19.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپانه
🧡استفاده از قوه ی قهریه (زور و اجبار) برای مقابله با جرم و فساد وظیفه ی دستگاه قضا و حکومته
🧡حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر وظیفه دستگاه قضا و حکومته
آقایان مسئول! ما مردم از #جمهوری_اسلامی_توقع داریم ❌
📺#بی_تفاوت_نباشیم.🌸👇
🦋#آمر_خدا_باشیم.🌼🌹🌹🌹🌹👇
╔═ 💎 💫 ═══╗
🆔 @RSh34953
╚═══ 💫 💎 ═╝
📡به کانال دانش پژوهان واحیاگران امربه معروف و نهی ازمنکر🔗بپیوندید.
⭕️ سکوت در برابر منکرات اجتماعی ، سبب هلاکت
⚠️لزوم مخالفت و انتقاد از گناه دسته جمعی و کوچک انگاری حرام های الهی در جامعه
🔅ماجرای اصحاب السبت
«اصحاب السّبت» گروهي از يهوديان بودند كه در كنار دريا به شغل ماهي گيري اشتغال داشتند. روز شنبه كه روز تعطیل و عبادت بود و ماهی گیری هم ممنوع بود، براي بهره مندي از ماهي ها اقدام به حفر حوضچه ها يا پهن كردن تورهاي صيد كردند و ماهي ها را روز بعد صيد كردند. در ميان آنها، عده اي سكوت كرده و عده اي نهي از منكر نموده و عده اي هم با آنها همراهي كردند؛ اما وقتي عذاب الهي آمد، جز گروه نهي از منكر كنندگان باقي مردم عذاب شدند.
📌اکنون به آیاتی از قرآن کریم در این زمینه میپردازیم:
🌙و آنگاه كه گروهى از ايشان گفتند: «براى چه قومى را كه خدا هلاككننده ايشان است، يا آنان را به عذابى سخت عذاب خواهد كرد، پند مىدهيد؟ گفتند:تا معذرتى پيش پروردگارتان باشد، و شايد كه آنان پرهيزگارى كنند.
🌙امّا هنگامىكه تذكّراتى را كه به آنها داده شده بود فراموش كردند، [و لحظه عذاب فرا رسيد]؛ نهىكنندگان از بدى را رهايى بخشيديم؛ و كسانى را كه ستم كردند، به خاطر نافرمانيشان به عذاب شديدى گرفتار ساختيم. (آیات ۱۶۴ و ۱۶۵ سوره اعراف)
امام صادق علیه السلام در حدیث شریفی پیرامون این قوم میفرمایند :
((كانوا ثلثة اصناف: صنف ائتمروا و امروا فنجوا و صنف ائتمروا و لم يأمروا فمسخوا ذرّا و صنف لم يأتمروا و لم يأمروا فهلكوا.))
اهل سبت سه صنف بودند: صنفى فرمان بردار و آمر، پس نجات يافتند؛ و صنفى مطيع، لكن امر ننمودند، پس مسخ شدند؛ و صنفى نه مطيع و نه آمر، هلاك شدند. قتاده نقل كند كه جوانانشان بوزينه و پيرانشان خوك شدند، سه روز باقى، روز چهارم همه هلاك و مردند. (📚کافی جلد 8 صفحه 158)
در روایت دیگری حضرت صادق (علیه السلام ) فرمودند:
(( إِنَّهُ هَلَكَتِ الْفِرْقَتَانِ،وَ نَجَتِ الْفِرْقَةُ النَّاهِيَةُ))
دو فرقه به هلاکت رسیدند و فرقهی نهیکننده نجات یافت.
( 📚تفسیر مجمع البيان ،ج۴)
✍مرحوم علامه طباطبائی(ره) در اثر نفیس "المیزان" ذیل این آیات اینگونه توضیح میدهند : مقصود از نسیان همین بى اثر شدن تذکرات است .
و در خود آیه دلالت هست بر اینکه نجات یافتگان از ایشان تنها همان اشخاصى بوده اند که نهى از منکر مى کردند، و خداوند مابقى ایشان یعنى مرتکبین صید ماهى در روز شنبه و آن کسانى را که سکوت کرده بودند و تازه به دسته اول اعتراض مى کردند که چرا ایشان را موعظه مى کنید، همه را به عذاب خود هلاک کرده است .
و نیز آیه دلالت مى کند که خداوند اعتراض کنندگان را بخاطر سکوتشان و ترک نکردن مراوده با ایشان شریک ظلم و فسق متجاوزین شناخته است .
و نیز آیه شریفه دلالت مى کند بر یک سنت عمومى الهى - نه اینکه این روش تنها اختصاص به بنى اسرائیل داشته باشد - و آن سنت این است که جلوگیرى نکردن از ستم ستمگران و موعظه نکردن ایشان در صورت امکان ، و قطع نکردن رابطه با ایشان در صورت عدم امکان موعظه ، شرکت در ظلم است ، و عذابى که از طرف پروردگار در کمین ستمگران است در کمین شرکاى ایشان نیز هست .
( 📚ترجمه تفسیر المیزان ، ج ،۸ص ۳۸۵)
✍در تفسیر جامع نمونه نیز چنین بیان داشته شده است :
هنگامى كه اين جمعيت از بنىاسرائيل در برابر اين آزمايش بزرگ كه با زندگى آنان كاملًا آميخته بود قرار گرفتند، به سه گروه تقسيم شدند:
گروه اول كه اكثريت را تشكيل مىدادند، به مخالفت با اين فرمان الهى برخاستند.
گروه دوم كه قاعدتاً اقليت كوچكى بودند، در برابر گروه اول به وظيفه امر به معروف و نهى از منكر قيام كردند.
گروه سوم، ساكتان و بىطرفان بودند، كه نه همگامى با گناهكاران داشتند و نه وظيفه نهى از منكر را انجام مىدادند.
🔹از جمله «قالُوا مَعْذِرَةً إِلى رَبِّكُمْ وَ لَعَلَّهُمْ يَتَّقُونَ» چنین استفاده مىشود : اندرزدهندگان براى دو هدف اين كار را انجام مىدادند:
يكى به خاطر اين كه در پيشگاه خدا معذور باشند و ديگر اين كه: شايد در دل گنهكاران مؤثر افتد.
مفهوم اين سخن چنين است كه حتى اگر احتمال تأثير هم ندهند بايد از پند و اندرز خوددارى ننمايند، در حالى كه معروف اين است: شرط وجوب امر به معروف و نهى از منكر احتمال تأثير است.
ولى بايد توجه داشت گاهى بيان حقايق و وظائف الهى بدون احتمال تأثير نيز واجب مىشود و آن در موردى است كه اگر حكم خدا گفته نشود و از گناه انتقاد نگردد، كم كم به دست فراموشى سپرده مىشود، بدعتها جان مىگيرند و سكوت دليل بر رضايت و موافقت محسوب مىشود، در اين گونه موارد لازم است حكم پروردگار آشكارا همه جا گفته شود هر چند اثرى در گنهكاران نگذارد.
(📚تفسیر نمونه جلد ۶)
🔴 اقامه ی نماز و سنت ابا عبدالله الحسین نماز در ظهر عاشورا....توسط تحصنین...👇
«قُلْ إِنَّمَا أَعِظُکُمْ بِوَاحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَی وَفُرَادَی ثُمَّ تَتَفَکَّرُوا مَا بِصَاحِبِکُمْ مِنْ جِنَّةٍ إِنْ هُوَ إِلَّا نَذِیرٌ لَکُمْ بَیْنَ یَدَیْ عَذَابٍ شَدِیدٍ» سوره سبا/۴۶
🔸امروزنظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، الگوی حکومت اسلامی در عصر حاضر، و نقطه امید همه آزادی خواهان جهان است که وظیفه ما را بیش از پیش سنگین مینماید.
و این سرمایه همیشه جاودان که مایه مباهات است غیر از این نمی باشد که از خون شهیدان همیشه شاهد احیا و گسترش یافته است؛ از این رو، تصمیمات مسئولین دلسوز و انقلابی، نمیتواند بدون در نظر گرفتن همه ابعاد چنین واقعیاتی، آن هم در بُعد ملی، فراملی و تمدنی صورت پذیرد.
مسئله عفاف و حجاب، غیر از ابعاد فردی، خانوادگی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی آن، مانند بقیه مسائل کلان جمهوری اسلامی، باید با رویکرد حرکت شتابان به سمت تمدن نوین اسلامی و انقلاب جهانی حضرت ولی عصر (عج) مورد بررسی و تصمیم گیری شود و هجمه موذیانه دشمنان قسم خورده و مزدوران نفوذی آنان در داخل، نباید ما را در گرداب تساهل و تسامح بیندازد.
🔹مهمتربن ایرادات لایحه جدید عفاف و حجاب به شرح زیر است:
۱_ وظیفه تصریح شده مقابله با جرم مشهود از ماموران سلب شده است.
۲_ مجازات کشف حجاب از دایره جرایم کیفری حذف شده و به جرایمی از نوع تخلف آن هم با مجازات نقدی تقریباً ناچیز تبدیل شده است.
۳_ امکان نهادهای ضابط قضایی مانند بسیج و سپاه گرفته شده و حال آنکه برخورد آنان با جرایم مشهود یک ماموریت قانونی و مصوب مجلس و فرماندهی کل قوا است.
۴_ مردم از انجام تکلیف دینی و قانونی امر به معروف و نهی از منکر فقط منع نشده اند بلکه اقدام مجرمانه نیز تلقی شده است.
۵_ در بی حجابی داخل خودرو از راننده سلب مسئولیت شده است.
۶_ در برخورد با توزیع لباس های نامتعارف غیر مجاز، مجازات ها بازدارنده نیست.
۷_ فقط برهنگی کامل بدن قابل مجازات است.
۸_ مجازات ها برای تعرض به بانوان محجبه بازدارنده نیست.
۹_ عدم تفکیک صحیح متخلفین
لذا در این برهه حساس، از مجلس انقلابی انتظار میرود که در باب تصویب لایحه جدید صیانت از عفاف و حجاب علاوه بر توجه به اشکالاتی که دلسوزان نظام و دغدغه مندان اسلام و خانوادههای شهدا و ایثارگران در ابعاد مختلفی به آن داشته اند، به ابعاد تمدنی آن نیز توجه نماید. در حالی که به نظر میرسد در این لایحه نه تنها توجهی به ابعاد تمدنی این مساله نشده است؛ بلکه پیشبینی میشود که به نهادینه شدن بیتفاوتی و روحیه انزوا در آحاد مردم و به حاشیه رفتن اصل موضوع کمک نماید.
📺#بی_تفاوت_نباشیم.👇
🦋#آمر_خدا_باشیم.🌼🌹🌹🌹🌹👇
╔═ 💎 💫 ═══╗
🆔 @RSh34953
╚═══ 💫 💎 ═╝
📡به کانال دانش پژوهان واحیاگران امربه معروف و نهی ازمنکر🔗بپیوندید.
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با اختلاف بسیار زیاد، بهترین و جنجالی ترین شعر در وصف حال چگونگی پیشرفت و خدمت مسئولان کشور و آقازاده های آنها به مردم که سالن از شنیدن آن منفجر شد و حضار چندین و چند بار تشویق کردند! آنقدر شنیدنی است که باید بیش از یک بار گوش کرد و برای بیش از یک نفر فرستاد.
📺#بی_تفاوت_نباشیم.🌸👇
🦋#آمر_خدا_باشیم.🌼🌹🌹🌹🌹👇
╔═ 💎 💫 ═══╗
🆔 @RSh34953
╚═══ 💫 💎 ═╝
📡به کانال دانش پژوهان واحیاگران امربه معروف و نهی ازمنکر🔗بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر تمام عالم هم بخواهند به تو ضرر وزیان بزنند وقتی خدا نخواهد نمی توانند...🌱
📺#بی_تفاوت_نباشیم.🌸👇
🦋#آمر_خدا_باشیم.🌼🌹🌹🌹🌹👇
╔═ 💎 💫 ═══╗
🆔 @RSh34953
╚═══ 💫 💎 ═╝
📡به کانال دانش پژوهان واحیاگران امربه معروف و نهی ازمنکر🔗بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠حضور نماینده محصنات در جلسه حجاب وزارت کشور و طرح چند سوال .
⁉️چرا رییس سازمان تبلیغات که مسئول مستقیم هیآت مذهبی هستند جلسه را ترک کردند؟
⁉️چرا از آقای سرلک( که در فجازی مجازی از آقای علی کریمی حمایت کردند) تقدیر شد ؟
islam3.mp3
25.48M
#اسلام_آمریکایی_جلسه_3
استاد_علی_تقوی_یگانه👇
📺#بی_تفاوت_نباشیم.👇
🦋#آمر_خدا_باشیم.🌼🌹🌹🌹🌹👇
╔═ 💎 💫 ═══╗
🆔 @RSh34953
╚═══ 💫 💎 ═╝
📡به کانال دانش پژوهان واحیاگران امربه معروف و نهی ازمنکر🔗بپیوندید.
4_5814590445459607453.mp3
11.68M
☘ محمدرضا رنجبر
🌒 شب اول
#سوره_فاتحه_صفحه_۱
✅ ترجمه صوتی و تصویری ، کاری است از موسسه پیامبر مهر و رحمت