💢مردان مجرد انگلیسی در ازای رابطه جنسی به زنان تنها و یا حتی با بچه اوکراینی (بدون شوهر) پیشنهاد تخت برای خواب در خانهشان میدهند.
سازمان ملل از دولت انگلستان خواسته جلوی استعمار جنسی زنان پناهجوی اوکراینی در این کشور را بگیرد.
🇮🇷 @Ammar_media
💢سخنگوی دولت: ماهانه ۱۰ هزار میلیارد تومان بدهی دولت گذشته در این دولت پرداخت میشود. منابع آزادشده صرف تصفیه بدهیهای گذشته که به دولت به ارث رسیده میشود. همزمان میزان سرمایهگذاری عمرانی دولت نیز افزایش یافته و واردات کالاهای اساسی هم از این منابع تامین میشود.
خبرگزاری فارس
🇮🇷 @Ammar_media
💢حل مشکل آب یا واردات غذای سگ و لوازم آرایش؟
#رهبر_انقلاب، در دیدار اخیر مسئولان نظام: مراقب باشیم که اگر یک گشایش ارزیای به وجود میآید، این منابع ارزی صرف واردات بیرویّه نشود... غذای سگ را از بیرون وارد کنند، وسایل آرایش را با قیمتهای گزاف و گران وارد کنند! یک واحد پول هم نباید صرف این چیزها بشود... کارهای زیربنائی زیادی ما داریم. همین مسئلهی آب کشور، یکی از کارهای زیربنائی است و حلّش هم کاملاً ممکن است، منتها پول لازم دارد. ۱۴۰۱/۱/۲۳
🔍 🇮🇷 @Ammar_media
💢 در دفاع مقدس میگفتن سالی یک "عملیات بزرگ" لازمه،
در انتقام سخت در سطح منطقه سالانه یک «ضربه بزرگ» به منافع ارتش امریکا، رژیم صهیونیستی و ناتوی عربی لازمه که در دو سال گذشته بیش از دو ضربه زده شده
🔻عین الاسد
🔻آرامکو
🔻دیمونا
🔻لانه جاسوسی موساد در اربیل
@🇮🇷 @Ammar_media
💢 یکی از رسانه های اصلاح طلب در راستای تخریب دولت و توهین به شعور مردم نوشت: «دولت آقای #رئیسی اگر میتوانست کاری بکند، در همین هفت ماه میکرد!»
خوب است به این جریان فریبکار یادآوری کنیم که رفقایشان در دولت قبل پس از گذشت چهار سال، تازه میگفتند ما اقتصاد را از ته دره بیرون آوردیم!
#جهانگیری پس از حضور یک دوره چهار ساله در دولت یازدهم و در مناظره انتخاباتی (۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۶):
«من اصلاح طلبم در دولت بوده ام، در مجلس هم بوده ام... من به عنوان مدیری که سالها گرم و سرد کار در حوزه اقتصاد را چشیده ام اعتراف می کنم هر چند تلاش بسیاری شده اما هنوز راه درازی مانده است. ما توانستیم ماشین اقتصاد را از دره بیرون بیاوریم ولی هنوز به سرعت خودش نرسانیدم.»
آیا برای آوار برداری رحم اجاره ای دولت اصلاح طلب #روحانی که ۸ سال مملکت را به عقب برد، آیا هفت ماه منصفانه است؟
🇮🇷 @Ammar_media
💢 حرف فائزه از عملکرد پدرش صدها برابر کمتر و کوچیکتره. هاشمی قبل از غرق شدن در استخر فرح، خواستار انحلال قدرت نظامی ایران بود تا به خیال خودش قدرت اقتصادی ایران افزایش پیدا کنه. روحانی هم میگفت من پول تامین دو نیرو نظامی ندارم باید سپاه و ارتش ادغام بشن. این که دیگه جارچیشونه.
✍️ پوریا فاضل
🇮🇷 @Ammar_media
💢 آقای جبلی این خانه را بتکانید
◀️ محمد مهدی خالقی نویسنده و فیلمساز در صفحه اینستاگرام خود در یادداشتی رئیس #صدا_و_سیما را مورد نقد قرار داده و می گوید: بسم الله؛ آقای #جبلی این خانه را بتکانید.
🖋 گوشه هایی از یادداشت:
به زعم حقیر نقطه اتکای اصلی #تحول رسانه ملی در سه کلید واژه خلاصه میشود: «تمرکز، تعمیق، تحکیم» که این سه ارتباط معنادار و طولی دارند. یعنی اگر اولی تحقق پیدا نکند دو کلید واژه بعدی نیز امکان اثر بخشی خود را از دست خواهد داد.
صدا و سیما بر اساس یک رویکرد غلطِ بیلان کاری که گستردگی را به نشانه موفقیت مدیریت در نظر میگرفت، در ۳۰ سال گذشته روزبهروز فربهتر شده است. این فربهی بدون پشتوانه مالی و نیروی انسانی باعث کاهش کیفیت و بخصوص #افت_شدید_محتوا شده است.
آقای جبلی اگر نتواند در میان مدت، مجموعه #نیروهای_موثر رسانه ملی را در شبکههایی پر قدرت از نظر فرم و محتوا جمع کند به راهی رفته که اسلافش در آن غوطه ور بودهاند.
کمتر کسی است که صدا و سیما را یک رسانه انقلابی بداند. #خنثی_بودن دقیقترین کلید واژه برای گذران عمر اکثریت بخشها و برنامهها سالهای اخیر است.
در مقابل خنثی بودن، #انقلابی_بودن است؛ نه به معنی پخش دائمی ظواهر انقلابی و دینی از مناسبتهای انقلابی و دینی تا مناسک آئینی؛ که همه این ها خوبست اما در صورت قرار گرفتن در یک #منظومه_انقلابی.
انقلابی بودن به معنی داشتن موضع شفاف، روشن و به هنگام در بزنگاهها. به معنی قدرت اقناع مخاطب در داشتن صداقت و بیطرفی. به معنی دفاع حقیقی، بدون مماشات و بدون ترس از مستضعفان ایران و مستضعفان جهان. به معنی رسانه مردم بودن و دور ماندن از بوق های سرمایهداری.
شاید بپرسید این حرفهای احساسی و کلی را چطور می شود تبدیل به برنامه برای #رسانه_ملی کرد؟! جوابم تک برنامهها و تلاش های فردی و شخصی بسیاری است که در رسانه ملی وجود دارد، اما تبدیل به گفتمان غالب نشده و در هزار توی هیاهوهای کاذب گم شده و تاثیر عینی نیافته است.
هنر آقای جبلی میتواند تبدیل این تک ستارهها به #کهکشان باشد.
➖ برای مطالعه کامل یادداشت اینجا کلید کنید.
🇮🇷 @Ammar_media
💢 وجوه مشترک حیرت انگیز روان شناختی دو خان زاده: یکی #اشرف_پهلوی دختر رضا خان و دیگری #فائزه_هاشمی دختر اکبر خان. عجب تشابهی!
این فائزه در بی پروایی کاملا شبیه اشرف است
عملا فائزه مانند اشرف یک فمینیست دو آتشه است
مانند خانه #اشرف، در خانهی #فائزه نیز زن سالاری حاکم است
زور محمد رضا به #اشرف نمی رسید و از او عصبانی بود؛زور محسن هم به #فائزه نمیرسد
این که فائزه خود را رئیس جمهور می پندارد،مانند خود شاه پنداری اشرف است.
تلخی اشرف از این بود خود را مستحق زن بودن نمیدانست، فائزه هم از عالم و آدم انتقام می گیرد که چرا مرد متولد نشده است.
در واقع #اشرف و #فائزه از حیث روان شناسی سیاسی، مذهبی و روی کرد فمینیستی کاملا شبیه طاهره #قره_العین اولین زن بهایی هستند.
اسفبار این که بخشی از تلخی و سرخوردگی اشرف و فائزه در این است که خود را زیبا و دارای وجاهت ظاهری نمی دیدند.
نکته ظریف این که #اشرف و #فائزه بیشتر متاثر خلقیات مادر خود بوده اند تا پدر خود؛ شاید روزی کتابی در باره ابعاد روان شناختی #قره_العین و #اشرف و #فائزه برای تدریس در حوزه روانشناسی سیاسی نوشته شد.
✍️ پوریا فاضل
🇮🇷 @Ammar_media
💢در مراسم رژه ۲۹ فروردین، از پرتابگرهای موشک فتح نیروی زمینی ارتش رونمایی شد.
خبرگزاری فارس
🇮🇷 @Ammar_media
💢 قالیباف: نیازمند جهاد تصمیم در مجلس و دولت هستیم
جهاد تصمیم یعنی پس از مشورت، کار کارشناسی و بحث و جدل، جمعبندی کنیم و با اراده و محکم کار را انجام دهیم و از تهدید داخلی و خارجی و جوسازیهای رسانهای احساس نگرانی نکنیم. با تصمیم های بزرگ می توانیم جراحی های بزرگ و تحولات بزرگی را ایجاد کنیم.
متن کامل: iribnews.ir/00ELEw
🇮🇷 @Ammar_media
💢 چه کسانی به کُره جرئت دادند بدهی ۷ میلیارد دلاری را نپردازد؟!
✍️ محمد ایمانی
وزارت خارجه کره جنوبی، دیروز سفیر ایران در سئول را به خاطر انتشار سرمقاله ای در روزنامه کیهان فر اخواند.
مدیر مسئول کیهان در آن یادداشت تاکید کرده بود "ما میتوانیم و باید تنگه هرمز را به روی کشتیهای تجاری و نفتکشهای کره جنوبی ببندیم و مادام که ۷ میلیارد دلار طلب کشورمان را پرداخت نکردهاند، اجازه ترددندهیم. این اقدام، بر اساس دو گزاره از حقوق بینالملل، حق قانونی ایران اسلامی است. اول؛ کنوانسیونهای جامائيکا و ژنو؛ و دوم؛ اصل شناخته شده «حق مقابله به مثل»".
به گزارش خبرگزاری یونهاپ، معاون وزیر خارجه کُره، خطاب به سعید بادامچی شبستری سفیر ایران، "مراتب نگرانی سئول را اعلام کرد و بادامچی هم در این دیدار گفت مطلب روزنامه مذکور، در راستای موضع رسمی تهران نیست".
وزارت خارجه ما هنوز واکنشی به این خبرسازی نشان نداده، اما طبیعتا از سفیر کشورمان در سئول انتظار می رود موضعی در تراز شان ملت ایران بگیرد و در مطالبه ۷میلیارد دلار پول چند سال بلوکه شده ایران، انفعال به خرج ندهد.
اهمیت ماجرا، در مسبوق به سابقه بودن است. آقای همتی رئیس وقت بانک مرکزی، اواخر فروردین ۱۳۹۹ گفته بود "ستاد مبارزه با قاچاق باید از ورود کالاهای کرهای ممانعت به عمل آورد. به مقامات کره گفتم اگر پولهای ما را ندهید، دیگر اجازه نمی دهم کالاهای سامسونگ و الجی به ایران بیاید. دیدم حساسیتی نشان ندادند و برای شان مهم نیست. کالای شان را از طریق دبی میفروشند و از طریق لنجها در کنگان و نظایر آن به داخل میآید؛ معلوم است جواب ما را نمی دهند، چون کالایشان را می فروشند. معنا ندارد اگر ما ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز داریم، باید جلوی این ها را بگیرند.".
به نظر می رسد در کنار "ممانعت از عبور کشتی ها به مقصد یا از مبدا کره جنوبی در تنگه هرمز" -که اقدام ضروری و به جایی است- هم باید در سفارت ایران در سئول خانه تکانی جدی انجام شود؛ و هم با قاطعیت، مسیر قاچاق کالاهای کره ای بسته شود و مدیران اهمال کننده بازخواست شوند.
تنها در صورت اعمال قدرت و قاطعیت هست که مقامات بی صداقت سئول، در باز پرداخت بدهی چند سال عقب افتاده ایران، جدیت به خرج خواهند داد.
🇮🇷 @Ammar_media
💢پس چرا وضع خودروسازی ما اینطوریه؟
برید تو اروپا بگید پهپادی میسازیم که ۲۴ساعت بدون توقف پرواز میکنه و تمام تاکتیکهای سهگانه رو انجام میده، تا جایی که کشورهای خودروساز جهان نمیتونن نمونه این رو بسازن ولی خودرو داخلیمون ایربگهاش باز نمیشه! در جا بهت پناهندگی میدن! / چی تو صنعت نظامی داریم که صنعت خودروسازی نداریم؟
🇮🇷 @Ammar_media