رسولِ دلسوز ❤️
💚امام حسین علیه السلام فرموده اند : از پدرم رفتار پیامبر با اهل مجلسش را سؤال کردم. در جواب فرمود :
💐 پیامبر در معاشرت بشّاش، نرمخو و ملایم بود. خشونت، دشنام گویی، عیب جویی یا ستایشگری در برخوردش وجود نداشت. از هرچه خوشش نمی آمد به کار دیگری می پرداخت.
☀️آرزومندِ به او ، نومید بازنمیگشت. سه چیز را در خود ترک فرموده بود : مجادله، پرحرفی، و هرچه که به او مربوط نبود.
💙 سه چیز را نیز درباره مردم ترک کرده بود : مذمت، سرزنش و عیب جویی از مردمان.
💞 سخن نمی گفت مگر درباره امری که رضای حق در آن باشد. همنشینانش در مجلس وی، ساکت بودند تا سخن وی تمام شود. آنگاه سخن می گفتند. در مجلس وی با هم گفتگو و مجادله نمی کردند و گوش به صاحب سخن می دادند تا سخن او تمام شود. در خنده و شادی و شگفتی و موارد دیگر با مجلسیان هماهنگی می کردند.
💝 ناهنجاری و کج سخنیِ غریبان را تحمل می فرمود و به همین جهت بود که صحابه، غریبان را به مجلس وی می آوردند تا از حضرتش سؤال کنند.
🌾 به اصحاب می فرمود : «چون نیازمندی را دیدید، او را رعایت کنید. میزبانش شوید. یاری اش کنید و نیازش را برآورید. »
🌲ستایشگری را نمی پذیرفت مگر درموردی که جنبهٔ حق شناسی و شکرگزاری داشته باشد. سخن کسی را قطع نمی کرد. مگر اینکه از حد خود تجاوز و تعدی کند، که در آن صورت از جای خود برمی خاست تا سخن وی قطع شود.
📚نقش ائمه در احیای دین؛ جلد دوم؛ صفحهٔ ٧٢
🔴سفارش این کتاب👇🏻
@Aghayabnalhasan
#محرم
@Allameaskari
❤️🔥❤️🩹سنّتِ رسول خدا ، نیاز به اِحیا داشت💗
1⃣ ذَهَبی روایت کرده که ابوبکر پس از وفات پیامبر (ص) به مردم گفت : «... چیزی از رسول خدا نقل نکنید و اگر کسی چیزی از شما پرسید بگویید : کتاب خدا در میان ماست؛ حلالش را حلال و حرامش را حرام بدانید». 🤫🤫🤫
2⃣ ابن سعد در طبقات گوید : «احادیث رسول خدا (ص) در زمان عمربن خطاب گسترش یافت و او از مردم خواست تا همه اش را نزد او بیاورند و آنگاه دستور داد تا آن احادیث را بسوزانند» 🔥🔥🔥
3⃣ عثمان نیز سیاست گذشته را تایید کرد و بر فراز منبر گفت : «هیچکس نباید حدیثی را که در زمان ابوبکر و عمر شنیده نشده، روایت کند! » 🤫🤫
4⃣ در دوران امام علی علیه السلام بخش عمده ای از سنت رسول خدا (ص) توسط صحابه روایت و منتشر گردید اما باز هم به جمع و تدوین نرسید. ❌
5⃣ رجاء بن ابی سلمه گوید : «به من خبر رسیده که معاویه می گوید : بر شما لازم است که درمورد حدیث مانند زمان عمر عمل کنید! » 🤫🤫
فتح باب اسرائيلیات ✍✍✍📃📄
مکتب خلفا ، باب روایت احادیث رسول خدا (ص) را به روی مسلمانان مسدود ساخت و درعوض، باب احادیثِ اسرائیلی را توسط امثال کعب الأحبارِ یهودی به روی مسلمانان گشود. 🕍
✝.. این جلوگیری از نقل احادیث نبوی، در کنار تعصّباتِ جاهلیِ معاویه و تاثیری که او از روم گرفته بود، باعث شد تا مکتب خلفا در دوران معاویه با رنگ و بوی فرهنگ یهودی و مسیحی آمیخته گردد. ⛪️ 🕍 🏛
🔻برگرفته از ترجمهٔ کتاب معالم المدرستین، علامه عسکری 🔺
🔴سفارش این کتاب👇🏻
@Aghayabnalhasan
#اربعین
@Allameaskari
جابر، پنجمین وصیّ را هم میشناسد💫
📜🔥 خلفا از نشر احادیث پیامبر، به ویژه از گسترش احادیثی که درباره اوصیای پیامبر و پرکردن زمین از عدل و داد توسط مهدی موعود علیه السلام بود، جلوگیری کردند.
🤫🌪این جلوگیری به حدی بود که در مدینه، امامزاده ها و عموزاده های پیامبر (بنی عباس) در جلسه ای مشترک جمع شده بودند تا با محمد بن عبدالله به عنوان مهدی موعود بیعت کنند!!! تا آنکه امام صادق علیه السلام آنان را از خطای در اندیشه شان باخبر ساخت.
🌓 شناخت اوصیای پیامبر یکی پس از دیگری آنچنان که پیامبر از جانب خدا خبر داده بود، اگرچه بر بعضی از خواص روشن بوده ولی برای عموم مردم پس از عصر امام باقر علیه السلام آسان نبوده است. 🗡
🌸 امام باقر را پیامبر معرفی فرموده بود. چنانکه در دو خبر چنین می خوانیم :
الف) جابر بن عبدالله انصاری عمامه بر سر میگذاشته و در مسجد پیامبر می نشسته و ندا میداده : «یا باقر! یا باقر! » ‼️
🟡 با این کار، جابر که یگانه بازمانده صحابه پیامبر بود، توجه زائران حرم پیامبر را که از راه های دور برای حج آمده بودند به خود جلب می کرد.🕋
🙁 مردم می گفتند : جابر هذیان می گوید! یعنی از پیری خرفت شده است. جابر می گفت : نه به خدا قسم، هذیان نمی گویم؛ ولکن از پیامبر شنیدم که فرمود :
🔭 إنّك ستدرك رجلاً منّي؛ اسمه اسمي و شمائله شمائلي؛ يبقر العلمَ بَقْراً.
🔵 تو مردی از من را درک می کنی، نامش نام من است و شمائلش شمائل من می باشد. علم را باز می کند و پرده از روی آن برمیدارد.
این بود سبب آنچه شنیدید که می گفتم. 🙂
ب) جابر در کوچه های مدینه هم راه می رفت و «یا باقر! یا باقر! » ندا می داد و باز همان سخن ها بین او و اهل مدینه ذکر شده است.
📚نقش ائمه در احیای دین؛ جلد سوم؛ صفحات 197 تا 199
🔴سفارش این کتاب👇🏻
@Aghayabnalhasan
#اربعین
@Allameaskari
هدایت شده از رفیق شفیق
جلسه شب 7صفر- شب شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام.mp3
7.03M
🔸#بشنوید
🔹#سخنرانی
🗓 شب ۷ صفرالخیر_ شب شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام
استاد ادیبی لاریجانی
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
🖇 رفیق شفیق
꧁__________._________꧂
📍"عضویت کانال رفیق شفیق"
🔗Eitaa.com/Adibi_Larijani
هدایت شده از حاج شیخ جعفر توسلی
✅👈 کنگره جهانی اربعین
💠 پنجاه سال پیش، یعنی زمانی که هنوز مراسم اربعین، به شکوه امروز شکل نگرفته بود، حضرت آیتالله خامنهای در سال ۱۳۵۲ مصادف با روز جمعه ۲۰ صفر سال ۱۳۹۴ هجری قمری در جریان سلسله جلساتی در مسجد امام حسن علیه السلام در مشهد مقدس که به شرح و تفسیر خطبههای نهجالبلاغه اختصاص داشت، به مناسبت تقارن با شب اربعین حسینی، تحلیلی تاریخی و جامع از چرایی اهمیت زیارت اربعین ارائه دادند. این بیانات را به شرح زیر میخوانیم:
💠 میدانید یکی از علائم ایمان زیارت اربعین است؟ بنده نمیدانم این روایت چقدر صحیح است، اصراری هم ندارم که بگویم معنای این روایت همین است که من گمان کردهام، واقعش هم این است که احتمال میدهم معنایش یکی از شقوق و احتمالات دیگری باشد که در این زمینه بیان میشود؛ امّا اگر این احتمال هم که من میگویم باشد، مؤیّد فراوانی دارد؛ «زیارة الاربعین».
💠 شیعه یک جمع متفرقی بود. یک جامعهای بود که در یک جا، در یک مکان زندگی نمیکردند. در مدینه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند، اطراف و اکناف بلاد. اما یک روح در این کالبد متفرق و در این اجزا متشتت در جریان بود.
💠 مثل دانههای تسبیح یک رشته و یک نخ همه اینها را به هم وصل میکرد. چه بود آن رشته؟ رشته اطاعت و فرمانبری از مرکزیت تشیع، از رهبری عالی تشیع یعنی امام. همه این رشتهها به آنجا متصل میشد. قلبی بود که به همه اعضا فرمان میداد.
💠 و به این ترتیب تشیع یک سازمان و یک تشکیلاتی بود. ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند اما بودند کسانی که از حال همه با خبر بودند. اطاعت و فرمانبری آنها به حساب بود، فریاد زدنشان از روی دستور بود، سکوتشان بر طبق نقشه بود.
💠 همه چیزشان با حساب بود. فقط یک عیبی کار آنها داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر، شیعیان یک منطقه البته یکدیگر را میدیدند. اما یک «کنگره جهانی» لازم بود برای شیعیان روزگار ائمه علیهم السلام.
💠 این کنگره جهانی را معین کردند. وقتش را هم معین کردند. گفتند در این موعد معین در آن کنگره هر کس بتواند شرکت کند. آن موعد روز اربعین است و جای شرکت، سرزمین کربلا است.
💠 چون روح شیعه روح کربلایی است، روح عاشورایی است. در کالبد شیعه تپش روز عاشورا مشهود است. شیعه هر جا که هست دنبالهروی عاشورای حسین است. این هم که میبینی همه جا این تپشهایی که در شیعه مشهود شده، از آن مرقدِ پاک ناشی شده. این شعلههایی بوده که از آن روح مقدس و پاک و از آن تربت عالی مقدار سرکشیده. به جانها و روحها رسیده. انسانها را به گلولههای داغی تبدیل کرده و آنها را به قلب دشمن فرو برده.
💠 بنابراین مسئله اربعین یک مسئله مهمی است، اربعین یعنی میعاد شیعیان در یک کنگره بینالمللی و جهانی برای سرزمینی که خودش خاطرهانگیز است آن سرزمین. سرزمین خاطرهها است، خاطرههای باشکوه، خاطرههای عزیز، سرزمین شهدا، مزار کشتهشدگان راه خدا، اینجا جمع بشوند تشیع، پیروان تشیع و دست برادری و پیمان وفاداری هر چه بیشتر بدهند.
💠 اگر امروز هم بتوانند شیعیان آن سرزمین پاک و مقدس را یک چنین میعادی قرار بدهند. البته بسیار کار بجا و جالبی خواهد بود و همین دنبالهگیری از راهی است که از ائمه هدی علیهم السلام به ما ارائه دادند.
📚 سخنرانی در مسجد امام حسن مجتبی (ع) / مشهد ۲۴ اسفند ۱۳۵۲
🆔لینک کانال👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
💓دغدغهٔ علامه عسکری درباره وحدت مسلمین💞
✈️ در یکى از سفرهایى که به مدینه داشتیم، مصادف شده بود با تأسیس «جامعة الاسلامیه». بزرگ سادات مدینه بدون اطلاع من به جامعة الاسلامیه رفت و براى دیدار از آنجا وقت گرفت و به آنها گفت: بزرگ علمای بغداد به دیدن این مکان میآید. آنها هم به گمان اینکه من از علماى اهل سنت هستم (به خاطر شهر بغداد) اجازه دادند.
⚫️ من با آیتاللّه شهید سیدمهدى حکیم و یکى از دوستان به جامعة الاسلامیة رفتیم؛ پس از ورود ما (با عمامۀ سیاه من و سیدمهدى حکیم) آنها متوجه شدند که شیعه هستیم، لذا به بنباز (مفتى بزرگشان که نابینا بود) اطلاع دادند ما شیعه هستیم.
🔷 در آنجا من شروع کردم به صحبت کردن و گفتم: متأسفانه دشمنان ما، با هم متحد هستند و اگر براى هر کدامشان اتفاقى بیفتد به کمک همدیگر میروند، اما ما مسلمانها اینطور نیستیم، مسلمانهاى فلسطین و الجزائر گرفتارند و نیز شاید خبر نداشته باشید در ایران دانشگاهى داریم به نام «فیضیه» که در آنجا دانشجویان علوم دینى را کشتند و حادثه خونین کشتار مدرسه فیضیّه را شرح دادم (چون سفرم به حج بعد از حادثه کشتار مدرسۀ فیضیه بود).
⚠️ وقتى که صحبتم تمام شد، بنباز کمى به جلو آمد و گفت: شما مشرک هستید، اوّل مسلمان شوید بعد از مسلمانان بخواهید با شما وحدت داشته باشند.
🕋 من هم گفتم: ما گواهى میدهیم به اینکه هیچ خدایى جز الله نیست، او بیهمتاست و شریکى ندارد و گواهى میدهیم که محمد(ص) بندۀ خدا و رسول اوست و کعبه قبلۀ ماست و قرآن کتاب ماست، اما شما به عموم مسلمانان تهمت مشرک بودن می زنید؟!
🤨 گفت: چطور؟
❇️ گفتم: آیا طواف کردن دور قبر (بنا به عقیدۀ شما) شرک است؟
✋ گفت: شرک است.
❇️ گفتم: [با این حرف شما] پس رسولخدا(ص) و صحابۀ او و تمامى مسلمانان و شما و ما مشرک هستیم!
😕 گفت: چگونه مشرکیم؟
🕋 گفتم: درون حجر اسماعیل قبر اسماعیل و هاجر است، و ما در انجام طواف، دور حجر اسماعیل طواف میکنیم، پس در واقع دور قبر طواف میکنیم!
🤔 بنباز سکوت کرد و جوابى نداشت که بدهد.
📚 به نقل از کتاب مرزدار مکتب اهل بیت؛ نوشته استاد ادیبی لاریجانی
🔴سفارش کتاب های علامه عسکری 👇🏻
@Aghayabnalhasan
#اربعین
@Allameaskari
✨ روایت دارد هرچهارسال یک بار واجب است 💐
💻 سایت مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی بهجت قدس سره
#اربعین
@Allameaskari
🔸 قَالَ أَبُو الْحَسَنِ مُوسَى علیه السلام :
🔷 أَدْنَى مَا یُثَابُ بِهِ زَائِرُ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع بِشَطِّ الْفُرَاتِ إِذَا عَرَفَ حَقَّهُ وَ حُرْمَتَهُ وَ وَلَایَتَهُ أَنْ یُغْفَرَ لَهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِهِ وَ مَا تَأَخَّرَ
🟢 امام موسی بن جعفر علیه السلام فرمودند: کمترین آنچه از ثواب که به زائر اباعبدالله علیه السلام کنار نهر فرات داده می شود آنگاه که حق و حرمت و ولایت او را بشناسد، این است که آنچه از گناهان پیش فرستاده و بعداً می فرستد (گناهان گذشته و آینده او) آمرزیده می شود.
📚 الکافی/ ج4/ص582
#اربعین
@Allameaskari
هدایت شده از javedan.ir
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جلسه_اخلاق
| پایان کار خداست ...
🎥 برشی از سخنرانی #آیت_الله_جاودان
🌙 پنج شنبه ۹ شهریور ماه
🕌 مسجد امام خمینی(ره) بازار تهران
📱 @javedan_ir
🌐 www.new.javedan.ir
... این روزها روزهاى نزدیک به اربعین است. پدیدهى بىنظیر و بىسابقه این سال های اخیر، پیادهروى(اربعین) میان نجف و کربلا یا بعضى از شهرهاى دورتر از نجف تا کربلا است؛ بعضى از بصره، بعضى از مرز، بعضى از شهرهاى دیگر، پیاده راه مىاُفتند و حرکت میکنند. این حرکت عشق و ایمان است.
💓 ما هم از دور نگاه میکنیم به این حرکت، و غبطه میخوریم به حال آن کسانى که این توفیق را پیدا کردند و این حرکت را انجام دادند ؛
🍀گرچه دوریم به یاد تو سخن میگوییم
بُعد منزل نبوَد در سفر روحانى🍃
💻پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
#اربعین
@Allameaskari
Safar - O Elallah - 128 - musicsweb.ir-۱.mp3
16.89M
🏴 السلام علیک یا ابا عبد الله 🏴
🖤 اللهم عجل لولیک الفرج 🖤
☑️ مداحی الی الله ...
#اربعین
@Allameaskari