سید محرومین (1).pdf
حجم:
6.6M
کتاب سیدِمحرومین
📚 دریافت کتاب #سید_محرومین ، ۴۰خاطره از سید ابراهیم رئیسی
🔶 کاری از اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
#روابط_عمومی_دانشگاه_مجازی
https://eitaa.com/AlmustafaOpenUniversity
در مسیر پیشرفت.pdf
حجم:
2M
بخشی از خدمات کمنظیر #شهید_آیت_الله_دکتر_رئیسی در دوسال اول ریاستجمهوری
🔸 فایل کتاب #در_مسیر_پیشرفت
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
#روابط_عمومی_دانشگاه_مجازی
https://eitaa.com/AlmustafaOpenUniversity
ٱلَّذِينَ إِذَآ أَصَٰبَتۡهُم مُّصِيبَةٞ قَالُوٓاْ إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّآ إِلَيۡهِ رَٰجِعُونَ
🏴مراسم ذکر و یاد الهی و امام رئوف، حضرت علی بن موسی الرضا علیه آلاف التحیه و الثنا، در روز میلاد پر فروغ حضرتش و در فراق جانسوز خدمتگزاران با اخلاصشان برگزار می گردد.
🎙تلاوت آیات نورانی قرآن کریم و ذکر اهلبیت علیهم السلام: حاج حسن پاک زمان
🗓 زمان: دوشنبه 31 اردیبهشت ۱۴۰۳
⏰ ساعت: بلافاصله بعد از نماز عصر
🕌 مکان: نمازخانه دانشگاه
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
#روابط_عمومی_دانشگاه_مجازی
https://eitaa.com/AlmustafaOpenUniversity
▪️پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی و اعلام عزای عمومی در پی درگذشت شهادتگونه رئیسجمهور و همراهان گرامی ایشان
▫️حضرت آیتالله خامنهای در پیامی شهادت حجتالاسلام والمسلمین سیّدابراهیم رئیسی رئیسجمهور اسلامی ایران، دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، حجتالاسلاموالمسلمین آلهاشم نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی، دکتر رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و همراهان گرامی ایشان در سانحه هوایی را تسلیت گفتند.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
#روابط_عمومی_دانشگاه_مجازی
https://eitaa.com/AlmustafaOpenUniversity
✍متن پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
انا لله و انا الیه راجعون
با اندوه و تاسف فراوان خبر تلخِ درگذشتِ شهادت گونهی عالم مجاهد، رئیس جمهور مردمی و با کفایت و پرتلاش، خادمالرضا علیه السلام جناب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی و همراهان گرامی ایشان رضوان الله علیهم را دریافت کردم.
این حادثهی ناگوار در اثنای یک تلاش خدمترسانی اتفاق افتاد؛ همهی مدت مسئولیت این انسان بزرگوار و فداکار چه در دوران کوتاه ریاست جمهوری و چه پیش از آن، یکسره به تلاش بیوقفه در خدمت به مردم و به کشور و به اسلام سپری شد.
رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت. در این حادثهی تلخ، ملت ایران، خدمتگزار صمیمی و مخلص و با ارزشی را از دست داد. برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز ترجیح داشت، از این رو آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد.
در این حادثهی سنگین شخصیتهای برجستهئی مانند حجةالاسلام آل هاشم امام جمعهی محبوب و معتبر تبریز، جناب آقای امیر عبداللهیان وزیر خارجهی مجاهد و فعال، جناب آقای مالک رحمتی استاندار انقلابی و متدین آذربایجان شرقی و گروه پروازی و دیگر همراهان نیز به رحمت الهی پیوستند.
اینجانب پنج روز عزای عمومی اعلام میکنم و به ملت عزیز ایران تسلیت میگویم. جناب آقای مخبر طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی در مقام مدیریت قوهی مجریه قرار میگیرد و موظف است به همراهی رؤسای قوای مقنّنه و قضائیه ترتیبی دهند که ظرف حداکثر پنجاه روز رئیس جمهور جدید انتخاب شود.
در پایان تسلیت صمیمی خود را به مادر گرامی جناب آقای رئیسی و همسر فاضل و بزرگوار ایشان و دیگر بازماندگان رئیس جمهور و خانوادههای محترم همراهان بویژه والد ماجد جناب آقای آل هاشم معروض میدارم و صبر و تسلای آنان و رحمت الهی برای درگذشتگان را مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۴۰۳/۲/۳۱
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
#روابط_عمومی_دانشگاه_مجازی
https://eitaa.com/AlmustafaOpenUniversity
▪️پیام تسلیت رئیس جامعةالمصطفی در پی شهادت آیت الله رئیسی و همراهان
▫️آیت الله دکتر عباسی طی پیامی شهادت رئیس جمهور خدمتگزار و مردمی آیت الله سیدابراهیم رئیسی و همراهان ایشان را تسلیت گفت.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
#روابط_عمومی_دانشگاه_مجازی
https://eitaa.com/AlmustafaOpenUniversity