پیرمرد ۹۳ ساله ایتالیایی وقتی برای مشکلات تنفسی یک روز در بیمارستان بستری شد وقتی مرخص کردن برای صورتحساب ۵۰۰یورو ازش خواستند او زد زیر گریه مسول اونجا ناراحت شد
پیرمرد گفت : برای هزینه گریه نمی کنم کل بیمارستان هم می توانم بخرم اما گریه من بخاطر یک تحول درونی است که خیلی دیر شده !
گفتند چه تحولی : پیرمرد گفت یک عمر رایگان نفس کشیدم اما برای یک روز باید بخاطر دستگاه تنفسی ۵۰۰ یورو بدهم آنوقت خداوند بزرگ رایگان این خدمت به من کرد و هیچ وقت هزینه اش ندادم که کمترین آن شکر و عبادت به درگاهش بود وغفلت کردم وحالا در ۹۳ سالگی فهمیدم چه نعمت های خدا بهم داده و شکر گزار نبودم بخاطر این گریه ام گرفت چرا متوجه نشدم و چقدر بدهکارم .
📲 «شهید سلیمانی »مرد میدان بود
خصوصیات شخصیتی حاج قاسم از نگاه مردان دیپلماسی و مقاومت
#قطعا_پیروزیم
#قطعا_پیروزیم
#وعده_صادق۳
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 حدیث روز 💠
💎 راز خوشبختی در یک جمله طلایی
🔻امام صادق عليهالسلام:
السَّعيدُ مَن وَجَدَ في نفسِهِ خَلوَةً يَشغَلُ بها؛
❇️ خوشبخت، كسى است كه براى نفس خود خلوت و فراغتى يابد و به كار اصلاح آن پردازد.
📚 بحارالأنوار: ج ۷۸، ص ۲۰۳، ح ۳۵
💠 ثواب هدیه دادن لباس به یک مؤمن
🟢 امام صادق علیهالسلام فرمودند: هر کسی که به مؤمنی لباس بپوشاند، تا زمانی که چیزی از آن لباس باقی باشد، در رحمت خداوند عزوجل خواهد بود .
📚 المؤمن: ص61.
https://btid.org
📎 #ثواب_الاعمال
📎 #مومن
📎 #هدیه
📎 #اعتقادات
🔰 الحمدلله که به مرگ جاهلی نمیمیریم
🔹 در روایات تأکید بسیاری بر ولایت و محبت اهلبیت علیهمالسلام شده است. این مسئله در خصوص حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام با تأکید بیشتری ذکر شده است تا جایی که محبت و ولایت حضرت ملاک ایمان و یا شرط توحید خوانده شده است.
🔹 امیرالمؤمنین علیهالسلام میفرماید:
روزى پیامبر دستم را گرفت و فرمود: هر كه بميرد، در حالى كه با تو دشمنى دارد، به مرگ جاهلى مرده است و به آنچه در دوران اسلام انجام داده [نيز] مؤاخذه خواهد شد و هر كه پس از تو زندگى كند و دوستت بدارد، خداوند متعال مادامی كه خورشيد طلوع و غروب مىكند، آرامش و ايمان را براى وى مقدّر مىكند تا اين كه در حوض [ كوثر] بر من وارد شود .
📚 ابن عساکر، تاريخ دمشق، ج 42، ص 292.
https://btid.org
📎 #ولایت
📎 #تولی_تبری
📎 #اعتقادات