eitaa logo
🔘 وکیل دُرریز 🔘
4.1هزار دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
789 ویدیو
2 فایل
🟢 اللهم عجل لولیک الفرج لینک کانال پشتیبان: @alidorriz2 ✅ کانال بله: https://ble.ir/ALIDORRIZ ادمین: @Malidorriz
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️شرایط اتمام جنگ را رهبری تعیین می کنند نه شما شما به وظایف خودتان رسیدگی کنید!
♨️ دشمن وارد فاز نهایی خودش شده است. نمی‌خواهد خیابان در تصرف انقلابیون باشد. اگر حضور ما در خیابان کمرنگ شود، از پشت به رزمندگان ضربه زده و زمینه حضور زمینی دشمن را فراهم خواهند کرد. یکی از آسیب‌های جنگ ۱۲ روزه، پرتاب پهباد و درگیری پدافند با آنها بود که دلیل اصلی آن، «خلوت بودن خیابان‌ها» بود. حالا ما و شما با تصرف خیابان، این مزیت جنگی را از آنها گرفته‌ایم. مشخص است که از عصبانیت در حال فشردن دندان به هم باشند.
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 میثم مطیعی: مطلع می گویم که دشمن برنامه جدی برای پس گرفتن خیابان از نیروی‌های مومن و مردمی دارد.
3.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 بحرین بعد از شکایت از ایران بدون معذرت
♦️بستن تنگه هرمز شناور کننده ی نفاق های بین المللی بر روی دریای امپریالیسم رسانه ای دشمنان
⭕️ برای بار چندم و با اعتبار بالا این صادر می‌شود؛ اکنون چیزی به نام اعتراض وجود ندارد، حرکت مخرّب خیابانی و اغتشاش یعنی تبدیل شدن به پیاده‌نظام و ستون پنجم دشمن. پاسخ نیروهای عمل‌کننده و خنثی‌کننده به هرگونه تحرک خیابانی اینگونه، است!
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥وضعیت دشمن، آژیر به آژیر🚀 ❌صهیونیست‌ها؛ دیگر خواب راحت نخواهند داشت...
دشمن همینکه اهداف کور را مورد هدف قرار میدهد یا اهدافی را میزند که چندین بار قبلا مورد اصابت قرار داده است مشخص است که دچار سردرگمیست و به دنبال رعب و وحشت است، این پرواز توسط جنگنده ها زیاد نمیتواند ادامه دار باشد، فعالیت پهپادیشان بیشتر خواهد شد که آن هم کار زیادی از دستشان بر نمی آید
🔴الله اکبر روابط عمومی سپاه: نفتکش آمریکایی در خلیج فارس مورد اصابت قرار گرفت
🔺ایران نفت بیشتری نسبت به قبل از جنگ از طریق تنگه هرمز صادر می‌کند، جلوی تانکرهای دیگر را می‌گیرد اما تانکرهای خودش را عبور می‌دهد. این یک حرکت تحقیرآمیز برای کاخ سفید است.
🔺«ای عرب! تصور کن اگر ما نیز مانند ایران سرسخت، قدرتمند و آزاده بودیم. تصور کن اگر حاکمان عرب مانند حاکمان ایران بودند. آیا اسرائیل می‌توانست فلسطین، اردن و سوریه را اشغال کند؟ به خدا قسم؛ هرگز. 🔸اما ایران راه امام علی (ع) را دنبال کرد. و شما معاویه و ابن‌تیمیه را برگزیدید و شیعیان را دشمن خود قرار دادید. و به همین دلیل در برابر اسرائیل شکست خوردید.»
🔺از اهل معنا پیام آمده که آثار قرائت سوره فتح توسط مردم در ملکوت ظاهر شده و موانعی معنوی چند بار در برابر اقدامات تجاوزکارانه بعدی سد ایجاده کرده است همچنان خواندن سوره فتح رو جدی بگیرید؛ توصیه حضرت آقا بوده