در دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران در الجزایر، با دانشگاه مجازی مطرح شد.
دانشگاه مجازی یکی از مهمترین مراکز آموزش زبان فارسی کشور است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مجازی در دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران در الجزایر با دانشگاه مجازی المصطفی در حضور در جلسه ی هیئت رئیسه، ریاست دانشگاه ضمن خیر مقدم از ایشان بیان داشت؛ دانشگاه مجازی المصطفی یکی از مراکز مهم علمی است که آموزش مجازی را در سر لوحه برنامه ای علمی المصطفی قرار داده است. این مرکز یکی از مهمترین مراکزی است که پاسخ گوی عطش علاقه مندان به آموزش معارف اسلامی در محیط علمی دانشگاهی است.
حجت الاسلام ارجمندفر در ادامه افزود: از مهمترین فعالیت های جاری در دانشگاه مجازی که همیشه مورد استقبال دانش پژوهان کشور های مختلف بوده است، آموزش زبان فارسی است. می توان ادعا نمود هم شیوه آموزشی و هم کتب تالیفی در حوزه ی زبان آموزی در ایران بی نظیر است.
وی ادامه داد: در دانشگاه مجازی از کشور های مختلف در حال تحصیل هستند. دانش پژوهان شمال آفریقا و خصوصا الجزایر نیز در این دانشگاه تحصیل می نمایند. تلاش این دانشگاه در حوزه آموزش تقریبی است که به آن نیز تاکید داریم. البته معارف قرآنی نیز مورد استقبال بیشتری قرار گرفته است.
آقای بابائی، سفیر جمهوری اسلامی ایران نیز بیان داشت: حسب شرایط مختلف، آموزش در دانشگاه مجازی برای بسیاری از دانش پژوهان کشورهای جهان حسب بعد مسافت و مسائل مختلف ترجیح بیشتری دارد. معرفی و شناخت ظرفیت های دو کشور بسیار ضروری است و سفارت خانه های نیز یک کانال ارتباطی خوبی در حوزه تبلیغ و آموزش هستند. زبان و آموزش آن نیز مدخل مهمی جهت ورود به یک جامعه است و از مباحث با اولویت تلقی می شود و آموزش زبان فارسی برای ما اولویت بالائی برخوردار است.
#بازدید.
#روابط_عمومی_همکاری
#دانشگاه_مجازی_المصطفی
🌐کانال روابط عمومی /دانشگاه مجازی المصطفی
🔽🔽🔽🔽
@AlmustafaOpenUniversity
انا لله و انا الیه راجعون
در گذشت یکی از دانش پژوهان فعال دانشگاهمجازی، سرکار خانم
زهرا أراونو
در حادثه ناگوار زلزله ی ترکیه موجب اندوه و تأثر عمیق این جانب شد.
ضمن عرض تسلیت و اعلام همدردی با خانواده آن مرحومه و ملت عزیز ترکیه در این حادثه ناگوار، رحمت الهی برای جانباختگان و شفای عاجل برای مصدومان و صبر و اجر برای بازماندگان و خسارتدیدگان از درگاه خداوند متعال مسئلت مینمایم.
سعید ارجمندفر
ریس دانشگاهمجازیالمصطفی
#روابط_عمومی
#دانشگاه_مجازی_المصطفی
🌐کانال روابط عمومی /دانشگاه مجازی المصطفی
🔽🔽🔽🔽
@AlmustafaOpenUniversity
دانشگاه مجازی المصطفی
معاونت پژوهشی و تولید برگزار می کند
🔸کارگاه علمی پژوهشی
*روش تحقیق کمی در علوم انسانی*
🎙 باارائه سرکار خانم دکتر سارا ابراهیمی (عضو هیات علمی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی )
🕙یکشنبه ١۴٠١/١١/٣٠، ساعت ٠٩:٣٠
🔹️ همراه با اعطای گواهی
🔹 لینک شرکت در کارگاه:
Live.mou.ir/research
#کارگاه_علمی
#معاونت_پژوهش
#روابط_عمومی
#دانشگاه_مجازی_المصطفی
🌐کانال روابط عمومی /دانشگاه مجازی المصطفی
🔽🔽🔽🔽
@AlmustafaOpenUniversity
در نشست نقد و مناظره علمی مناسبات علم و دین مطرح شد: «رابطه علم و دین در ادیان الهی تعارضی نیست»
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مجازی، نشست نقد و مناظره علمی با موضوع «تحلیل و بررسی مناسبات علم و دین» توسط معاونت پژوهش و اساتید گروه حکمت و مطالعات دانشگاه مجازی به صورت حضوری و بر خط در سالن جلسات دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه علمی حجج الاسلام براتی و مسئله گو به عنوان ارائه کنندگان بحث و اساتید گروه حکمت و مطالعات ادیان به عنوان ناقدین و با دبیری دکتر اسداف به تحلیل و بررسی مناسبات ارتباطی علم و دین از منظر متفکرین اسلام و غرب مورد نقد و کنکاش قرار گرفت.
اندیشمندان غربی در طول 500 سال اخیر و از دوران رنسانس تا کنون نسبت علم و دین را نسبتی تعارضی معرفی کرده اند، این نسبیت در تمام شئون علمی مورد تاکیدشان قرار گرفته است. عقل گرایی را در فلسفه، پوزیتیویسم در علم، سکولاریسم در سیاست و اومانیسم را در اجتماع انسانی وهمچنین سایر علوم طرح کرده اند. تلاش عمده اندیشمندان غربی تقابل دائمی بین دین و حیات بشر و علم بوده است. این افراد در تلاش برای شناسائی و معرفی تضاد های مختلف علم و دین در کتب الهی بوده اند. اندیشندان بزرگی که تا کنون نیز این مسیر را دنبال می نمایند.
اسلام و متفکران بزرگی خصوصا علامه طباطبائی، شهید مطهری و امام خمینی(ره) پاسخ گوی این تفکرات بوده اند. از منظر اسلام تعارضی بین علم و دین وجود ندارد، همانگونه که فهم ادراک و شعور طبیعت که در قرآن آمده است برای آنان شناخته شده نیست، فهم علمیت آن نیز برای آنان مفهوم ندارد. از منظر آنان علم از جنس تجربیات است و دین از جنس شهود و امر شهودی ادراک ندارد.
خداوند خالق طبیعت و خالق دین است. همه علوم و طبیعت نیز از یک فعل است و آن فعل الهی است، بر این اساس هیچ علمی را نمی توان منقطع از علم الهی دانست و خداوند اشراف به طبیعت، هستی و انسان دارد.
امام خمینی(ره) می فرماید؛ آهنگ جدایی دین و علم از غرب نواخته شد و دین و سیاست از هم جدا شدند که خطاست و التزام و وجود تعارض علم و دین و سیاست و دین مثل این است که قواعد ریاضی تغییر پذیرند که این امکان پذیر نیست.
#نشست_نقد_مناظره
#معاونت_پژوهش
#روابط_عمومی
#دانشگاه_مجازی_المصطفی
🌐کانال روابط عمومی /دانشگاه مجازی المصطفی
🔽🔽🔽🔽
@AlmustafaOpenUniversity
امام علي عليه السلام :
أرسَلَهُ عَلي حِينِ فَترَةٍ مِنَ الرُّسُلِ و طُولِ هَجعَةٍ مِنَ الاُمَمِ و اعتِزامٍ مِنَ الفِتَنِ وَانتِشارٍ مِنَ الاُمُورِ و تَلَظٍّ مِنَ الحُرُوبِ و الدُّنيا كاسِفَةُ النُّورِ ، ظاهِرَةُ الغُرورِ عَلي حِينِ اصفِرارٍ مِن وَرَقِها و إياسٍ مِن ثَمَرِها
خداوند او را در زماني فرستاد كه روزگاري بود پيامبري برانگيخته نشده بود ، و مردم در خوابي طولاني به سر ميبردند ، و فتنه ها بالا گرفته و كارها پريشان شده بود ، و آتش جنگها شعله ميكشيد ، و دنيا بي فروغ و پر از مكر و فريب گشته ، برگهاي درخت زندگي به زردي گراييده و از به بار نشستن آن قطع اميد شده بود
نهج البلاغه ، خطبه ۸۹
أرسَلَهُ بِالضِّياءِ و قَدَّمَهُ فِي الاِصطِفاءِ فَرَتَقَ بِهِ المَفاتِقَ و ساوَرَ بِهِ المُغالِبَ و ذَلَّلَ بِهِ الصُّعُوبَةَ و سَهَّلَ بِهِ الحُزُونَةَ حَتّي سَرَّحَ الظَّلالَ عَن يَمينٍ و شِمالٍ
او را با نور فرستاد و در گزينش مقدّم داشت . به واسطه او گسستگيها را به هم آورد و چيره جو را شكست داد و مشكلات را آسان و ناهمواريها را هموار كرد تا جايي كه گمراهي را از راست و چپ دور كرد
ميزان الحكمه ، ح ۱۹۸۴۱
بسم الله الرحمن الرحیم
فرزندان و عزیزانم!
خدا شما را در پرتو نظارت دائمی خویش محافظت فرماید. درود و رحمت و برکات خدایی بر همه شما باد.
من این نامه را در لحظات گرانقدری برای شما مینویسم که اسلام به دست توانای ملت مسلمان ایران و با رهبری امام خمینی -دام ظله- و همیاری سایر نیکمردان و علمای اعلام به پیروزی قاطع و شگفتی در تاریخ معاصر ما دست یافته است.
اینک رؤیاها به حقیقت پیوستند، آرزوها جامه عمل پوشیدند و اندیشهها چونان آتشفشانی خروشان بساط ستمکاران را برچیدند؛ و اینها همه بدان منظور انجام شد که دولت حق و حکومت اسلام در زمین برپا شود.
ما امروز شاهد شکسته شدن صولت ستمکاران و استعمارگران هستیم؛ همانها که اسلام را زندانی کرده و از نشر و گسترش آن بیمناک بودند اما دربهای این زندان با بازوی جوانمردان ایرانی شکست؛ جوانمردانی که از مرگ نمی هراسند و تهدیدهای گردنکشان آنان را از راهی که آغاز کردهاند، باز نمیدارد.
آری، اسلام از چنگال طاغوت رهایی یافته و میرود تا کاخ همه ستمگران را به لرزه درآورد و در جانهای همه مسلمانان، در شرق و غرب زمین، روحی جدید و آرمانهایی نوپدید آورد.
در حال حاضر بر فرد فرد شما عزیزان -که سعادت زیستن در سایه این نظام ارزشمند اسلامی را یافتهاید- واجب است که تمام توان و امکانات خود را به کار گیرید و همه آنچه را در اختیار دارید، برای تحقق این تجربه گرانقدر بذل نمایید و بدانید که گذشت و فداکاری، در آنجا که سخن از بنای استوار اسلام است، مرز و حد ندارد. بخشش و جانبازی، در آنجا که پرچم اسلام برافراشته شده، نباید متوقف شود.
امروز ساختن این بنای جدید به همکاری و همراهی شما نیاز دارد، پس دریغ مدارید!
و نیز باید دانسته شود که مرجعیّت امام خمینی که ایران امروز در تبلور آرمانهای اسلامی خود، مرهون آن است باید به دقت مورد توجه قرار گیرد.
همه شما باید بر گرد این شخصیت ارزنده فراهم آیید، با پاکدلی تمام از مصالح مربوط به ایشان حمایت نمایید و در وجود او ذوب شوید؛ آنچنان که او در اسلام ذوب شده است!
در مرجعیت شایسته، مسأله شخص مطرح نیست، بلکه باید هدف و راه رسیدن به آن در نظر گرفته شود. پس هرگاه مرجع تقلیدی در این مسیر گام گذارد و به اهداف مرجعیت شایسته اندیشید، بر همگان لازم است که در کنار او قرار گیرند و او را یاری رسانند.
نکته مهم این است که در حال حاضر مقام مرجعیت در ایران باید از هرگونه رفتار یا گفتاری که به ضعف و سستی آن بینجامد، به دور باشد و همه تلاشها باید در جهت حفظ این نهاد مقدس به کار گرفته شود.
خداوند از شما دستگیری کند. دیدگان شما را از این پیروزی روشن فرماید، همه شما را در پناه خویش نگاهداری فرماید و شما را اندوختههای عالم اسلامی قرار دهد. سلام و رحمت و برکات خداوندی بر شما ای دوستان خوب من.
امضا: پدر شما
به نقل از کتاب زندگی و افکار شهید صدر، آیتالله سیدکاظم حائری؛ صص 154 و 155
سالروز رحلت حضرت ابوطالب علیه السلام تسلیت باد.
قبول شفاعت حضرت ابوطالب در حق تمام گنهکاران:
«عَنِ الصَّادِقِ عَنْ آبَائِهِ (علیهم السلام) أَنَّ أَمِیرَ الْمُؤْمِنِینَ کَانَ ذَاتَ یَوْمٍ جَالِساً فِی الرَّحْبَةِ وَ النَّاسُ حَوْلَهُ مُجْتَمِعُونَ فَقَامَ إِلَیْهِ رَجُلٌ فَقَالَ: یَا أَمِیرَ الْمُؤْمِنِینَ أَنْتَ بِالْمَکَانِ الَّذِی أَنْزَلَکَ اللَّهُ بِهِ وَ أَبُوکَ مُعَذَّبٌ فِی النَّارِ؟ فَقَالَ لَهُ عَلِیُّ بْنُ أَبِی طَالِبٍ: مَهْ فَضَّ اللَّهُ فَاکَ وَ الَّذِی بَعَثَ مُحَمَّداً بِالْحَقِّ نَبِیّاً لَوْ شَفَعَ أَبِی فِی کُلِّ مُذْنِبٍ عَلَى وَجْهِ الْأَرْضِ لَشَفَّعَهُ اللَّهُ فِیهِمْ أَبِی مُعَذَّبٌ فِی النَّارِ وَ ابْنُهُ قَسِیمُ الْجَنَّةِ وَالنَّارِ وَ الَّذِی بَعَثَ مُحَمَّداً بِالْحَقِّ نَبِیّاً إِنَّ نُورَ أَبِی یَوْمَ الْقِیَامَةِ لَیُطْفِئُ أَنْوَارَ الْخَلَائِقِ کُلِّهِمْ إِلَّا خَمْسَةَ أَنْوَارٍ نُورَ مُحَمَّدٍ (صلی الله علیه وآله) وَ نُورِی وَ نُورَ الْحَسَنِ وَ نُورَ الْحُسَیْنِ وَنُورَ تِسْعَةٍ مِنْ وُلْدِ الْحُسَیْنِ فَإِنَّ نُورَهُ مِنْ نُورِنَا خَلَقَهُ اللَّهُ تَعَالَى قَبْلَ أَنْ یَخْلُقَ آدَمَ (علیه السلام) بِأَلْفَیْ عَام»؛
(از حضرت صادق از پدران گرامش (علیهم السّلام) نقل است که أمیر المؤمنین (علیه السّلام) روزى در فضاى مسجد نشسته بود و مردم گرد او جمع بودند که مردى برخاسته و گفت:
اى أمیر المؤمنین چطور مى شود که شما در مکانى هستى که خداوند شما را در آن مکان فرو آورده، در حالى که پدر تو به آتش در عذاب است؟
حضرت (علیه السّلام) فرمود: خدا زبانت را ببرد! قسم به خدایى که محمّد را به پیامبرى مبعوث فرمود، اگر پدرم تمام گناهکاران زمین را شفاعت کند خداوند آن را مى پذیرد، مگر می شود که پدرم به آتش در عذاب باشد و فرزند او قسیم بهشت و جهنّم باشد؟! قسم به آنکه محمّد را به پیامبرى مبعوث فرمود بىشکّ نور پدرم در روز قیامت همه انوار خلایق؛ جز پنج نور: نور محمّد و نور من و نور حسن و نور حسین و نور نه فرزند از اولاد حسین را خاموش و بی اثر مى سازد؛ زیرا نور او از نور ما است، خداوند آن را دو هزار سال پیش از خلق آدم آفریده است.
_______________________
📙. الاحتجاج، طبرسی، أبو منصور أحمد بن علی بن أبی طالب (متوفای 548هـ)، تحقیق: تعلیق و ملاحظات: سید محمد باقر خرسان، دار النعمان ، النجف الأشرف، 1386 - 1966 م، ج1، ص230؛ کنز الفوائد، کراجکی، ابو الفتح محمد بن علی (متوفای449هـ)، مکتبة المصطفوی، قم، الطبعة الثانیة، 1369هـ ش، ص 80؛ بحار الأنوار، مجلسی، محمد باقر (متوفای 1111هـ)، تحقیق: محمد الباقر البهبودی، مؤسسة الوفاء، بیروت، لبنان، چاپ دوم مصحّح، 1403 - 1983 م، ج 35 ص 69
#روابط_عمومی
#دانشگاه_مجازی_المصطفی
🌐کانال روابط عمومی /دانشگاه مجازی المصطفی
🔽🔽🔽🔽
@AlmustafaOpenUniversity
32.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخشی از دستاوردهای ۴۴ساله انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در موش گرافی دانشگاه مجازی المصطفی
🔽
#دستاوردهای_انقلاب_اسلامی
#ساخت_رسانه
#روابط_عمومی
#دانشگاه_مجازی_المصطفی
🌐کانال روابط عمومی /دانشگاه مجازی المصطفی
🔽🔽🔽🔽
@AlmustafaOpenUniversity
17.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تصاویری تکان دهنده از زلزله ترکیه
🤲الهی عظم البلا و برح الخفی ......
ـــــــــــــــــــــــ