السلام علیک یا صاحب الزمان(عج)....
دیری است دل خسته ی ما را نَنَوازی
شاها سبب از چیست گدا را ننوازی؟
احوال دل سوختگان باز خراب است
مُردیم طبیبا ز چه ما را ننوازی؟
ما غرق گناهیم، تو ای پاکی مطلق
آلوده ی افتاده ز پا را ننوازی؟
پاسخ به عطای تو جفا کاری ما شد
حق داری اگر اهل جفا را ننوازی
در کیش تو این رسم نبوده مهِ زیبا
عشاقِ ز خود مانده جدا را ننوازی؟
من نیست میان، هر چه دگر هست تویی تو
آن دل که شده در تو فنا را ننوازی؟!
هر لحظه دعای فرج از دیده روان است
چشمان پر از اشک و دعا را ننوازی؟
خِضری تو و کوثر به کَفَت آب حیات است
هر تشنه لب آب بقا را ننوازی؟
ما خیل خطاکار، کسی جز تو نداریم
ای وای اگر اهلِ خطا را ننوازی؟
(دعا بفرمایید)
@ammar_1318
سلام علیکم 💐
الحمدلله رب العالمین 🌟💫
توانستیم امروز با یاری شما بزرگواران 2 تا گوسفند 👌
برای سلامتی و فرج سرور عالم امام زمان علیه السلام قربانی کنیم ⭐️⭐️⭐️
قربانی امروز را از طرف آقا جوادالائمه علیه السلام هدیه کردیم به حضرتش💞💞💞
بزرگواران با این قربانی ها قلبهای زیادی را دراین اوضاع اقتصادی واین شبها شادکردید👌👌❤️
ان شاالله به شادی قلب نازنین امام زمان عج درد وبلا وبیماریها از بلاد مسلمین ویژه شیعیان امیرالمؤمنین علیه السلام ریشه کن شود🙏🙏
خداوند شما را حفظ کنه برای امام زمان علیه السلام 🌷🍃🌷
#سیاست_ورزی امیرالمومنین علیه السلام آمیخته با سلوک معنوی و اخلاقی آن حضرت بود. یکی از ویژگیهای سیاستورزی حضرت امیرالمومنین (ع)، پرهیز از مکر و فریب بود، در حالیکه در نظامهای سکولار و نگرشهای مبتنی بر جدایی دین از سیاست، استفاده از هر روشی از جمله مکر و حیله اشکالی ندارد.
در مکتب سیاسی مولای متقیان، توسل به ظلم و دروغ برای پیروز شدن جایگاهی ندارد و حضرت علی (ع) به طور جدی از مردم میخواستند که با تملق و چاپلوسی با او سخن نگویند. رفتار آن حضرت با همه افراد و جریانهای معارض و مخالف، یکسان نبود و میان آنهایی که با وجود داشتن اهداف حق، از روی جهالت و قشریگری، به راه انحراف و اشتباه میافتادند، با افرادی که از ابتدا در راه باطل بودند، تفاوت قائل میشدند، ضمن اینکه آن حضرت در مقابل انحراف و توسل به ظواهر دینی، قاطعانه میایستادند.
امام خامنه ای ۸۸/۶/۲۰
هفدهم اسفند سالروز شهادت سردار خیبر شهید حاج محمد ابراهیم همت میباشد
بدین مناسبت یاد کنیم از این سرباز بی ادعای امام زمان (عج)باذکر صلوات
میگفت دوست دارم مثل مولایم بی سر وارد محشر شوم ....
یادش گرامی، روحش شاد🌹
#سردار_بی_سر
#عبدالحسین_شاه_زید
#شهید_محمد_ابراهیم_همت
سی و ششمین روز از چله 🌟💫بیستم 💫🌟
سر سفره 🌷شهيد آیتالله بهاءالدین عراقی 🌷 هستیم.
شهید حاج آقا بهاءالدین عراقی در هفتم صفر 1347 هجری قمری، همزمان با میلاد امام موسی کاظم(ع) در کنگاور در خانوادهای با چند نسل سابقه و اعقاب روحانی و عالم بدنیا آمد.
این شهید مدتی نزد پدرش، حاج آقا بزرگ، به فراگیری دروس ادبیات عربی پرداخت و در سال 1321 هجری شمسی با اهتمامی که پدر به ادامه تحصیل وی داشت در سن 16 سالگی رهسپار حوزه علمیه قم گردید و بعدها از شاگردان ممتاز حضرات آیات عظام بروجردی، اراکی، محقق داماد و امام خمینی(ره) شد.
شهید آیتالله جعفر بهاءالدین عراقی از یاران و مبارز حضرت امام(ره) بود. از خدمات علمی شهید محمدی عراقی میتوان به تقریرات درس اصول فقه حضرت امام خمینی(ره)، تأسیس کتابخانهای برای عموم مردم کرمانشاه، تدریس و تحقیق در حوزههای علمیه قم و کرمانشاه و تشکیل کلاسهای علمی و جلسات پرسش و پاسخ علوم دینی در بین جوانان و نوجوانان اشاره کرد.
ایشان به فرمان حضرت امام خمینی(ره) و آیت الله العظمی حکیم و بنابر درخواست و دعوت جمعی از مردم مومن و خونگرم به کرمانشاه بازگشت و به دلیل نیاز شدید شهر و استان کرمانشاه به وجود ایشان، به حضرت آیتالله اشرفی اصفهانی که به فرمان حضرت آیت الله العظمی بروجردی از سال 1330 ساکن کرمانشاه شده بودند پیوست و در مدرسه علمیه آیت الله بروجردی به تدریس سطوح عالیه فقه و اصول و نیز در مسجد اعتمادی کرمانشاه به اقامه نماز جماعت، تفسیر قرآن و ترویج مکتب اهل بیت علیهم السلام و تبیین اندیشههای انقلابی امام خمینی(ره) پرداخت.