج یافته و بزرگان و شخصیتهای مهم اسلامی در آن به خاک سپرده شدهاند. بقیع در ادوار مختلف اسلامی، مورد توجه حاکمان بوده و بقعهها و بارگاههایی در آن ساخته شد؛ اما پس از حمله وهابیان بر عربستان، در روز هشتم شوال سال ۱۳۴۴ق مشهور به یوم الهدم، تخریب گردید. اکنون سطح بقیع در جوار حرم نبوی با خاک یکسان است و سنگ نوشتهای در آن مشاهده نمیشود.
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰
#چله_سی_ام
#چهل_روز_با_هشت_شهید (شهدای با بصیرت)
✅ به فضل الهی هر 5 روز سر سفره یک شهید هستیم
✅ قرائت زیارت عاشورا از طرف شهید آنروز هدیه به امام حسین علیه السلام
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
#چله_سی_ام #چهل_روز_با_هشت_شهید (شهدای با بصیرت) ✅ به فضل الهی هر 5 روز سر سفره یک شهید هستیم
اولین روز از چله 🌟 💫 سی ام 🌟💫
مهمان سفره شهید 🌷 سید حسن آیت 🌷 هستیم.
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰
روایت ترور مردی است که گرچه کارهای بزرگش برای انقلاب اسلامی، بعد از شهادتش کمتر اجر دید و از نامش کمتر در حافظه تاریخی انقلاب یاد شد، اما هراندازه که از عمر انقلاب میگذرد و هر میزان که فتنههای تهدید کننده آن، پیچیدهتر و مخوفتر میشوند، دوست و دشمن بیشتر از پیش به بصیرت انقلابیاش اذعان میکنند. صحبت از شهید «سید حسن آیت» است.
بهراستی این آیت که بود که دشمنانش برای تمام کردن کار او، " سه خشاب ژ-3 را بهسوی پیکرش شلیک کردند، حال آنکه پیکر نحیف این سید نجفآبادی را یک یا نهایت دو گلوله سهمگین پلنگکش ژ3 کفایت میکرد. چه سرّی در این ترور وحشیانه نهفته بود؟ راز این خشم و کینه نسبت به او چه بود؟
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰