🏴 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
#ما_ملت_امام_حسينيم
﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روضه حضرت علیاکبر علیهالسلام در حضور رهبر انقلاب
▫️دومین شب مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) در حسینیه امام خمینی. ۹۹/۶/۶
💢 ما ملت امام حسینیم
امام خمینی (ره)
اين ملت، شيعه ی بزرگترين مرد تاريخ است كه با تنى چند، نهضت عظيم عاشورا را برپا نمود، و سلسله اموى را براى ابد در گورستان تاريخ دفن نمود، و به خواست خداى تعالى، ملت عزيز و پيرو بحق امام- عليه السلام- با خون خود، سلسله ابليسى پهلوى را در قبرستان تاريخ دفن مى نمايد، و پرچم اسلام را در پهنه كشور و بلكه كشورها به اهتزاز درمىآورد.
#امام_خمینی
صحیفه امام؛ ج5؛ ص153 | نوفللوشاتو؛ 11 آذر 1357
📰 #خبر_و_رسانه
🚨 طرح دو فوریتی نمایندگان برای خروج خودکار از برجام در صورت فعال سازی مکانیزم ماشه کلید خورد
♨️در مقدمه این طرح آمده است:
🔸با گذشت ۵ سال از برجام و حتی پس از خروج آمریکا از این توافق این کشور همچنان در تلاش است تا با فعال سازی مکانیزم ماشه فشارها را بر ایران تشدید کند.
🔹در همین خصوص و در آستانه لغو تحریم تسلیحاتی ایران شاهدیم که فشار سیاسی بسیار شدیدی از سوی آمریکا که خود از ناقضان اصلی برجام است علیه ایران وارد شده است. که صدور قطعنامه شورای حکام علیه ایران در همین راستا قابل تحلیل است و همچنین تلاش برای صدور قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل جهت تمدید تحریم تسلیحاتی ایران که با شکست آمریکا همراه بود نیز در همین جهت است که در صورت عدم واکنش مقتضی از سوی ایران و بنا به اعلام رسمی دولت آمریکا شاهد اقدام بعدی آمریکا برای فعال سازی مکانیزم ماشه خواهیم بود لذا جهت حفظ منافع ملی ضرورت دارد تا در صورت انجام چنین اقدامی و با توجه به این که ادامه حضور ایران در برجام با بازگشت قطعنامههای شورای امنیت خالی از هر نفعی است میبایست الزام به خروج از برجام را به عنوان یک اقدام بازندارنده به تصویب رساند.
🛑سید علیرضا آل داود در گفتوگو با دانا:
⭕️راه اندازی شبکه ملی اطلاعات یعنی خروج فضای مجازی از مدیریت دشمنان
⭕️پژوهشگر فضای مجازی گفت: حریم خصوصی در فضای مجازی فعلی که تحت مدیریت دشمن است معنا ندارد و امروز شبکه های اجتماعی و پیام رسان های غربی حتی در مرزهای داخلی ما، صفحات مجازی مردم ما را مسدود می کنند.
❌❌❌❌❌
🔶 پلیس هلند : شش نفر نُه سال گذشته را در « انتظار #آخرالزمان » در انزوا زندگی می کرده اند. فرزندان این خانواده بین ۱۸ تا ۲۵ سال سن دارند.
طبق گزارش تلویزیون آر تی وی، پسر بزرگ خانواده از مزرعه می گریزد و به میخانه روستای مجاور می رود. بعد از سفارش و نوشیدن ۵ لیوان آب جو، صاحب میخانه سر صحبت را با او که موهای بلند و ریش کثیف و ظاهری آشفته داشته است باز می کند. در این گفتگو، مرد جوان اعتراف می کند که تا به حال مدرسه نرفته و از زیرزمین خانه ای که در آن به مدت ۹ سال محبوس بوده فرار کرده است و نیاز به کمک دارد.
به گزارش پلیس، علاوه بر این شش نفر، یک مرد ۵۸ ساله نیز در ارتباط با این مزرعه دستگیر شده است اما هنوز نقش او در انزواء ماندن این خانواده روشن نیست. پلیس در توییتر اعلام کرد که پرونده این خانواده در حال بررسی است و توضیح این نوع شیوه زندگی آنان هنوز ممکن نیست.
🔸 دهیار روستای روینرولد گفت که تا به حال این خانواده را ندیده بوده و آنان از طریق کاشت سبزیجات در مزرعه کوچک جلوی خانه و نگهداری یک بز، روزگار خود را می گذارنده و با دنیای بیرون برای رفع نیازهای خود ارتباطی نداشته اند!