eitaa logo
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
2.7هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
8.6هزار ویدیو
235 فایل
انس با شهداء برای همنشینی با امام زمان«ع» ومرافقةالشهداء من خلصائک اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله) السلام علیک یا من بزیارته ثواب زیارت سیدالشهداء یرتجی
مشاهده در ایتا
دانلود
غلامعباس تنها فرزند پسر خانواده بود.اوبیشترین عشق را به امام بخشیده بودوارزوی زیارت امام را به دل داشت . با حسرت ، از سید شهداء وکربلا حرف می زد وهمیشه می گفت : افسوس که جوانان ایران در کربلا نبودند تا حسین فاطمه(س) را یاری کنند. این جان شیفته ، سرانجام در پاسخ به ندای حسین زمان ، آرامش وقرار خود را از دست داد وبی امان به صف مقدم رزم ومجادله با یزیدیان عصر شتافت . پیکر رشید او در عصر عاشورای 1404 هجری به تاسی از علمدار کربلا – که نام مبارک او نیز بر خود داشت – هدف تیغ نااهلان زمین قرار گرفت ودر جنگلهای اطراف میاندوآب به خاک افتاد . در وصیت نامه اش می خوانیم : «شما را به نماز ونیایش دعوت می کنم . جمعه وجماعت را ترک نکنید وبه ولایت فقیه جنگ زنید»
خجسته زارعیان، مادر شهید می گوید : 👇 خداوند به ما ۱۳ فرزند شامل یک پسر و۱۲ دختر عطا کرد که غلامعباس اولین و تنها پسر خانواده ما بود که پس از تولد، تفاوت خاصی نسبت به بقیه بچه ها داشت. تفاوتی همچون ذکر یاعلی گفتن در گهواره و همچنین داشتن دندان طلا در کودکی! وی افزود: از ارزنده ترین خصوصات اخلاقی غلامعباس با غیرت و متعصب بودن نسبت به خانواده و خصوصا پوشش خواهران و همچنین اقامه نماز اول وقت و نماز شب بود که هیچگاه ترک نشد. این مادر شهید ادامه داد: غلامعباس علاقه بسیار زیادی به دین اسلام داشت به گونه ای که در محله جستجو می کرد و جوانانی که نسبت به دین اسلام آگاهی نداشتند را شناسایی کرده و با آنها ارتباط می گرفت، سپس به صورت کاملا دوستانه آنان را به ناهار و یا شام به منزل دعوت می کرد و از خدا و دین اسلام برایشان سخن می گفت. وی هدف از این اقدام را نیت خالصانه شهید و تشویق دوستانش به شناختن دین اسلام عنوان کرد و گفت: این ماجرا تا آنجا ادامه یافت که چند تن از همین افراد به جبهه رفته و به فیض شهادت نائل آمدند. زارعیان ادامه داد: غلامعباس به دلیل اخلاق و رفتار خوب با خانواده، آشنایان و همسایگان، دوستان زیادی داشت که اکثرا رزمنده بودند و برخی هم به شهادت رسیدند. شهید غلامعباس کارگرفرد طبق علاقه کودکی نسبت به شهادت و پیرو ولایت فقیه بودن سرانجام ظهر عاشورای سال ۱۳۶۲ و در سن ۱۹ سالگی همراه با ۱۲ تن از رزمنده دیگر در مهاباد همچون سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام) سر از تنشان جدا شد و به آسمان پر کشید.
غلام عباس با اینکه تک پسر خانواده و عزیزدردونه بود  بیش تر از همه به من احترام می گذاشت .حتی اگر در روز  از خانه بیرون می رفت وقتی میگشت با شوخی سه بار میگفت :  (مادر سلام ! ننه سلام !مامان سلام !)  و من هم میگفتم مادر حتی اگر یک بار هم بگویی کافی است چرا سه بار میگی ؟  با خنده میگفت میخواهم بدانم که که بیشتر دوست داری کدوم رو بگویم ؟  و من هم میگفتم برای من فرقی نمیکنه هرکدام را که دوست داری بگو با اینکه همه آن زمان میگفتند ننه، غلامعباس میگفت: من دوست دارم بگویم مادر  و به همه ی بچه ها هم گفته بود بگویید مادر !  
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❇️ مقام معظم رهبری (مدظله العالی): 💠 خیال نکنید اگر چهار نفر که سابقه‌ انقلابی دارند از کاروان انقلاب کنار رفتند، انقلاب غریب است؛ این انقلاب تا آخر هست و به مهدویت وصل خواهد شد و هرکس پیاده شود باخته است....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️فیلم/شهید محمد حسین حدادیان در خیابان پاسداران تهران توسط فرقه انحرافی به اسارت گرفته شد، بدن مطهر ایشان قطعه قطعه شد. میله در چشمش فرو کردند، جمجمه‌اش را کاملاً شکسته و سپس با خودرو از روی ایشان عبور کردند. 🔸آقای بازیگر، آقای فوتبالیست، یا به قول خودتان هنرمند، چرا اعتراض نکردید؟ چرا بیانیه ندادید؟ از صدقه سر نظام به اینجا رسیده‌اید. یک سیلی هم نخورده‌اید. چه مرگتان شده که این گونه برای نظام شاخ و شانه می‌کشید؟ چقدر تطمیع شده‌اید که حرف دشمن از حلقومتان بیرون می‌آید؟ مردم نجیب و ولایت مدار تاکنون به احترام مقام معظم رهبری سکوت کرده‌اند و مطمئن باشید همین مردم از عهده شما بر می‌آیند. 📌درخواست خانواده شهید مدافع ولایت و امنیت محمد حسین حدادیان از مؤمنین و امت حزب الله؛ همینطور که مطلع هستید در روزهای اخیر نظام مقدس جمهوری اسلامی با عطوفت و مهربانی به اغتشاشگران فرصت داد که دست از اعمال ننگین خود بردارند ولی متاسفانه با ترک فعل بعضی از مسئولین احتمالا نمی‌خواهند به راه راست هدایت شوند. خسارات زیادی به جامعه وارد نمودند، عزیزترین جوانان ما را به شهادت رساندند. لذا اتمام حجت‌ها با این منافقین شده است. حال بر ما واجب است در تمامی سطوح جامعه به مبارزه با این افراد که قصد تجزیه کشور را دارند بپردازیم. ❌حجاب بهانه است اصل نظام نشانه است. «خانواده شهید محمد حسین حدادیان»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بدخواهان ایران از اینکه می بینند جامعه ایران مثل جامعه غرب به آمار بالای تجاوز و فرزندان نامشروع گرفتار نشده و ایرانیان بجای رابطه غیرمتعهدانه غربی دنبال ازدواج و تشکیل خانواده هستند و هنوز زن در ایران با ارزش و محترم است و کالای جنسی التذاذ نیست در عذابند.
🌏💡🌏 چرا حیا ... !؟ ✅ عقل ، دین و حیا سه اصل حیاتی برای بقا و رشد جامعه اند ، با ضربه به هر کدام بقای دو اصل دیگر و در نهایت حیات جامعه به مخاطره می افتد ، ضامن بقای دین در طول تاریخ با زنده نگه داشتن محرم و صفر بوده و به فضل الهی هر ساله برنامه ها و عزاداری ها با شکوه‌تر از قبل برگزار می شود ، ضامن حفظ عقلانیت در جامعه نیز ولی فقیه است فردی حکیم در رأس جامعه که با مدیریت و تدبیر خود ضامن بقا و رشد عقلانیت در جامعه است. 🔥🖋 باید در نظر داشت این درک درست دشمن از عنصر حیا بود که در آندلس برایش پیروزی بزرگی رقم زد ، تجربه تلخ قوم ثروتمند لوط و عاد نشان از اهمیت بالای حیا و جدی بودن هشدار شبیخون فرهنگی دارد ، مردم بی حیای کوفه غرق در عدالت امام علی علیه‌السلام بودند ولی با وجود رفتار پدرانه پدر امت بر روی فرزندش در کربلا شمشیر کشیدن و حتی در نهروان و مسجد کوفه شمشیرشان پدر واقعی خودشان را نشانه گرفت ، مگر امام علی علیه السلام نتوانسته بود عدالت واقعی را پیاده کند !؟ ✅🌹✅ حضرت علی علیه السلام می فرمایند: «اَلحَیاءُ هُوَ الدِّین کُلُّه ؛ حیا تمام دین است.» و همچنین فرزندشان امام صادق علیه‌السلام می فرمایند :«لا ایمانَ لِمَن لاحَیاءَ لَهُ ؛ایمانی نیست برای آن کسی که حیا ندارد.» ✅🖋 در نهایت چنانچه رفاه و عدالت را بدون توجه به حیا و فرهنگ مهدویت فراگیر کنیم ، این بی حیایی در جامعه است که پاشنه آشیل نظام و ضربه زننده به امنیت مردم است.
دادیم برای این اسم ... دادیم برای این پرچم.... شدن فرزندانی برای امنیت این مردم ... شدن پدر و مادرانی که همه امیدشان پسری بود که روزی عصای پیری شان شود ... پس ... و با عزت بمان ایران اسلامی ما 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ششمین روز از چله 🍃🌷سی و پنجم ( )🍃🌷 مهمان سفره شهید 🥀 سید موسی نامجوی 🥀هستیم.
اسمش نامجوی بود، بر خلاف خُلقش که اصلاً به دنبال نام و شهرت و مقام نبود. به قول معروف، نام را در گم­نامی می‌جست. در یکی از روزهای سرد سال ۱۳۱۷ در بندر انزلی متولد شد،‌۲۶ آذر ماه. در همان دوران جوانی و نوجوانی هر از چند گاهی به زیارت امام(ره) می‌رفت و این دیدارها در زندگی او تأثیر زیادی داشت. گویی روح تازه‌ای در کالبد موسی دمیده شده است. دیگر همیشه با وضو بود و هفته‌ای چند روز روزه می‌گرفت. پس از چندی با این‌که امام)ره) به ترکیه تبعید شدند، ولی تحول فکری سید موسی پا بر جا ماند و او توانست در بعضی از دوستان نزدیکش نیز تحولی ایجاد کند… سال ۱۳۴۹ به فکر ازدواج افتاد؛ یک دختر محجبه که فرایض دینی برایش مهم باشد. عروسی ساده خود را در منزل خواهرش گرفت. شهید بهشتی هم در این مراسم شرکت کرده بودند. یک روز دایی موسی ما را برای شرکت در راهپیمایی سوار فولکس خود کرد و با هم به طرف دانشگاه رفتیم. آن روز چون دیر شده بود، دایی لباس ارتشی‌اش را عوض نکرد. بچه‌ها با دیدن دایی با لباس نظامی ترسیدند و دایی وقتی متوجه شد، مشتش را گره کرد و شعار مرگ بر شاه داد، مردم هم به دنبال او. او یک سرباز برجسته و با تمام وجود عاشق امام)ره) بود. زمانی که بنی‌صدر برای سوار شدن به بالگرد وارد محوطه چمن دانشگاه افسری شد و شعار «فرمانده کل قوا، خمینی روح خدا» را شنید، گفت: «دانشگاه افسری هم از دست رفت!.» نامجوی به عنوان فرمانده دانشگاه افسری، پشت تریبون رفت و پس از ذکر نام خدا با چشمانی اشکبار گفت: «هل من ناصر ینصرنی؟» این کلام او اشک از دیدگان همه جاری کرد. بلافاصله ادامه داد: «عزیزان! عراق تا پشت دروازه‌های اهواز رسیده است، ما احتیاج به نیرو داریم تا با این تجاوز مقابله کنیم.»
یک روز خدمت نامجوی رسیدم و جمله ای را که با خطی زیبا روی برگه ای نوشته بودم، به ایشان دادم. آن جمله این بود: «این میز باقی نمی ماند. اگر باقی می ماند، هرگز به دست من و شما نمی رسید.» با دیدن این جمله، لحظه ای به فکر رفت و بعد از لحظاتی گفت: «به خدا به این جمله اعتقاد دارم و همین طور است.» برگه را زیرشیشه میز کارش کرد و ادامه داد: «این جمله باید همیشه جلوی چشمم باشد.» بعد خطاب به من گفت: «این یکی از هدیه های ارزشمندی است که از یک دوست گرفتم و بسیار از شما متشکرم.»
زندگی ما با سختی­های فراوانی شروع شد. گاهی من از رنج­های زندگی به او گله می‌کردم. اما او با کلام متین و گیرایش به من آرامش می‌‌داد. در مقابل تمام مسائل زندگی جدی بود و هر وقت لازم می‌شد، خیلی دوستانه مسائل را گوشزد می‌کرد. مرتب روزه می‌گرفت و خیلی وقت­ها نماز شب می‌خواند. نماز شب او نماز معمولی نبود؛ طوری گریه می‌کرد که اتاق به لرزه می‌افتاد. ما گاهی از صدای گریه او بیدار می‌شدیم. او هیچ وقت دوست نداشت مرفه زندگی کنیم و از روز اول زندگی­مان در منزل اجاره‌ای زندگی می‌کردیم. در آن زمان ارتش به پرسنل، خانه سازمانی می‌داد و وقتی من از او خواستم که منزل سازمانی بگیرد، گفت بگذار کسانی که نیاز دارند بگیرند. شهادت آرزوی ایشان بود. در نیمه‌های شب، وقتی به نماز می‌ایستاد، با خدا راز و نیاز می­کرد و با اشک و ناله‌های بلند از خدا آرزوی شهادت می‌کرد. او درباره شهادتش با بچه‌ها صحبت کرده بود.
خاطره ای از مقام معظم رهبری شهید نامجوی در کنار حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) حدود دو سه ماه متوالی در ستاد عملیات نامنظم فعالیت داشت. در طول این مدت که ما دائماً زیر بمب و موشک بودیم، بعضی وقت ها تماس تلفنی با ما داشت و جویای احوال ما می شد. یک بار در حین صبحت تلفنی متوجه شدم که صدایش گرفته است. پرسیدم: «طوری شده؟» و او با لبخند گفت: «چیزی نیست نگران نباش، از دود و آتش است». پس از آن پیغام فرستاد که پمادی برایش تهیه و ارسال کنیم. علتش را پرسیدم که گفت: «انگشتان پایم زخم شده است». پرسیدم: «چرا؟» گفت: «برای این که وقت نمی کنم پوتین هایم را از پایم در آورم». چند شب بعد ناگهان دیدیم شهید نامجو به منزل آمد. از او پرسیدم: «چطور شد که به مرخصی آمدی؟ گفت: «آقای خامنه ای به من امر فرمودند که «سید، دو سه شب برو خانه».
پس از پایان عملیات ثامن‌الائمه)ع)،‌نامجوی به همراه تعدادی از مسئولان ارتش و شورای عالی دفاع، برای سرکشی به جبهه آبادان رفت. پس از بازدید تصمیم به بازگشت گرفتند. سرانجام هواپیمایی که حامل تعدادی از مجروحین بود، آماده شد و نامجوی، سرلشکر فلاحی و سرتیپ فکوری، یوسف کلاهدوز و محمد جهان‌آرا به طرف هواپیما رفتند. در پای هواپیما یکی از نمایندگان مجلس که برای بدرقه آمده بود، از نامجوی پرسید: «شما کجا می‌روید؟» او با لبخند گفت: «به کربلا!» ساعتی بعد خبر سقوط هواپیما و شهادت گروهی از بهترین‌ها، دل امام)ره) را اندوهگین ساخت.