#آیتالله_حائری_شیرازی
🍀 لکهگیری قوی برای دل
روضۀ امام حسین(ع) قدرت لکهگیریاش بسیار زیاد است. هر چیزی که لکهاش را نمیتوان با آب خالی یا با حلّالهای قویتر شست، چارهاش روضۀ امام حسین(ع) است. قدرت روضۀ امام حسین(ع) خیلی زیاد است و لکههای دل را برطرف میکند.
#انجمنمدرسانبیانیهگامدوم
🔳 Eitaa.com/ANALYSTS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 تولید واکسن روسی در ایران
تولید مشترک واکسن اسپوتنیکوی با روسیه در استان البرز تا ۲ هفته آینده آغاز میشود. از خرداد به بعد یکی از تولیدکنندگان بسیار خوب از نظر واکسن کرونا در جهان میشویم. سایر واکسن های تولید داخلی نیز کارهایشان در حال انجام است.
#انجمنمدرسانبیانیهگامدوم
🌍 Eitaa.com/ANALYSTS
#حجتالاسلام_راجی
▫️پاسخ به نامه تاجزاده به حجتالاسلام رئیسی
🔰 مذاکرات وین راهگشای مشکل اقتصادی کشور نیست
کشور ما یک دو راهی در مسائل اقتصادی را در پیش دارد که در انتخابات ریاست جمهوری آینده هم رقابت بین همین دو گفتمان است و مردم باید یکی از این راه ها را انتخاب کنند.
1⃣🔹راه اول اینکه به قول شما به دنبال عادی سازی روابط با آمریکا و نگاه به بیرون باشیم و مانند هشت سال گذشته کشور را معطل #برجام نگاه داریم.
2⃣🔹راه دوم هم اینکه، بر ظرفیت ها و توان داخلی تکیه کنیم و راه #رونق_تولید را در پیش بگیریم.
🔻این مجموعه لوح را مشاهده کرده و ادامه این خبر را بخوانید:
http://soada.ir/y5462/
#انجمنمدرسانبیانیهگامدوم
🌍 Eitaa.com/ANALYSTS
🔴 تنها 30 کیلومتر تا نیروگاه دیمونا
محل فرود موشک تا نیروگاه اتمی دیمونا تنها ۳۰ کیلومتر فاصله داشته که با اقدام احمقانه بعدی اسرائیل به «صفر» خواهد رسید.
#انجمنمدرسانبیانیهگامدوم
🌍 Eitaa.com/ANALYSTS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 برتری هوایی دیگر در اختیار آمریکا نیست
اعتراف تلخ شبکه سعودی اینترنشنال به اقتدار نظامی ایران؛ این توانمندی ها بسیار #تعجب_آور است! برتری هوایی دیگر در اختیار آمریکا نیست.
شبکه های معاند بلاخره مجبور شدند به حقیقت #قدرت_ایران اعتراف کنند.
#انجمنمدرسانبیانیهگامدوم
🌍 Eitaa.com/ANALYSTS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سردبیر_رأی_الیوم
🔴 قواعد درگیری در حال تغییر است
موشک دیمونا شاید نوید آغاز یک تغییر در قواعد درگیری باشد. این موشک از فروپاشی تمام معادلههای قدیمی رونمایی کرد.
به نظر میرسد که صبر راهبردی به پایان رسیده و گنبدهای آهنینی که برخی از عربها بر روی آن حساب باز کرده بودند، ثابت شد که دروغین هستند.
کسانی که فرار توأم با وحشت شهرکنشینان به پناهگاهها را دیدند، آنچه میگوییم را میفهمند؛ مقاومت پاسخ میهد و زمان عزت در پیش است.
#انجمنمدرسانبیانیهگامدوم
🌍 Eitaa.com/ANALYSTS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوران بزندررو گذشته؛ بزنید،میخورید.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#انجمنمدرسانبیانیهگامدوم
🌍 Eitaa.com/ANALYSTS
بخشهایی از کتاب انتخابات.pdf
8.31M
#معرفی_کتاب
🔴 انتخابات؛ تکرار یا تغییر؟
▫️چرا باید رأی بدهیم؟
▫️انتخابات در کشوری که آزاد نیست چه فایده ای دارد؟
▫️چرا شورای نگهبان؟
▫️مگر انتخابات برای مردم فایده ای هم داشته؟
▫️ریشه مشکلات اقتصادی کنونی و راهکار چیست؟
#نشر_دهید
#انجمنمدرسانبیانیهگامدوم
🌍 Eitaa.com/ANALYSTS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 این کلیپ ساختگی در جهت اهداف دشمنان اقتدار ایران زمین و صرفا جهت روش پاسخگویی بازنشر شده است، و به هیچ وجه مورد تأیید نیست.
لطفا در نشر آن به نکات زیر توجه بفرمایید.
🔻گنجشکک اشی مشی لااقل پری میزد ولی بعضیا کنگر می خورند و لنگر می اندازند و نمی خوان در تعیین سرنوشت کشور نقشی داشته باشند، خب طبیعتاً فردا حق انتقاد هم نخواهند داشت
🔺ضمنا نگران نباشید، این جماعت ظهر روز انتخابات ۹۶ زیر آفتاب سوزان دیدم که ۴ ساعت تو صف رأی بودند تا به کاندیدای حاکم باشی (ملکه الیزابت) رأی بدهند.
🔻بله اینها منتظر اوامر بی بی سی فارسی اند
همیشه اولش همین حرف می زنند وقتی دیدند شور انتخابات همه را فراگرفته و مردم مثل همیشه بسیج شدند که کشور از دست کاندیدای رقص و آواز و کنسرت نجات بدهند و به اقتصاد دان و مدیر بسپارند حاکم باشی شون دستور میده برید رأی بدید که «دیوار نکشند توی خیابون» و تا ساعت ۲۴ صف می کشند.
🔺این بیچاره ها هم به صف می شوند و رأی و صندوق که: با فلانی تا ۱۴۰۰
همه مشکلات کشور از همین بی بی سی و دنباله رو هاش هست.
به امید اینکه ناآگاهان رأی ندهند و آگاهان رأی بدهند ... یعنی اگه میخوان رأی بدهند آگاهانه رأی بدهند.
جناب گنجشک حوض نقاشی ملکه الیزابت!
🔻ادامه دارد ...
🔻با ما همراه باشید 👇
#انجمنمدرسانبیانیهگامدوم
🆘 Eitaa.com/ANALYSTS
💢 دوره #جریان_شناسی_انتخابات ریاست جمهوری در جمهوری اسلامی ایران
📎 نشست چهارم:
نقد و بررسی بازه زمانی دوره ریاست جمهوری آقای سید محمد خاتمی
🗣 با حضور:
دکتر #مهدی_سیاوشی
عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع)
📆 شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰
ساعت ۱۴ الی ۱۶
💻 لینک ورود به جلسه برای ثبت نام شدگان ارسال خواهد شد.
🌐 @historyihu
راهنمایی و ثبت نام:
📲@Admin_farhangi_E
#انجمنمدرسانبیانیهگامدوم
🆘 Eitaa.com/ANALYSTS
#شهاب_اسفندیاری
🔴 لغو نشدن برخی تحریمها، یعنی باقی ماندن همهی تحریمها
نکاتی در نقد کارکردگرایانهی سیاستخارجی و دیپلماسی عمومی ایران
اخیراً یکی از دوستان قدیم را دیدم که در یک شرکت نفتی مشغول است. از اقدامات جالب و تدابیر هوشمندانهای گفت که وزارت نفت در یکی دو سال اخیر برای دور زدن تحریمها در دستور کار قرار داده است. بنا به برخی گزارشها میزان فروش نفت ایران در ماه مارس ۲۰۲۱ یک میلیون بشکه نفت در روز بوده است.(۱) این بدان معنی است که عملا کمر تحریمهای نفتی شکسته شده است.
در واقع همان روشهای قبل، که پس از برجام شتابزده به امید آمریکا و اروپا کنار گذاشتند، را امروز وزارت نفت تکمیل و به روز کرده در ابعادی گسترده تر. اگر این سیاست «بی اثر کردن تحریم» از ابتدا دنبال میشد آمریکا نمیتوانست از برجام خارج شود و دوباره به اقتصاد ما ضربه بزند.
مقامات آمریکایی پس از امضای برجام رسماً گفتند که ادامه تحریمها امکانپذیر نبود و اگر برجام امضا نمیشد تحریمها بیاثر میشد. اکنون هم به نظر میرسد نگران از دست رفتن اهرمهای فشار خودشان هستند. فرستاده ویژه آنها رسما میگوید سیاست «فشار حداکثری» شکست خورده است.
اما در #دیپلماسی_عمومی طوری رفتار میکنند که انگار هیچ اشتیاقی برای توافق ندارند. دیروز مقام ارشد وزارت خارجه آنها گفت هنوز دربارهٔ هیچ چیز توافق نشده، راه طولانی در پیش داریم، همهٔ تحریمها لغو نمیشود و زمان برای راستیآزمایی به ایران نمیدهیم. (۲)
در مقابل، مذاکرهکنندگان ما دائما سعی میکنند اخبار مثبت از «پیشرفت مذاکرات» بدهند که این کار خودش تقویت موضع طرف مقابل است. وقتی هم یک رسانه به نقل از «مقام مطلع» از موضع سختگیرانه ایران میگوید، بجای آنکه از این فرصت رسانهای استفاده کنند، رسانه را توبیخ میکنند!
در حالی که مقام آمریکایی در مصاحبهی بدون ذکر نام دیروز، علیرغم اصرار خبرنگاران حتی حاضر نیست اعلام کند حدوداً چند درصد تحریمها برداشته میشود و چند درصد میماند، رئیس جمهور ایران دیروز رسما و علنا اعلام میکند در مذاکرات ۶۰ - ۷۰ ٪ پیشرفت حاصل شده!
به نظرم منتقدان دیپلماسی دولت، بجای استفاده از ادبیات تند و ارجاع به مفاهیمی مانند خیانت و جاسوس و ... که بحث را برای طرف مقابل «ناموسی» میکند و حامیان آنها را وا میدارد که منتقدان را با ادبیاتی نظیر «کاسب تحریم»، «همنوا با اسرائیل» و «فاسق» خطاب کنند،
✅ بهتر است با رویکردی کاملا «کارکردگرا» و معطوف به نتیجه و منافع ملی از «دستاورد»های این دیپلماسی سوال کنند و علت نادرست درآمدن تحلیلها و پیشبینیها در مورد برجام و بازگشت به برجام و نیز تغییر مکرر مواضع و سیاستها را جویا شوند.
به عنوان مثال آقای دکتر ظریف آبان ۱۳۹۹ در مصاحبه با روزنامه ایران گفتند:
«بایدن اگر رئیس جمهور امریکا شد و در کاخ سفید مستقر شد، می تواند با سه فرمان اجرایی همه تحریمها را لغو کند. دوستان داخلی ما حواسشان باشد.» (۳)
وزیر امور خارجه در همین مصاحبه میگویند: «یک کاری اتوماتیک می تواند انجام شود و نیازی هم به شرط و یا حتی مذاکره نیست. امریکا وظایف خود را طبق قطعنامه ۲۲۳۱ انجام دهد ما هم تعهداتمان را طبق برجام انجام میدهیم. این نه نیازی به مذاکره دارد و نه شرط. این کار شدنی است.»
ایشان در ادامه میفرمایند: «امریکا برای بهانهجویی جهت عدم اجرای تعهدات بین المللیاش نمی تواند متوسل به مقررات داخلی شود. هیچ کشوری در دنیا نمیتواند از ابزار داخلی استفاده کند که تعهدات بین المللی خود را انجام ندهد. این یک اصل شناخته شده بین المللی است.»
آن همه وعده و وعید نادرست و تحقق نیافته درباره برجام به کنار، اگر کسی بپرسد با توجه به این مصاحبه دکتر ظریف که کمتر از ۶ ماه قبل انجام شده، الان به چه دلیل ما قبل از آنکه هیچ تحریمی برداشته شود دوباره در حال «مذاکره» در وین هستیم، پاسخ چیست؟
به چه دلیل باید برای لغو تحریمهای پس از خروج آمریکا از برجام که صدها میلیارد دلار به اقتصاد ایران ضربه زده و رییس جمهور آمریکا «با یک حرکت قلم» میتواند همه آنها را لغو کند، مجددا وارد مذاکرهای شدهایم که مستلزم دادن امتیاز بیشتر است؟
🔰 مسئله بسیار روشن است
یک طرف برجام بدعهدی کرده و به ما خسارت زده و حالا برای آن که به توافق برگردد برای ما پیش شرط گذاشته و میخواهد دوباره امتیاز بگیرد. حال بماند که این همان توافقی است که ما تعهدات خود را پیشاپیش انجام دادیم و او تعهداتش روی کاغذ بود و در عمل «تقریبا هیچ».
خلاصه اینکه نقد وارد به دستگاه دیپلماسی، را نباید به نقد هویتی و شخصی تقلیل داد که رگ گردن افراد برجسته شود. نقد وارد به این دستگاه نقد کارکردی است. دستگاه دیپلماسی ما در برجام کارکرد مطلوب نداشت. به اصطلاح dysfunctional بود. بزرگواران زحمت کشیدند اما نتیجهای حاصل نشد.
🔻🔻
🔺🔺
امروز اگر منتقدان هشدار میدهند برای آن است که مجددا به یک توافق بیحاصل و نمادین که صرفاً کارکرد تبلیغاتی دارد اکتفا نشود. خصوصا که آمریکاییها هم نیاز سیاسی طرف مقابل در این برهه را فهمیدهاند و با تأکید بر این که «عجلهای نداریم» به دنبال گرفتن امتیازات حداکثری هستند.
چرا در نوبت قبل، برجام «تقریباً هیچ» عایدی برای ما نداشت؟ چون برخی تحریمها لغو شد و برخی ماند. هیچ شرکتی ریسک نکرد در ایران سرمایهگذاری کند. هیچ بانکی حاضر نشد مبادلات بانکی انجام دهد. حالا دوباره میپرسند آیا بهتر این است که برخی تحریمها لغو شود یا هیچ تحریمی لغو نشود؟
این یک دوگانه جعلی است. مثل دوگانه جعلی «جنگ-مذاکره». واقعیت این است که تا همهی تحریمها لغو نشود هیچ تحریمی لغو نشده است. توافقی که در آن برخی تحریمها لغو شود و برخی لغو نشود همان «خسارت محض» است. پذیرفتن چنین توافقی، یعنی رضایت به تداوم تحریمها. یعنی کارشکنی در لغو تحریمها.
🔰 منابع:
1️⃣https://www.tasnimnews.com/fa/news/1400/02/03/2489835/
2️⃣ https://www.state.gov/briefing-with-senior-state-department-official-on-recent-u-s-engagement-in-vienna-regarding-the-jcpoa-2/
3️⃣ https://www.irna.ir/news/84114228
#انجمنمدرسانبیانیهگامدوم
🅾 Eitaa.com/ANALYSTS
dr.yaseri-mahdaviat-1.mp3
17.47M
#نظامفکریانقلاباسلامی
🔰 تدریس موضوع مهدویت
🔸فصل اول
🔹دکتر ابوذر یاسری
Eitaa.com/SYASATmotahar