فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 اراده پولادین روشن دلی که دل سنگ را می شکافد
@jaarchi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استراتژی و دانشجوها رو ول کن بیا پُشت خاکریز ...
گفت و گوی جالب استاد عباسی با شهید مدافع حرم جواد محمدی 😁
جواد محمدی همان شهیدی است که گفت بود : "بنده از اون شهدایی هستم که قطعا یقهی بی حجاب ها و کسایی که ترویج بی حجابی میکنن رو اون دنیا میگیرم!"
@BisimchiMedia
⭕️ کاهش ۸۰ درصدی فروش
👌 مردم آجیل نمیخرند
👤رئیس اتحادیه آجیل:
🔻بنا بر اعلام بنکداران و خرده فروشان سطح شهر می توان گفت فروش آجیل در آستانه عید نوروز ۷۰ تا ۸۰ درصد افت پیدا کرده است.
🔻علاوه بر این موضوع قدرت خرید مردم به شدت حاشیه هایی را در پی داشته که تنها محدود به آجیل نمی شود و این موضوع در بخش های دیگری از بازار از جمله پوشاک نیز دیده می شود.
🆘 @Roshangari_ir
🔴 این سوال را میتوان در شکلی دیگر هم مطرح کرد؛ درصد پایینی از مردم هواپیما سوار میشوند، اما چگونه سودای هواپیمای نوی دولت روحانی، توانست برایش رای به ارمغان بیاورد؟
صورت سوم سوال این است که خیلی از مردم نمیتوانند سفر خارجی بروند، اما چگونه وعده بازگشت عزت به پاسپور ایرانی، توانست بر سبد رای روحانی بیفزاید؟
🆘 @Roshangari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرصاد حزب الله منتشر میکند | #انیمیشن [موشن] جشن پنبه دانه ! با حضور کوروش کویر و سایر احمقهای درجه یک ! جهت نشر حداکثری در سطح فضای مجازی | #کیفیت : عالی @meersad_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرصاد حزب الله منتشر میکند | #انیمیشن [موشن] جشن پنبه دانه ! با حضور کوروش کویر و سایر احمقهای درجه یک ! جهت نشر حداکثری در سطح فضای مجازی | #کیفیت : معمولی @meersad_ir
راه حسین (ع)
⭕️ نظر محسن رضایی درباره بررسی CFT و FATF در مجمع تشخیص 🔹محسن رضایی با اشاره به نظر مجمع تشخیص مصلح
💚💜❤💖:
✨﷽✨
👌 داستانک کوتاه:نماز در اول وقت...
#باورها
#احکام
#داستانها
شماره:77
#ما_که_پیامبر_اسلام_را_ندیدیم_چرا_شهادت_به_نبوتش_میدهیم؟
تو بوفه دانشگاه داشتیم ساندویچ میخوردیم,که صدای اذان از مسجد دانشگاه بلند شد.
به بچه ها گفتم:بچه ها کم کم جمع جور کنیم تا به نماز هم برسیم.
یکی از بچه ها گفت:من بعدا می خونم.
چون نیم ساعت بعد اذان تا بعد از ظهر کلاس داشتیم,
گفتم:خودت می دونی وقت خالی پیدا نمی کنی بری نمازت بخونی.
گفت:تا قبل غروب وقته.
گفتم:هر چیزی سر وقتش بهتره و خوبه.
گفت:پس چرا خدا وقت زیادی تا بعد ازظهر برا نماز گذاشته؟
گفتم:شاید وقت رو خدا برا زمان اضطراری گذاشته که کسی نرسه نمازشو اول وقت بخونه,تا نمازش قضا نشه.
گفت:باشه تسلیمم.
اذان به اشهد ان محمد رسول الله رسید.
گفتم:خو بچه ها به بلند بشیم,تا هم فضیلت اول وقت و هم ثواب نماز جماعت رو ببریم.
در حال رفتن به وضو خونه بودیم.
دوستم گفت:یه سوال,مگر این نیست که تو دادگاه شاهد باید قضیه را دیده باشه تا شهادت بده,پس چرا ما که نبوت پیامبر اسلام رو و ولایت وصیش را ندیدیم,داریم شهادت می دیم؟
گفتم:لفظ شهادت که فقط به معنای مشاهده با چشم را نداره بلکه معانی دیگری هم داره.
چون ما شهادت به وحدانیت خدا هم میدیم اما خدا را که نمی بینیم.
او گفت:یعنی چطور چیز ندیده رو شهادت می دیم؟
گفتم:ما خیلی چیزهای رو درک میکنیم و یقین به بودن اونا داریم و شهادت بر بودن آنها میکنیم با اینکه با چشم نمی بینیمش,مثل درد یا محبت یا خیلی چیزهای دیگر.
نبوت پیامبر و وصی ایشون هم با براهین و ادله های قرآنی و عقلی و روایی ثابت میشود.
و ما چون یقین به این نبوت و وصایت کرده ایم ,شهادت به این نبوت و وصایت می کنیم.
🕌دین کده🕌
╭─═ঊঈ✨✨ঊঈ═─╮
🕌 @din20m 👈عضویت
╰─═ঊঈ🍃🍃ঊঈ═─╯
راه حسین (ع)
⚫️ مراسم بیستونهمین سالگرد ارتحال آیتالله العظمی شهابالدین مرعشی نجفی، پنجشنبه ۲۶ مهرماه مصادف ب
🌺🌺🌺🌺🌺✨﷽✨
🌹🌹🌹🌹
🌻🌻🌻
🌼🌼
#نماز_جماعت
یکی از زیباترین روایاتی که ثواب نماز جماعت در آن تبیین شده است، روایت نقل شده از پیامبر خدا صلی الله علیه و آله می باشد که فرمود: «جبرئیل با هفتاد هزار ملک بعد از نماز ظهر نزد من آمد، و گفت: ای محمد! همانا خداوند سلام بر تو می فرستد و دو هدیه برای شما فرستاده که برای هیچ پیامبری تاکنون نفرستاده است، رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: آن دو هدیه چیست؟ جبرئیل فرمود:
(اول) سه رکعت نماز وتر (دو رکعت شفع- یک رکعت وتر).
(دوم) نمازهای پنج گانه به صورت نماز جماعت.
رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: ای جبرئیل! نماز جماعت چه فایده ای برای امّت من دارد؟
جبرئیل فرمود: یا محمد! در نماز جماعت دو نفر اقتداء کند. خداوند برای هر یک نفر در هر یک رکعت یکصد و پنجاه (150) نماز می نویسد. زمانی که در نماز جماعت سه نفر اقتدا کند. خداوند برای هر یک نفر در یک رکعت ششصد (600) نماز می نویسد و هم چنان ثواب آن زیاد می شود به طوری که وقتی تعداد افراد از ده نفر گذشت، در این صورت اگر آسمان صفحه و کاغذ و درختان قلم و جن و انس و ملائکه نویسنده باشند، نمی توانند ثواب یک رکعت آن را بنویسند.
ای محمد! درک تکبیر اوّل نماز با امام جماعت، فضیلت دارد بر ششصد هزار حج و عمره و هفتاد هزار بار بهتر است از دنیا و آن چه در دنیا هست، و یک رکعت نماز پشت سر امام به جماعت خواندن، بهتر است از صدهزار دینار صدقه به مساکین دادن، و یک سجده مؤمن با امام در نماز جماعت بهتر است از صد بنده آزاد کردن».[1]
پی نوشت ها
[1] . بحارالأنوار، ج 85، ص 15 ..
🌐منبع:اطلاع رسانی حوزه.
🕌دین کده🕌
╭─═ঊঈ✨✨ঊঈ═─╮
🕌 @din20m 👈عضویت
╰─═ঊঈ🍃🍃ঊঈ═─╯
راه حسین (ع)
🔴 #ما_هم_به_زندان_میرویم ما هم با حسن عباسی به زندان می رویم 🔹در انتخابات ریاست جمهوری، آقای روحان
🌺🌺🌺🌺🌺✨﷽✨
🌹🌹🌹🌹
🌻🌻🌻
🌼🌼
#نماز_اول_وقت
خلاصه پرسش
ثواب نماز اول وقت را از نظر ائمه (ع) و علما بیان کنید؟
پرسش
لطفاً ثواب نماز اول وقت را از نظر ائمه (ع) و علمای بزرگ برایم به طور کامل بگویید.
پاسخ اجمالی
درباره خواندن نماز در اول وقت، آثار و ثواب های زیادی قرار داده شده است؛ مانند: دو برابر شدن ثواب نماز، مورد محبت الاهی قرار گرفتن و ... .
علما هم با توجه به همین موضوع، مردم را سفارش به انجام نماز در اول وقت نموده و آن را از اصول مهمّ سیر و سلوک و قُرب به سوی خدا و کمال انسانی دانسته اند.
پاسخ تفصیلی
درباره ثواب نماز اول وقت برخی از احادیث نقل شده از ائمه اطهار (ع) ذکر می شود:
1. یکی از اصحاب امام صادق (ع) به آن حضرت عرض کرد: یا ابا عبد اللَّه! مرا از بهترین وقت براى خواندن نماز صبح آگاه فرما. امام (ع) فرمود: هنگام طلوع فجر؛ زیرا خداوند مىفرماید: «به تحقیق که قرآن فجر مشهود است»[1]؛ یعنى، نماز صبح را هم فرشتگان روز و هم فرشتگان شب مشاهده میکنند. پس اگر بندهاى نماز صبح خود را به هنگام طلوع فجر بخواند، ثواب آن دو بار در نامه اعمال او نوشته مىشود، هم فرشتگان روز مىنویسند و هم فرشتگان شب.[2]
2. حضرت موسى بن جعفر (ع): «[عطر] نمازهاى واجب که در اول وقت و با آداب و حدود مخصوص به خود خوانده مىشوند، از برگها و ساقههاى نو رسیده و شاداب و با طراوت آس[3] خوشبوتر است. پس بر شما است که نماز [واجب] را در اول وقت آن بجاى آورید».[4]
3. زُراره از امام باقر (ع) می پرسد: خداوند کار شما را به صلاح آورد، اداى نمازها در اول وقت آن بهتر است، یا در وسط وقت، یا در آخر وقت؟ امام (ع) فرمود: در اول وقت. رسول خدا (ص) فرمود: «خداوند عزّ و جلّ، کارهاى نیک را موقعى دوست دارد که در انجام آن تعجیل شود».[5]
4. امام صادق (ع): «هر که نمازهاى واجب را در اول وقت بخواند و درست ادا کند، فرشته آن را پاک و درخشان به آسمان رساند و آن نماز فریاد زند خدا تو را حفظ کند چنانچه حفظم کردی و تو را به خدا سپارم چنانچه مرا به فرشتهاى کریم سپردى و هر که بدون عذر بعد از وقتش، آن را بدون دقت و ارتباط معنوی لازم بخواند، فرشته آن را سیاه و تاریک بالا برد و آن نماز فریاد کشد خدا ضایعت کند چنانچه ضایعم کردى و رعایتت نکند چنانچه رعایتم نکردى...».[6]
علمای بزرگ هم با توجه به این احادیث مردم را سفارش به انجام نماز در اول وقت نموده و آن را از اصول مهمّ سیر و سلوک و قُرب به سوی خدا و کمال انسانی دانسته اند.[7]
نتیجه: بر اساس روایات از ائمه اطهار (ع) و سفارش علما پسندیده این است که انسان اگر عذر شرعی نداشته باشد، نماز را در اول وقت آن بجا آورد تا مشمول آثار و ثواب آن شود.
[1] اسراء، 78:«أَقِمِ الصَّلاةَ لِدُلُوکِ الشَّمْسِ إِلى غَسَقِ اللَّیْلِ وَ قُرْآنَ الْفَجْرِ إِنَّ قُرْآنَ الْفَجْرِ کانَ مَشْهُوداً»؛نماز را از زوال خورشید (هنگام ظهر) تا نهایت تاریکى شب [نیمه شب] برپا دار و همچنین قرآن فجر [نماز صبح] را چرا که قرآن فجر، مشهود (فرشتگان شب و روز) است.
[2] کلینی، محمد بن یعقوب، الکافی، ج 3، ص 283، دار الکتب الإسلامیة، تهران، 1365ش.
[3] آس یا درخت مورد، از محصولات گرمسیرى است، و گویند عصاى حضرت موسى (ع) از چوب آن بوده است، همچنین به نوعى ریحان که بىاندازه خوشبوست، گفته مىشود. ر. ک: فرهنگ نفیسى، ج 1، ص 27، به نقل از: مجاهدى، محمد علی، پاداش نیکىها و کیفر گناهان، ص 112،انتشارات سرور، قم، چاپ اول، 1381ش.
[4] عاملی، شیخ حرّ، وسائل الشیعة، ج 4، ص 119، مؤسسه آل البیت (ع)، قم، 1409 ق.
[5] الکافی، ج 3، ص 274.
[6] وسائل الشیعة، ج 4، ص 123 و 124.
[7] ر.ک: موسوی (امام خمینی)، سید روح الله،آداب الصلاة، ص 108، مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره)، تهران، چاپ هفتم، 1378ش.
🌐منبع:اسلام کوىست
.
🕌دین کده🕌
╭─═ঊঈ✨✨ঊঈ═─╮
🕌 @din20m 👈عضویت
╰─═ঊঈ🍃🍃ঊঈ═─╯
#ویژه_نامه_مهدویت
🌿اي دلا از نگار خود گله معني ندارد🍃
🌹بين معشوق و عاشق فاصله معني ندارد🍃
🌾فاصله روي سياه ماست🍂
🌾پرده غيبت گناه ماست🍁
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
امام صادق علیه السلام از امام علي عليه السلام :
🍃🍃🍃
⭐️ بهترين اعمال نزد خداوند متعال زمانيست كه بندهء مؤمن منتظر وآمادهء فرج باشد
⭐️ وكسي كه منتظر وآمادهء امر ما ( اهل بيت ) باشد،
⭐️مانند كسي هست كه در راه خدا در خون خود بغلطد .
📚منبع: الخصال : ج 2 ص 610 - 616 و 625 ب 400 ح 10
راه حسین (ع)
#اربعین 🎵اربعین باید کربلا باشم 🎤سیدمجید #بنی_فاطمه #واحد 🆔 @yaa_hossein 🏴
🌺🌺🌺🌺🌺✨﷽✨
🌹🌹🌹🌹
🌻🌻🌻
🌼🌼
#شهادتین
تفسيرتسنیم
شَهِدَ اللهُ اَنَّهُ لااِلهَ اِلاّهُوَ والمَلئِكَةُ واُولوا العِلمِ قائِمًا بِالقِسطِ لااِلهَ اِلاّهُوَ العَزيزُ الحَكيم (18)
مفردات
شهد: «شهادت»، حضور و ادراك حضوري است، كه گاه با حس است كه نازلترين مراتب درجات ادراك حضوري است؛ مانند ﴿وهُم عَلي ما يَفعَلونَ
388
بِالمُؤمِنينَ شُهود) 1 ﴿ما شَهِدنا مَهلِكَ اَهلِه) 2 و ﴿وليَشهَد عَذابَهُما طَائِفَةٌ مِنَ المُؤمِنين) 3 و زماني شهود قلبي و غيبي است، همچون ﴿كِتبٌ مَرقوم ٭ يَشهَدُهُ المُقَرَّبون) 4 همچنين گاهي بر اصل علم اطلاق ميشود، هرچند مستند حسّي نداشته باشد؛ مانند گفتار برادران يوسف: ﴿ياَبانا اِنَّ ابنَكَ سَرَقَ وما شَهِدنا اِلاّبِما عَلِمنا) 5
اصل «شهد» به معناي «حضر» در برابر سفر هم هست و تعبير ﴿فَمَن شَهِدَ مِنكُمُ الشَّهر﴾ بر افراد در خواب نيز صادق است. «شهادت» در سخن ملكه سبا: ﴿ما كُنتُ قاطِعَةً اَمرًا حَتّي تَشهَدون) 6 به معناي حضور در مشورت است.
واژه شهادت هم در موارد تحمّل رخداد به كار ميرود و هم در اداي آن. تحمل شهادت، همان ادراك حضوري است و اداي شهادت، خبر دادن از مشهود؛ و چون اداي همان يافته حضوري است، بر آن هم شهادت اطلاق و مثلاً گفته ميشود كه «فلاني شهادت داد» 7
گفتني است كه مستند شهادت در امور حسي بايد «محسوس» باشد و در امور علمي، «مبرهن»؛ و مستند شهادت اهل كشف و شهود قلبي،«مشاهدات» آنهاست. آياتي مانند ﴿وما شَهِدنا اِلاّبِما عَلِمنا) 8 بيانگر شهادت برهاني است و شهادت در اينگونه مسائل به محسوس اختصاص ندارد.
پی نوشت:
^ 1 - ـ سوره بروج، آيه 7.
^ 2 - ـ سوره نمل، آيه 49. يعني ما در صحنه حاضر نبوديم و اطلاع نداريم.
^ 3 - ـ سوره نور، آيه 2.
^ 4 - ـ سوره مطفّفين، آيات 21 ـ 20.
^ 5 - ـ سوره يوسف، آيه 81.
^ 6 - ـ سوره نمل، آيه 32.
^ 7 - ـ ر.ك: مفردات، ص468 ـ 465، «ش ه د».
389
8 - ـ سوره يوسف، آيه 81.
🌐منبع:تفسیر تسنیم.
🕌دین کده🕌
╭─═ঊঈ✨✨ঊঈ═─╮
🕌 @din20m 👈عضویت
╰─═ঊঈ🍃🍃ঊঈ═─╯
#فهرست
📝فهرست داستانها:
#فهرست_داستانک_ها
شماره:1
#غیبت_و_بازی_با_آبروی_دیگران
شماره:2
#بازی_با_سگ
شماره:3
#تقلید_در_احکام
شماره:4
#زیارت_و_توسل
شماره:5
#حجاب_و_آزادی
شماره:6
#کم_فروشی
شماره:7
#عقلانیت_و_دینداری
شماره:8
#ولایت_و_اطاعت_الهی
شماره:9
#اخلاق_محمدی
شماره:10
#منجی_خواهی
شماره:11
#عبادت_و_عبدبودن
شماره:12
#معاد_حکمت_عدالت
شماره:13
#بندگی_ضدتنبلی
شماره:14
#حق_الناس_و_زیارت
شماره:15
#حرام_خواری
شماره:16
#آوازخوان_آمریکایی_و_ایرانی
شماره:17
#چرایی_عدم_انتخاب_دین
شماره:18
#توکل_سازنده
شماره:19
#آزادی_آزادگی
شماره:20
#تبری_از_باطل_و_حق_طلبی
شماره:21
#نیابت_خاص_حضرت_مهدی_واقعیت_یاساختگی
شماره:22
#تسخیر_لانه_جاسوسی
شماره:23
#لا_اکراه_فی_الدین_درعمل_آری_یا_خیر
شماره:24
#چادر_پوشش_برتر
شماره:25
#عیسی_به_دین_خود_موسی_به_دین_خود_مثبت_یامنفی
شماره:26
#چرایی_های_در_علم_امام
شماره:27
#تبرک_دور_و_نزدیک
شماره:28
#شیطان_مامورخدا_یا_مبغوض_خدا
شماره:29
#چرا_من_پیغمبر_نشدم
شماره:30
#دوستی_و_دوست_داشتن_شهید
شماره:31
#سرمایه_سازی_یا_سرمایه_سوزی_در_سوریه
شماره:32
#تعصب_فرهنگ_با_دلیل_یا_بی_دلیل
شماره:33
#اثنی_عشری_یا_یازده_امامی
شماره:34
#حقیقت_طول_عمر_یادعای_سلامتی_یا_هردو
شمار;35
#یک_شب_هزارشب_نمیشودیامیشود.
شماره:36
#خودکشی_آزادی_یا_فرورفتگی_در_بدبختی
شماره:37
#شفاعت_پارتی_بازی_هست_یا_نه
شماره:38
#بهترین_الگو
شماره;39
#ارزش_نام_در_ایرانی_بودن_یا_الهی_بودن
شماره:40
#پوشش_اسلامی_حق_انسانی_یا_گیراضافی
شماره:41
#فایده_یا_عدم_فایده_حمایت_من_از_کالای_ایرانی
شماره:42
#گناه_کنیم_یا_توبه_کنیم_که_خدا_غفار_باشد.
شماره:43
#معلولیت_انسان_در_خلقتش_و_عدالت_خدا
شماره:44
#گرخواهی_نشوی_رسوا_هم_رنگ_جماعت_شو_یا_هم_رنگ_حق_شو
شماره:45
#خلق_زیبای_زن_اختصای_یا_عمومی
شماره:46
#پل_صراط_راه_بندونه
شماره:47
#آیا_اسلام_مخالف_شادی_دنیایست؟
شماره:48
#چگونه_جمع_کنیم_ترک_کردن_ازدواج_حضرت_معصومه_باسنت_رسول_الله؟
شماره:49
#اسلام_مخالف_شب_یلداست؟
شماره:50
#ارزش_فرهنگ_به_مُد_بودنشه_یا_به_حقّ_بودنشه؟
شماره:51
#شناخت_دروغگویان_یا_راستگویان_مدعیان_یا_مرتبطین_با_موضوع_مهدویت
شماره:52
#چگونگی_جمع_صراط_مستقیم_با_اختلاف_فتوا_که_حکم_خداست؟
شماره:53
#دوای_فتنه_بصیرت_افزایی
شماره:54
#شیطان_از_کافران_بود_در_آسمان_بین_فرشته_ها_چه_میکرد؟
شماره:55
#انجام_کار_حرام_با_خیانت_در_امانت؟
شماره.:56
#قیاس_دستور_ساخت_مسجد_جمکران_با_خواب_ساخت_قدمگاه.
شماره:57
#دلسوزی_برای_گناه_کشف_حجاب_عاقلانه_یا_سفیهانه
شماره:58
#چرا_عبادت_خدا_را_طوری_دیگر_نکنیم؟
شماره:59
#خمس_منفعت_ساختگی_یا_حکم_الهی
شماره:60
#درد_بعد_از_مرگ_همان_درد_درخوابه
شماره:61
#چرایی_حرمت_دست_دادن_با_نامحرم
شماره:62
#اگر_حجاب_اجباری_چرا_فیلم_خارجی_اجازه_پخش_درسیما_دارد
شماره:63
#استفاده_از_دفترچه_بیمه_دیگران_حق_یا_پایمال_حق
شماره:64
#چرا_خلود_در_جهنم_خدا_که_مهربانه
شماره:65
#فدک_اگر_هدیه_پیامبر_بود_چرا_استدلال_حضرت_فاطمه_بر_ارث_بود؟
شماره:66
#انقلاب_کردیم_چی_شد!
شماره:67
#چرا_خوردن_خرچنگ_حرامه_امّا_میگو_حلاله؟
شماره:68
#شرط_بندی_حلال_و_حرام_تیراندازی
شماره:69
#اطلاعات_ما_که_مسىول_نیستم_چرا_برایمان_پیامرسان_خارجی_دوباره_تهدیده؟
شماره:70
#نگاه_خواهری_به_نامحرم_منفی_یا_مثبت؟
شماره:71
#تفاوت_آینده_نگری_با_حرص
شماره:72
#مرد_برتر_زن_هست_در_اسلام؟
شماره:73
#تفاوت_اقصاد_مقاوتی_و_اقتصاد_ریاضتی.
شماره:74
#انتخاب_مرجع_تقلید_برطبق_راحتی_ما_چه_اشکال_داره؟
شماره:75
#سود_بازار_یابی_با_سود_شرکت_با_ساختار_هرمی_چه_فرق؟
شماره:76
#میونه_دین_با_آرزو_چطوره؟
شماره:77
#ما_که_پیامبر_اسلام_را_ندیدیم_چرا_شهادت_به_نبوتش_میدهیم؟
🇮🇷 ویژه نامه انقلاب
#چهل_سال_افتخار
📢همچنان داستانها ادامه دارد....
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
#فهرست_دلیل_های_داستانک_ها
تاشماره53
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
✅منتظر داستانهای بعد در روز های فرد هفته باشید.
☺️باتشکرازهمراهی🌹
🕌دین کده🕌
http://eitaa.com/joinchat/2298347533C9f761682ff
🌟ولادت "امام محمدتقي(ع)، جواد الائمه(ع)" (195 ق)
✍ حضرت امام محمدتقي(ع) امام نهم، در سال195 قمری در مدينه ي منوره به دنيا آمد. ابوجعفر، كنيه و جواد، تقي، قانع، مرتضي و نجيب از القاب آن امام همام مي باشند. آن حضرت در 8 سالگي و در زمان مأمون به امامت رسيد و در عصر معتصم عباسي در 25 سالگي به شهادت رسید.
✅ فرزندان امام جواد(ع) را چهار تن ذكر كرده اند. آن امام بزرگوار، از محبوبيت فوق العاده اي در ميان مردم برخوردار بود. و به واسطه ي بخشندگي زيادي كه داشت به جواد به معناي بخشنده مشهور شد. خانه ي امام جواد(ع) پناهگاه نيازمنداني بود كه از هر سو نا اميد شده و به مساعدت امام چشم دوخته بودند.
✅ در دوران امام جواد(ع) حوزه ي نفوذ اسلام، پهنه ي گسترده اي را شامل مي شد. اين امر زمينه را براي انتقال و نشر آراء مختلف فراهم آورد و باب مباحثه و گفت و گو بين انديشمندان مسلمان و غيرمسلمان را باز كرد. در اين ميان، آن امام به عنوان يادگار پيامبر اسلام(ص)، از هر فرصتي بهره مي برد تا مردم را با علوم و معارف والاي اسلامي آشنا سازد و از نفوذ انديشه هاي غير الهي جلوگيري كند.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
💠 پنج سفارش امام جواد علیه السلام؛
🌷امام جواد (ع) می فرمایند:
در زندگي، صبر را تكيه گاه خود، فقر و تنگ دستي را همنشين خود قرار بده و با هواهاي نفساني مخالفت كن. و بدان كه هيچگاه از ديدگاه خداوند پنهان و مخفي نخواهي ماند، پس مواظب باش كه در چه حالتي خواهي بود.
«قَالَ لِلْجَوَادِ علیه السلام رَجُلٌ: أَوْصِنِي قَالَ علیه السلام، وَ تَقْبَلُ؟ قَالَ؛ نَعَمْ قَالَ علیه السلام؛ تَوَسَّدِ الصَّبْرَ وَ اعْتَنِقِ الْفَقْرَ وَ ارْفَضِ الشَّهَوَاتِ وَ خَالِفِ الْهَوَى وَ اعْلَمْ أَنَّكَ لَنْ تَخْلُوَ مِنْ عَيْنِ اللَّهِ فَانْظُرْ كَيْفَ تَكُونُ»؛
📚 بحارالأنوار، ج 75، ص 358، ح 1.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
🌑انسانِ غربی، گورستانی متعفن
▪️«ژوزف کنراد» رمان نویس لهستانی الاصل در پایان کتاب «قلب تاریکی»، به این حقیقت تلخ و روشن، آن هنگام که استعمارگران برای اهداف ننگین خود، رنگین پوستان را برای به دست آوردن منابع ارزشمندشان به بدترین و وحشیانهترین شکل از میان بر میدارند و سرانجام با سرخوشی و مستی به بروکسل باز میگردند، اشارهای زیبا دارد.
▪️راوی داستان با اشاره به فرازهایی از کتاب مقدس مسیحیان(انجیل) درباره قبرستان و مردگان، انسانهایی به ظاهر آراسته و درون تهی را به آن تشبیه کرده و مینویسد:«من همان قبرستام متعفن را دیدم!» او انسان غربی را «گورستانی» نام مینهد که ظاهری آراسته و مرتّب و سنگهایی سفید و منظم و سبزهای دلفریب و زیبا، اما درونی متعفن و بدبو با محتویاتی پوسیده و آلوده دارد.
🖋 حسن طاهری| #شماره_14
🆔@farhang_puya