eitaa logo
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
2.7هزار دنبال‌کننده
18.7هزار عکس
8.9هزار ویدیو
238 فایل
انس با شهداء برای همنشینی با امام زمان«ع» ومرافقةالشهداء من خلصائک اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله) السلام علیک یا من بزیارته ثواب زیارت سیدالشهداء یرتجی
مشاهده در ایتا
دانلود
هاشم عطاری، همرزم شهید نسیم افغانستانی است. این رزمنده دفاع مقدس که با شهید افغانی در یک دسته در عملیات والفجر یک حضور داشت، حماسه‌های او را به خاطر می‌آورد. در زمان هشت سال دفاع مقدس افغانستانی‌هایی همچون نسیم افغانی به دلیل جنگ با شوروی به ایران مهاجرت کرده بودند و ساکن ایران بودند. با همرزمان صحبت کرده و مستنداتی را که در این زمینه وجود دارد، بررسی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که خانواده شهید نسیم افغانی در ماجرای بمباران افغانستان توسط شوروی سابق همگی به شهادت رسیده‌اند و کسی از خانواده او باقی نمانده است. این شهید در طول حیاتش ازدواج نکرد و همسر و فرزندی هم نداشت.
رضا موفق که یکی از هم رزم های این شهید بوده است، در همین باره اظهار کرده است: بنده با این شهید چهار ماه کامل تا فروردین سال ۶۲ در گردان سیف‌الله در یک سنگر بودیم و در نهایت کنار من شهید شد. هم‌رزم شهید نسیم افغانی ادامه داد: او داستان‌های زندگی خود و نحوه شهادت خانواده‌اش توسط شوروی را برایم تعریف می‌کرد، لذا طبق تعریف خودش خواهر، برادر و پدر مادرش را از دست داده بود. او با اعتقاد و باور‌های عمیق در مقابل دشمنان ایران حضور داشت وی افزود: این شهید پس از شهادت خانواده‌اش در سال ۵۷ به ایران می‌آید و با شروع جنگ به جبهه‌ها می‌رود، لذا انسانی ترسو نبود و با اعتقاد و باور‌های عمیق در مقابل دشمنان ایران حضور داشت. موفق با اشاره به اینکه پیش از شهادتش در عملیات‌های دیگری مانند محرم حضور داشت، بیان کرد: در نهایت در عملیات والفجر یک در یک سنگر بودیم و در شب عملیات خمپاره به سنگر خورد و بنده مجروح شدم، اما نسیم شهادت را به‌دست آورد، ولی پیکرش در آنجا ماند، زیرا مجبور شدیم روز بعد محور را تخلیه کنیم. هم‌رزم شهید نسیم افغانی زمان دقیق شهادت او را ۲۲ فروردین سال ۶۱ عنوان و اضافه کرد. وی همچنین خاطرات شهید نسیم افغانی را فراموش نشدنی دانست و گفت: با انتشار خبر پیدا شدن پیکر این شهید، مادرم با من تماس گرفت و گفت شهیدی که همواره خاطراتش را برایمان تعریف می‌کردی، پیدا شده است. موفق دیگر ویژگی بارز شهید نسیم را پابرهنه بودن او دانست و بیان کرد: شهید نسیم افغانی همیشه پابرهنه بود؛ در عملیات‌ها و مانور‌ها پوتین به پا نمی‌کرد و سعی داشت بدون کفش رزم کند که این نشان از سخت‌کوشی و تلاش او داشت.
بر اساس اعلام بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی در راستای قدرشناسی از ملت افغانستان که جان خود را برای انقلاب اسلامی ایران در طبق اخلاص گذاشتند، پیکر پاک این شهید افغانستانی تبار به دستور رهبر معظم انقلاب در بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا (ع) به خاک سپرده شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
توجه.توجه🍀🍀🍀🍀توجه.توجه دستور بسیار مهم توبه که مورد تأکید بزرگان از عرفان مانند علامه قاضی.علامه طهرانی.ایت الله شوشتری و ایت الله کمیلی وبسیاری دیگر از بزرگان عرفان بوده.مخصوص یکشنبه ها خصوصا شأن ورودش یکشنبه ماه ذی قعده بوده است. 🔹 مرحوم سید بن طاووس در کتاب اقبال، غسل و نمازی را ذکر نموده که در میان اساتید اخلاق به «غسل و نماز توبه» معروف شد، که مناسب است هر کس در آغاز منزلی از منازل سلوک و یا ایام خاص -مثل آغاز ورود به ماه رجب و یا شعبان و ماه رمضان- این نحو توبه را انجام دهد. در اربعین موسوی نیز بهتر است در همه یکشنبه های ماه ذی القعده غسل و نماز توبه انجام شود. 🔹اما دلیل این توجه ویژه چیست؟ متن کامل روایت را نقل میکنیم: 👈 «رسول خدا(ص) در یكشنبه ماه ذی القعده میان مردم آمد و فرمود: ای مردم، كدامیك از شما میخواهد توبه كند؟ عرض كردیم: همه میخواهیم توبه كنیم. فرمود: غسل كنید و وضو بگیرید و چهار ركعت نماز - در هر ركعت یک بار «فاتحة الكتاب»، سه بار «قل هو الله أحد» و هر كدام از دو سوره «معوّذتین» (سوره های ناس و فلق) را یک بار - بخوانید، سپس هفتاد بار استغفار كنید و آن را به «لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیم» ختم كنید، آن گاه دستها را بالا آورید و بگویید: «یا عَزِیزُ یَا غَفَّارُ، اِغْفِرْ لِی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِناتِ، فَإِنَّهُ لا یَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاّ أَنْتَ.» سپس فرمود: هر بنده ای از امت من این عمل را انجام دهد، از آسمان به او ندا میشود: «ای بنده خدا، عمل خود را از نو آغاز كن؛ زیرا توبه تو پذیرفته و گناه تو آمرزیده شد.» و فرشته ای از زیر عرش به او خطاب میكند: «ای بنده، خجسته باد بر تو و خاندان و فرزندان تو!» و فرشته ای دیگر ندا میكند: «ای بنده، دشمنان تو در روز قیامت از تو راضی خواهند گردید.» و فرشته ای دیگر ندا میكند: «ای بنده، تو مؤمن از دنیا میروی و دین تو از تو گرفته نمیشود و قبر تو گشوده و نورانی میشود.» و فرشته ای دیگر ندا میكند: «ای بنده، پدر و مادر تو از تو راضی خواهند گردید، اگر چه از تو ناخشنود باشند و پدر و مادر و فرزندان تو آمرزیده شدند و روزی تو در دنیا و آخرت گسترده و فراوان خواهد بود.» و جبرئیل ندا میكند: «من همراه با فرشته مرگ می آیم و به او سفارش میكنم كه با تو به نرمی رفتار كند و اثر مرگ حتی خراشی در تو ایجاد نخواهد كرد، و فقط روح تو به آرامی از بدنت خارج خواهد شد.» عرض كردیم: ای رسول خدا، اگر بنده ای این عمل را در غیر این ماه انجام دهد، چه اثری خواهد داشت؟ فرمود: «همانند آنچه توصیف كردم برای او خواهد بود و این سخنان را جبرئیل آن گاه كه خداوند مرا به آسمان [معراج] برد، به من آموخت.»
امروز سالروز کشتار اسپایکر است. در این جنایت وحشتناک، 1907 شیعه(و تعدادی غیر مسلمان) به طرز فجیعی توسط داعش کشته شدند. چنین خوابی برای ایران هم دیده بودند، اما رشادت های شهید حاج قاسم سلیمانی و مدافعان امنیت این نقشه‌ی شوم محور عبری-عربی-غربی را خنثی کرد.
شبی که فردایش قرار بود برود جبهه بُردمان حرم خدمت علیه‌السلام خودش یکی یکی بچه ها را برد دور ضریح طواف داد از حرم که آمدیم بیرون گفت: امشب سفارشتون رو به امام رضا(؏) کردم اگه یک وقتی کاری داشتید برید و کارتون رو به امام رضا(؏) بگید من شما رو سپردم دستِ امام رضا(؏) ❣ _به نقل از همسر شهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇👇 ✅ سرکشی و رسیدگی به خانواده‌های شهدا ✅ اهتمام و ترویج فرهنگ شهدایی (وصیتنامه، عکس و رسم شهید ) ✅ مراقبه به تلاوت سوره‌هاى یس و حجرات (هدیه به پدر و مادران شهدا ) ✅ مراقبه ویژه به خواندن زیارت آل یس و دعای بعدش از طرف شهید به پدر و مادر شهید و بخواهیم دعا کنند برای سلامتی مقام عظمای ولایت.
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
#مراقبتهای_چله_سی_و_سوم 👇👇 ✅ سرکشی و رسیدگی به خانواده‌های شهدا ✅ اهتمام و ترویج فرهنگ شهدایی (و
سلام برشما خوبان سی و پنجمین روز از چله 🌾 🍃 سی وسوم 🍃 🌾 مهمان سفره شهید 🌷محمد بابایی 🌷 هستیم.