eitaa logo
آموزش دینی کودکان و نوجوانان
592 دنبال‌کننده
134 عکس
1.7هزار ویدیو
9 فایل
در این کانال فیلم های آموزش احکام و معارف و تفسیر قرآن و سایر مطالب مهم برای کودکان و نوجوانان _ با اولویت دانش آموزان سراسر کشور _ انشاء الله ارائه می گردد. قابل استفاده برای معلمان و مربیان ادمین کانال: https://eitaa.com/Hassanzadeh_ALI
مشاهده در ایتا
دانلود
پاسخ به شبهات شبهه ❌ در دعوت به توحید باید پلکانی و تدریجی عمل کرد نه ناگهانی و پرشی؛ نباید از همان آغاز پا را روی آخرین پله گذاشت!! 🔰┅═✧❀💠❀✧═┅┄ ⤵️ ✍️ پاسخ ♦️ ⬅️ پیامبران در اولین جمله ها بدون محافظه کاری و ترس و واهمه سخن از توحید می گفتند و نقطه حساس مرکزی را هدف قرار می دادند. منتهای امر برای توسعه این سخن سیر کوتاه تدریجی و پلکانی را می پیمودند. در زمان رسول خدا مشرکین قریش الله را به عنوان خالق و آفریننده انسان و جهان قبول داشتند و آیاتی از جمله آیات 25 لقمان و 38 زمر حاکی از آن می باشد. 👈شرک عصر جاهلی مشکلی که اعراب جاهلی داشتند این بود که الله و خالق را رب انسان و جهان نمی دانستند و برای هر نوع و صنفی از موجودات رب خاصی قائل بودند و بت ها را نیز نشان و نمادی از آن رب ها می دانستند نه رب واقعی. این طرز تفکر در گذشته ها هم رواج داشته مثل معاصرین حضرت یوسف به گواهی آیه 39 سوره یوسف. 🚀 غار حرا؛ پایگاه دوربرد و نقطه زن در اولین آیه ای که بر رسول گرامی اسلام در غار حرا نازل شد با صراحت اعلام شد که رب، همان خالق است و با این بیان خط قرمزی بر تفکر باطل شرک ربوبی و در نتیجه شرک عبادی کشیده شد و برای اعلام این مطلب هیچ تدریج و خوف و هراسی ملاحظه نشد. 🔸 بر پلکان سریع السیر ✍️ از نظر ترتیب نزول، ابتدا سوره علق و بعد سوره های قلم، مزمل، مدثر و حمد به ترتیب نازل شده اند. در اولین آیه سوره علق خالق به عنوان رب پیامبر اعلام شد نه رب العالمین " اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَقَ" در سیر تدریجی نزول آیات، در آیه 9 سوره مزمل، رب پیامبر اسلام به عنوان "رب المشرق و المغرب" معرفی گردید و سرانجام در آیه 2 سوره حمد به اوج خود رسید و الله – همان خالق و رب پیامبر و مشرق و مغرب- به عنوان رب العالمین معرفی گردید و بساط شرک ربوبی از نظام عقیدتی ایده آل اسلامی به کلی برچیده شد. 💠 و اما در فاصله آیه اول سوره علق تا آیه دوم سوره حمد اوصافی برای رب در آیاتی مثل(2 تا 5 علق – 7 و 19 و 29 و 32 و 34 و 49 و 55 قلم – 20 مزمل و 3 و 7 و 31 مدثر) بیان گردید تا گستره علم و قدرت و رحمت رب مورد نظر، به مشرکین نمایانده شود و سزاوار بودن او برای رب بودن اثبات گردد. 🔰┅═✧❀💠❀✧═┅┄ ✅ الگوگیری مسائل اصلی و مبنایی و اهداف عالیه را باید همان ابتدای کار فرهنگی🚀 بدون خوف و هراس و محافظه کاری بیان کرد و به بهانه تنش زدایی نباید از بیان آن خودداری کرد ولی در گستره ی هدف و دامنه های آن، 🌷🌷 در اغلب موارد باید به شکل تدریجی و پلکانی و با استدلال و همراه کردن عواطف و با ظرافت و لطافت به پیش رفت. ┅═✧❀💠❀✧═┅┄ 🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️ 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/naqd_naza⏮
میخائیل گورباچف، رهبر شوروی کمونیستی گفته است: امام خمینی(ره) فراتر از زمان می‌اندیشید و در بعد مکان نمی‌گنجید. او توانست اثر بزرگی در تاریخ جهان به جای بگذارد.
کوفي عنان دبيرکل اسبق سازمان ملل که در زمان تصدي اين سمت دو بار در جريان سفرهايش به تهران با رهبر معظم انقلاب ديدار کرد، از شخصيت معنوي رهبر انقلاب این گونه تمجيد کرده بود: در دوران نوجواني در مورد شخصيت‌هاي کاريزما مطالعه مي‌کردم و هميشه اين سؤال برايم مطرح بود که اگر زماني رو به روي يک شخصيت کاريزما قرار گيرم چه عکس‌العملي خواهم داشت. در ملاقات با آيت‌الله خامنه‌اي احساس کردم که کسي را مثل او نديده‌ام. شخصيت معنوي ايشان چنان مرا گرفت که از خود پرسيدم: چرا شخصيتي مثل من دبيرکل سازمان ملل باشد و از معنويات چيزي نداشته باشد؟ با ديدن آقاي خامنه‌اي آن شخصيت‌هايي که مرا جلب کرده بودند فراموش کردم و تحت تأثير شخصيت معنوي ايشان قرار گرفتم. من شخصيت‌هاي معنوي در دنيا زياد ديده بودم، ولي هيچ‌ يک، از مسائل سياسي اطلاع نداشتند. با ديدن آقاي خامنه‌اي اوج قداست آن شخصيت‌هاي سياسي از ذهن من پاک شد.
خاویر پرز دکوئیار دبیرکل سازمان ملل در بحبوحه جنگ تحمیلی به ایران آمد، دیداری هم با رئیس‌جمهور وقت (آقای خامنه‌ای) داشت. دکوئیار پس از آن دیدار پرسیده بود: رئیس‌جمهور شما از کدام دانشگاه علوم سیاسی فارغ التحصیل شده است. دکوئیار افزوده بود: من مدرک دکترای علوم سیاسی دارم و 30سال است کار سیاسی می‌کنم و چند سال است دبیرکل سازمان ملل هستم، در این مدت شخصیت‌های سیاسی و رئیس‌جمهورهای بسیاری را دیده‌ام اما تاکنون شخصیتی به سیاستمداری و هوشمندی او ندیده‌ام.
کاندولیزا رایس وزیرسابق امور خارجه آمریکا و مشاور ارشد جرج بوش گفته: رهبر ایران می‌تواند نقشه‌هایی را که بهترین ذهن‌ها، با صرف بیش‌ترین بودجه‌ها، در زمانی بسیار طولانی کشیده و مجریانی ماهر اجرای آن را به عهده گرفته‌اند، با یک سخنرانی یک‌ساعته خنثی کند.
پوتین رئیس‌جمهور وقت روسیه، بعد از نخستین دیدار خود با مقام معظم رهبری در برگشت به کشور روسیه، خبرنگاری از وی درباره نظرش راجع به رهبری ایران می‌پرسد و وی در پاسخ می‌گوید: «من مسیح را ندیده‌ام، اما تعاریف او را در انجیل شنیده و خوانده‌ام، من مسیح را در رهبری ایران دیدم».
بی‌نظیر بوتو نخست وزیر فقید پاکستان یکی از شخصیت‌های موثر جهان اسلام می‌گوید: جمهوری اسلامی برای ما از اهمیت بسیاری برخودار است. پیام‌های امام خمینی‌(س) در آینده نیز چراغ هدایت مسلمانان است و ملت‌های مسلمان در آینده نیز از پرتو نورانی افکار و اندیشه‌های والای حضرت امام استفاده خواهند کرد.
پروفسور حامد الگار، استاد اسلام‌شناسی در دانشگاه کالیفرنیای آمریکا گفته است: یک مسلمان هرچه قدر بخواهد از یک شخصیت بزرگ معنوی تعریف و تمجید کند، به خاطر آن که بزرگی و عظمت تنها از آن خداست و نمی‌توان شخصی غیر از خداوند را با این صفات خواند، بهتر است در عوض به کارگیری چنین لفظی گفته شود که عظمت و بزرگی خداوند به نحو نادری در آن فرد جلوه پیدا کرده و او را به آیتی از «الله» مبدل ساخته است. امام خمینی رحمةالله قطعاً چنین آیتی بود. هرکس که سعادت حضور درکنار او را داشته باشد می‌داند، زیارت وی حتی هنگامی که او یک کلمه سخن نیز نمی‌گفته، عمیق‌ترین تاثیر را بر روی آدمی می‌گذاشت. راز این تاثیر در همان ویژگی الهی نهفته است.
هنری کیسینجر، استراتژیست و مشاور یهودی‌الاصل رئیس‌جمهور سابق آمریکا: آیت‌الله خمینی، غرب را با بحران جدی برنامه‌ریزی مواجه کرد. تصمیمات او آن‌چنان رعدآسا بود که مجال هر نوع تفکر و برنامه‌ریزی را از سیاستمداران و نظریه‌پردازان سیاسی می‌گرفت. هیچ‌کس نمی‌توانست تصمیمات او را از پیش حدس بزند. او با معیارهای دیگری، غیر از معیارهای شناخته‌شده در دنیا سخن می‌گفت و عمل می‌کرد؛ گویی از جایی دیگر الهام می‌گرفت. دشمنی آیت‌الله خمینی(ره) با غرب، برگرفته از تعالیم الهی او بود. او در دشمنی خود نیز خلوص نیت داشت.
امیر مؤمنان علیه السلام در مورد عالمان حقیقی اسلام می‌فرماید: « هَجَمَ بِهِمُ الْعِلْمُ عَلَى حَقِيقَةِ الْبَصِيرَةِ وَ بَاشَرُوا رُوحَ الْيَقِينِ وَ اسْتَلَانُوا مَا اسْتَوْعَرَهُ الْمُتْرَفُونَ وَ أَنِسُوا بِمَا اسْتَوْحَشَ مِنْهُ الْجَاهِلُونَ، وَ صَحِبُوا الدُّنْيَا بِأَبْدَانٍ أَرْوَاحُهَا مُعَلَّقَةٌ بِالْمَحَلِّ الْأَعْلَى؛ أُولَئِكَ خُلَفَاءُ اللَّهِ فِي أَرْضِهِ وَ الدُّعَاةُ إِلَى دِينِهِ؛ آهِ آهِ، شَوْقاً إِلَى رُؤْيَتِهِمْ. » آنان با نور دانش به حقیقت ادراک و بصیرت رسیدند و جوهره یقین را با جان خود دریافته‌اند و آنچه را که بر افراد رفاه طلب دشوار می‌نمود راحت و آسان گرفته و با آنچه که ناآگاهان از آن بیم داشتند، مانوس شدند. با بدن‌هایی همنشین دنیا گشتند که روح‌های آن‌ها به [قله‌های رفیع] عالم ملکوت پیوند خورده است. آنان جانشینان خدا در زمین او و دعوت‌کنندگان مردم به سوی دین اویند. آه! آه! چقدر مشتاق دیدارشان هستم!
پاسخ به شبهات حجت الاسلام اکبرنژاد قسمت هشتم ❌ اشتباه تحلیلی بر اساس آمار باید گفت؛ نزدیک به ۳۰ درصد مردم در راهپیمایی (22 بهمن 1402) شرکت کرده اند و بالغ بر ۶۰ میلیون نفر یعنی ۷۰ درصد مردم حاضر به شرکت در این رفراندوم نشده‌اند با این حساب اگر بخواهیم راهپیمایی را به معنای "موافقت مردم با نظام" تفسیر کنیم و بگوییم: اگر مردم علاقه به نظام نداشتند، در راهپیمایی حضور پیدا نمی‌کردند، نتیجه مطلوبی در پی نخواهد داشت؛ زیرا اکثریت مردم در این راهپیمایی شرکت نکرده اند و پاسخ نه به آن داده‌اند. از همین‌رو، جریان انقلابی مدام نباید روی این راهپیمایی مانور دهد و خود را قشر اکثریت در نظام جا بزند؛ چرا که اکثریت مردم با عدم شرکت خود، پاسخ معناداری را به حاکمیت داده‌اند که لازم است روی آن تأمل شود. 🔰┅═✧❀💠❀✧═┅┄ ✍️ پاسخ 💥 تأملات و مطالعات میدانی دلیل شما اعم از مدعاست و نمی تواند مدعای شما را اثبات کند؛ چون عدم شرکت، دلیل بر مخالفت با نظام و نه گفتن به آن نیست. اگر تأمل کنید و یا دست به تحقیقات میدانی بزنید، به "اشتباه محاسباتی" و "ضعف تحلیل"خود پی می برید. 👇ادامه دارد
👆📍✍️ نکته مهم: همه شرکت کنندگان در راهپیمایی، افرادی ثابت نیستند، برخی به شکل گردشی و نیابتی شرکت می کنند؛ با در نظر گرفتن این واقعیت، اعداد و ارقام موافقانی که در مجموع در راهپیمایی ها شرکت می کنند، بیش از این عدد و رقم است؛ زیرا افرادی که در این راهپیمایی نبوده اند ولی در یکی از راهپیمایی های گذشته یا پیش رو حضور داشته یا دارند به این عدد و رقم راهپیمایی اضافه میشوند. و اما دلایل عدم شرکت برخی موافقان نظام در راهپیمایی 1️⃣ ➕ عدم برنامه ریزی و فراهم آوردن امکان برگزاری راهپیمایی در برخی روستاها و شهرک ها 2️⃣ ➕ وجود یک راهپیمایی در هر شهر و عدم اجازه برپایی دو یا چند راهپیمایی در یک شهر – به ویژه شهرهای بزرگ- به عنوان نمونه اگر مراسم شب های قدر فقط در یک نقطه – مثل مسجد جامع شهر – برگزار شود جمعیت به مراتب کم تر از زمانی است که همین مراسم همزمان در مساجد و تکایا و مراکز متعدد بر پا گردد؛ قضیه راهپیمایی هم از این قاعده مستثنا نیست. 3️⃣ ➕ عده ای از علاقه مندان نظام در مراکز حساس یا مشاغل خاص مشغول خدمتند و امکان حضور در راهپیمایی را ندارند؛ مثل برخی از کارمندان و پرسنل بهزیستی ها، بیمارستان ها، زندان ها، خانه های سالمندان، کارخانجات و عده ای از نیروهای نظامی و انتظامی و یا نگهبانان، آتش نشان ها و موارد دیگر.... 4️⃣ ➕ عده ای برای حضور، مشکل و گرفتاری و محذور دارند؛ مثل بیماران در منازل و بیمارستان ها، سالمندان در خانه ها و مراکز مخصوص، معلول ها در خانه ها و بهزیستی ها. برخی از زندانیان با جرائم غیر سیاسی، را نیز به این موارد اضافه کنید؛ همچنین افراد در حال سفر در جاده ها، میزبانان میهمان ها و یا در حال تدارک برای آنان، و حتی افراد خواب مانده و موارد دیگر ... 5️⃣ ➕ عده ای اگر احساس خطر جدی بکنند در راهپیمایی حاضر می شوند ولی در شرایط عادی با استناد به حضور چشمگیر دیگران چندان نیازی به حضور خود یا خانواده نمی بینند. 6️⃣ ➕ برخی به دلیل آزردگی خاطر از عملکرد یک مسئول در زمان برگزاری راهپیمایی عمداً در راهپیمایی شرکت نمی کنند ولی این فقط یک احساس زودگذر است و بعد از مدتی کوتاه با فروکش کردن احساسات منفی و توجه به "مثبتات انقلاب و نظام" نظرشان مساعد می گردد. این ها نیز مخالف نظام نیستند. 7️⃣ ➕ برخی به دلیل دور بودن مسیر یا گرفتاری شغلی یا شخصی و مانند آن دیر حرکت می کنند یا همین که به یک مسیر فرعی راهپیمایی رسیدند مجبور می شوند بازگردند و موارد از این قبیل ... اگر تأمل و یا نظرسنجی و دلیل یابی کنیم، به دلایل متنوعی برای شرکت نکردن عده قابل توجهی از موافقان نظام در یک راهپیمایی، دست می یابیم. ✍️ نتیجه گیری ♦️ تقوای سیاسی داشته باشیم و با عجله و بدون تحقیق قضاوت نکنیم. گاهی انسان دچار توهم می شود و "پاییز انقلاب" و برگ ریزان آن و یا "زمستان انقلاب" را خیال می کند. نه، ما در "بهار انقلاب" هستیم و جوانه زدن ها و رشد و بالندگی های آن را نظاره گریم و به "تابستان انقلاب" و فصل ثمردهی انبوه و جهانی آن نزدیک و نزدیک تر می شویم. 👈 مراقب باشید ضعف تحلیل و جوی که در آن قرار گرفته اید، شما را در قضاوت های غیر واقعی باقی نگذارد. ┅═✧❀💠❀✧═┅┄ نقدی بر مباحث فقه سیاسی حجت الاسلام اکبرنژاد 🆔 @Hassanzadeh_ALI ( پاسخ به شبهات )⁉️ 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻https://eitaa.com/naqd_naza⏮