❁﷽❁
🍀 فروپاشی اسرائیل، اجتناب ناپذیر است ما به آن می گوییم آخرالزمان
👈 الکساندر دوگین، فیلسوف سیاسی روسی:
«جنگ بزرگ به خاورمیانه خواهد آمد. ممکن است کمی دیرتر باشد، اما خواهد آمد. حوثیها متوقف نخواهند شد. کشتیها دیگر وارد دریای سرخ نخواهند شد. قیمت نفت بالا خواهد رفت. ایران به تحریکات پاسخ خواهد داد. فروپاشی اسرائیل اجتناب ناپذیراست... ما به آن میگوییم آخرالزمان... همین الان یا کمی بعد شاید هنوز وقتش نرسیده اما به زودی اتفاق خواهد افتاد.»
https://eitaa.com/Alsagalain
❁﷽❁
🌺🌸🌼🌸🌼🌺
🔶 مقام نیکی
👈 لَنْ تَنالُوا الْبِرَّ حَتَّي تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ ما تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَليمٌ؛ هرگز به نیكى دست نمى یابید، مگر آنكه از آنچه دوست دارید، در راه خدا انفاق كنید و بدانید هر چه را انفاق كنید، قطعاً خداوند به آن آگاه است. (آل عمران، 92)
👈 امام صادق علیه السلام به مفضل بن عمر فرمود: از پدرم شنیدم كه مى فرمود: كسى كه سال بر او بگذرد و از مال خود، كم یا زیاد به ما (اهل بیت) نرساند، خداوند روز قیامت به او نظر نمى كند، مگر آنكه او را ببخشد. اى مفضل! این تكلیفى است كه خداوند آن را بر شیعیان لازم كرده آنگاه كه در كتاب خود مى فرماید: «لن تنالوا البرّ...» پس ما برّ و تقوى و راه هدایت هستیم.
👈 متن عربی
عَنْ مُفَضَّلِ بْنِ عُمَرَ قَالَ: دَخَلْتُ عَلَی أَبِی عَبْدِ اللَّهِ (علیه السلام) یَوْما ... قَالَ سَمِعتُ أَبِی یَقُولُ: مَنْ مَضَتْ لَهُ سَنَهًٌْ لَمْ یَصِلْنَا مِنْ مَالِهِ قَلَّ أَوْ کَثُرَ لَمْ یَنْظُرِ اللَّهُ إِلَیْهِ یَوْمَ الْقِیَامَهًِْ إِلَّا أَنْ یَعْفُوَ اللَّهُ عَنْهُ ثُمَّ قَالَ یَا مُفَضَّلُ إِنَّهَا فَرِیضَهًٌْ فَرَضَهَا اللَّهُ عَلَی شِیعَتِنَا فِی کِتَابِهِ إِذْ یَقُولُ لَنْ تَنالُوا الْبِرَّ حَتَّی تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ فَنَحْنُ الْبِرُّ.
📖 بحارالانوار، ج93، ص216 و تفسیر عیّاشى، ج1، ص182
https://eitaa.com/Alsagalain
❁﷽❁
📣 نکته های تربیتی (5)
🔸 احسان و قناعت
👈 قال علی علیه السلام: إذا رزقت فأوسع و إذا حرمت فاقنع؛
هرگاه خدا به تو روزی داد، احسان کن و هرگاه تو را از روزی محروم کرد، قناعت کن.
📖 غررالحكم و دررالكلم، عبدالواحد آمدی، حدیث 3993 و 3994
https://eitaa.com/Alsagalain
💠🔷🔹
🔷
🔹
🔹 جزای عمل خیر
👈 خداوند در قرآن می فرماید: "من جاء بالحسنه فله عشر امثالها"؛ هر کس عمل نیکی انجام دهد، ما ده برابر به او پاداش میدهیم (انعام: 169).
👈 آیتالله مشکینی (ره) نقل میکند: در سالهای آغاز طلبگی، روزی در جیبم فقط پنج ریال داشتم. در خیابان راه میرفتم. یکی از طلاب به من رسید و گفت «پنج» ریال داری به من قرض بدهی؟ با خودم گفتم اگر این پول را به او بدهم خودم بی پول میمانم ولی دیدم که با این پول، کار این بنده خدا را راه می اندازم، خداوند کریم است، ان شاء الله من هم بی پول نمیمانم. این بود که پول را به او دادم. چند قدمی که رفتم یکی از همشهریهای من، از اهالی مشکین شهر به بنده رسید، با هم سلام و احوال پرسی کردیم، موقع خداحافظی مقداری پول در دست من گذاشت و رفت، وقتی نگاه کردم، دیدم 5 تومان است. از قضا در ادامه مسیر یکی دیگر از طلاب به من رسید و از من 5 تومان قرض خواست، این دفعه نیز گفتم خدا کریم است، اکنون که این آقا معطل است باید کار او را راه بیندازم و پول را به او دادم. مدت زیادی نگذشت که یکی دیگر از دوستان خود را دیدم، پس از احوالپرسی و به هنگام خداحافظی، مقداری پول به من داد، نگاه کردم دیدم 50 تومان است. ناگهان یاد این آیه شریفه افتادم که می فرماید: "من جاء بالحسنه فله عشر امثالها". بعد از آن دعا کردم که یکی پیدا شود و این 50 تومان را از ما بگیرد که شاید 500 تومان گیرمان بیاید، ولی کسی پیدا نشد و دعای ما هم مستجاب نگردید!»
https://eitaa.com/Alsagalain
🔹
🔷
💠🔷🔹
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 شخصی در ایوان حرم امام رضا (ع) به محضر آیتالله العظمی بهجت (ره) رسید و پرسید "از ظهور چه خبر؟"حضرت آیتالله العظمی بهجت (ره) جواب دادند: مراقب اوضاع یمن باشید؛ جرقهای در یمن زده میشود که با ظهور ارتباط دارد و ما باید خودمان را برای ظهور آماده کنیم.
https://eitaa.com/Alsagalain
﷽
🌷جایگاه حضرت زهرا (سلام الله علیها) نزد پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله)
🖌 عایشه می گوید: "... کانت اذا دخلت علیه رحب بها، و قام الیها، فاخذ بیدها فقبلها، و اجلسها فی مجلسه...؛ وقتی حضرت زهرا (سلام الله علیها) بر رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) وارد میشد به او خوش آمد میگفت، و در برابر دخترش فاطمه بر میخاست، دست او را میگرفت و میبوسید، و او را در جای خود مینشاند».
📚 مستدرک الصحیحین، حاکم نیشابوری، ج3، ص167
❓پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) در چه فضایی به دخترش فاطمه (سلام الله علیها) احترام می گذاشت؟ موقعیت زن در میان عرب چگونه بود؟
🖌 در فضایی که عرب، دختران خود را زنده به کور می کردند. پس از بعثت، قيس بن عاصم، شرفياب محضر رسول اكرم (صلى الله عليه و آله و سلم) گرديد و گفت: من دوازده دخترم را در جاهليت، زنده به گور كردم. سيزدهمين دخترم را زنم پنهانى زائيد و چنين وانمود كرد كه نوزاد مرده به دنيا آمده، اما در پنهانى او را نزد اقوام خود فرستاد. سالها گذشت تا روزى ناگهان از سفرى باز گشتم، دخترى خرد سال را در خانه ام ديدم، چون شباهتى به فرزندانم داشت به ترديد افتادم و بالاخره دانستم او دختر من است. بى درنگ دختر را كه زار زار مى گريست كشان كشان به نقطه دورى برده و به ناله هاى او متاءثر نمى شدم و او را زنده به گور کردم. پس از نقل اين ماجرا، اشك از چشمهاى پيامبر (صلى الله عليه و آله) جاری شد و فرمود: این نهایت سنگدلی است كسى كه رحم نكند بر او رحم نشود (ان هذه لقسوه من لا یرحم، لا یرحم) و سپس به قيس خطاب كرد و فرمود: روز بدى در پيش دارى!
📚 فرازهای از تاریخ پیامبر اسلام، جعفر سبحانی، ص18
https://eitaa.com/Alsagalain
❁﷽❁
💐💐💐💐
💠 مرضی که حضرت عیسی علیه السلام هم نتوانست درمان کند!
👈 امام صادق علیه السلام می فرماید: حضرت عيسى عليه السلام می فرماید: من بيماران را معالجه كردم و آنان را شفا دادم، كور مادرزاد و مرض پيسى را به اذن خدا مداوا نموده و مردگان را زنده كردم؛ ولى آدم احمق را نتوانستم اصلاح و معالجه كنم. پرسيدند: يا روح الله! احمق كيست: فرمود: شخصى خودپسند و خودخواه است كه هر فضيلت و امتيازى را از آن خود مى داند و هرگونه حق را در همه جا به خود نسبت مى دهد و براى ديگران هيچ گونه احترامى قائل نمى شود و اين گونه آدم احمق هرگز قابل مداوا و اصلاح نيست.
👈 متن عربی روایت
عن أبی عبداللّه (علیه السلام) قال: إنّ عیسی بن مریم (علیهما السلام) قال: داویت المرضی فشفیتهم بإذن اللّه و أبرأت الأکمه و الأبرص بإذن اللّه و عالجت الموتی فأحییتهم بإذن اللّه و عالجت الأحمق فلم أقدر علی إصلاحه. فقیل: یا روح اللّه و ما الأحمق؟ قال: المعجب برأیه و نفسه، ألّذی یری الفضل کلّه له لا علیه و یوجب الحقّ کلّه لنفسه و لایوجب علیها حقاً؛ فذلک الأحمق الذی لاحیلة فی مداواته.
📖 بحارالأنوار، جلد 69، ص320
🌐 https://eitaa.com/Alsagalain
❁﷽❁
🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
🍀 فواید نماز مستحبی
👈 پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمودند: خداوند عزوجل فرمود: هیچ بندهای با وسیلهای که نزد من محبوبتر باشد از آنچه بر او واجب کردهام، به من نزدیک نشد. همانا او با نماز نافله به من نزدیک شود، تا آن جا که او را دوست بدارم و چون دوستش بدارم، گوش او شوم که با آن بشنود و چشم او شوم که با آن ببیند و زبان او شوم که با آن سخن گوید و دست او شوم که با آن ضربه زند. اگر مرا بخواند، جوابش دهم و اگر از من خواهشی کند، به او بدهم.
👈 متن عربی حدیث:
رسولُ اللّه (صلی الله علیه و آله): قالَ اللّهُ عزوجل: ماتَقَرَّبَ إلَیَّ عَبدٌ بشیءٍ أحَبَّ إلَیَّ ممّا افتَرَضتُ علَیهِ و إنّهُ لَیَتَقَرَّبُ إلَیَّ بالنافِلَةِ حتّی اُحِبَّهُ فإذا أحبَبتُهُ کُنتُ سَمعَهُ الذی یَسمَعُ بهِ و بَصَرَهُ الذی یُبصِرُ بهِ و لِسانَهُ الذی یَنطِقُ بهِ و یَدَهُ التی یَبطِشُ بها، إن دَعانی أجَبتُهُ و إن سَألَنی أعطَیتُهُ.
📖 اصول کافی، جلد 2، صفحه 352
https://eitaa.com/Alsagalain