شیطان به خداوند می گوید: همه بندگان به جز بندگان مخلَصت را گمراه می کنم; او از کجا می دانست بندگان خدا به دو دسته تقسیم می شوند❓❓
👈بندگان «مُخْلَص» کسانی هستند که از نظر ایمان، تقوا، معرفت و بندگی خدا، خالص شده اند و هر گونه ناخالصی را در حوزه های اعتقادی، اخلاقی و عملی در خود راه نمی دهند; آن ها افزون بر واجبات همه مستحب ها را انجام می دهند و افزون بر ترک حرام ها، از ارتکاب مکروه ها نیز دوری می کنند; از این رو، به نوعی از عصمت می رسند; از طرفی خداوند متعال، به علت شایستگی که این افراد از خود نشان می دهند، آنان را برای خود خالص کرده، به گونه ای که هیچ کس و هیچ چیز، حتی شیطان از آنان سهمی ندارند; بر این اساس، هرجا بخواهند به انحراف نزدیک شوند ]نه این که مرتکب شوند[، برهان خداوند ]عصمت الهی[ از آن مانع می شود: «وَ لَقَدْ هَمَّتْ بِهِ وَهَمَّ بِهَا لَوْلاَ أَن رَّءَا بُرْهَـانَ رَبِّهِ کَذَ لِکَ لِنَصْرِفَ عَنْهُ السُّوءَ وَ الْفَحْشَآءَ إِنَّهُ مِنْ عِبَادِنَا الْمُخْلَصِینَ ;(یوسف،۲۴) وی ]زلیخا[ قصد او ]یوسف[ کرد و او ]یوسف[ نیز اگر برهان پروردگار را نمی دید قصد وی ]زلیخا [می نمود! این چنین کردیم تا بدی و فحشا را از او دور ساختیم، چرا که او از بندگان مخلَص ما بود.»
شیطان، با توجه با ماهیت انسان و مختار بودن او فهمید که بندگان خدا، چند دسته خواهند شد و دانست که گروهی از بندگان خاصّ خدا به هیچ قیمتی در منطقه نفوذ و حوزه وسوسه او قرار نمی گیرند; از ا ین رو، از روی ناچاری، آن ها را از وسوسه خود استثنا کرد: «قَالَ فَبِعِزَّتِکَ لاَُغْوِیَنَّهُمْ أَجْمَعِینَ * إِلاَّ عِبَادَکَ مِنْهُمُ الْمُخْلَصِینَ ;(ص،۸۲و۸۳) گفت: به عزتت سوگند همه آن ها را گمراه خواهم کرد! مگر بندگان خالص تو از میان آن ها را.» این حدس و گمان ابلیس درست از آب درآمد و هر کس به نحوی در دام او گرفتار شد و جز «مخلَصان» از آن نجات نیافتند، همان گونه که قرآن می فرماید: «وَ لَقَدْ صَدَّقَ عَلَیْهِمْ إِبْلِیسُ ظَنَّهُ فَاتَّبَعُوهُ إِلاَّ فَرِیقًا مِّنَ الْمُؤْمِنِینَ ;(سبأ،۲۰) گمان ابلیس درباره آن ها به واقعیت پیوست و جز گروهی از مؤمنان همه از او پیروی کردند.»۱
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
۱. ر.ک: تفسیر المیزان، علامه طباطبایی رحمهالله ترجمه آقای موسوی همدانی، ج ۱۱، ص ۱۹۸ ـ ۲۰۳، بنیاد علمی و فرهنگی علامه رحمهالله و همان، ج ۱۷، ص ۳۶۱ / تفسیر نمونه، آیت الله مکارم شیرازی و دیگران، ج ۱۹، ص ۳۴۴، دار الکتب الاسلامیة.
📚نرم افزار پرسمانهای قرآنی( پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن)
#دشمن
#شیطان
👇👇👇👇👇👇👇
🆔eitaa.com/joinchat/3066036324Cc96665fed8
🌸✨﷽✨🌸
🔰وَ أَنْ يُطْمِعَ نَفْسَهُ فِي إِضْلاَلِنَا عَنْ طَاعَتِكَ، وَ اِمْتِهَانِنَا بِمَعْصِيَتِكَ ، أَوْ أَنْ يَحْسُنَ عِنْدَنَا مَا حَسَّنَ لَنَا، أَوْ أَنْ يَثْقُلَ عَلَيْنَا مَا كَرَّهَ إِلَيْنَا
از این که خود را در گمراه کردن ما از راه بندگیات و خوار کردنمان بر اثر معصیتت، به طمع اندازد؛ یا نزد ما نیکو شود زشتیهایی که او در نظر ما نیکو جلوه میدهد؛ یا گران و سخت شود، خوبیهایی که او در نظر ما زشت نشان میدهد( دعای۱۷ فراز ۲)
💢واژه " اِمْتِهَانِنَا "بعضی از شارحین صحیفه مبارکه برای این لغت دو معنا ذکر کرده اند :
👈ما بسبب گناه کردن که تبعیت از شیطان میباشد ،خوار میشویم بعبارتی با معصیت الهی ، زمینه های ذلت و خواری خود را ایجاد میکنیم
👈ما بسبب گناه کردن به خدمت شیطان در میآییم با توجه به این معنا یعنی شخصی که معصیت خدای متعال را میکند گویا خودِ شیطان است چرا که با این عمل خودرا به خدمت شیطان در آورده و از سپاهیان شیطان و خادمِ شیطان و حزب الشیطان میشود،قرآن کریم میفرماید "اسْتَحْوَذَ عَلَيْهِمُ الشَّيْطَانُ فَأَنسَاهُمْ ذِكْرَ اللَّهِ أُولَٰئِكَ حِزْبُ الشَّيْطَانِ أَلَا إِنَّ حِزْبَ الشَّيْطَانِ هُمُ الْخَاسِرُونَ ، ﺷﻴﻄﺎﻥ ﺑﺮ ﺁﻧﺎﻥ ﭼﻴﺮﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ، ﭘﺲ ﻳﺎﺩ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺧﺎﻃﺮﺷﺎﻥ ﺑﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ. ﺁﻧﺎﻥ ﺣﺰﺏ ﺷﻴﻄﺎﻧﻨﺪ. ﺁﮔﺎﻩ ﺑﺎﺷﻴﺪ ﻛﻪ ﺣﺰﺏ ﺷﻴﻄﺎﻥ ﻫﻤﺎﻥ ﺯﻳﺎﻧﻜﺎﺭﺍﻧﻨﺪ"(سوره مجادله آیه ۱۹) که این معنای دوم خیلی خطرناکتر از معنای اول میباشد
📚پ ن :
۱_ و «الامتهان»: افتعالٌ من المهنة بمعنى: الخدمة؛ يقال: امتهنه فامتهن أي: استعمله للخدمة. و الماهن: الخادم، (لوامع الانوار العرشیه مرحوم ملاباشی)
۲_ «و امتهاننا» استخدامه ايانا بمعصيتك. (نورالانوار ، مرحوم جزایری)
۳_ و امتهاننا : امتهنه: احتقره و اتخذه عبدا و خادما فى اغراضه (في ضلال الصحیفه، مرحوم مغنیه لبنانی)
#با_معارف_صحیفه
#دشمن
#شیطان
👇👇👇👇👇👇👇
🆔eitaa.com/joinchat/3066036324Cc96665fed8
🔻اما از هر چه بگذریم سخن دوست خوش تر است...
👈سوال اساسی ما این است :
چه شب یلدایی را می توان شب یلدایی قرار داد که امام صادق سلام الله علیه ان را دوست داشته و برای اهل ان مجلس دعا کرده باشند❓
مرحوم شیخ صدوق نوّر الله مرقده الشریف (۱)در روایتی از جناب ابن ابی عمیر از محمد بن حمران از خَیثَمَه اورده است:
حضرت باقر سلام الله علیه به من فرمودند:
(تَزَاوَرُوا فِی بُیوتِکمْ فَاِنَّ ذَلِک حَیاهٌ لِاَمْرِنَا رَحِمَ اللَّهُ عَبْداً اَحْیا اَمْرَنَا.)
در خانه هایتان به زیارت و ملاقات یکدیگر بروید که این رفت و امد شیعیان به منازل یکدیگر حیات امر ما اهل بیت (علیهم صلوات الله) است و در پایان روایت حضرت باقر سلام الله علیه در حق این محیی طلب رحمت فرمودند.
قید ( فِی بُیوتِکمْ ) در این روایت موضوعیت دارد یعنی شیعه باید با هم صمیمی و مرتبط باشد و این امد و شد به سیاق فعل مضارع (تزاوَرُوا) باید استمرار داشته و مقطعی نباشد.
اما در روایتی دیگر حضرت صادق سلام الله علیه به فضیل بن یسار فرمودند:( تَجْلِسُونَ وَ تُحَدِّثُون(۲)؟)وقتی در جلسات دور هم جمع می شوید از احادیث ما اهل بیت هم حدیث می کنید؟
به فرض در شب یلدا تمام خانواده دور هم جمع شده اند ایا از احادیث اهل بیت سلام الله علیهم اجمعین هم حرفی می زنیم؟!!!
فضیل به حضرت جواب داد:(نَعَم ) بله اقا جان حدیث می خوانیم.
امام صادق سلام الله علیه در ادامه روایت قاعده ای کلی بیان نمودند:
( تِلْک الْمَجَالِسُ اُحِبُّهَا)
جا دارد این فرمول را با طلا ابکاری کنیم:
( تِلْک الْمَجَالِسُ اُحِبُّهَا)جلساتی که احادیث اهل بیت در ان بیان گردد منِ امام صادق آن جلسه را دوست دارم.
امام در پایان روایت امر به احیاء امر اهل بیت نموده و می دانیم که امر امام واجب الاتباع است و برای مُحیی آن با استعمال موصول عام( هر کس می خواهد باشد) دعا نمودند:
فَاَحْیوا اَمْرَنَا رَحِمَ اللَّهُ مَنْ اَحْیا اَمْرَنَا
💢یلدا بما هو یلدا موضوعیتی ندارد بیاییم یلدای امسال را با این فرمول امام باقر و امام صادق علیهما السلام شبی مرضی اهل بیت علیهم السلام قرار دهیم تا شامل دعای امام مهربانمان قرار گیریم انشاء الله.
📘۱)الخصال ج1،ص23
📗۲) تفصیل وسایل الشیعه ج12،ص21
✍علی محمد مظفری
#مناسبتی
#شب_یلدا
👇👇👇👇👇👇👇
🆔eitaa.com/joinchat/3066036324Cc96665fed8
دانش گسترده امام سجاد علیه السلام1⃣
امام چهارم سلام الله علیه در ضمن دعاهاى روح بخش و انسان سازخود مىفرمايند «اللهم سبحانک تعلم وزن السموات، سبحانک تعلم وزن الارضین، سبحانک تعلم وزن الشمس و القمر، سبحانک تعلم وزن الظلمة و النور، سبحانک تعلم وزن الفىء و الهواء» (1) «خدایا منزهى، تو که وزن آسمانها، زمینها، خورشید و ماه، تاریکى و نور، سایه و هوا را مىدانى» .
📌سرانجام پس از قرنها دانشمندان با کمک علم و دانش نوین به قسمتى از حقایق علمى این دعا پى بردهاند که چنین است:
🔻وزن آسمانها:
اگر منظور حضرت از آسمان اشاره به ستارگان و سیارات و کرات باشد، بیانگر این نکته است که ستارگان در آسمان وزن دارند و این حقیقت هر چند امروزه روشن و واضح است; ولى در روزگاران کهن که نظریه «بطلمیوسى» همه جا (15 قرن) بر محافل علمى حاکم بود و زمین را مرکز عالم و اجرام آسمانى را چون میخ نقره اى بر سقف نیلگون یا چون نگینى بر قالب انگشترى مىدانستند، نه تنها نظریه مرکزیت زمین را رد مىکند، بلکه به حقیقت جدیدترى اشاره مىکند که اجرام آسمانى مانند زمین و ماه و خورشید همه قابل وزن است . با توجه به اینکه حجم خورشید یک میلیون و سیصد برابر بزرگتر از حجم زمین است و فاصله خورشید با زمین 150 میلیون کیلومتر است و فاصله ماه 385 هزار کیلومتر، وزن اینها تنها پس از کشف نیروى جاذبه و دافعه (گریز از مرکز) توسط «نیوتن» ، معلوم شد . چون تمام اجرام و اجسام آسمانى و زمینى داراى جاذبهاند و در یکدیگر تاثیر متقابل دارند، و مطابق فرمول معینى جاذبه نسبت مستقیم با جرم دو جسم و نسبت معکوس با مجذور فاصله آنها دارد و هر قدر جسم بزرگتر باشد، به همان نسبت جاذبه بیشتر است و هر قدر فاصله آن بیشتر باشد، تاثیر جاذبه کمتر است .
👈با همین معیار که کمتر از دو قرن است کشف شده است، دانشمندان وزن کرات آسمانى و وزن نور و هوا را بهدست مىآورند . به عنوان مثال هوایى که در اطراف زمین قرار دارد، بر هر سانتى مترمربع 033/1 کیلوگرم فشار وارد مىآورد و بدن انسان تقریبا 16 هزار کیلوگرم از این فشار را تحمل مىکند .
به کمک همین آزمایشات جدید و محاسبات حتى وزن نور یک لامپ را مىتوان فهمید تا چه رسد به وزن خورشید که در هر ثانیه 4 میلیون تن نور حرارت (انرژى) در فضا پخش مىکند و براى تولید آن هر ثانیه 660 میلیون تن «هیدروژن» مصرف مىکند و مدت چهار میلیون سال است که این فعالیت منظم (به قدرت خدا) ادامه دارد .
👈اگر هم منظور امام از آسمان، اجرام سماوى و کرات نباشد، بلکه اشاره به فضاى بین ستارگان باشد، این فضا هم خلاء مطلق نیست و همانگونه که تاکنون کشف شده است، فضاى بین ستارگان، انواع گازهاى معلق بنیادین و نیز ذرات بنیادین هستند و اشعههاى کیهانى که از کهکشانهاى دیگر به کهکشان ما مىآیند و نیز ذرات جاذبه نیوتنى و امواج الکترومغناطیسى ... که فضاى بین ستارگان را اشغال نموده است، که در مقیاس کوچک هم سرانجام داراى وزن هستند! ....
💢ادامه متن در پست های بعدی ذکر خواهد شد
📗۱) امام سجاد علیه السلام در عصر شبگون و ظلمانی
نویسندگان: علی اکبر حسنی
منبع: ماهنامه مکتب اسلام 1380 شماره 11
👇👇👇👇👇👇👇👇
🆔eitaa.com/joinchat/3066036324Cc96665fed8
دانش گسترده امام سجاد علیه السلام2⃣
🔻وزن سایه:
اگر منظور از سایه، سایه خلاء باشد، همان گونه که قبلا نیز اشاره شد، وزن ذرات موجود در آن محیط را مىتوان حساب نمود . به عنوان مثال مانند وزن سایهئ ناشى از قرار گرفتن زمین جلوى خورشید که پشت زمین ایجاد مىشود، و اگر منظور سایه در ملاء (پر) باشد سایهاى که روزانه روى زمین با آن سر و کار داریم بدین ترتیب مىتوان محاسبه کرد که موضوع علم «ترمودینامیک» مىباشد . به عنوان مثال در نظر بگیرید یک گاز را با حجم ثابت که تحت فشار ثابت نیز مىباشد و داراى درجه حرارت معینى هم هست، حرارت مىدهیم، حجم گاز افزایش مىیابد و در نتیجه فشار گاز زیاد مىشود یا اگر فشار گاز را زیاد کنیم و حجم آن را کم، حرارت بالا مىرود . با توضیح فوق و دانستن این نکته که فشار هوا روى سطح زمین تقریبا در تمام نقاط مسکونى ما یکسان است، اگر فرض کنیم هوا آفتابى باشد و شخصى در مقابل آفتاب بایستد محیطى که سایه شخص قرار دارد سردتر از / PV فشار حجم قسمتسایه کمتر مىشود و از هواى اطراف به آنجا مىآید و به اصطلاح هواى دماى موجود در سایه منقبضتر است و در نتیجه جرم هواى سایهدار، زیادتر و وزن آن بیشتر از هواى روشن اطراف خواهد بود .
1 . مقدار انرژى هر «فوتون» از رابطه زیر به دست مىآید:
E = HV
ژول/ثانیه - عدد ثابت/پلانک (ضریب ثابت) 26 - 10×62/6 H = انرژى ثابت E =
15 - 10 - 72/12 19+10×69/1 فرکانس فوتون V =
این عدد بسیار کوچک است، ولى وجود دارد (یک ژول برابر استبا مقدار نیرویى که به جرم یک گرم وارد شود و به آن شتاب یک سانتى متر به مجذور ثانیه مىدهد .
2 . شدت تشعشع نور برابر استبا حاصل ضرب انرژى یک فوتون (H.V)
در تعداد فوتونهایى که در واحد زمان از واحد سطح عمود بر امتداد انتشار تشعشع بگذرد . تعداد فوتون گذرنده از یک سانتى متر مربع در مدت یک ثانیه برابر استبا:
شدت تشعشع (I) = تعداد فوتون (N) منهاى انرژى فوتون (HV)
ثانیه سانتى متر مربع/عدد 107 × 035/5 I = N - HV
3 . در مورد گازها، عدد ثابت گازها یعنى R مساوى با V حجم گازها و P فشار گازها:
P.V/T = R V/T
درجه کوین مول 31/8/ژول R =
وزن یک سانتى متر مکعب هوا: 8 - 10 کیلوگرم بر سانتى متر مربع .
حدودا اختلاف حجم هواى بین سایه یک شخص با هواى اطرافش برابر با 25 سانتى متر مکعب مىباشد، حدودا اختلاف وزن سایه یک شخص «متوسطالقامة» با هواى اطرافش است! (۱)
💢ادامه متن در پست های بعدی ذکر خواهد شد
📚امام سجاد علیه السلام در عصر شبگون و ظلمانی
نویسندگان: علی اکبر حسنی
منبع: ماهنامه مکتب اسلام 1380 شماره 11
📗۱)
👇👇👇👇👇👇👇👇
🆔eitaa.com/joinchat/3066036324Cc96665fed8
🌸✨﷽✨🌸
🔰وَ أَنْ يُطْمِعَ نَفْسَهُ فِي إِضْلاَلِنَا عَنْ طَاعَتِكَ، وَ اِمْتِهَانِنَا بِمَعْصِيَتِكَ ، أَوْ أَنْ يَحْسُنَ عِنْدَنَا مَا حَسَّنَ لَنَا، أَوْ أَنْ يَثْقُلَ عَلَيْنَا مَا كَرَّهَ إِلَيْنَا.
از این که خود را در گمراه کردن ما از راه بندگیات و خوار کردنمان بر اثر معصیتت، به طمع اندازد؛ یا نزد ما نیکو شود زشتیهایی که او(شیطان) در نظر ما نیکو جلوه میدهد؛ یا گران و سخت شود، خوبیهایی که او در نظر ما زشت نشان میدهد(دعای ۱۷ فراز ۲)
✅ملاک کار نیک آن عملی است که نزد خدای متعال زیبا باشد نه نزد شیطان رجیم
👈 یکی از راههای نفوذ شیطان" تسویل " میباشد : یعنی خوب را بد و بد را خوب جلوه میدهد(سوره فاطر آیه ۸) تا انسان آنرا انجام دهد "...الشَّيْطَانُ سَوَّلَ لَهُمْ وَأَمْلَىٰ لَهُمْ" :
ﺷﻴﻄﺎﻥ [ﺭﻓﺘﺎﺭ ﺑﺪﺷﺎﻥ ﺭﺍ] ﺑﺮﺍﻳﺸﺎﻥ ﺁﺭﺍﺳﺘﻪ ﻭ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﻱ ﺩﺭﺍﺯ ﻓﺮﻳﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ. (سوره محمد آیه٢٥) درباره برادران حضرت یوسف علیه السلام هم مشابه این تعبیر آمده است (سوره یوسف آیات۱۸ و۸۳)
👈و یا اینکه کار زشت وقبیح را زینت میدهد تا انسان آنرا زیبا ببیند که در حقیقت انسان عمل زشتی را مرتکب شده است
وَزَيَّنَ لَهُمُ الشَّيْطَانُ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ
...ﻭ ﺷﻴﻄﺎﻥ ﻛﺎﺭﻫﺎﻳﻲ ﺭﺍ ﻛﻪ ﻣﻲ ﻛﺮﺩﻧﺪ، ﺑﺮﺍﻳﺸﺎﻥ ﺯﻳﺒﺎ ﺟﻠﻮﻩ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ. (سوره انعام آیه٤٣)
▫️برای نمونه ،اسراف از گناهانی است خدای متعال فاعل آنرا را دوست نمیدارد (سوره انعام آیه ۱۴۱) و از اعمالی است که خداوند برای شناختن فرعون آنرا با این عمل معرفی میکند وَإِنَّ فِرْعَوْنَ ... وَإِنَّهُ لَمِنَ الْمُسْرِفِين " ﺯﻳﺮﺍ ﻓﺮﻋﻮﻥ...ﺍﺯ ﺍﺳﺮﺍﻓﻜﺎﺭﺍﻥ ﺑﻮﺩ. " (سوره یونس آیه ٨٣)
👈شیطان این گناه را زینت داده تا انسان انرا مرتکب شود :
وَإِذَا مَسَّ الْإِنسَانَ الضُّرُّ دَعَانَا لِجَنبِهِ أَوْ قَاعِدًا أَوْ قَائِمًا فَلَمَّا كَشَفْنَا عَنْهُ ضُرَّهُ مَرَّ كَأَن لَّمْ يَدْعُنَا إِلَىٰ ضُرٍّ مَّسَّهُ كَذَٰلِكَ زُيِّنَ لِلْمُسْرِفِينَ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ
ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻣﻲ ﻛﻪ ﺿﺮﺭﻱ ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﺮﺳﺪ، ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﭘﻬﻠﻮ ﺧﻮﺍﺑﻴﺪﻩ، ﻳﺎ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻳﺎ ﺍﻳﺴﺘﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ، ﻣﺎ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺧﻮﺍﻧﺪ؛ ﻭﻟﻲ ﭼﻮﻥ ﺿﺮﺭ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺍﻭ ﺑﺮﻃﺮﻑ ﺳﺎﺧﺘﻴﻢ، ﭼﻨﺎﻥ ﺑﻪ ﺭﺍﻩ ﺧﻮﺩ ﻣﻲ ﺭﻭﺩ ﻛﻪ ﮔﻮﻳﻲ ﻫﺮﮔﺰ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻱ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭﻱ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻭﻱ ﺭﺳﻴﺪﻩ ﺑﻮﺩ، ﻧﺨﻮﺍﻧﺪﻩ ﺍﺳﺖ! ﺍﻳﻦ ﮔﻮﻧﻪ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﺳﺮﺍﻓﻜﺎﺭﺍﻥ، ﻋﻤﻠﺸﺎﻥ ﺯﻳﺒﺎ ﺟﻠﻮﻩ ﻣﻲ ﻛﻨﺪ. (سوره یونس آیه ١٢)
🔹البته اسراف مصادیق و انواعی دارد که در این آیه شریفه فراموشی الطاف خداوند متعال نوعی اسراف میباشد
☑️اینکه امام سلام الله علیه فرمود : أَوْ أَنْ يَحْسُنَ عِنْدَنَا مَا حَسَّنَ لَنَا به این مطالب اشاره دارد ...
🍀ادامه دارد ...
#با_معارف_صحیفه
#دشمن
#شیطان
👇👇👇👇👇👇👇👇
🆔eitaa.com/joinchat/3066036324Cc96665fed8
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙آیت اللهجوادیآملی(حفظه الله تعالی)
🏴 ذکر مصائب حضرت #فاطمه_زهرا سلام الله علیها
🏴دردناک ترین جمله خطبه حضرت زهرا [سلام الله علیها]...
🏴#مناسبتی
🏴eitaa.com/joinchat/3066036324Cc96665fed8