🔴 علی مطهری هنگام انداختن رأی در صندوق درباره ترکیب مجلس دهم گفت:
این مجلس، یک مجلس اصلاحطلب نبود و اکثریت #اصولگرا بودند و اگر اکثریت مجلس دهم اصولگرا نبود، آقای لاریجانی رئیس مجلس نمیشد.
منبع: کانال رادیو زمانه (ضدانقلابی)
✴️ مردم از نمایندگان مجلس چه باید بخواهند؟
تصویب قوانین عدالت اجتماعی و اقتصادی
🔸«مسألهی مهمّ جامعهی ما، همین مسألهای است که شما مطرح کردید. علیرغم اینکه بعضیها سعی میکنند مسائل مربوط به #عدالت_اجتماعی و پیدایش طبقهی جدیدی از مرفّهین را کمرنگ کنند و در سایه قرار دهند، اما #مسألهی_اصلی و #خطر_اصلی این است. این هم مربوط به یک سال و دو سالِ اخیر نیست؛ این متأسفانه ریشه در چند سال و در برخی از روشها دارد؛ یا بگوییم ریشه در #بیتوجّهی_ها یی دارد که نسبت به این قضیه شده است.
🔸چند سال است که من این مسأله را مکرّر مطرح میکنم؛ حال آنکه رهبری نقشش در این مورد چیست؟ شما میدانید که رهبری برای برنامههای کشور #سیاستگذاری میکند؛ برنامه را دولت میریزد و دولت اجرا و بازرسی میکند. من البته در موارد زیادی که شکایتی میشود، یا از چیزی اطّلاعی پیدا میکنم، منتظر نمیمانم که کسی بازرسی کند و بیاید به من خبر بدهد. خودم برای #بازرسی میفرستم و اگر ببینم ناحقّی وجود دارد، تا آن جایی که در حدود اختیارات قانونی من است، اقدام میکنم. یعنی به آن سیاستگذارىِ اوّل اکتفا نمیکنم؛ لیکن هیکل کار، سیاستگذاری است. سیاستِ همین برنامهی دومی را که الان تقریباً در حال تمام شدن است و امسال، سال آخر یا ماقبل آخر آن است، ما قبلاً ابلاغ کردیم؛ یعنی سیاست تأمین #عدالت_اجتماعی؛ همین مسألهای که شما به آن اشاره کردید؛ یعنی عدم پیدایش طبقات جدید و کاهش دادن فاصلهی طبقات. ما این سیاست را هم به دولت و هم به #مجلس ابلاغ کردیم.
🔸البته وظیفهی مجلس، #قانونگذاری است؛ وظیفهی دولت، اجراست.
🔸♦️بله؛ من اعتقادم این است که باید مردم نسبت به مسألهی عدالت اجتماعی و خواست عدالت اجتماعی، مجدّانه و منطقی، با مسؤولانشان صحبت کنند و از دولتها و از نمایندگان مجلس این را #بخواهند.
🔸باید آن کسی را که شعار عدالت اجتماعی میدهد، موظّف و مسؤول کنند و از او مطالبه نمایند. باید توجه داشته باشند آن کسی که عدالت اجتماعی را در درجهی پنجم قرار میدهد و عناوین دیگری را بهجای عدالت اجتماعی میگذارد، او بیشترین نیاز یک جامعه را نادیده میگیرد و از نظر دور میکند.
🔸مدیران و رؤسا باید مراقبت کنند؛ مردم هم باید اقدام در این زمینه را بخواهند. به نظر من، گفتن این مسائل در محیط دانشجویی و در مواجهه با مسؤولان، خودش هشدار دهنده و کمک کنندهی به این است که انشاءالله به نتیجه برسد. بههرحال شما بدانید که در جمهوری اسلامی، #اساس «عدالت اجتماعی» است.
رهبر حکیم انقلاب، دیدار با دانشجویان، 77/12/04
🌷با ما همراه باشید:
👈 #انجمنـمدرسانـبیانیهـگامـدوم:
🌷 @Analysts
dr.yaseri .mp3
2.73M
✴️ گفت و گوی تحلیلی #ابوذر_یاسری
با برنامه #جهان_سیاست رادیو ایران
🔻موضوع:
الزامات #مجلس_قوی
و تأمین امنیت بین المللی نظام
🔻زمان: شنبه بعد از انتخابات
🌷 @Analysts
♦️ أیْنَ الرَّجَبیُّون ...
🌸 حلول ماه رجب و ولادت باسعادت امام محمد باقر(ع) مبارک باد. 🌸
🌟 در هر ساعت ماه رجب، لطف و عنایت الهی را به دست آورید
🔸 رهبرانقلاب: #ماه_رجب، ماه مبارکی است؛ ماه توسل و تذکر و توجه و تضرع و استغاثه و محکم کردن پیوند دلهای محتاج و نیازمند ما به ذیل لطف و فضل الهی است. این روزها را قدر بدانید. هر یک روز ماه رجب، یک نعمت خداست.
🔹 در هر ساعتی از این ساعات، یک انسان اگر هوشمند و زرنگ و آگاه باشد، میتواند چیزی را به دست بیاورد که در مقابل آن، همهی نعمتهای دنیا پوچ است؛ یعنی میتواند رضا و لطف و عنایت و توجه الهی را به دست آورد.
🔸 بعد از ماه رجب، ماه شعبان و بعد ماه رمضان است. برادران و خواهران مسلمان! ای صاحبان دلهای بیدار و مخصوصاً ای #جوانان!
این سه ماه را قدر بدانید. در این سه ماه، فرصت برای وصل کردن و منور نمودن دلها به لطف و نور پروردگار، بیش از همیشه است.
۱۳۶۹/۱۱/۱۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شوخی استاد رحیمپور ازغدی با دانشجویان؛
اگر متوجه #آمارها - در کتاب #صعود_چهل_ساله - میشدین، الان از خوشحالی ملق میزدین!!
✅ معرفی #کتاب_صعود_چهل_ساله در شبکه یک سیما
🔶 اثبات کارآمدی نظام از منظر آمارهای #بینالمللی
#دستاوردهای_انقلاب
#سعداء
@Analysts
@soada_ir
📁 روند تصویب طرح توسعه پتروپالایشگاهها در مجلس شورای اسلامی چگونه بود؟!
🔸 پرونده ویژه "پتروپالایشگاه؛ اسم رمز عبور از تحریم ها" با موضوع بررسی روند تصویب طرح توسعه پتروپالایشگاه ها در مجلس شورای اسلامی هم اکنون در سایت حیات طیبه در دسترس قرار گرفته است.
🔸 از بازدید جلیلی از بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان در بندر عباس تا جلسات تخصصی با حضور متخصصین حوزه نفت و گاز برای دور زدن تحریم ها
🔸 از پاسخ سعید جلیلی به یادداشت وزیر نفت و ارجاع وی به نامه های محرمانه ارسالی به رئیس جمهور درباره لزوم جایگزینی خام فروشی نفت با احداث پتروپالایشگاه تا تصویب کم نظیر طرح مجلس برای الزام دولت به احداث پتروپالایشگاه
🔻 جهت مشاهده این پرونده ویژه به سایت حیات طیبه مراجعه نمایید
@Analysts
drjalily.com
@saeedjalily
💥 انتخاباتهای ایران را باید در ذیلِ «جریان درگیری انقلاب اسلامی با تجدّد» تحلیل کرد.
💠 استاد سید محمدمهدی میرباقری (۱۳۹۲):
«انتخابات در ایران، در درون وضعیت کلی انقلاب اسلامی در جامعه جهانی اتفاق میافتد؛ یعنی درگیری بین انقلاب با تجدّد، بیشک در متن انتخابات هم نقش ایفا میکند.
ما نباید انتخابات را در قالبهای خُرد تحلیل کنیم و حوادث کوچک را اساس شکلگیری انتخابات بدانیم و حتی ساختارهای کلان اجتماعی و برخی صفبندیها را مبنای تحلیل انتخابات قرار دهیم؛ گرچه همه اینها را هم باید محاسبه کنیم و جایگاه و نقش هر کدام از حوادث خُرد تا ساختارهای اجتماعی و ضعف و قوتهای جناحهای مختلف را ببینیم؛ ولی در فراز همه اینها، آنچه باید ببینیم جریان درگیری انقلاب اسلامی با جریان تجدّد است.
ما در دوران ظهور مجدد اسلام قرار داریم و امواج غلبه اسلام در جهان، در حال شکلگیری است و لذا ادبیات اصلی تحلیل انتخابات ـ که جزء حوادث مهم انقلاب اسلامی است ـ باید مبتنی بر نگاه به پیشروندگی انقلاب اسلامی و تمامشدگی دوران مدرنیته باشد.
در فراز این تبادل و جابهجایی قدرت و تداول ایام، امواج انقلاب اسلامی است که پیش میرود و بر فراز دولتها و در عمق جامعه مسیر خود را میپیماید و با همین تداول ایام، در جامعه شرح صدر ایجاد میکند و استقامت و شدت آنها را در درگیری با نظام کفر و در مسیر تمدنسازی اسلامی تثبیت میکند... .
در این فرایند، باید جریانهای مختلف سیاسی، خودشان را بازسازی کنند و ظرفیتهای خودشان را ارتقاء دهند تا در تراز انقلاب اسلامی ظاهر شوند.»
📘 منبع: کتاب #تداول_قدرت
@Analysts
@mirbaqeri_ir
🔺بزرگترین دروغی که درباره "کرونا" به مردم ایران، چین و جهان گفتهاند!
✍️ زینب بهرامی- دانشجوی بخش اپیدمیولوژی مهندسی محیط زیست و سلامت دانشگاه کیوتوی ژاپن:
"من پزشک نیستم؛ رشتهام اپیدمیولوژی، علم آمار و تحلیل دادههای وضعیت سلامت و بیماری در یک جامعه و جهان، بهخصوص بیماریهای همهگیر و شایع است؛ پس من اطلاعات پزشکی در مورد ماهیت و عملکرد کرونا ندارم اما میخواهم از دریچه رشته خودم در موردش صحبت کنم.
البته برای این یادداشت، مشورت کاملی با یک پزشک متخصص کردم که این روزها بیمارستانش میزبان افراد مشکوک به کرونا و بیماریهای ویروسی است همچنین گزارشهای دکتر تاکایاما را خواندم که بهعنوان پزشک داوطلب به کشتی تفریحی پر از افراد آلوده به کرونا رفته است.
دانشگاه ما همکاری نزدیکی با سازمان CDC آمریکا (مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها) دارد؛ این سازمان تقریباً مادر علم اپیدمیولوژی و تهیهکننده مفاد درسی و تحقیقاتی رشته سلامت عمومی است و من اطلاعات یادداشت را از وبسایت این سازمان میگذارم.
طی حدود ۲ ماهی که ویروس کرونا مطرح شده، شهر بزرگ ووهان قرنطینه شده و طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، چند دههزار نفر به این ویروس آلوده شدهاند اما تعداد کشتهها در کشور یک میلیارد و نیمی چین، کمتر از ۲۵۰۰ نفر و در سراسر جهان، بسیار بسیار پایین است. (دکتر توموکی گفت تعداد زیادی از فوتیهای چینی بهخاطر ضعف نبوده است بلکه استرس و وحشت بسیار بالا سیستم ایمنی بدن افراد را از کار انداخته بود!) البته بسیاری از کشورها از جمله ژاپن، سعی میکنند بهخاطر حفظ منافع اقتصادی، آمار و اطلاعات دقیق به افکار عمومی ندهند.
پس طبق گزارش CDC و WHO چنین ویروس کشنده و پرسروصدایی در بالاترین آمار، در کل چین و جهان، کمتر از ۲ هزار کشته داشته است، تا اینجا را قبول دارید؟
حالا برویم سراغ آنفلوآنزا؛ بهنظر شما ویروس آنفلوآنزا فقط در سه ماه اخیر، در کشور آمریکا چند کشته داشته؟ صد نفر؟ هزار نفر؟ پنجهزار نفر؟ خیر!
طبق گزارش CDC آمریکا در چند ماه اخیر، فقط و فقط در کشور ۳۳۰ میلیونی آمریکا، چند ده میلیون مبتلا و بین ۱۲ تا ۱۶ هزار مرگ بهدلیل ابتلا به آنفلوآنزا ثبت شده است!
میدانستید کشتههای آنفلوآنزا از هر طیف سنی هستند اما کشتههای کرونا، طبق گزارش دکتر تاکایاما، فقط یک درصد از افراد مسن و دارای بیماریهای زمینهای را شامل میشود؟
میدانستید احتمال ابتلای شما به آنفلوآنزا و خداینکرده مرگ، با تماس با یک آمریکایی، در مقایسه با ابتلا به کرونا و تماس با یک چینی یا هر فرد آلوده، چند ده برابر است؟
اما با وجود این، آیا پروازهای آمریکا محدود شدند؟ آیا آمریکا قرنطینه شده است؟ آیا کسی جرأت اعتراض به این وضعیت را دارد؟!
بهگفته دکتر توموکی(همکارم)، رسانههای دنیا حواس مردم را به کرونا منعطف کردند و مردم خطر بزرگتر و جدیتر آنفلوآنزا را بهکلی فراموش کردند!
آیا میدانستید اقتصاد چین آنقدر بزرگ و قوی است که اگر زمین بخورد، علاوه بر باز شدن راه برای غرب، بسیاری از اقتصادهای آسیا، از جمله همین ژاپن را به ورشکستگی و نابودی میکشاند؟ مردم و دولت ژاپن تازه متوجه خطر شدهاند و سعی میکنند هیجان کاذب کرونا را کنترل کنند، گرچه خیلی دیر است؛ آمار توریستهای چینی در تمام دنیا و ژاپن، سقوط کرده است و این یعنی زنگ خطر جدی؛ بازیهای المپیک برای ژاپن، بهدلیل نبود چین، پر از خسارت و ضرر خواهد بود.
اما علت مرگومیر آنفلوآنزا در آمریکا چیست؟ مگر این بیماری دارو ندارد؟ دارد! اما چون آمریکا یکی از بدترین سیستمهای خدمات پزشکی و بیمهای در جهان را دارد و هزینههایی مثل استفاده از آمبولانس آنقدر قیمت وحشتناکی دارد که گاهی برای خانوادهها، مرگ عزیزان، راحتتر از استفاده از آمبولانس و خدمات بیمارستانی است!
آمار CDC آمریکا را دوباره نگاه کنید! و وعدههای کاندیداهای آمریکایی برای ارائه خدمات پزشکی و «بیمه برای همه»(!) در صورتی که در چین کمونیستی، تمام مردم بدون استثنا تحت پوشش بیمه هستند! قویاً اعتقاد دارم کشور چین و کلاً مردم دنیا در بحث بیماری کرونا، دچار یک بازی سیاسی ــ اقتصادی بسیار کثیف آمریکا شدهاند. 🇮🇷
@enghelabekabir
♦️ @Analysts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نقش شبکه جهانی صهیونیسم در کودتای رضاخانی و ایجاد حکومت پهلوی
"استاد موسی حقانی"
🔴 @Analysts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥زوایای پنهان کودتای ۲۸ مرداد که بعد از ۶۰ سال انگلیسیها هنوز هم از افشای آن واهمه دارند
شبکه طراح کودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ هنوز فعال است😳
"دکتر موسی حقانی"
🔴 @Analysts
🍁معرفی #آثار استادطاهرزاده
🍁باموضوع ماه #رجب
🔸#کتاب :
🌹ماه رجب، ماه یگانه شدن با خدا
http://lobolmizan.ir/book/1192
🔸 #یادداشت_ویژه:
🌹رجب؛ ماه سیر از «نفس» به سوی «قلب»
http://lobolmizan.ir/post/1227
🌹ماه رجب؛ فرصتی استثنایی
http://lobolmizan.ir/post/1228
🌹روزهی ماه رجب و نجات از برهنگیِ بهشت آدم
http://lobolmizan.ir/post/1402
🔸 #صوت
http://lobolmizan.ir/special/cat/60#tab5
🌐www.lobolmizan.ir
📱 @lobolmizan
📱 @sound_lobolmizan
@Analysts