#انسان/ آیه ۳
🔹إِنَّا هَدَیْنَاهُ ٱلسَّبِیلَ إِمَّا شَاكِرًا وَإِمَّا كَفُورًا
🔸به راستی ما راه را به او نشان دادیم یا سپاس گزار خواهدبود یا ناسپاس
💎کانال آموزش قرآن
http://eitaa.com/joinchat/439746914Ca8199e68b6
💠 عید بزرگ مباهله، مهمترین سند حقانیت قرآنی أمیرالمؤمنین(علیه السلام)، بر فرزند برومندش امام عصر(عجل الله فرجه) مبارک باد
🌔 @drehsanpouresmaeill
💠#تلاوت_روزانـہ یــڪ صفحـہ قرآטּ بـہ همراـہ ترجمـہ
📖#سوره_مبارڪه_انفال آیه 34 تا 40
📄#صفحـہ_181
༻🍃🌸🍃
#آل_عمران/ آیه ۶۱ #عید_مباهله
🔹فَمَنْ حَآجَّكَ فِیهِ مِنۢ بَعْدِ مَا جَآءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَآءَنَا وَ أَبْنَآءَكُمْ وَ نِسَآءَنَا وَ نِسَآءَكُمْ وَ أَنفُسَنَا وَ أَنفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَللَّعْنَتَ اللَّـهِ عَلَی الْكَاذِبِینَ.
🔸هرگاه بعد از علم و دانشی که (درباره مسیح) به تو رسیده، باز کسانی با تو به محاجّه و ستیز برخیزند، به آنها بگو: بیایید ما فرزندان خود را دعوت کنیم، شما هم فرزندان خودرا، ما زنان خود را دعوت نماییم، و شما زنان خود را ،ما از نفوس خود دعوت کنیم، و شما از نفوس خود، آن گاه مباهله کنیم و لعنت خدا را بر دروغگویان قرار دهیم.
💎کانال آموزش قرآن
http://eitaa.com/joinchat/439746914Ca8199e68b6
ابتهال
🌺🌺 ریشۀ «بهل» _ که در قرآن یکبار و آن هم در شکل «نبتهل» به کار رفته و از آن مصدر «مباهله» ساخته شده است _ در اصل به معنای رها کردن، و هر قید و بندی را برداشتن است. «ناقَة باهِلٌ» به شتری گویند که بدون پستان بند یا بی مهار یا بی نشان رها شده تا بچه اش هرگاه خواست از پستان او شیر بنوشد و هر جا خواست چِرا کند. از این رو، بر خلاف دیدگاه اغلب مفسّران که «مباهله» را به معنای «ملاعنه» (= یکدیگر را لعن کردن) گرفتهاند؛ مباهله _ همانطور که اندکی از مفسّران یادآور شده اند _ «دعا و نیایش خالصانه به درگاه خداوند» است؛ دعایی که از هر گونه قید و بندی که مانع استجابت آن می شود، به دور است؛ یا چون در دعا و نیایش خالصانه، انسان خود را از غیر خدا رها می کند و همۀ توجّه او به خداست، به آن ابتهال گویند. حال از آنجا که در دعا می توان لعن دیگری را از خداوند خواستار شد، مباهله با ملاعنه یکی پنداشته شده است. همچنین از آنجا که اغلب تحت تأثیر روایات گمان می کنند در مباهله قرار بوده است پیامبر اکرم مسیحیان نجران را لعن کنند و آنان پیامبر اکرم و اهل بیت او را، مباهله با ملاعنه یکی پنداشته شده است؛ در حالی که
علّامه طباطبائی (رحمه الله)، دیدگاه مفسّرانی که مراد از جملۀ «نَدعُ أَبْناءَنا وَ أَبْناءَكُمْ و...» را اين پنداشته اند كه قرار بود دو طرف مباهله، فرزندان، زنان و مردانِ طرف مقابل را لعن کنند، نادرست مى داند، بلکه قرار بر این بوده است که هر یک از دو گروه، اینگونه دعا کنند که اگر ما در ادّعای خود کاذبیم، خداوند لعنتش را بر فرزندان و زنان و نفسِ خودمان قرار دهد؛ زیرا وقتى كسى زن و بچّۀ خود را لعن كند، طرف مقابلش مى فهمد كه او به راستیِ دعوت و ادّعای خویش ايمان كامل دارد؛ چرا که هر انسانى حاضر است با گذشتن از جان خود، خانواده اش را از خطر حفظ كند، ولى حاضر نيست براى حفظ خود، آنان را به خطر بيندازد؛ از همین روست كه در آيۀ شريفه، فرزندان را اوّل و زنان را دوم و خويشتن را در مرحلۀ سوم ذكر كرده، چون محبّت انسان نسبت به فرزندان شديدتر و با دوام تر است؛ و از آنجا که نسلِ انسان از طریق فرزندان ادامه می یابد، و مباهله می بایست به برچیده شدن نسلِ دروغگویان منجر شود، ابتدا «ابناء» مطرح شد تا به حصول نتیجه نزدیکتر باشد.
💠#تلاوت_روزانـہ یــڪ صفحـہ قرآטּ بـہ همراـہ ترجمـہ
📖#سوره_مبارڪه_انفال آیه 41 تا 45
📄#صفحـہ_182
༻🍃🌸🍃༺
📖 پاسخهای جالب انتخاباتی از منظر قرآن
🇵🇸 @Roshangari_ir
🅾️ Roshangari.ir/اینستاگرام
💠#تلاوت_روزانـہ یــڪ صفحـہ قرآטּ بـہ همراـہ ترجمـہ
📖#سوره_مبارڪه_انفال آیه 41 تا 45
📄#صفحـہ_182
༻🍃🌸🍃༺
بامیدخدا 234مین سمینار علمی با موضوع «هل اتی در قرآن» با ارائۀ دکتر حسین مرادی از ساعت 5 تا 6 عصر پنجشنبه 14 تیرماه 1403 در محل ساختمان کرامت تشکیل خواهد شد. بلطف خدا امکان شرکت در سمینار بصورت حضوری همچنین از طریق لینک https://quranlsn.ir فراهم است.
«کانون زبان قرآن»