eitaa logo
🔘 وکیل دُرریز 🔘
4.1هزار دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
789 ویدیو
2 فایل
🟢 اللهم عجل لولیک الفرج لینک کانال پشتیبان: @alidorriz2 ✅ کانال بله: https://ble.ir/ALIDORRIZ ادمین: @Malidorriz
مشاهده در ایتا
دانلود
4.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حاج علی ملائکه: این شب‌ها صحنه و خیابان را رها نمی‌کنیم
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خرد می‌کنیم دهانی را که حرف از آتش‌بس بزند!
این پیام لورفته ضد انقلابه یک دور بخونید و آگاه باشید این حرامیان، منتظر تخلیه انرژی و خسته شدن انقلابیون هستند انقلابی خستگی ندارد ان شاءالله تا پایان مأموریت شهادت مرگ بر آمریکا مرگ بر اسرائیل
آمریکا به شدت عصبانی به نظر می رسد و در حال حمله به اهداف غیرنظامی است تا ایران را به قبول آتش بس وادار کند‌. ❌❌ اینجا هم یه عده خداشون آمریکاست و از غضبش می‌ترسن و دنبال تعیین شرایط آتش‌بس و تحمیلش به افکار عمومی از طریق چهره‌های مثلا موجه‌اند!
🔺8 دلیل برای بازنده‌بودن اسرائیل در «جنگ زیرساختی» 1- تفاوت شدید وسعت سرزمینی 2- پراکندگی زیرساخت‌ها در ایران و تمرکز زیرساخت‌های اسرائیل 3- آسیب‌پذیری ساختاری اسرائیل 3- احتیاط آمریکا در حمله به انرژی ایران 5- اختلاف نظر احتمالی آمریکا و اسرائیل 6- تلاش برای کاهش تنش از سوی آمریکا 7- پذیرش ضمنی توان تهاجمی ایران 8- هزینه سنگین آمریکا در جنگ ✅✅ مهمتر از همه اینکه: خدا با ماست!
31.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 علت تاخیر انتخاب رهبری توسط مجلس خبرگان رهبری از زبان آیت الله علی معلمی نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری در جمع مردم شریف قائم‌شهر 🔹️آیت‌الله معلمی از شبه کودتا در انتخاب رهبری می‌گوید❗️✍ حضور مردم در شب قبل از اعلام رهبری جدید باعث کور شدن چشم فتنه گران و کودتاچیان شده است ... مردم عزیز دستمریزاد به راستی چه کسانی بدنبال کودتا بودند؟
18.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️علت تعطیلی درس خارج از فقه آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای چه بود؟ حجت‌الاسلام تلخابی: 🔹در مهر سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۳۰۰ طلبه برای درس آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای ثبت‌نام می‌کنند/ آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای کلاس را تعطیل کردند و گفتند نمی‌خواهم به خاطر کلاس من، درس‌های اساتید باسابقه حوزه خلوت شود
امروز خیلی سنگین تبریز رو زدن سی ان ان از هرجا گزارش می زنه اونجا رو می زنن یه روز گفت تو ایران صف بنزین نیست مخازن سوخت رو زد دیروز هم از کف تبریز گزارش رفت امروز تبریز رو زدن چرا این خبرنگار جاسوس رو پرت نمی‌کنید بیرون اصلا برای چی تو اوضاع جنگی این جواسیس باید در پوشش خبر نگار و گزارشگر حضور داشته باشند تو کشورمون؟!