eitaa logo
خبر فوری
1.8هزار دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
12.9هزار ویدیو
62 فایل
ادمین @Seyeds12 خبر @Antida اخبار @Zamint کتابخانه @ketabshi دانلود @danloa وهابیت @saghif شیعه @shie12e ازدواج @ezdevaj70 رادیو @radiosh صوفیه @naghdesofie اربعین @arbain70 طب @tebeseyed تفسیر @tafsirseyed حرمت غنا @mosighih حوزه @Hozenajaf
مشاهده در ایتا
دانلود
💥انفجارها در نزدیکی فرودگاه ملک فهد در عربستان سعودی
🔴تسنیم: دقایقی قبل آمریکا جزیره لارک را هدف قرار داد
صلوات خاصه امام‌ حسن مجتبی علیه‌السلام اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَى الْحَسَنِ بْنِ سَيِّدِ النَّبِيِّينَ وَ وَصِيِّ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ سَيِّدِ الْوَصِيِّينَ أَشْهَدُ أَنَّكَ يَا ابْنَ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ أَمِينُ اللّٰهِ وَابْنُ أَمِينِهِ عِشْتَ مَظْلُوماً وَمَضَيْتَ شَهِيداً وَأَشْهَدُ أَنَّكَ الْإِمامُ الزَّكِيُّ الْهادِي الْمَهْدِيُّ اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَيْهِ وَبَلِّغْ رُوحَهُ وَجَسَدَهُ عَنِّي فِي هٰذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَالسَّلامِ. ▪️شهادت امام حسن مجتبی(ع) (به روایتی) تسلیت باد.
امارات پستوی امن و جذاب صنایع هایتک و هوش مصنوعی امریکایی است اگر انرژی بزنند رگ قلب بورس نیویورک در امارات قطع خواهد شد
982.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حمله پهپادی اوکراین به مرکز توزیع شرکت تجارت الکترونیک وایلدبریز کراسنودار روسیه
3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وضعیت سعودی‌ها بعد از بسته شدن تنگه هرمز و باب‌المندب
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ترس و وحشت جاسوس موساد از درهم شکستن پایگاه‌های امریکایی در سراسر منطقه توسط ایران! 👤 منشه امیر: ▪️ باید به دولت ترامپ آگاهی داد و توجه‌اش را به این نکته جلب کرد که هدف ایران از تسلط بر تنگه هرمز اینست که امریکا را از منطقه بیرون کند! ▫️ تمام پایگاه‌های آمریکا در قطر، امارات و بحرین دیگر کارایی نخواهد داشت اگر تنگه هرمز بر روی آمریکا بسته باشد! ▪️ از روز اول (امام) روح‌الله خمینی هدفش این بود که خاورمیانه را از حضور سیاسی، نظامی و امنیتی آمریکا پاکسازی کند تا انقلاب خودشان را راحت‌تر صادر کنند! ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 تصاویری از تظاهرات در کویت ما چطور قرار است پاسخ خداوند متعال را بخاطر تمام این فرصت های طلایی که از دست می رود را بدهیم؟ حق تعالی چکار باید بکنند که شما بگویید این امداد الهی است؟
بانک اهداف نظامی‑فناوری ایران در ۴ کشور حاشیه خلیج فارس و منطقه در دکترینِ نبردهای مدرن، میدانِ جنگ به سمت دیتاسنترها و معماری‌های ابری کوچ کرده است. رژیم تروریستی آمریکا با انتقال لایه‌های کلیدیِ «فرماندهی، کنترل و مخابرات» (C۴I) خود به مراکز داده تجاری در ۳ کشور حاشیه خلیج فارس و اردن، تلاش کرد با بهره‌گیری از زیرساخت‌های ابری آمازون (AWS) و مایکروسافت (Azure)، پروژه‌های هوش مصنوعیِ نظامی خود (پروژه Maven) را در پوشش زیرساخت‌های غیرنظامی پنهان کند. این تغییرِ پارادایم، تلاشی برای افزایشِ تاب‌آوری شبکه در برابر حملات سنتی بود، غافل از آنکه هوشمندیِ شبکه، دقیقاً همان «پاشنه آشیل» آن است. در جریان عملیات‌های اخیر، ایران با اجرای دکترین «جنگ ضد-شبکه»، گره‌های حیاتیِ این معماری را هدف قرار داد. لیست اهداف این عملیات دقیق، بیانگرِ یک حمله‌ی هوشمند به لایه‌های پردازشی سنتکام است: ۱. بحرین: مرکز داده ابری AWS (ME-South-۱) و پایانه‌های ماهواره‌ای AN/GSC-۵۲B؛ ۲. کویت: دیتاسنترهایِ متصل به خدماتِ ابری مایکروسافت (Azure) و نقاط گره‌ای شبکه‌ی ارتباطی MQ-۹؛ ۳. امارات: مناطق ابری AWS (ME-CENTRAL-۱) و رادارهای فوق‌مدرن AN/TPY-۲ (تاد)؛ ۴. اردن: گره‌های پردازشِ داده در سایت موفق‌السلطی و سامانه‌های یکپارچه‌ساز راداری AN/TPY-۲. کور کردنِ این «چشم‌های دیجیتال»، چیزی فراتر از یک ضربه فیزیکی بود؛ این یک «قطعی کامل» در چرخه‌ی پردازش داده و تصمیم‌گیری سنتکام محسوب می‌شود. با هدف قرار دادن این دیتاسنترها و رادارها، ایران عملاً توان پردازش اطلاعاتی و هماهنگی پهپادی دشمن را فلج کرد. اتکای افراطی آمریکا به زیرساخت‌های تجاریِ کشورهای منطقه، اکنون به بزرگترین تهدید امنیتی برای خود میزبانان تبدیل شده است؛ چرا که هرگونه خلل در این سرورها، به معنای نفوذ مستقیم به لایه‌های عملیاتی ماشین جنگی آمریکاست.
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسیرِ کنار پل های هدف قرار گرفته آسفالت شد ، مردم با سرعت در حال تردد هستند 🥰🥰🥰
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴لحظه‌ی ورود تابوت نظامیان به هلاکت رسیده آمریکایی در اردن و عراق به آمریکا با حضور سگ زرد