eitaa logo
آنتی سگدون
72 دنبال‌کننده
27هزار عکس
13.4هزار ویدیو
51 فایل
کانال بصیرتی برای آگاه سازی ازشایعات در مورد بیماری کرونا وخبرهای برخط روز ثواب بصیرتی این کانال وقف امام شهدا ،شهدا دفاع مقدس ، مفقودین و شهدای گمنام ،شهیدسردار سلیمانی و شهید ابوالمهدی و تمامی شهداء مدافع حرم و امنیت میباشد. لطفا در ثواب آن شریک باشید
مشاهده در ایتا
دانلود
آنتی سگدون
تازه میخواست دلم سرخوش مبعث گردد خبر آمد که حسین ابن علی راهی شد
2.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥لحظه تحویل سال در کنار مزار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی
10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 : 🔹️ ها چندبار گفته‌اند حاضرند کمک دارویی به کنند و گفته‌اند فقط شما از ما بخواهید . 🔹️این از حرفهای عجیب است؛خودتان دچار کمبود هستید. ‌ 🔹️اگر دستتان باز است خودتان استفاده کنید؛شما خودتان متهمید که را ایجاد کرده‌اید.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: ⭕️ مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی به تمام کرونایی‌ها خدمات رایگان ارائه می‌دهند
پزشکان می گویند مهم ترین عامل شیوع ویروس کرونا "دست های آلوده "است. اقتصاددانان هم ریشه ی شیوع فساد را "دست های آلوده" می دانند هر دو کشنده و ویرانگرند یکی را باید شست، یکی را باید برید.
🚨 پیشگیری کنید مجموعه نکات بهداشتی جهت لطفا انتشار دهید
✍ روایت خاطره گمان کردم برای بازدید از فروشگاه سپاه آمده ، چرخی زد ، برخی قیمت‌ها را پرسید؛ رفت. چند روز بعد فهمیدم آمده بوده برنج بخرد ؛ پول کافی نداشته. فرمانده ارشد جنوب‌شرق کشور، فرمانده سپاه منطقه شش ، فرمانده قرارگاه قدس و فرمانده لشکر ثارالله بود آن‌‌موقع.
🔺 یه روز سه نفر بودیم، دو تا ماسک داشتیم....
عزیزان توجه فرمایید👇 حمله به امنیت روانی جامعه 🌀 در میان کوتاهی مسئولین و مشخص نبودن مرجع خبری، موج شایعات کرونا سریع تر از خود ویروس در حال انتشار است
آنتی سگدون
عزیزان توجه فرمایید👇 حمله #کرونا به امنیت روانی جامعه 🌀 در میان کوتاهی مسئولین و مشخص نبودن مرجع
۴۰۳۰، به سئوالات کرونایی پاسخ می‌دهد کیانوش جهانپور، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: 🔹شماره تماس ۴۰۳۰ از روز پنج شنبه هشتم اسفند ۹۸ برای پاسخگویی به سوالات هموطنان در ارتباط با کرونا، راه اندازی شده است. 🔹هموطنان اخبار مربوط به این بیماری را از طریق وزارت بهداشت و رسانه ملی پیگیری و دنبال کنند، از مردم درخواست داریم به شایعات در خصوص این بیماری هیچ توجهی نکنند.