💢 ماجرای جمال خاشقجی و شهید نمر باقر النمر
افکار عمومی جهان با محوریت رسانه های آمریکایی ۱۸ روز است در به در دنبال جنازه #جمال_خاشقجی روزنامه نگار منتقد سعودی میگردند.
فرانسه، انگلستان، آمریکا که بیشترین #سلاح را به دولت سعودی میفروشند به ناگاه نگران حقوق بشر در عربستان شده اند و حرف از #تحریم مملکت پادشاهی #سعودی میزنند!
اما در اینجا یک سوال پیش می آید و آن اینکه آیا #جمال_خاشقجی اولین مخالف سعودی است که اینگونه به طرز #فجیع کشته میشود؟
درست در ژویه سال ۲۰۱۶ سعودی ها معترض روحانی #نمر_باقر_النمر را با اعلام قبلی گردن زدند اما در دنیا چنین سر و صدایی به پا نخواست!
علت این رفتار متناقض در دفاع از حقوق شهروندان چیست؟ با اینکه سعودی ها از قبل اعلام کرده بودند باقر النمر را قطعا اعدام میکنند!
از طرف دیگر پس از اینکه بن سلمان به #زنان سعودی اجازه رانندگی داد در داخل کشور ما رسانه ها سعی کردند او را یک اصلاح گر جوان معرفی کنند حالا با بدن قورمه قورمه شده #جمال_خاشقجی همان رسانه ها روزه سکوت گرفته اند.
تحلیل من این است که هدف سیاسی رسانه های آمریکایی در ۶ نوامبر مشخص خواهد شد. انتخابات مجلس آمریکا در این تاریخ برگزار خواهد شد و این اولین باری نیست که رسانه های #حزبی در آمریکا برای شکست حریف از اهرمهای حقوق بشری سود می برند. رابطه نزدیک ترامپ و بن سلمان میتواند با این حجم از فشار بین المللی بر انتخابات مجلس آمریکا اثر گذار باشد.
#علیرضا_زادبر
@IslamicRevolutionaryAnalysts
این که مردم ذات حسن روحانی رو نمیشناسن تقصیر ماست
این که حسن روحانی با اون گذشتهای که داره جرات میکنه یک آدم انقلابی مثل حسن عباسی رو بندازه زندان و بچه حزب اللهی ها رو قلع و قمع کنه تقصیر ماست که تا الان درباره روحانی روشنگری نکردیم
پس تا میتونید افشاگری های حسن عباسی درباره دیدار محرمانهاش با نماینده اسرائیل در سال 65 و صحبت های علیه امام خمینی را تا میتونید منتشر کنید تا مردم آگاه بشن
@BisimchiMedia
منبع صحبت های حسن روحانی علیه امام خمینی(ره):
goo.gl/wkfS7c
دانلود کتاب ممنوع الانتشار تماس دکتر حسن عباسی درباره خیانت حسن روحانی به کشور و دیدار محرمانه اش با مامور اسرائیل در سال 1365:
goo.gl/GX3V4Q
هدایت شده از اکبر ابدالی
🤔 ناراحتی رئیس آمریکایی FATF از ایران
🔻 بلینگزلی دستیار ارشد وزارت خزانه داری آمریکا و رئیس FATF در اجلاس پاریس FATF: ما در پاریس ناراحتی خود را از ایران بابت انجام ندادن اکثر برنامه عملیاتی FATF اعلام می کنیم!
⚠️⚠️ چرا آمریکا دنبال اجرای کامل برنامه FATF در ایران است؟
#تحریم_نقطه_زن
🆔 @mashgh626
هدایت شده از اکبر ابدالی
🎯 مسیر ذلت_سازش تا اقتدار
👌 سازمانهای اطلاعاتی آمریکا ایران را متهم به تلاش برای دخالت در انتخابات آمریکا کردند!
#اقتدار_ایران
🆔 @mashgh626
4rnh_حسن_عباسی.pdf
12.84M
کتاب #ممنوعالانتشارتماس حسنعباسی درباره دیدارمحرمانه بامامور اسرائیل
@IslamicRevolutionaryAnalysts
🔯 یوزی رابین مدیراسبق موشکی #رژیم_صهیونیست #قدرتموشکیایران راتحسین وگفته به احترام یکی ازموشکهای ایرانی کلاه ازسر برمیدارم.
#ایرانابرقدرتاست
✴️ @IslamicRevolutionaryAnalysts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف مقام ارشد #پنتاگون به قدرت ایران
حماقتبارخواندن حمله نظامی
#ایرانابرقدرتاست
@IslamicRevolutionaryAnalysts
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
🔹دکتر سعید جلیلی نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی ضمن شرکت در نشست تبیین ابعاد سیاسی و فرهنگی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب، به ایراد سخنرانی پرداخت.
مشروح خبر👇
✅ @saeedjalily
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
🔻اهم صحبتهای دکتر جلیلی در نشست تبیین ابعاد سیاسی و فرهنگی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب:
🔹مقام معظم رهبری بارها درباره عدم اعتماد به آمریکا هشدار داده بودند ولی امروز همه دم از عدم اعتماد به آمریکا می زنند، اما برای رسیدن به این مهم شما هزینه داده اید و کار مهم آن است که در زمان خودش انجام شود. اگر در زمان خودش نباشد ممکن است هزینه های زیادی بدهیم.
🔹در قلب راکتورها بتون ریختید و مواد حاصل از 10 سال کار را از کشور خارج کردید ولی دشمن به صراحت زیر توافق زد. اکنون کسی نمی گوید معذرت خواهی کنید، می گویند این اشتباه را تکرار نکنید و دوباره نگویید اگر "گلابی" و "هلو" نیامد "لولو" می خواهد بیاید.
🔹برخی می گفتند اگر برجام نشود ممکن است تهدید و فشار بیاید، اما نه آن طمع مبنای درست داشته است و نه نگرانی درست بود.
🔹مگر دشمنان کاری علیه ما می توانستند انجام بدهند که دریغ کرده باشند؟ هر آنچه توانستند انجام دادند و اگر چیزی را انجام ندادند نتوانسته اند.
🔹تمام تلاششان این است که به عنوان مثال نمی گذارند نفت خود را بفروشیم. آیا این تهدید است؟ باید این تهدید را تبدیل به فرصت کرد. ما می توانیم کشور را با همین توانمندی های اقتصادی تبدیل به قدرت کنیم تا این قدرت تبدیل به قطب صنعت نفت شود.
✅ @saeedjalily
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
🔹دکتر جلیلی در جریان بازدید از مرز ماهی رود در استان خراسان جنوبی گفت: کل صادرات غیر نفتی ما به 28 کشور اروپایی کمتر از 4 میلیارد دلار است در حالی که هم اکنون با وجود تمام کاستی ها صادرات ما به افغانستان حدودا 3.2 میلیارد دلار در سال است. نباید اجازه داد در روابط دو کشور و صادرات ایران به افغانستان اخلال ایجاد شود.
✅ @saeedjalily
✴️جهت اطلاع جهت اقدام مقابل در برابر #بردههایمسیحعلینژاد
فیلم بگیرید و به دست قانون بسپاریدشان
@IslamicRevolutionaryAnalysts
هدایت شده از قرارگاه فرهنگیعمار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سردار سعید قاسمی:
یک احمقی اتوبوس را برداشته میگوید من میان بر بلدم! میخواهد ازمسیر مذاکره با آمریکایی ها و اروپاییها مارابه ساحل نجات برساند #احمق! الان هم مارا برده لب پرتگاه!
💠 @ammar_iran
انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
🎥 سردار سعید قاسمی: یک احمقی اتوبوس را برداشته میگوید من میان بر بلدم! میخواهد ازمسیر مذاکره با آمری
ما توی سفینة النجات حسین ایم ...
نه توی کشتی تو که ما رو بردی لبه پرتگاه!
#ویژه
♦️قصه ملاقات سال ۶۵ روحانی به صورت فیلمسینمایی بنام خیانت به امام و امّت ساخته میشود ودر روز آزادی #معلم_انقلابی استاد #حسن_عباسی اکران خواهدشد
انشاالله
✳️ #دستاوردهایاقتصادی چهلساله انقلاب اسلامی
✴️الف)محورهای اساسی
۱- به استناد آمار بانک جهانی و همه موسسات مهم اقتصادی بین المللی، اقتصاد ایران با ۸ رتبه ارتقاء از جایگاه ۲۶ جهانی درسال ۱۹۷۹ (۱۳۵۷) به رتبه ۱۸ در سال ۲۰۱۷ (۱۳۹۶) صعود کرده است و جزء ۲۰ قدرت اقتصادی جهان به حساب میآید.
۲- ارتقاء هشت پلهای اقتصاد ایران پس از انقلاب اسلامی در حالی محقّق شده است که میزان فروش نفت خام به یک چهارم قبل از انقلاب، کاهش یافته و جمعیت از ۳۶ میلیون به ۸۱ میلیون نفر افزایش یافته است.
۳- ارتقاء ۸ رتبهای اقتصاد ایران در سالهای پس از انقلاب اسلامی در حالی اتفاق افتاده که نظام سلطه بین المللی تمام توان خود را برای فلج کردن اقتصاد ایران به کار گرفته است. تحمیل ترورها و کودتاها، تحمیل ۸ سال جنگ، بمباران بیشتر زیر ساختهای اقتصادی کشور و چهل سال تحریم، بویژه ۸ سال تحریم فلج کننده از اهم این توطئهها است.۴- پیش از انقلاب اسلامی، قدرت اقتصادی ایران ۴۹۰ میلیارد دلار و در حال حاضر ۱۸۰۰ میلیارد دلار است.
۵- همزمان با اینکه جمعیت کشور بیش از دو برابر شده است اندازه اقتصاد جمهوری اسلامی ایران بر اساس میزان تولید ناخالص داخلی از ابتدا تا امروز ۴.۸۸ برابر شده است.
۶- ده برابر شدن تعداد واحدهای صنعتی کشور از ۱۰۰۰۰ واحد به ۹۸۰۰۰ واحد که از نظر کیفی دهها برابر پیشرفته و مستقل شده و از صنعت مونتاژ به صنعت بومی تحوّل یافته است.
۷- رشد صد برابری صادرات غیرنفتی ایران از ۵۴۰ میلیون دلار در سال ۱۳۵۶ به ۵۵ میلیارد دلار در سال ۱۳۹۶ افزایش یافته که شامل ۶۰۰۰۰ قلم کالا بوده و از نظر وزنی ۲ میلیون تن در سال است.
۸- پس از انقلاب، اقتصاد ملی (درآمد و هزینه) با وجود فشارهای مستمر استکبار جهانی ۳.۷ برابر شده است.
۹- پس از انقلاب اسلامی سهم بخش خصوصی در اقتصاد کشور ۳ برابر شده است.
۱۰- قبل از انقلاب فقط ۵ درصد نیازهای بخش دفاعی ایران تولید داخلی بوده و در حال حاضر ۹۰ درصد آن تولید داخلی است و مازاد بر این در حدود ۵ میلیارد دلار در سال هم صادرات دارد، که میتواند الگوی مناسبی برای همه بخشهای اقتصادی کشور باشد.
۱۱- سهم و نقش بانک در گردش پول ۲۵ درصد بوده و امروز به حدود ۹۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
۱۲- سرانه برخورداری جامعه ایرانی از خدمات بانک نسبت به پیش از انقلاب اسلامی، تقریباً ۲۰ برابر شده است که شاخصی از کیفیت اقتصادی است.
۱۳- از نظر سرانه دستگاههای خودپرداز بانکی رتبه ۲۳ جهان را داراست که از بسیاری از کشورهای اروپایی بالاتر است.
۱۴- در حوزه دیپلماسی اقتصادی، ایران به عنوان عضو موثر و تعیین کننده در مجامع بین المللی NAM، OPEC، ECO و D۸ و عضو ناظر در پیمان شانگهای حضور داشته و ظرفیت قابل توجهی را در توسعه متقابل اقتصادهای ملی در قالب این سازمانها دارد.
✴️ب) استقلال و استحکام اقتصادی
۱- قبل از انقلاب با کمتر از نیمی از جمعیت فعلی، ۴ برابر میزان فعلی نفت خام فروخته میشد. یعنی باید سهم هر ایرانی از فروش نفت، ۱۲ برابر امروز میشد. قبل از انقلاب، کشوری به شدت عقب مانده، با اکثریت بی سواد و پزشک وارداتی و کشاورزی در آستانه اضمحلال و... داشتیم؛ به این دلیل که اکثریت درآمد نفتی براساس اراده آمریکا هزینه میشد. امروز در پرتو انقلاب اسلامی، با یک دوازدهم سرانه فروش نفت خام نسبت به قبل از انقلاب به یک کشور به سرعت در حال پیشرفت در تراز بالای جهانی تبدیل شده ایم، چرا که امروز به واسطه استقلال، برنامه ریزیها براساس منافع و امنیت ملّی ایران انجام میشود نه منافع و امنیت ملّی آمریکا.
۲- جایگاه اقتصادی ایران با توجه به انتخاب گزینه مقاومت در برابر نظام سرمایه داری جهانی، از جایگاه کشورهای هم ترازی که گزینه سازش و اتّحاد راهبردی با آمریکا را انتخاب کرده اند؛ نظیر مصر، مکزیک به مراتب بالاتر است.
۳- پیش از انقلاب اسلامی بخش قابل توجهی از منابع اقتصادی و درآمدهای نفتی ایران به دستور آمریکا صرف سرکوب و کشتار مردم مظلوم ویتنام، کامبوج، اتیوپی، فلسطین و ظفّار عمان میشد.
۴- استقلال سیاسی و بومی بودن مدیریت کشور به اقتصاد ایران چنان استحکامی بخشیده که در طول ۴۰ سال در مقابل شدیدترین تکانههای تاریخی، همچون جنگ تحمیلی و تحریمهای فلج کننده، پایدار مانده است.
۵- با وجود آن که حجم تهدیدات نظامی علیه ایران در جهان بی سابقه است، میزان بودجه دفاعی فقط ۳ درصد تولید ناخالص ملّی است.
۶- طی سالهای بعد از انقلاب از ظرفیت بزرگ اقتصادی ایران برای مقابله با شدیدترین و مستمرترین تحریمها به نحو شایستهای استفاده شده است.
✴️به #تحلیلگرانانقلاباسلامی بپیوندید👇
@IslamicRevolutionaryAnalysts
✳️ #دستاوردهایاقتصادی چهلساله انقلاباسلامی
✴️ج) رشد سطح برخورداری و رفاه مردم با پیروزی انقلاب اسلامی،
۱- چهار برابر شدن سرانه درآمد مردم ایران نسبت به قبل از انقلاب از ۳۶۰۰ دلار به ۱۵۰۰۰ دلار با وجود بیش از ۲ برابر شدن جمعیت. یعنی قدرت خرید نسبی مردم ایران با ارتقای چهار برابری نسبت به قبل از انقلاب به رتبه ۱۸ جهانی رسیده است.
۲- در ابتدای انقلاب به ازای هر دو خانوار ایرانی یک واحد مسکونی وجود داشت. سرشماری سال ۱۳۹۰ نشان میدهد که به ازای هر خانوار ایرانی دقیقاً یک واحد مسکونی وجود دارد، این درحالیکه است که در طی این سالها جمعیت کشور بیش از دو برابر شده است.
۳- در ابتدای پیروزی انقلاب از شش و نیم میلیون نفر سرپرست خانوار ۲۵ درصد مالک خانه بودند و امروز از ۲۴ میلیون نفر سرپرست خانوار ۷۵ درصد مالک هستند.
۴- ده برابر شدن تنوع کالای مورد استفاده خانوار که از ۵۴ قلم در سال ۱۳۵۷ به ۵۰۰ قلم در سال ۱۳۹۶ رسیده است.
۵- برابر گزارش سازمان خواروبار جهانی (FAO)، سرانه مصرف غذای ایرانیان از ۱۷۰۰ کیلو کالری در سال ۵۷ با رشد حدود ۲ برابری به ۳۱۵۰ کیلو کالری در سال ۹۶ رسیده است
✴️د) عدالت و توزیع منابع
۱- بر اساس گزارشهای بانک جهانی ضریب جینی از حوالی ۵۰/۰ در سالهای پیش از انقلاب به زیر ۴۰/۰ در سالهای پایانی دهه چهارم انقلاب کاهش یافته است. اندازه این شاخص ضمن افت و خیز به صورت کلی کاهش چشمگیری داشته است.
۲- پیش از انقلاب اسلامی درآمدهای ملّی بین ۳۵ درصد جمعیت تقسیم میشد و در جمهوری اسلامی با وجود تورمهای وارداتی و کاهش ارزش پول ملّی در برابر دلار و سایر اثرات آن، برای ۱۰۰ درصد جمعیت باز توزیع درآمدهای ملی صورت میپذیرد.
۳- پیش از انقلاب توزیع منابع مالی فقط به ۳۰ درصد جمعیت کشور که بطور عمده بخش برخوردار شهرنشین بودند تعلق میگرفت.
۴- در رژیم گذشته هیچ گونه کالای یارانهای به ۷۰ درصد مردم که روستا نشین بوده اند، تعلق نمیگرفته و امروز این یارانه به صددرصد مردم اعم از روستایی و شهری تعلق میگیرد.
۵- پیش از انقلاب اسلامی برای هیچ یک از اقلام وارداتی مثل گوشت، مرغ، برنج، روغن، قند، شکر و میوه به جامعه روستایی کشور یارانه تخصیص نمییافت. اما امروز به روستایی و شهری حتی به دهکهای برخوردار نیز یارانه مستقیم و غیر مستقیم تخصیص داده میشود.
۶- اندازه بازتوزیع و سرانه سلامت در کشور از ۸۰ دلار به ۴۰۰ دلار رسیده و ۵ برابر پیش از انقلاب شده است.
۷- اندازه بازتوزیع درآمد در حوزه آموزش عمومی ابتدایی و متوسطه نسبت به پیش از انقلاب ۱۰ برابر شده است که در نتیجه نرخ باسوادی هم تقریباً دو و نیم برابر شده است.
۸- قانون کار در ایران از حیث تکریم کارگران و رعایت حقوق آنها، در جهان کم نظیر است.
✴️ه) تامین نیازهای اساسی مردم
۱- پیش از انقلاب اسلامی امنیت غذایی ما ۳۰ روز بوده و در حال حاضر به ۳۳۰ روز رسیده است.
۲- پیش از انقلاب اسلامی کل تولیدات کشاورزی ما ۱۸.۵ میلیون تن بوده است و مابقی را وارد میکرده ایم. در حال حاضر ۱۲۵ میلیون تن است. یعنی بهره برداری از سطح نسبت به قبل از انقلاب ۶.۷ برابر شده است.
✴️به #تحلیلگرانانقلاباسلامی بپیوندید👇
@IslamicRevolutionaryAnalysts
🔸دعوت از نماینده مجلس به مناظره علمی در فضای دانشگاه توسط بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور #مشهد