eitaa logo
خبر فوری
1.7هزار دنبال‌کننده
8.8هزار عکس
13.1هزار ویدیو
62 فایل
ادمین @Seyeds12 خبر @Antida سید @Zamint کتابخانه @ketabshi دانلود @danloa وهابیت @saghif شیعه @shie12e ازدواج @ezdevaj70 رادیو @radiosh صوفیه @naghdesofie اربعین @arbain70 طب @tebeseyed تفسیر @tafsirseyed حرمت غنا @mosighih حوزه @Hozenajaf
مشاهده در ایتا
دانلود
الله اکبر خامنه ای رهبر مرحله بیست و هفتم عملیات صاعقه ارتش؛ 🔺مراکز راهبردی آمریکا در کویت هدف پهپادهای ارتش قرار گرفت روابط عمومی ارتش: 🔹 در بیست و هفتمین مرحله از عملیات صاعقه و در پاسخ به تجاوزات اخیر ارتش تروریستی آمریکا به کشورمان و حمله وحشیانه به منزل مسکونی در جزیره قشم، ساعاتی قبل، «آشیانه جنگنده ها»،«سامانه‌های ارتباطات ماهواره‌ای» و «انبارهای تجهیزات» این ارتش کودک کش، در پایگاه احمدالجابر کویت، هدف پهپادهای انهدامی ارتش قرار گرفت. 🔹پایگاه احمدالجابر کویت، نقش عمده‌ای در عملیات های هوایی و نظارتی آمریکا ایفا کرده و فراتر از نقش عملیاتی، از کانون های حیاتیِ پشتیبانیِ هواییِ برای ارتش تروریستی آمریکا محسوب می‌شود. 🔹جنایت‌ها، تحریم‌ها و تهدیدها، ایران را در دفاع مقدس خود، متحدتر و منسجم‌تر می سازد. 🔹 حملات قاطع، گسترده و پرحجم ارتش و سپاه، رهگیری پهپادها و موشک‌های ایران را برای دشمن با وجود بکارگیری پیشرفته‌ترین سامانه‌های پدافندی و تقویت آن، بسیار پرهزینه و دشوار ساخته و دشمن خبیث مجبور است با سانسورهای شدید، مانع انتشار اخبار آسیب ها، کشته ها و مصدومان شود.
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خوابی که برای ایران دیده اند گرچه این توهمات هیچگاه محقق نخواهد شد اما مردم باید بدانند دشمنان چه خوابهای آشفته ای برای ایرانمان می بینند.
🔴 قالیباف: آمریکا سیلی‌هایی را که در میدان نبرد می‌خورد با جنایت و ریختن خون بی‌گناهان جبران می‌کند، تاوان خواهند داد
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻پلیس عراقی اینطوری عکس رهبر انقلاب رو گذاشته جلوش و هرکس میاد براش یه موشک شلیک می‌کنه
331.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چین به طور علنی با ترامپ مخالفت می‌کند. ترامپ: "ما به دو میلیارد دلار در روز نیاز داریم تا تنگه هرمز را دوباره باز کنیم." وزیر امور خارجه چین: "تنگه قبل از جنگ باز بود. ریشه مشکل در اقدامات غیرقانونی شما علیه ایران است؛ شما از هیچ، یک بحران جهانی ایجاد کرده‌اید."
تظاهرات و درگیری‌ها با نیروهای امنیتی مراکش به دلیل وخامت اوضاع در این کشور
بودن به نزدیکیِ تن‌ها در یک جغرافیا نیست 🔹باور کنیم هم‌وطن بودن، به نزدیکیِ تن‌ها در یک جغرافیا نیست؛ به هم‌سوییِ شرافت است. وطن، جایی است که تَن‌های ما برای یک هدف، برای یک درد و برای یک عشق بتپد. گاهی کسی که هزاران کیلومتر دورتر، سرش برای این خاک درد می‌کند، بیشتر «هم‌تَن» ماست تا کسی که در کنارمان ایستاده اما وطن را در غربتِ ذهنِ خویش، نفی کرده است.