فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📡 #دار_و_دسته_پاریسیها
💡 روشنگری دکتر حسن عباسی
کانال رسمی جوانان انقلابی👇
✅ @naslechaharome
#خیانت_ظریف_به_جمهوری_اسلامی
💠 ظریف به جمهوری اسلامی خیانت کرده
💠 مجلس، ظریف را استیضاح نکند به سوگند شرعی خود جفا کرده است.
💠 عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: حرف ظریف در عرصهی بین الملل پس گرفته نمیشود و به نوعی او با اتهامزنی به جمهوری اسلامی خیانت کرده است.
کانال رسمی جوانان انقلابی👇
✅ @naslechaharome
💢 آنهایی که امروز میخواهند سر این سفره بنشینند، آن روزی که #مستضعفین خون میدادند، کجا بودند؟
🔹 تمام اديان آسمانى از بين تودهها برخاسته است و با كمك مستضعفين بر مستكبرين حمله برده است، مستضعفين در همه طول تاريخ به كمك انبياء برخاستهاند و مستكبرين را به جاى خود نشاندهاند. در اسلام پيغمبر اكرم از بين مستضعفين برخاست و با كمك مستضعفين، مستكبرين زمان خودش را آگاه كرد يا شكست داد.
🔹مستضعفين بر تمام اديان حق دارند، مستضعفين به اسلام حق دارند زيرا در طول تاريخ ۱۴۰۰ ساله اين جمعيت بودند كه كمك كردند دين اسلام را، ترويج كردند از دين اسلام. رژيمهاى شاهنشاهى و #مستكبرين وابسته به آن رژيم، هميشه راه آنها غير راه اسلام بوده است و با مبارزه با اسلام زندگى منحوس خود را ادامه مىدادند.
🔹مستضعفين بودند كه دنبال انبياء بودند، دنبال علما بودند، دنبال اولياء بودند. نهضت ما هم با مستضعفين پيش رفت، مستكبرين يا فرار كردند يا در منازل خود نشستند.
🔹آنهائى كه امروز براى استفاده نامشروع مىخواهند سر اين #سفره بنشينند كجا بودند آن روز كه مستضعفين خون خود را مىدادند، يا در بيغولهها بودند و يا در خارج. اين مستضعفينند كه نهضت ما را به پيش بردند، اينها هستند كه خون خود را ريختند.
📌 #امام_خمینی، ۲۶ اردیبهشت ۱۳۵۸
کانال رسمی جوانان انقلابی👇
✅ @naslechaharome
راه حسین (ع)
🔻علی نادری میگوید 🔻
💠 اگر امروز حسین فریدون به جرم فساد گسترده اقتصادی، شریعتمداری و نعمت زاده بابت پرونده واردات هزاران خودرو خارجی میلیاردی و فلان مقام دولتی، بدون ملاحظه کاریهای سیاسی داخل زندان بودند
💠 امروز #واعظی جرات نمیکرد نعل وارونه #ظريف برای فرار از افتضاح سیاست خارجیش را موضع دولت بنامد.
✍ هر چند اگر قرار باشد با پولشو ها برخورد شود نصف دولت روحانی روانه زندان خواهند شد
کانال رسمی جوانان انقلابی👇
✅ @naslechaharome
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این کلیپ رو ببینید تا بفهمید چرا انگلیسیهای خبیث انقدر پیگیر آزاد کردن نازنین زاغری هستن.
کانال رسمی جوانان انقلابی👇
✅ @naslechaharome
🔻اگر 20 روز به انتخابات ریاست جمهوری مانده باشد، میتوانی رییس جمهور را ببینی و حتی یک خودروی وانت هدیه بگیری. اما اگر بعد از انتخابات برای گرفتن حقوق عقب افتاده چند ماههات اعتراض کنی، نمیتوانی مسئولی را ببینی و مشکلت را به او بگویی. شما اسم این کار را چه میگذارید؟
پینوشت: عکس مربوط به دیدار یک کارگر عزیز در تاریخ سوم خرداد 96 با رییس جمهور روحانی است. 26 روز قبل از انتخابات!
کانال رسمی جوانان انقلابی👇
✅ @naslechaharome
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم | شهدای غواص #عملیات_کربلای_4
🌴 دوران #دفاع_مقدس
🆔 @Defa_Moqaddas
همین الان یه سلامی بکنیم به بتman ,سوپر man ,آیرونman, اسپایدر man,انتman و سایر man های هالیوودی که توی فیلماشون دایم "مَنم مَنم" میکنن اما وقتی کالیفرنیا توی آتیش سوخت,همشون لال شدن!
اینه حقیقت قهرمانهای کاغذی!
خبر جدید اینکه تریلرِ انتقام جویان 4, تا آخر دسامبر منتشر میشه😏
و ونوم2 داره ساخته میشه
و کاپیتان مارول تا چندماه دیگه منتشر میشه
وقسمت جدید ایکس من تا بهمن ماه اکران میشه
و...
زندگی جریان داره🙃
_jahad100z_
@naslenghelab
🔺حضرت زهراء در کلام اندیشمندان شیعه و سنی🔻
🔸قسمت پایانی
◀️اندیشمندان دیگر ادیان
لوئی ماسینیون محقق فرانسوی
▫️مستشرق و پژوهشگر معروف فرانسوی، لویی ماسینیون که مدتی از عمر خود را وقف شناخت حضرت فاطمه زهرا (س) ساخته، در زمینه شناخت آن حضرت، با گام های تحقیق پیش رفته و تلاش و کوشش بسیار به عمل آورده است.
🔰وی رساله محققانه ای در مورد مباهله مسیحیان «نجران» با پیامبر اسلام، که در سال دهم هجری در مدینه صورت گرفت، نوشته که در آن نکته های جالب توجه فراوانی مطرح شده است.
در آن رساله می گوید:
«اوراد و دعاهای ابراهیم (ع) از وجود دوازده نور که منشعب از فاطمه هستند خبر می دهد …
💠تورات موسی از آمدن محمد (ص) و دختر پر برکت او و دو آقازاده به مانند
اسماعیل و اسحق (حسن و حسین) نوید می دهد …
و انجیل های عیسی (ع) از آمدن احمد (ص) نوید می دهد و نیز بشارت می دهد که دختر پربرکتی خواهد داشت که دو پسر به دنیا می آورد.
❤️یا فاطمه زهراء❤️
🍁 @BanoyeBiNeshan18 🍁
بسم الله الرحمن الرحیم
نامه جمعی از اساتید و فضلای حوزه و دانشگاه
به مراجع معظم تقلید، اساتید حوزه و دانشگاه و مسئولان تقنینی، اجرایی، قضایی کشور
در خصوص تغییرات هویتی جامعه زنان و به هم ریختگی نظام خانواده در ایران
متاسفانه در روزهای اخیر شاهد حضور رسمی تعدادی از زنان به صورت سازمان یافته و هدفمند در ورزشگاه آزادی تهران بوده ایم. امری که حتی تصمیم به آن از سوی دولت قبل با واکنش به جا وشایسته جامعه از جمله مراجع محترم تقلید روبرو شد؛ اما اکنون در مقابل حمایت و بهره برداری علنی رئیس دولت از آن، با تعجب شاهد سکوت در این زمینه هستیم و نمی دانیم این سکوت امروز را در مقایسه با اعتراض دیروز چگونه توجیه کنیم؟ آیا ما عوض شده ایم یا شرع و یا اینکه سیاست هر دو را عوض کرده است؟
وقتی نیازهای اصلی جامعه از دل ارتباط با مردم شناخته نمی شود، و سیاست بازان بقای خود را بر تولید نیازهای کاذب و پاسخ پرهیاهو به آن می بینند، باید پرسید آیا پاسخگویی به حق تاهل و برخورداری از نعمت مادری میلیون ها دختر و زن این کشور مهمتر است یا تولید نیاز رفتن به ورزشگاه؟
با هزاران تاسف باید گفت سالهاست دستگاه های مختلف تصمیم ساز، تصمیم گیر و مجری کشور و همچنین نهادهای گوناگون فرهنگی و رسانه ای با دست اندازی در الگوهای الهی خانواده و اخلال در سیاست های مدیریتی دین در این حوزه با تغییرات اندیشه ای، گرایشی و هنجاری در جامعه، شرایط را به گونه ای رقم زده اند که بنا بر آمار رسمی کشور گرفتار آسیب های زیر هستیم:
- از میانگین هر سه ازدواج در کشور یک مورد طلاق رسمی
- فراگیری طلاق های عاطفی
- کاهش نرخ باروری کم سابقه در میان کشورهای جهان و مواجهه کشور با بحران های امنیتی، سیاسی و اقتصادی در آینده
- وجود یک میلیون و 300 هزار دختر ازدواج نکرده 30 تا 49 سال
- وجود 3 میلیون زن سرپرست خانواده
- وجود بیش از 700 هزار مطلقه،
وضعیت به گونه ای است که اگر همه مردان مجرد جامعه حتی زندانیان، معتادان و مهاجران تنها یک همسر برگزینند، باز هم بیش از سه میلیون زن و دختر در کشور بدون همسر خواهند ماند.
متاسفانه در حوزه آسیب های اجتماعی وضعیت غم انگیزتر است. بنا به اعلام نظر آسیب شناسان اجتماعی:
- حدود 60 درصد از دختران دانش آموز تا قبل از رسیدن به سن 18 سالگی با جنس مخالف ارتباط دارند که 20 درصد آن رابطه پیشرفته است،
- و بیش از 80 درصد پسران مدارس تهران نیازهای جنسی خود را از طریق ارتباط با جنس مخالف، موافق یا خود برطرف میکنند.
و همه این موارد حاکی از اختلال جدی در پاسخگویی به یکی از قوی ترین نیازهای انسانی و تشکیل خانواده است.
بزرگواران؛
در حالی که امیرالمومنین علی علیه السلام دردمندانه از در آوردن خلخال از پای یک دختر یهودی میفرمایند: اگر مسلمانی بمیرد قابل مذمت نیست و نقل شده است که خود ایشان نیز چند روزی را تب کردند! آیا میتوان این موارد را دید و شنید و ساکت بود؟ آیا اکنون به جهت تجمیع این نیازها و عدم ارضای آن که به انفجار جنسی و فساد پنهان و پیدا در کشور منجر شده و اطلاعات دقیق زنان مطلقه توسط معاونت زنان ریاست جمهوری به سازمان های بین المللی مانند صندوق جمعیت ملل متحد داده شده و دختران مسلمان توسط گروههای سازمان دهی شده درکشورهای پیرامون ما به فحشا برده میشوند، مردن شایسته نیست؟!آیا درست است در دولت اسلامی ناموس مسلمان را به ورزشگاه کشانده و در انظار نامحرمان و با همراهی مسئولان به نماینده سازمانهای جهانی یهود ساخته، نشان دهیم تا متقابلا برای هم کف بزنند و در مقابل این ذلت و در قالب نهاد ورزش به ما مجوزهایی بدهند که تاثیر مستقیم در فرهنگ و دین داری جامعه دارد؟!
آیا اکتفا کردن به صرف چند توصیه و رهنمود مخفی و یا علنی و نالیدن از بی توجهی مسئولان در برابر مراجعانی که به این وضع اعتراض دارند ادای تکلیف است؟! یا باید وظیفه را به نحوی که پاسخگوی الهی باشیم به نتیجه رسانید؟
در این سالها موارد متعددی از دست اندازی در سیاست های الهی خانواده رخ داده است که اکنون به اینجا رسیده ایم:
- طرح جاری مجلس در ممنوعیت ازدواج دختران زیر 18 سال که به 16 سال کاسته شد، ضمن تقبیح فرهنگی و منع رسمی پاسخ به این نیاز اجتماعی، اکثریت مطلق دختران را به بهانه درصد بسیار معدودی با عنوان کودک آزاری از حق ازدواج محروم کرده و عملا 60 درصد دختران را به ارتباط با
امیرالمؤمنین(ع) فرمود:
و قَالَ (ع) صِحَّةُ الْجَسَدِ مِنْ قِلَّةِ الْحَسَد.
سلامتی بدن از کم بودن حسادت ناشی میشود.
نهجالبلاغه، ص۵۲۳
جنس مخالف واداشته و مسئولین را در گناه ایشان شریک کرده است. مگر نه آن است که انسان بالغ وقتی از جانب خدا مشرف به تکلیف میشود، با خوف وقوع در گناه، ازدواج برای او واجب میشود؟ آیا این سد راه ایشان در بندگی الهی نیست؟ و آیا تعیین مرز 18 سالگی برای تعریف کودکی نوعی تشریع بشری در برابر تشریع الهی نیست؟
- قوانین بشر ساخته در تشکیل انواع الگوهای خانواده از قبیل شروطی که ذیل عقد نامه ها تحمیل میشود و با شیطنت الگوی تعدد زوجات را با حق طلاق
همسر اول گره میزند، نتیجه آن میشود که جمعیت بیش از سه میلیون نفر از زنان و دختران را بی شوهر گذاشته و طلاق و فسادهایی را به جامعه تحمیل کرده است. آیا این همان پاس داشت از سنت انبیاء و اولیای الهی علیهم السلام است که در برابر حوادث کار و جنگ ها که بیشترین تلفات را از مردان میگیرد، زندگی زنان و جامعه مسلمین را در طول تاریخ بازسازی کرده و به ما رسانده است؟
- تشویق غیر متعادل جامعه زنان به اشتغال و تحصیل به گونه ای که بیش از 61 درصد دانشجویان دانشگاه از دختران هستند، تصمیم به ازدواج و مادری ایشان را برای چند سال به عقب انداخته، رضایت از زندگی را کاهش داده و نرخ باروری جامعه را به حدی رسانده که آینده پژوهان، در خصوص تحولات جمعیتی ایران اعلام خطر نموده اند!
- سالهاست نهادهای فرهنگی و رسانه ای ما از جمله صدا و سیما با تعریف و تبلیغ شاخصه های غیرحقیقی موفقیت زن، رفاه خانواده و نوع روابط محرم و نامحرم، حدود فرهنگ جامعه را تغییر داده، ارزش پرورش انسان به عنوان اشرف مخلوقات را توسط زنان تخریب کرده و با تصویرسازی ذهنی، تشکیل زندگی را منوط به تامین تجملات دست و پاگیر نموده اند.
ذکر مواردی که نظام خانواده را به هم ریخته فراتر از این اختصار است و لذا درخواست ما برای اتخاذ موضع صریح و موثر در مقطع کنونی تنها منحصر به جلوگیری از بدعت حضور زنان در ورزشگاهها نیست. بلکه از آنجایی که مجموعه این قوانین؛ بعضا با اطلاع و یا مجوز بزرگان و مسئولان کشور صادر گردیده است، لذا توبه اجتماعی ما از عبودیت و اجرای برنامه های غربی، منوط به اصلاح آن قوانین و جبران تبلیغات و خسارات گذشته است.
لذا درخواست اصلی ما از مراجع معظم تقلید این است که همانگونه که در برخی موارد سیاسی و اجتماعی با صراحت و جدیت وارد شدند، در این مورد نیز از مسئولان تقنینی، اجرایی، قضایی و نهادهای فرهنگ ساز کشور بخواهند :
- از طرح جاری مجلس در خصوص محدود کردن سن ازدواج دختران جلوگیری شود،
- زمینه ازدواج پسران و دختران این کشور با مشوق هایی مانند معافیت از خدمت سربازی – که به این شکل در بیشتر کشورهای جهان منسوخ شده – و یا اعطای زمین از منابع سرزمینی برای اشتغال تولید محور– که در زمره مشوق های جمعیتی کشورهای پیشرفته است – فراهم شود.
- در خصوص تحدید نسل اکنون در وضعیتی هستیم که در آینده معادلات سیاسی امنیتی ما را دستخوش بحران خواهد شد؛ لذا از نظر تبلیغات اعتقادی، اخلاقی و فقهی جبران گذشته
صورت گیرد و تصحیح عملکرد گذشته قوا به صورت جدی مورد مطالبه قرار گیرد.
- بحمدالله برخی از مراجع تقلید و بسیاری از مسئولین مختلف کشور و اساتید حوزه و دانشگاه از فرهنگ الهی چند همسری برخوردارند، لذا درخواست میشود از آن جایی که ازدواج بیش از 3 میلیون دختر و زن بی سرپرست در گرو اقدام هفت و نیم درصد مردان ایران است، موانع تشکیل الگوی تعدد زوجات در ذیل عقد نامه ها و قوانین و رویه های قضایی مورد اصلاح و جبران قرار گیرد؛ که تغافل بیشتر در این دهه طلایی، این بخش از جامعه را از نعمت فرزندآوری و حق تأهل محروم ساخته و ضمن ایجاد معضلات اخلاقی و اجتماعی ناشی از تجرد، خسارت های گوناگونی را برای گذراندن دوران پیری به جامعه تحمیل خواهد نمود.
مجموعه ی آنچه در حال رخ دادن بوده و ورود به ورزشگاه ها یکی از آن موارد است، منجر به ایجاد تغییرات هویتی و نسلی در جامعه زنان ایران شده و آرمانهای فکری، گرایش های اخلاقی و کنش های فردی و اجتماعی ایشان را در جهتی خلاف نیازهای تکوینی و وظایف شرعی جهت دهی و روند تشکیل و حفظ خانواده را بحرانی تر خواهد نمود و لذا سکوت در این زمینه ما را در معصیت های فردی و اجتماعی جامعه ایران شریک کرده و به تاریخ تشیع و تمدن اسلامی مدیون خواهد نمود.
جمعی از اساتید و فضلای حوزه و دانشگاه کشور