هدایت شده از مسیر استان آذربایجان شرقی
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #موشن_گرافیک | ویژه هفته مبارک بسیج
🍃🌹🍃
🌹 بَسیج پارهِ تنِ مَردم🌹
🔽🔽⏺⏺🔽🔽⏺⏺🔽🔽
مسیر را در اپلیکیشن های زیر دنبال کنید.
◀️◀️◀️ ایتا:
eitaa.com/masir_az
◀️◀️◀️ سروش:
sapp.ir/masir_az
◀️◀️◀️روبیکا:
https://rubika.ir/masir_azar
هدایت شده از مربیان برادر
بصیر//لینک شرکت در اختتامیه رزمایش ثامن16 با سخنرانی سردار عباسقلیزاده: https://rubika.ir/masir_azar همین الان
هدایت شده از مسیر استان آذربایجان شرقی
پایان رزمایش ثامن ۱۶
با تشکر از حضور تمامی بسیجیان و عوامل اجرایی رزمایش ثامن ۱۶
هدایت شده از مسیر استان آذربایجان شرقی
پایان رزمایش ثامن ۱۶
با تشکر از حضور تمامی بسیجیان و عوامل اجرایی رزمایش ثامن ۱۶
با سلام به اطلاع بسیجیان محترم می رساند که فردا ساعت ۱۹ پارک ملت برنامه شهرستانی عفاف و حجاب ویژه خواهران و برداران اجرا خواهد اطلاع رسانی کافی انجام بشه بلکه حضور خوب باشه الان دغدغه اصلی جوانان همین عفاف و حجاب می باشد.
هدایت شده از محله کوی کردان
13.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عیدآسمانی💫🌺
میلاد امام هادی(ع) بر شیعیان جهان مبارکبارد💫🌺
من محمدباقر #قالیباف انقلابی یا اصولگرایی با گرایشات اصلاح طلبی؟
🔴از دیرباز تناقضات عملکردی قالیباف با شعارهایش مورد بحث انقلابی ها بوده و هست؛ امروز به بخشی از آنها میپردازیم.
❗پن: سعی شده این رشته توییت کاملا مستند نوشته شود.
🔻درسال ۸۴ هاشمی، کروبی و احمدی نژاد رقابت میکردند. آن روزها احمدی نژاد با امروز زمین تا آسمان فرق داشت و به نوعی کاندیدای انقلابی و مردمی حساب میشد. قالیباف در آن انتخابات پایینتر از این سه از نظر آرا بود،او با پیامی به کروبی و هاشمی از آنها خواست کنار بکشند تا اون بداند و احمدی نژاد
🔻بعد از انتخابات سال ۸۴ ، قالیباف و رسانه شهرداری تندترین نقدها را به دولتی داشتند که کمنظیرترین تعاریف رهبر انقلاب را از آن خود کرده بود.(دقت کنید دولت نهم و دهم، نه احمدی نژاد امروز).
🔻درحالی که همینها با یک جمله «مجلس انقلابی» از رهبری، اجازه نقد به هیچ احدالناسی را ندادند.
🔻محمدباقر ما درسال ۸۸ هم به گفته خرازی دوباره سودای ریاست جمهوری به سرشان زده و اینبار بدنبال ائتلاف با حسن روحانی! بود که بنا بر شنیدهها ایشان به توصیه رهبر انقلاب از ورود به انتخابات منع و بعد از آن در صوتی که از سردار مشفق منتشر شد اکثر ستادهای خود را به میرحسین موسوی! میدهد
🔻قالیباف در فتنه ۸۸ هم کم حاشیه نبود. صحبت او درباره ابعاد شهر تهران و تعداد معترضان از قول یک نماینده، بنزینی بود بر آتش آن روزها مواضع قالیباف در آن ایام به حدی وسط لحافی بود که حتی حداد عادلی که امروزه در کنارش حضور دارد، عملکردش را مورد نقد قرار داد.
🔻روزها گذشت تا انتخابات سال۹۲ اینبار هم قالیباف احساس تکلیف کرده و درحالی که خیلی از انقلابیها از آقای جلیلی حمایت میکردند وارد گود انتخابات شد تا آرای انقلابی ها متشتت شود.
🔻نکته جالب این است که #روحانی بعد از رای آوردن به قالیباف اصولگرا پیشنهاد معاونت ریاست جمهوری و ریاست سازمان محیط زیست را میدهد.
🔻از دیگر مباحث بحث برانگیر قالیباف صحبتهای او درباره برجام و پیغام او به ظریف! برای تصدی وزارت خارجه دولتش بود.
🔻روزها میگذرد و انتخابات ۹۶ میآید، دوباره حاج باقر وارد انتخابات میشود اما اینبار شهید رئیسی هم ثبت نام میکند. وقتی قالیباف اقبال مردم و جبهه انقلاب به رئیسی را میبیند
🔻گویا با بی میلی کنار میکشد اما این بحث که انگار در دل او مانده بود در مصاحبه با یامین پور سر باز میکند.شهید رئییسی هم در ویدئویی میگوید شرط قالیباف این بوده که بعد از مناظرات هرکه در نظرسنجیها بالاتر بود بماند(یعنی اگر قالیباف در نظرسنجیها بالاتر میبود شاید کناره گیری نمیکرد)
🔻بعد آن هم قالیباف از رسیدن به صندلی ریاست جمهوری با وجود اطلاع از عزم شهید رئیسی برای انتخابات ۱۴۰۰ ناامید و اقبال خودش را درمجلس به بوته آزمایش میگذارد، در مجلس هم مواضع و رفتارهای او در مواردی مثل شفافیت، حجاب، فیدیلتیها و شبهات پیش امده درباره زندگی فرزندانش باعث شد که
🔻گروه های مختلف انقلابی از او ناامید شوند و در انتخابات ۱۴۰۲ به او اقبالی نشان نداده و به لیست او رای ندهند تا او در تهران چهارم شده و افراد مورد اعتمادش هم رای نیاوردند و ریاست او در مجلس در هاله ای از ابهام قرار بگیرید.
🔻این بار او برای رسیدن به صندلی ریاست مجلس با اصلاحطلبان همراه و توانست با اقناع آنها و مستقلین رئیس مجلس شود. بعد از شهادت شهید رئیسی و انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری،قالیباف دوباره به میدان آمده است.
🔻به نظر شما با این توصیفات در این سالها او باعث انشقاق نیروهای انقلابی بوده و مردم حق دارند با بی اعتمادی به اون نگاه کنند یا خیر؟
🔻گروههای مختلف انقلابی از او ناامید شوند و در انتخابات ۱۴۰۲ به او اقبالی نشان نداده و به لیست او رای ندهند تا او در تهران چهارم شده و افراد مورد اعتمادش هم رای نیاوردند و ریاست او در مجلس در هاله ای از ابهام قرار بگیرید. این بار او برای رسیدن به صندلی ریاست مجلس با اصلاحطلبان همراه و توانست با اقناع آنها و مستقلین رئیس مجلس شود.
🔻بعد از شهادت شهید رئیسی و انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری، قالیباف دوباره به میدان آمده است. به نظر شما با این توصیفات در این سالها او باعث انشقاق نیروهای انقلابی بوده و مردم حق دارند با بی اعتمادی به اون نگاه کنند یا خیر؟