eitaa logo
انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
9.4هزار دنبال‌کننده
7.1هزار عکس
4.1هزار ویدیو
419 فایل
«در هر جایی که جبهه حقی از #نصرت‌الهی و مؤمنین محروم مانده است، به روشنی می‌توان ردپای #بی‌تحلیلی و بی‌تدبری مردم در مسایل گوناگون را پیدا کرد.» ١٣٨٧/٠٢/٢٠ رهبر حکیم انقلاب اسلامی ویژه اعضای انجمن‌ مدرسان‌ بیانیه گام دوم انقلاب مدیر کانال: @analyst
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
‌🏴این فرمایش حضرت زهرا است: «و جعل الله الجهاد عِزً للاسلام» اصلا مگر می‌شود شما بدون جهاد و با خواهش و تمنا در برابر مستکبرانی که با همه چیز می‌خواهند در برابر شما قرار بگیرند، از آنها چیزی بگیرید؟ ‌ ◾️امام خمینی هم به همین سبب صراحتا بیان می‌کنند: «آنها که تصور می‌کنند مبارزه در راه استقلال و آزادی مستضعفین و محرومان جهان با سرمایه داری و رفاه طلبی منافات ندارد با الفبای مبارزه بیگانه‌اند. و آنهایی هم که تصور می‌کنند سرمایه داران و مرفهان بی‌درد با نصیحت و پند و اندرز متنبه می‌شوند و به مبارزان راه آزادی پیوسته و یا به آنان کمک می‌کنند آب در هاون می‌کوبند! بحث مبارزه و رفاه و سرمایه، بحث قیام و راحت طلبی، بحث دنیاخواهی و آخرت جویی دو مقوله‌ای است که هرگز با هم جمع نمی‌شوند. و تنها آنهایی تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت و استضعاف را چشیده باشند.» ‌ ✅ @saeedjalily
#رهبر_انقلاب: ⁉️ چرا من مسئله اعتماد به نفس را اصلاً مطرح می کنم؟ ♨️ مگر در کشور چه اتفاقی افتاده که بنده اصرار دارم روی اعتماد به نفس ملتمان یا جوانانمان تکیه کنم؟ 🔆 توضیحی وجود دارد. ملت ما بر اثر انقلاب، بر اثر دفاع مقدس، بر اثر تأثیر شخصیت ویژه امام ـ که حالا بعد اگر ان شاءاللَّه یادم ماند، اشاره می کنم که در ایجاد اعتماد به نفس ملی، شخص امام و عناصر تشکیل دهنده شخصیت او، یکی از بیشترین تأثیرها را داشت ـ و بر اثر پیشرفتهای گوناگون، امروز به یک نصاب قابل قبولی از اعتماد به نفس دست یافته است. ⚠️ بیم آن هست که در عرصه جنگهای روانی و تبلیغاتی و به اصطلاح جنگ نرم بین ما و دشمنانی که بسیار اصرار بر ادامه این نبرد دارند، این اعتماد به نفس یا خدشه پیدا کند، تضعیف بشود، متزلزل بشود یا لااقل در حدی که ملت ما به آن احتیاج دارد، پیش نرود. ⭕️ ما در نیمه راهیم. من به عیان می بینم که در ذهن و زبان و عمل بسیاری از برجستگان کشورمان این اعتماد به نفس هنوز به حد نصاب لازم نرسیده.
☀️ ۴۸ درصد مردم آمریکا در مرز خط فقر زندگی می‌کنند 🔹سازمان آمار ایالات متحده: در حالی که دفتر آمار آمریکا میزان خط فقر در این کشور برای یک خانواده ۴ نفره را ۲۵ هزار و ۱۰۰ دلار تعیین کرده است، کارشناسان می‌گویند ۴۸ درصد مردم این کشور درآمد سالانه کمتر از ۳۰ هزار دلار دارند. fna.ir/bqw7fk
انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
☀️ ۴۸ درصد مردم آمریکا در مرز خط فقر زندگی می‌کنند 🔹سازمان آمار ایالات متحده: در حالی که دفتر آمار
این خبر پیام تأسف بار دیگری نیز برای اقتصاد آمریکا دارد و آن هزینه بسیار بالای زندگی در این کشور است. زیرا بدون داشتن 30 هزار دلار نمی توان از فقر مطلق و شاخصه های ان که از جمله تحصیل، سرپناه و خوراک حداقلی است برخوردار بود. این مبلغ با احتساب قیمت دولتی ارز در ایران معادل 126 میلیون تومان در سال می شود. و در ماه ده میلیون و پانصد هزار تومان. با قیمت بازار آزاد نیز معادل 300 میلیون تومان در سال و ماهیانه 25 میلیون تومان.
✳️ با اختیارات آشنا شویم 🌼 قانون اساسی ۱۷۷ اصل دارد 🔸 ۳۸ مورد اصل اختیارات 🔸 ۳۷ مورد مجلس 🔸 ۱۸ مورد قوه‌قضائیه 🔸 ۵ مورد رهبری 🔸 ۹۳٪ بودجه نیز در اختیار رئیس‌جمهور است 🔸اگر کسی انتظار دارد کشور را مدیریت کند باید اختیارات رهبر نیز مانند رئیس‌جمهور گسترده‌ شود.
💰👥 🔹 تداوم نابرابری در اقتصاد جهانی آکسفام: ثروت 26 نفر به اندازه نیمی از مردم دنیا است 🔸 آمارهای بین‌المللی نشان می‌دهد انباشت ثروت در جهان نابرابرتر شده و تنها 26 نفر از فوق ثروتمندان به اندازه نیمی از مردم دنیا ثروت دارند! به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، گزارش جدید آکسفام (یک سازمان‌ بین‌المللی امدادرسانی برای ریشه‌کن کردن فقر، گرسنگی و بی‌عدالتی) نشان می‌دهد ۲۶ نفر فوق‌ثروتمندِ برترِ جهان به اندازه نصف جمعیت جهان ثروت دارند، این درحالی است که در سال ۲۰۱۷ ثروت نصف مردم جهان با ثروت ۴۳ فوق‌ثروتمند برتر دنیا برابر بود. گزارش تحقیقاتی این شرکت خیریه نشان می‌دهد که ثروت میلیاردرهای جهان در سال ۲۰۱۸ روزانه 2/5 میلیارد دلار افزایش یافته است. به عبارت دقیق تر، ثروت میلیاردرهای جهان در سال گذشته ۱۲ درصد افزایش یافته است در حالی که ثروت نصف جمعیت جهان که فقیرترند، ۱۱ درصد کاهش یافته است.این گزارش در زمانی منتشر می‌شود که نمایندگان اقتصادها و شرکت‌های برتر جهان برای اجلاس داووس (مجمع جهانی اقتصاد) در سوئیس گرد هم جمع می‌شوند.آکسفام از دولت‌ها خواست تا مالیات شرکت‌ها و ثروتمندان جهان را افزایش دهند تا این فاصله ثروت را کاهش دهند. درحالی که هر دو روز، یک میلیاردر جدید در جهان به وجود می‌آید، آکسفام اعتقاد دارد که نرخ مالیاتی که بر این افراد اعمال می‌شود در پایین‌ترین سطح چند دهه اخیر قرار دارد.طبق گزارش آکسفام، اگر تنها نیم درصد به مالیاتی که یک درصد ثروتمندتر جمعیت جهان پرداخت می‌کنند اضافه شود، پولی که جمع‌آوری می‌شود برای آموزش ۲۶۲ میلیون کودک کافی خواهد بود و می‌تواند خدمات پزشکی‌ای فراهم کند که جان ۳.۳ میلیون نفر را نجات دهد.براساس گزارش این نهاد بین‌المللی، در کشورهای ثروتمند، مالیات ثروتمندان کاهش داده شده است و در کشورهای توسعه یافته، مالیات فوق‌ثروتمندان به ندرت دریافت می‌شود. نرخ مالیات شرکت‌ها در کشورهای ثروتمند، از ۶۲ درصد در سال ۱۹۷۰ به ۳۸ درصد در سال ۲۰۱۳، افت کرده است. نرخ میانگین این مالیات در کشورهای فقیر ۲۸ درصد است.آکسفام اعلام کرد: در کشورهایی مانند برزیل، ۱۰ درصد فقیر جامعه، مالیاتی بیشتر از ۱۰ درصد ثروتمند جامعه پرداخت می‌کنند.طبق اعلام این نهاد بین‌المللی، روزانه 10هزار نفر به علت عدم دسترسی به خدمات پزشکی ارزان، جان خود را از دست می‌دهند. آکسفام از دولت‌ها خواست با تغییر سیاست‌ها و سیستم‌ها با فقر و نابرابری مبارزه کنند.گفتنی است، موضوع نابرابری همواره یکی از دغدغه‌های موجود در اقتصاد جهانی بوده و افزایش این نابرابری در طول دهه‌های گذشته چالش‌های زیادی برای کشورها ایجاد کرده است.
🔴 سردار سلیمانی در بین ۱۰۰ متفکر تاثیرگذار جهانی 🔸 نشریه فارن پالیسی ۱۰۰ شخصیت را به عنوان تاثیرگذارترین متفکران جهان معرفی کرد. 🔸از بین شخصیت‌های ایرانی تنها سردار قاسم سلیمانی در حوزه امنیت و دفاع وجود دارد. 🔸 این نشریه در وصف وی نوشت: «قاسم سلیمانی اکنون دو دهه است که تلاش های نظامی ایران را به انجام می رساند، اما نقش او هیچ گاه مهمتر از امروز نبوده است. ردپای سلیمانی هر جا که ایران فعال است، از یمن تا عراق و سوریه دیده می شود. او همچنین در افکار عمومی به پاسخ ایران نسبت به تهدیدات دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا تبدیل شده است. سلیمانی در ماه ژوئیه ۲۰۱۸ هشدار داد "ما در نزدیکی شما هستیم، جایی که حتی نمی توانید تصور کنید." ما آماده هستیم."
🔴 چه پروژه ای را دنبال می کند؟ 🔸سایت که خود را خبرگزاری شیعیان جهان معرفی می کند، در یکی دیگر از اقدامات خود، و در قالب پرونده ای با عنوان ، به نشر ابعاد علمی و اجتماعی آقای پرداخته است. با توجه به مواضع مشخص آقای صانعی، خصوصا در حوادث فتنه 88 و پس از آن، این اقدام شفنا تأمل بر انگیز بوده، و احتمالاتی را مبنی بر تلاش این خبرگزاری، در جهت مطرح نمودن تفکری خاص در حوزه را تداعی می کند. اعضای این خبرگزاری چندی قبل نیز برای دیدار با آقای صانعی به نزد ایشان رفته بودند. 🔸 ضروری است که سایت شفقنا - که اطلاعات دقیق و روشنی نیز از آن در فضای مجازی دسترس نیست- توضیحات روشنی را درباره خط مشی و حامیان مالی و معنوی خود را ارائه کند. کانال مطالعات حوزوی در آینده اطلاعات بیشتری درباره جهت گیری های شفقنا ارائه خواهد کرد.
✳ انقلاب‌اسلامی؛ پیشرفت‌ها و شبهات 🔆 در این سخنرانی به زیر بر اساس پاسخ داده خواهد شد: 🇮🇷 در طی این ۴۰ سال نسبت به پیشرفت داشتیم یا خیر؟ 🌐 نسبت به پیشرفت داشتیم یا خیر؟ 🇺🇸 در این ۴۰ سال قوی تر شدند یا ضعیف تر؟ 👈 برای طرح محصول بیش از مطالعه و پژوهش جمعی از محققان 🔴آیدی زیر: 🔴 @roshana14 🔴 زمان: شنبه/ ۶ بهمن/۹۷ /ساعت: ۱۵ - ۱۷ 🔴 مکان: تهران/ نازی‌آباد/ ‌بوستان ۱۷شهریور/ سالن اجتماعات شهید شاطری 🔴حضور برای همه علاقمندان آزاد و است. 🇮🇷 🇮🇷 @IslamicRevolutionaryAnalysts