📺 پخش سخنرانی اندیشمند برجسته انقلاب اسلامی حضرت آیت الله میرباقری از شبکه چهار سیما
⏰ هرروز ساعت ۲ بعد از ظهر ➕ بازپخش ساعت ۱ بامداد
✅ #ویژه_مدرسان
➕به #انجمن_مدرسان_بیانیه_گام_دوم بپیوندید👇
🆔 http://eitaa.com/analysts
🍂
🍁🍂
⭕️ آیا یورش روسیه به اوکراین با «حقوق بینالملل» مطابقت دارد؟
🔘 پاسخ موجز آن است که اگر اقدام دانشجویان پیرو خط امام در «اشغال سفارت آمریکا» را قانونی و حقوقی بدانیم، آنگاه بر همان اساس، اقدام روسیه در «حملهی نظامی به اوکراین» را نیز باید قانونی دانست.
و اما بررسی تطبیقی این موضوع:
در صدر مادهی ۵۱ منشور ملل متحد که به اصل «حق دفاع ذاتی از خود» مشهور گشته، چنین آمده است:
⬅️ «در صورتی که یک عضو ملل متحد مورد تجاوز مسلحانه واقع شود، هیچیک از مقررات این منشور به حق طبیعی دفاع مشروع انفرادی یا اجتماعی تا موقعی که شورای امنیت اقدام لازم برای حفظ صلح و امنیت بینالمللی به عمل آورد لطمه وارد نخواهد آورد. ...»
▪️ اکنون مسئله اینجاست که اساسا آیا اقدامات پیشدستانه و پیشگیرانهای مانند «تسخیر لانهی جاسوسی آمریکا» و اخیرا «حملهی روسیه به اوکراین» که اولی در واکنش به اعمال کینهتوزانه و براندازانهی آمریکا در اوایل انقلاب (سال ۵۸) و دومی در واکنش به برنامهریزیها و اقدامات تنشزای «ناتو» به رهبری و خطدهی آمریکا و خلف وعدهی آشکار رژیم ایالات متحده در گسترش قلمرو «سازمان آتلانتیک شمالی» تا مرزهای روسیه با هدف ضربه به امنیت این کشور صورت گرفتهاند، مشروعیتی در حقوق بینالملل دارد و با مادهی ۵۱ منشور ملل متحد در تطابق است یا خیر؟
📖 «جیمز بیل» پژوهشگر و نویسندهی سرشناس آمریکایی در صفحهی ۴۹۳ کتاب مشهور خود با عنوان «عقاب و شیر» (the eagle and the lion) مطلب قابل تأملی را به نقل از پروفسور «فرانسیس آنتونی بویل» حقوقدان برجستهی آمریکایی و استاد دانشکدهی حقوق دانشگاه ایلینویز آمریکا ذکر میکند.
📖 فرانسیس بویل در کتاب خود با نام «سیاست جهانی و حقوق بینالملل» (World Politics and International Law) صریحا به دفاع از اقدام دانشجویان ایرانی در تسخیر سفارت آمریکا برخاسته و میگوید:
⬅️ «دستگیری و زندانی کردن دیپلماتهای آمریکایی طبق مادهی ۵۱ منشور سازمان ملل متحد، حق قانونی ایران در دفاع از خود بوده است.»
وی سپس در دفاع از دیدگاه و موضع خود در خصوص قانونی بودن اعمال پیشگیرانه و پیشبینانه در حقوق بینالملل بیان میکند:
⬅️ «با این حال از دیدگاه ایرانیان، گروگان گرفته شدن دیپلماتهای آمریکایی کاملا قابل توجیه است؛ زیرا 👈پیشگیری از تجاوز آشکار👉 به قوانین بینالملل و اقدام به تصمیمگیری و شاید کمک به یک کودتای شوم دیگر توسط دولت آمریکا به شمار میآمد.»
و نیز میگوید:
⬅️ «بحران گروگانها در ایران، با توقیف دیپلماتهای آمریکایی در ۴ نوامبر سال ۱۹۷۹ آغاز نشد، بلکه تصمیم کارتر مبنی بر پذیرش شاه برای معالجه، که امکانات آن در دیگر جاها نیز فراهم بود، باعث بروز این بحران گردید... وقتی رئیس جمهور آمریکا در وهلهی اول، مسبب اصلی بروز بحران باشد، نیروهای بازدارندهی حقوقی، سیاسی یا نظامی، نمیتوانند از بروز بحران وخیم در روابط با کشورهای دیگر جلوگیری کنند»
أمیرالمؤمنین علیهالسلام (خطبهی ۲۷ نهجالبلاغه):
⚠️ «و قُلْتُ لَكُمُ اغْزُوهُمْ قَبْلَ أَنْ يَغْزُوكُمْ فَوَاللَّهِ مَا غُزِیَ قَوْمٌ قَطُّ فِي عُقْرِ دَارِهِمْ إِلَّا ذَلُّوا»
⚠️ و به شما گفتم به دشمن حمله کنید قبل از آنکه آنان به شما حمله کنند؛ پس به خدا سوگند هيچ ملّتى در خانهاش مورد حمله قرار نگرفت مگر اينكه ذليل شد.
✍️ ابَرشاگرد
#نشر_حداکثری
➕به #انجمن_مدرسان_بیانیه_گام_دوم بپیوندید👇
🆔 http://eitaa.com/analysts
🍂
🍁🍂
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ چرا امامزاده داود(ع) جلوی ورود سیل به حرمش را نگرفت؟
➕به #انجمن_مدرسان_بیانیه_گام_دوم بپیوندید👇
🆔 http://eitaa.com/analysts
🍂
🍁🍂
✅ پاسخ این پرسش را امشب در سومین قسمت #حسینیه_اندیشه مطالعه نمایید.
10.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌴 #شب_سوم_محرم
🔰 #حسینیه_اندیشه
⭕️ چگونه بعضی از روضه های ما مورد رضایت یزید قرار می گیرد؟
💬 #استاد_هاشمی_گلپایگانی
«شیعه قسمتی از کیان خودش را با همین حَنینها و ناله ها و فریادها و شکایت کردن از ظلمها حفظ کردهاست. روضههایی که تا حالا بوده، آیا خیال میکنید نقشی در این انقلاب نداشت؟ همینها بود که از یزید و ابن زیاد و عمر سعد چنین چهرههایی ساخت، بعد ظالمها را در چهره یزیدها و ابن زیادها و عمر سعدها نشان داد و همین خودش منشأ حرکت در میان مردم شد.»
🔺استاد مطهری، آینده انقلاب اسلامی ایران، ص۱۹۸
➕به #انجمن_مدرسان_بیانیه_گام_دوم بپیوندید👇
🆔 http://eitaa.com/analysts
🍂
🍁🍂
🔰 #جهاد_تبیین
حرم حضرت معصومه(س) - ج۱۰
⭕️ اگر سخنوری بلد نباشید چطور میخواهید از دینتان دفاع کنید؟
#قسمت_اول
🔹اکثر دیپلمههای ما بلد نیستند سخنرانی کنند و این یک نقص است.
🔹مؤمن غریزتاً دلسوز دیگران است لذا وقتی حق را فهمید، باید آن را به دیگران بگوید
🔹یکی از علائم و مراتب تشیع، شیعهگری با زبان است
🔹یکی از نقائص مهمّ آموزش و پرورش ما این است که بهقدر کافی سخنوری به دانشآموزان تعلیم نمیدهد
🔹امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: غریزۀ مؤمن نصیحت است «الْمُؤْمِنُ غَرِيزَتُهُ النُّصْحُ » نصیحت یعنی دلسوزی و خیرخواهی؛ یک وجه دلسوزی، در تبلیغ و تبیین حق است.
🔹مؤمن غریزتاً نمیتواند جلوی خودش را بگیرد و ساکت بنشیند؛ وقتی حق را بفهمد میخواهد آن را انتقال بدهد و حقایق را به دیگران بگوید. حتی باید به مؤمنین گفت «صبر کنید؛ هر چیزی را نگویید، زبانتان را در جایی بهکار بگیرید که مطمئن هستید بهترین تأثیر را دارد...»
🔹یکی از علائم و مراتب تشیع، شیعهگری با زبان است. در روایات فرمودهاند که شیعیان به قلب و زبان و عمل، اهلبیت(ع) را دوست دارند. یکی از اعمال ما همین گفتگوکردن با دیگران و سخنگفتن از حق است.
🔹یکی از نقائص بسیار مهمّ آموزش و پرورش ما این است که به اندازۀ کافی سخنوری، دکلمهکردن و گفتگو را به دانشآموزان تعلیم نمیدهد. اکثر دیپلمههای ما بلد نیستند سخنرانی کنند و این یک نقص است.
🔻ادامه دارد ...
➕به #انجمن_مدرسان_بیانیه_گام_دوم بپیوندید👇
🆔 http://eitaa.com/analysts
🍂
🍁🍂
⭕️ اگر سخنوری بلد نباشید چطور میخواهید از دینتان دفاع کنید؟
#قسمت_پایانی
🔹وقتی بلد نباشی حرفی که داری بزنی، آن حرف نه تنها در جامعه منتشر نمیشود، بلکه در وجود خودت هم تکثیر نمیشود و تعمیق پیدا نمیکند. این حرف برای تو مثل چشمه نمیشود اما در یک آدمی که اهل سخن و بیان است.
🔹بعضیها برای رشد دانشی بچۀشان به او ریاضی یاد میدهند. چه کسی گفته ریاضیات بیشتر از ادبیات، هوش آدم را بالا میبرد؟! ادبیات که عقل آدم را بیشتر بالا میبرد. ادبیات فقط یاد گرفتن و بهکاربردن چندتا جمله و لفظ نیست؛ با یاد گرفتن ادبیات به دریای عمیقی از معانی راه پیدا میکنید.
🔹آیتالله بروجردی(ره) که افتخار حوزۀ علمیه قم است به کلّ گلستان سعدی حاشیه زدهاند. الآن چند نفر از طلبههای ما فقط یکبار گلستان سعدی را خواندهاند؟ همچنین دیوان حافظ، شاهنامه فردوسی، اشعار مولوی و... باید سخنوری در خون همۀ ما فارسزبانها باشد.
🔹ما فکر میکنیم سخنرانی شغل عدّۀ خاصی از حوزه یا دانشگاه است، ولی این تصور اشتباه است. سخنرانی مخصوص به یک طیف نیست. کسی که مؤمن شد، باید سخنوری را یاد بگیرد.
🔹سخنوری یکی از پایههای مدیریت است. یک وزیر یا مدیر، اگر خوب سخنرانی کند، میتواند به مردم، حقایق را خوب توضیح بدهد که آثار منفی هم نداشته باشد. اگر شما بلد نباشید خوب حرف بزنید یکوقت حرفی میزنید که اثر منفی خواهد داشت.
🔹سخنوری و گفتگو، انواع و اقسام دارد؛ گاهی مذاکره است، گاهی مناظره است و گاهی مجادله. خدا به پیغمبرش دستور داد که شما باید بتوانی هم سخن حکمتآمیز بگویی و هم توانایی مجادله داشته باشید و جدال احسن کنی «وَ جادِلْهُمْ بِالَّتي هِيَ أَحْسَنُ»
🔹شما وقتی بخواهی سخنرانیکردن را یاد بگیری، به مخاطبشناسی و انسانشناسی هم مجبور میشوی. مجبور هستی از حکمت هم برخوردار بشوی. اینکه چگونه این مطالب را پشتسرهم بگویم، کدام را اول بگویم؟ کدام را دوم بگویم؟ کاملاً اثرش در مخاطب متفاوت خواهد بود.
🔹همه باید اهل تبیین باشند. بعضی از آدمها نمیتوانند نیازهای روزمرۀ خودشان را برای خانواده و رفیقشان تبیین کنند. خانم یا آقا بلد نیست با همسرش حرف بزند؛ لذا دعوایشان میشود. اینکه آدم همینطوری دهانش را باز کند و یک چیزی بگوید، مقصود حاصل نمیشود بلکه سوءتفاهم و حتی دعوا میشود.
🔹جدای از ارتباطگرفتن با دیگران و جدای از مسائل شغلی، اگر سخنوری بلد نباشید، دین خود را چهکار میکنید؟! اگر یکجایی لازم بود از دینَت در یک جمله دفاع کنی و دفاع نکردی چه؟ آیا آدم میتواند راحت بگوید «چون اسلحه نداشتم نتوانستم جهاد بکنم؟» آنوقت اگرچه جزو قاتلین اهلبیت(ع) نیستی ولی ممکن است جزو خاذلین بشوی؛ خاذلین یعنی کسانی که از حق دفاع نکردند.
🔹چرا یک نفر مذهبی و مسجدی، نباید بلد باشد که از دین دفاع کند و دین را تبیین کند؟ در مسجد، به بچهها و جوانها نوبت بدهید تا مثلاً پنج دقیقه صحبت کنند. همیشه که نباید منِ آخوند صحبت کنم. طبیعتاً موقع صحبت کردن، این جوان به زحمت میافتد، ممکن است خیلیها رویشان نشود و بگویند «ما بلد نیستیم» به آنها بگویید: ما هم روز اول بلد نبودیم. بگذارید نطق آدمها در دفاع از حق باز بشود.
🔊 صوت:
@Panahian_mp3
📋 متن کامل:
Panahian.ir/post/7408
➕به #انجمن_مدرسان_بیانیه_گام_دوم بپیوندید👇
🆔 http://eitaa.com/analysts
🍂
🍁🍂
✅ پاسخ این پرسش را امشب در چهارمین قسمت #حسینیه_اندیشه مطالعه نمایید.
➕به #انجمن_مدرسان_بیانیه_گام_دوم بپیوندید👇
🆔 http://eitaa.com/analysts
🍂
🍁🍂
خط 19 دیجیتال.pdf
41.43M
📣📣📣 فوری
⭕️ نسخه #دیجیتال نشریه علمی، فرهنگی #خط
🔹در آستانه فرارسیدن ماه محرم، #محتوای_تبلیغی طلاب مبلغ
🔻 #موضوع این شماره از نشریه "بررسی مسئله رشد دینداری در دوران بعد از انقلاب اسلامی" و با عنوان "#دیندارتر_شدهایم" و در قالب دو پرونده و همچنین پرونده ویژه #جهاد_تبیین منتشر شده است.
1⃣ #پرونده_ویژه: جهاد تبیین
2⃣ #پرونده_دوم: گوهر دینداری
3⃣ #پرونده_سوم: ایران مؤمن
✅ #خانه_طلاب_جوان
✅ #دانلود_صلواتی
➕به #انجمن_مدرسان_بیانیه_گام_دوم بپیوندید👇
🆔 http://eitaa.com/analysts
🍂
🍁🍂
نشر خوبی ها مجازی.pdf
3.5M
⭕️ نشر خوبیها
🔺#ویژه مبلغین جهاد تبیین
محرم ١۴٠١
💠 عناوین طرح شده در جزوه:
⏪ جهاد تبیین
⏪ دو سبک زندگی
⏪ دو زاویه نگاه
⏪ نقش #زاویه_نگاه در تغییر #نظام_محاسبات انسان
⏪ #دشمن به دنبال نامید کردن مردم از هویتشان
⏪ زوایه #نگاه_توحیدی
⏪ تبلیغ چهره به چهره
⏪ #محتوای_تبلیغ
- چکار کنیم دارایی هایمان بیشتر شود؟
- چطور با دارایی هایمان محبوب خدا شویم؟
- چگونه از گرفتاری خلاص شویم؟
✅ #خانه_طلاب_جوان
✅ #دانلود_صلواتی
➕به #انجمن_مدرسان_بیانیه_گام_دوم بپیوندید👇
🆔 http://eitaa.com/analysts
🍂
🍁🍂