eitaa logo
آنتی بایکوت
1.6هزار دنبال‌کننده
369 عکس
143 ویدیو
0 فایل
با جست‌وجوی هشتگ‌های زیر در کانال، اطلاعات درباره‌شون کسب کنید 👇 #پهلوی #خارج_چخبر #خبر_خوب
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻دنیای عجیبی‌ست. گمان نمی‌کنم تا حالا صحنه تاریخ اینقدر روشن بوده باشد. 🔸فیلم اول، دبستان دخترانه میناب را نشان می‌‌دهد که در اثر حمله آمریکا و اسراییل ۱۵۰ دانش‌آموز دختر به شهادت رسیدند. 🔸فیلم دوم، خوشحالی دو زن رقّاصه را نشان می‌دهد که از تجاوز دشمن به کشورشان و قتل عام مردم‌شان خوشحال هستند. ◽️رقاصه‌ها؛ فاحشه‌های بین المللی؛ مطرب‌های پیکی؛ ضدّ خداها؛ آتش‌ زن‌های مسجد و حسینیه و قرآن؛ توهین کننده‌های به حضرت زهرا و ائمه؛ هوسران‌های جزیره اپستین، ترامپ و نتانیاهو و همه و همه یکطرف جمع شده‌اند. ◽️در مقابل، دین‌داران و دوست دارانِ قرآن و ایران و حضرت زهرا و اولادش یکطرف. ▪️ رقاصه‌هایی که دلمان هم برایتان از لودگی و حماقت‌تان می‌سوزد؛ پرچمی که خدا آن را ۱۴۰۰ سال بالا نگه‌ داشته، در قرن ۱۴ شمسی هم به زمین نخواهد افتاد. خیالتان راحت، محکم نگهش میداریم 🇮🇷 راستی مگر شما عزادار نبودید؟!
مردم ایران، کمک‌های ترامپ رسید ... شهادت ۱۵۰ دبستانی دختر در میناب 🏴🖤🥀
سلام. خواهر و برادر عزیز؛ برای تسلیت و عزاداری فرصت زیاد هست. الآن چشم میلیون‌ها مسلمان به ایران هست که ما چه می‌کنیم؟ گریه و عزا می‌کنیم و به کنجی در خلسه فرو می‌رویم یا محکم وارد میدان می‌شویم؟ما موظفیم همان کاری که آیت الله خامنه‌ای بعد از شهادت حاج قاسم؛ بعد شهادت آقای رئیسی؛ بعد شهادت حسن نصراله و تمام وزنه‌های جهان تشیع انجام داد را انجام دهیم. بایستیم و آماده بیعت باشیم و خیابان‌ها را پر کنیم. امروز، روز تعارف و رودربایستی نیست. به امید خدا کشور و اسلام از این گردنه هم عبور خواهد کرد.
وَمَا مُحَمَّدٌ إِلَّا رَسُولࣱ قَدْ خَلَتْ مِن قَبْلِهِ ٱلرُّسُلُۚ أَفَإِيْن مَّاتَ أَوْ قُتِلَ ٱنقَلَبْتُمْ عَلَىٰٓ أَعْقَٰبِكُمْۚ وَمَن يَنقَلِبْ عَلَىٰ عَقِبَيْهِ فَلَن يَضُرَّ ٱللَّهَ شَيْئًا وَسَيَجْزِي ٱللَّهُ ٱلشَّـٰكِرِينَ (آل عمران ۱۴۴) و محمّد جز فرستاده اى از سوى خدا كه پيش از او هم فرستادگانى [آمده و] گذشته‌اند، نيست. پس آيا اگر او بميرد يا شهید شود، [ايمان و عمل صالح را ترک مى كنيد و] به روش گذشتگان و نياكان خود برمى گرديد؟! و هر كس برگردد هيچ زيانى به خدا نمى رساند؛ و خدا به زودى سپاس گزاران را پاداش مى دهد.
❗️امت حزب الله به گوش❗️ ❌در اهمیت حفظ خیابان❌ مصدّق در سال ۱۳۳۲ یک اشتباه کوچک اما راهبردی کرد. اشتباهش این بود به مردمی که در حمایت از او به خیابان‌ها آمده بودند گفت کودتا تمام و اوضاع امن شده است بروید به خانه‌هایتان. خالی شدن خیابان از طرفداران مصدق باعث شد اراذل و اوباش ساماندهی شده با دلارهای آمریکایی (نوه روزولت رییس جمهور آمریکا) به خیابان‌ها ریختند و کار مصدّق یکسره شد و دوباره محمدرضا پهلوی بر مردم مسلّط شد. سازمان‌ها و مجموعه‌های برنامه‌ریز، بگونه‌ای تجمعات انقلابی را برگزار کنید که خیابان‌ها خالی نباشد. ما هستیم پای کارتان. هر ساعتی که اعلام کنید مردم به خیابان سرازیر خواهند شد.
🔸سالها، چند عدد برج و ساختمان و فرودگاه و ورزشگاه کشورهای عرب که حالا در آتش حملات جوانان ایرانی بخاطر میزبانی و حمایت نظامی از آمریکا می‌سوزد‌ را بعنوان پیشرفت و توسعه بر سر جمهوری اسلامی ایران زدند. 🔻حالا ببینید مقام سعودی چه می‌گوید: آمریکا اعراب را رها کرده، فقط از اسرائیل دفاع می‌کند کشورهای عربی خلیج فارس اکنون در حال درک این حقیقت هستند که پایگاه‌هایی که در خاک خود میزبانی می‌کنند، چیزی بیش از یک سازوکار حمایتی یک‌طرفه و مرکزی برای جمع‌آوری اطلاعات نیست! بله عزیزان؛ برج و پاساژ و زمین فوتبال نمی‌آورد. ریخته شدن خون‌ها و بخرج دادن غیرت‌هاست که برای مملکتی امنیت و عزت می‌سازد.
هدایت شده از آنتی بایکوت
🔸محمدرضاشاه خطاب به اردشیر زاهدی وزیر خارجه‌اش: اکنون متوجه شده ام که آمریکایی ها نامرد هستند. من تمام عمرم را درخدمت به آمریکا گذراندم و اکنون آمریکا حتی اجازه نمی‌دهد در بیمارستان های آن کشور بستری شوم! 📚منبع: ۲۵ سال درکنار شاه؛ از اردشیرزاهدی ❗️آنتی بایکوت جایی برای شنیدن حرف‌هایی که بایکوت شدند❗️ 🟨 @Anti_Boycott
هدایت شده از آنتی بایکوت
3.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اردشیر زاهدی، وزیر خارجه پهلوی و داماد محمدرضا پهلوی: سفیر بی ناموس(اجنبی) پا روی پا میگذاشت و به شاه مملکت دستور میداد! ❗️آنتی بایکوت جایی برای شنیدن حرف‌هایی که بایکوت شدند❗️ 🟨 @Anti_Boycott
🔻حال و هوای این روزهای اعراب را فقط دیکتاتور محمدرضا پهلوی فهمید و بس! 🔸 مقام سعودی در واکنش به هدف قرار گرفتن کشورش: آمریکا اعراب را رها کرده، فقط از اسرائیل دفاع می‌کند! 🔸 دیکتاتور محمدرضا پهلوی بعد فرار از ایران: اکنون متوجه شده ام که آمریکایی ها نامرد هستند. من تمام عمرم را درخدمت به آمریکا گذراندم و اکنون آمریکا حتی اجازه نمی‌دهد در بیمارستان های آن کشور بستری شوم! (منبع: ۲۵ سال درکنار شاه؛ از اردشیر زاهدی) 🔰 به پسر‌ک دلقک و ریقوی این دیکتاتور هم که گفته دلش برای ۳ سرباز آمریکایی به هلاکت رسیده، سوخته؛ برسانید انتهای کاسه لیسی آمریکا همین است‌ نجاستِ چِندش!