⭕️ قالیباف: نشست دولت و مجلس برای نظارت بر بازار ارز به صورت ثابت هر ۱۰ روز برگزار میشود
🔸رئیس مجلس در جلسه شب گذشته با رئیس بانک مرکزی و وزرای اقتصاد، نفت، صمت و جهاد کشاورزی:
🔹متاسفانه اکنون قیمت اقلام اساسی سفره خانوار مانند مرغ و تخم مرغ فراتر از انتظار رشد داشته و این وظیفه ما مسئولان است که نگذاریم، فشارهای اقتصادی به بدنه جامعه به وِیژه اقشار کم درآمد منتقل شود.
🔹همانطور که در سال ۹۷، با خاصه خرجی ارز ۴۲۰۰ تومانی کشور را دچار چالش کردیم، امروز هم با تخصیص ارز ترجیحی به نام مصرف کننده و به کام دلال، منابع این کشور را هدر میدهیم.
🔹باید زنجیره واردات و تولید کالاهای اساسی به درستی رهگیری شود و هرگونه حمایت از سمت مصرف کننده صورت گیرد. تولید بیش از آنکه به سوبسید نیاز داشته باشد، نیاز دارد که دستگاههای اجرایی پایشان را از گلوی تولید بردارند.
🔹به منظور پیگیری و نظارت بر جمع بندیهای مطرح شده در این جلسه، کمیسیونهای مجلس جلسات نظارتی خود را برگزار میکنند و این جلسه مشترک نیز هر ۱۰ روز یکبار برگزار میشود.
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
🔶شوخی تحریمی با نیروی دریایی!
🔹امیر خانزادی: نیروی دریایی ارتش امروز هیچ نیازی به خرید تسلیحات ندارد و تحریمهای تسلیحاتی را برای نیروی دریایی یک شوخی میدانیم.
🔹در نیروی دریایی اینکه تحریم تسلیحاتی برداشته شده یا ادامه پیدا کند چیز تاثیر گذاری نیست چون هرآنچه می خواستیم از انواع توپ و اژدر و شناور را ساختیم.
📎 hamandishi.ir/news/415549/
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
♦️آیت الله رییسی: به جای حاشیهسازی به دغدغه مردم بپردازید
🔻رئیس قوه قضائیه:
🔹کسانیکه به بیت المال دستاندازی کردهاند بدانند آرام نخواهند بود و اموال به یغما رفته را باز خواهیم گرداند.
🔹مسئولان و سیاسیون از حاشیه سازی پرهیز کنند و به مسائل اصلی مردم بپردازند.
🔹سند امنیت قضایی، بر اساس تکلیف قانون برنامه ششم توسعه ابلاغ شد؛ مهمتر از ابلاغ سند، اجرای سند است.
🔹باید تولید قدرت کنیم تا بتوان با دست پر مقابل زورگویان ایستاد.
🔹ساز و کار تولید قدرت بی اثر کردن تحریمها و تسهیل معیشت مردم است.
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
⭕️ شواهد عجیب از کمک روحانی به ستاد انتخاباتی ترامپ
✍️ مهدی جهان تیغی:
در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، اصلی ترین راهبرد تبلیغاتی ترامپ برای پیروزی مجدد مشخص شده است. راهبردی که بیش از آنکه تکیه بر کارنامه دولت ترامپ داشته باشد، برپایه ترساندن افکار عمومی از رقیبش بنا شده است. از چند هفته قبل تاکنون اصلی ترین جملات تبلیغاتی ترامپ که زیربنای عملیات روانی او علیه بایدن و دموکرات ها بوده، این جملات است که با رئیس جمهور شدن بایدن، چینی ها و ایرانیها خوشحال خواهند شد. ترامپ و تیم تبلیغاتیش محوری ترین خط عملیات روانی خود را بر این موضوع قرار داده اند که بگویند مخالفین آمریکا از پیروز نشدن ترامپ احساس رضایت میکنند.
👈اما در ایران اتفاق عجیبی در حال رخ دادن است:
🔻روحانی به عنوان رئیس جمهور ایران به طرز عجیبی در حال تایید درستی محورهای تبلیغاتی کمپین انتخاباتی ترامپ است. جدی ترین اقدام روحانی در این روزهای حساس اخیر ارسال پالسهای مبنی بر آماده سازی زمینه مذاکره مجدد با آمریکا است. قابل تامل آنکه ترامپ در کمپین های تبلیغاتی خود این گزاره را تکرار کرده که ایرانیها بالافاصله پس از پیروزی او در انتخابات ریاست جمهوری با او تماس می گیرند و درخواست مذاکره خواهند کرد. جدیدترین قرینه تایید این سخنان عجیب ترامپ هم اظهارات عجیب روحانی درباره صلح امام حسن (ع) شده است!
🔻از سوی دیگر در هفتههای اخیر حامیان و نزدیکان رسانه ای روحانی نیز آشکارا با ابراز علاقه به پیروزی جوبایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به کمپین انتخاباتی ترامپ کمک کرده و صحت اظهارتش درباره خوشحال شدن ایران از شکست او را تصدیق کردهاند. جالبتر آنکه حتی محمد جوادظریف در جایگاه وزیر خارجه دولت تدبیر و امید پیشاپیش شرایط مذاکره با آمریکا در صورت پیروزی بایدن را هم بیان کرده است. ظریف در نشستی با اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا حتی تصریح کرده که بایدن بر خلاف ترامپ معتقد است برجام توافق خوبی بوده و او همچنین طی گفتگوی دیگر از تفاوت ترامپ و بایدن نیز سخن گفته است. تفاوتی که او در این گفتگو بیان کرده، دقیقا کمپین انتخاباتی ترامپ را تایید می کند که می گوید بایدن نسبت به ترامپ با ایران مهربانتر خواهد بود.
🔻اما آیا روحانی عمدا به پیروزی ترامپ در آمریکا کمک می کند؟! زیرا خود او در انتخابات 96 با روش ترامپ (ترساندن مردم از رقیب) به پیروزی رسید. بنابراین او فردی ناآگاه به این شگرد انتخاباتی و تبلیغاتی نیست که نداند ترامپ و کمپین انتخاباتی او چه تاکتیکی از عملیات روانی را در حال اجرا کردن هستند.
🔻در این میان یک نکته قابل تامل دیگر نیز وجود دارد؛ تا قبل از این بسیاری فکر میکردند که جریان اعتدالی و اصلاح طلب مشکل اصلی شان این است که در پازل دموکراتها بازی می کنند ولی سیاست ورزیهای مشکوک اخیر در برابر ترامپی که داغ برجام را به دل شان گذاشت، نشانه محکمی است که این دو جریان سیاسی اساسا در مواجه با دشمن به ماهو دشمن – فرقی بین دموکرات و جمهوریخواه نیست- ضعف فهمیدن و کج اندیشیدن دارد. خاتمی در پازل بوش پسر (جمهوریخواه) بازی کرد و روحانی در پازل اوبامای دموکرات و حال هر دو جریان اصلاحات و اعتدالی در کنار هم و همزمان در انتخابات هم در پازل بایدن دموکرات و هم ترامپ جمهوریخواه در حال بازی کردن است.
🔻سیاست کلی هم این است که در زمان دموکراتها مردم را با وعده و وعیده ترغیب به مذاکره کنند و در زمان قدرت جمهوریخواهان نیز مردم با ترساندن مجبور به پذیرش مذاکره! ظاهرا جریان غربگرا ماموریتی جز این ندارد که تحت هر شرایطی به دولت مستقر در آمریکا کمک کند.
♦️♦️پی نوشت: در چند سال اخیر یکی از جدی ترین توصیههای حکیمانه رهبری این بوده که دشمن را نباید به معتدل و تندرو تقسیم کرد و در آمریکا فرقی میان دوموکرات و جمهوریخواه نیست. حال معلوم میشود که تنها این گزاره راهبردی است که می تواند یک سیاستمدار ایرانی را حتی از بازی ناخواسته در پازل دشمنی همانند آمریکا مصون بدارد.
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴انتقادهای صریح قالیباف از بی خیالی مسئولان اجرایی به گرانی ها و کاهش شدید قدرت خرید کارگران و کارمندان
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
🔻صحبتهای موسس مرکز مطالعات ایران در تلآویو را که دوستان ما در کاوش مدیا زحمت ترجمه آن را کشیده بودند مشاهده کردید. صحبتهایی که در درون خود یک دنیا حرف دارد و نکات و مسائلی در آن مطرح شده که نشان میدهد آنچه در طول سالهای گذشته مقامات رژیم صهیونیستی در مورد حمله نظامی به کشورمان بر زبان رانده، فقط یک بلوف سخیف بوده است. نکتهای که ما در طول همه سالهای گذشته بارها بر آن تاکید کرده و گفته بودیم که رژیم صهیونیستی عددی نیست که بتواند به ایران حمله نظامی کند، تنها راه این رژیم این است که با اطمینان از همراهی اروپا و امریکا، جنگی را شروع کند که ادامه دهندهاش خودش نیست.
🔻متاسفانه ما ایرانیها عادت بدی داریم، اگر حرفی را مثلا منِ روزنامهنگارِ داخل کشور بزنم، نه تنها مورد قبول عدهای واقع نمیشود، بلکه سَرسَری از کنار آن هم میگذرند، اما همان مطلب را مثلا روزنامهای اروپایی یا امریکایی برداشته و منتشر کند، به سرعت در کشور مورد توجه قرار میگیرد! از همینرو، حرفهای این کارشناس مسائل ایران در سرزمینهای اشغالی را اگر من میگفتم کسی نمیپذیرفت (کما کما اینکه در طول سالهای گذشته بارها این موارد گفته و مورد تاکید قرار دادهام) اما چون این صهیونیست گفته، بلاشک مورد قبول همه واقع میشود!! به همین دلیل باید عرض کنم که طرف هیچ نکته تازهای را نگفته، اما چون دارد اعترافی سخت و بیسابقه میکند باید به آن پرداخت.
🔻این نوع نگاهِ ما و سایر دوستان در عرصه مجازی (به ویژه کانال کاوش مدیا) است که نگاه اعترافی به قدرت و توانایی کشورمان را به اطلاع مردم برسانیم. نکات جالبی این کارشناس صهیونیست میگوید که نشاندهنده تحلیل نهایی او در مورد مسائل مختلف است. نخست آنکه میگوید آنچه او «ایرانِ ضعیف» میخواند در واقع «ایرانِ قوی» است، به این معنا که ایران در تبلیغات آنها ضعیف شده، چون آرزو دارند ایران را ضعیفشده ببینند آن را ضعیف میخوانند اما همین به زعم آنها ایرانِ ضعیف در برابر ابرقدرت دنیا که بزرگترین حامی این رژیم هم به شمار میرود در تقابل فیزیکی اصلا کم نمیآورد و محکم ایستاده و پاسخ هم میدهد.
🔻نکته بعد، به سرنگونی پهپاد گلوبال هاوک اشاره میکند، جایی که به باور اشتباه او، ارتش امریکا برای پاسخ دادن به این اقدام آمد، اما رئیسجمهور امریکا جلوی آن را گرفت! او اینجا یک اشتباه میکند و شاید هم یادش نیست کسی که ترامپ را از چنین فکر احمقانهای بر حذر داشت، شخص نخستوزیر رژیم صهیونیستی بود. بنیامین نتانیاهو به ترامپ گفت که اگر در هر حملهای خون از دماغ یک ایرانی بیاید، آنها تلافی خواهند کرد و به کمتر از کشته گرفتن راضی نخواهند شد. ترامپ هم که نمیخواست نظامیان امریکایی را به کشتن بدهد، تصمیم گرفت بیخیال شود! البته در ارتش امریکا نیز آدمهای عاقل مخالف چنین حملهای بودند و شارلاتانهای سیاسی مانند بولتون و پمپئو و یکی دو نفر دیگر مدام بر طبل حمله میکوبیدند.
🔻او همچنین میگوید: «البته کار خوبی کرد که حمله نکرد و دلیل خوبی داشت» و البته به این دلیل اصلا اشاره نمیکند. این دلیل چیزی نبود جز پیغام ایران که در هر اقدام تلافیجویانه اولین جایی که هدف قرار خواهد گرفت، سرزمینهای اشغالی خواهد بود. نکتهای که منشاری در کلمات بعدی آن را اینگونه توجیه میکند: «اسرائیل کشور خیلی خیلی کوچکی است» و عجیب است که این به قول او «کشور» خیلی خیلی کوچک چرا باید با بزرگترها در بیفتد وقتی توانایی اقدام ملی در حوزه نظامی را ندارد؟ پاسخ این موضوع نیز کاملا مشخص است، نتانیاهو در طول سالهای گذشته با درک این مساله که امریکا هیچ وقت هوس حمله نظامی به ایران را نخواهد کرد و کشورهای عربی عملا از اقدام امریکا ناامید هستند، میخواهد دل عربهای حاشیه خیلجفارس را به دست بیاورد.
🔻اینکه ژنرالهای صهیونیست و فرماندهان سازمانهای امنیتی این رژیم در کنفرانسی اعتراف میکنند که توانایی حمله به ایران را ندارند، دستکم برای ما عجیب نیست اما برای آن دسته از افرادی که انفجار سیلندر گاز در بیابان را به حضور جنگندهه و موشکهای رژیم صهیونیستی نسبت میدهند باید قابل توجه باشد. آنها باید برای همیشه یاد بگیرند که رژیم صهیونیستی و حتی امریکا، جز خرابکاری، انحراف افکار عمومی مردم، جنگ اقتصادی، قومی و مذهبی هیچ راهکاری علیه ایران نداشته و نخواهند داشت. صهیونیستها در بهترین حالت، دست به ترور میزنند چون قدرت جنگ ندارند، سراغ حذف فیزیکی میروند که دلیل این مساله هم به وقل منشاری، «بسیار بسیار کوچک بودن اسرائیل» است که به باور غلط آنها باعث شده تا کسی نتواند عملیات انتقامی بگیرد. اما خودشان بهتر میدانند چند نفر وسط تلآویو و منطقه «گوشدان» گوششان بریده شد!!
@syriankhabar
13.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مؤسس مرکز مطالعات ایران دانشگاه تلآویو:
📍ایرانی ها خط قرمز ها را زیرپا میگذارند و جوابی از آمریکا نمیبیند/گزینه نظامی وجود ندارد این در توان ما نیست...!
🆔 @Kavoshmedia
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مؤسس مرکز مطالعات ایران دانشگاه تلآویو | بخش دوم:
📍ایرانی ها به دو چیز در جهان معروفند، فرش بافی و بازی شطرنج، یعنی ریزبینی و استراتژی....!
🔻آنها متخصص گرفتن ماهی از آب گل آلود هستند...!
🆔 @Kavoshmedia
🔴یک مرکز تحقیقاتی انگلیسی نوشت: اسرائیل نگران این است که اتمام تحریمهای تسلیحاتی ایران باعث تقویت نیروی قدس سپاه و گسترش سلاحهای ایران در خاورمیانه، به ویژه به حماس و حزب الله در امتداد مرزهای اسرائیل شود.
🔹ایران در حال حاضر دارای یک صنعت نظامی قوی است
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
13.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴″برای پرندگان؛ انیمیشنی در خدمت صهیون″
✍انیمیشن بین
♨️ کمپانی پیکسار، منتشرکننده انیمیشنهای پرفروشِ داستان اسباببازی، کوکو، درون و بیرون و... است، محتوای غالب آنها در خدمت اهداف تمدن مادی است.
🎥 «برای پرندگان» پویانمایی کوتاه و برنده جایزه اسکار است که توسط کمپانی پیکسار در سال 2000 منتشر شده است.
❌این انیمیشن، بارها از شبکه پویا بدون هیچ نقدی پخش شده و خواهد شد. نکته تأملبرانگیز آنکه؛ این پویانمایی چندین مرتبه در «روز قدس» از شبکههای مخصوص کودکان پخش شد! بنابراین ضروری است که آگاهیبخشی از محتوای این محصولات برای خانوادهها و بویژه مسئولان و مدیرانی که آگاهانه یا بر اثر کمسوادی از کنار امثال این پویانماییها، سهلانگارانه گذر میکنند، ارائه گردد.
⭕️ مشاهده ظاهری: همان است که در نگاه اول در فیلم دیده میشود. نزاع چند پرنده بر روی سیم و ...
⁉️ مشاهده پرسشگر: چرا باید پرنده بزرگ بر روی سیم نازکی که قاعدتا تحمل وزن او را ندارد و مکان او نیست، بنشیند؟ چرا پرندگان کوچک، در آخر به او پناهنده میشوند؟ چرا اقدام پرندگان کوچک جهت بازپس گرفتن جایشان از یک پرنده بزرگ، مضحک به نمایش درآمد و عاقبت در تقابل با رفتار قلدرمآبانه او با شکست مواجه شدند؟
💢مشاهده تحلیلی: هر انیمیشنی سوای سرگرمی، رسالت آموزشی منطبق با مبناهای کمپانی و نویسندگان آن دارد. سیم موجود در این پویانمایی مشابه یک کیان است که متعلق به پرندگان کوچک است و قاعدتا با حضور پرنده بزرگ روی آن سیم، خطر از بین رفتن وجود دارد، بنابراین طبیعیست که مبارزه و مقاومت صورت پذیرد. اما این مبارزه مضحک و بیشتر مشابه غیظ بچهگانه به نمایش درآمده! با توجه به روند و اهداف کمپانی پیکسار که عمده آثارش در القای تمدن غربی و تسلط بر سایرین است، این تحلیل دور از ذهن نیست که مبارزه علیه یک قدرت را احمقانه جلوه دهد! چراکه وقتی در نهایت ضعفا مجبور به پناه بردن به همان قدرتاند، پس چه بهتر که از ابتدا پناهنده شوند!!
📌با یک بررسی، تعداد پرندگان کوچک با تعداد کشورهای ایران و افغانستان و کشورهای عربی درگیر در جنگ شش روزه صهیونیسم برابر است، جنگی که شکست میخورد و اکنون اکثر دول عربی با صهیونیستها رابطه دوستانه دارند، تنها میماند ایران و نیروهای مبارز افغان و... که نگرش الهی جهت نابودی قدرت شیطانی و پوشالی را دارند که طبق این انیمیشن کاری ابلهانه بنظر میرسد.
⭕️ شاید بتوان تحلیل سیاسی را توهم نگارنده خواند، اما ایجاد نگرش منفی در مبارزه با قدرت و عریان شدن در پی مبارزه را چگونه میتوان توهم خواند؟
📡 وایپ در پیام رسانهای بله، ایتا، سروش، روبیکا
@irwipe
..
♻️ آیا مطالبه استیضاح روحانی بر خلاف نظر رهبر انقلاب است؟
🔸قسمت اول
🔰 حمید رسایی: در خصوص #مطالبه_استیضاح حسن روحانی برخی از دوستان اشکال میکنند که آیا این اقدام برخلاف جهتگیری و سیاستهای کلی رهبر انقلاب نیست؟
برخی نمایندگان یا اطرافیان رییس مجلس حتی پا را فراتر گذاشتهاند که این کار برخلاف نظر رهبر انقلاب است و در پاسخ به این سئوال که امام خامنهای کی و کجا با این مطالبه مخالفت کردهاند، اولا به بخشی از بیانات ایشان مبنی بر لزوم فعالیت دولت تا روز آخر کاری و ثانیا به پیام خصوصی ایشان مبنی بر مخالفت با سئوال و استیضاح استناد میکنند!
اما فهم بنده چیز دیگری است که با شما در میان میگذارم.
🔹 اعلام موضع رهبری، توقعی نابجا
اولا در خصوص موضوع استیضاح حسن روحانی، اساسا نباید توقع داشت که رهبر انقلاب اعلام موضع کنند. سیره امامین انقلاب همواره حمایت از روسای جمهوری بوده که قانونا در این جایگاه هستند. طبعا ایشان در مواقع لازم، تذکرات خود به رییس جمهور را به صورت علنی یا خصوصی خواهند داد اما تصور اینکه امام و رهبر جامعه به صورت خصوصی به بخشی از نظام (مجلس) فرمان بدهند که برای تغییر بخش دیگر (دولت) اقدام کند، بر خلاف عقل اداری و مدیریتی است. بنابر این استمزاج از #امام و #رهبر_جامعه در این خصوص، طبعا یک پاسخ عاقلانه دارد: حمایت از جایگاه قانونی.
🔹 استیضاح و سئوال، حق مجلس
امام خامنهای در پیامی که روز افتتاح این مجلس خطاب به نمایندگان صادر کردند، تذکر، سئوال و استیضاح مدیران عالی اجرایی را حق نمایندگان دانستهاند که اگر درست و بجا استفاده شود، کشور به اهدافش میرسد:
«امام راحل عظیمالشّأن، مجلس را در رأس امور دانستند؛ این را میتوان جامعترین تعبیری دانست که شأن مجلس و نیز وظیفه آن را در یک جمله کوتاه اعلام میکند. اگر قانون را راه و مسیر کشور به سمت قلّهها و مقصدهایی بدانیم که در قانون اساسی معیّن شده است، مجلس، متعهّد این ریلگذاری و رهگشاییِ حیاتی است. همه دستگاههای حکومتی و مردمی و همه آحاد، وظیفه دارند از این مسیر حرکت کنند. ضمانت اجرای این وظیفه نیز - علاوه بر قوّه قضائیّه که مسئولیّتش تضمین اجرای قانون است - در خود مجلس پیشبینی شده است که #حق_تحقیق_و_تفحص، #حق_رد_و_قبول_مدیران_ارشد_قوه_ی_مجریّه ، #حق_تذکر و #سؤال و #استیضاح، از آن جمله است.
پس اگر قانون، درست و بسنده و قابل اجرا باشد و از ضمانتهای اجرای آن بدرستی استفاده شود، کشور به هدفهای والای خود دست مییابد. این است شأن والای مجلس و این است #تکلیف_حیاتی و مهمّ آن.» (۱۳۹۹/۰۳/۰۷ پیام رهبر انقلاب به مناسبت آغاز به کار یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی)
🔹 استفاده از استیضاح و سئوال در قالب شیوهنامه
حمایت از جایگاه قانونی رییس دولت، به معنای نفی مسئولیت جایگاههای قانونی دیگر مثل مجلس نیست کما اینکه در آغاز به کار این مجلس، امام خامنهای خطاب به نمایندگان، شیوهنامه استفاده از این حقوق را اینگونه بیان میفرمایند:
«یکی از کارهای خوب همین بوده که وزرای محترم آمدهاند در مجلس و اوضاع بخش مربوط به خودشان را برای شما توضیح دادهاند؛ یکی از کارهای خوبی که در این یک ماه و اندی انجام گرفته این است. لکن این روابط با دولتمردان بایستی هم با قانون منطبق باشد، هم با شرع؛ هم قانونی باید باشد، هم شرعی.
یعنی #سؤال، #تفحّص و #امثال_اینها که در قانون آمده [همچون استیضاح که در پیام رهبر انقلاب به مجلس یازدهم به صراحت به آن اشاره شده است و...] اینها حقّ شما است، بایستی انجام بدهید. امّا توهین نه، دشنام نه، نسبتِ بدون علم نه؛ اینها حقّ شما نیست و بعضی اش حرام شرعی هم هست و جایز نیست... تفکیک کنید بین آنچه وظیفه شما است و آنچه ممنوع است برای شما...
برخورد متین، خردمندانه، قابل توجیه، ولو قوی. گاهی هست که شما حرف طرف مقابل را صد درصد قبول ندارید؛ یعنی صد درصد رد میکنید؛ هیچ اشکالی ندارد، لکن باید جوری نظر و همین رأی مخالف ادا بشود که کسی که از بیرونِ مجلس دارد نگاه میکند، ببیند حق با شما است؛ یعنی با متانت و با خردمندی.
من البتّه نقش نظارتی مجلس را خیلی مهم میدانم؛ یعنی واقعا نقش نظارتی مجلس یک نقش اساسی و حیاتی است و هیچ نبایستی به این نقش نظارتی بی توجهی بشود، لکن معتقدم که این نقش را با متانت ایفا بکنید؛ خردمندانه و با متانت و بدون حاشیه ایفا بشود.» (۱۳۹۹/۰۴/۲۲ بیانات در ارتباط تصویری با نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی)
خلاصه کلام امام خامنهای این است که ...
🔺ادامه یادداشت را اینجا بخوانید🔻
@eitaa.com/rasaee/3996