eitaa logo
خبر فوری
1.6هزار دنبال‌کننده
8.9هزار عکس
13.3هزار ویدیو
62 فایل
ادمین @Seyeds12 خبر @Antida سید @Zamint کتابخانه @ketabshi دانلود @danloa وهابیت @saghif شیعه @shie12e ازدواج @ezdevaj70 رادیو @radiosh صوفیه @naghdesofie اربعین @arbain70 طب @tebeseyed تفسیر @tafsirseyed حرمت غنا @mosighih حوزه @Hozenajaf
مشاهده در ایتا
دانلود
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مصاحبه پربازدید با یک جوان حاضر در تجمعات شبانه: به ابالفضل راضی‌ام جنگ زمینی‌ بشه، یه تنه ۵۰۰ نفرشون رو حریفم!
🔴 محسن رضایی: آمریکا باید جنگ را پایان دهد و پول‌های مسدود شده ایران را بپردازد دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار با سفیر چین: ◀️ تا زمانیکه آمریکا رفتار خود را تغییر ندهد و شروط ایران را نپذیرد تنگه هرمز باز نخواهد شد. ◀️ آمریکا باید جنگ را پایان دهد، پول‌های مسدود شده ایران را بپردازد و در کل منطقه از جمله لبنان و غزه جنگ باید پایان یابد و شروطی دیگر که از طریق واسطه‌ها به آن‌ها منتقل شده است. ◀️ اگر بین ایران و عمان توافقی بر سر مسیر عبور و مرور در تنگه هرمز شود، این توافق موضوعی جدا از انسداد تنگه هرمز خواهد بود.
✳️ طلا ۱۸ عیار: ۱۹ میلیون تومان اتحادیه طلا
‼️ درگیری در ناو آبراهام لینکلن باعث کشته شدن ۷ نفر از خدمه آن شد 🔸در پی اعتراضات خدمه ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن به شرایط نامناسب، درگیری با سلاح سرد میان کارکنان رخ داده که در آن ۷ نفر کشته و تعدادی مجروح شده‌اند. 🔸خدمه نسبت به کمبود غذا، خرابی لباسشویی و وضعیت نامناسب و آلوده دوش‌ها اعتراض داشته‌اند.
20.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹علائم عجیب ظهور به حج بروید قبل از اینکه حج را ممنوع کنند قحطی و گرانی در روایت عجیب امام صادق علیه السلام بخش1
5.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 قابل توجه شیعیان مشهور و سلبریتی و دارای طرفدار حوادث سنگین رخ خواهد داد و غربال بلایا شما را شدیدتر تکان میدهد پس ثابت قدم بمانید و مراقب حوادث پیش رو باشید ما در آخرالزمانیم
2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸عقول مردم در عصر آخرالزمان پرواز میکند. بیخود نیست که تو این عصر جای حق و باطل عوض شده
12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸تنها راه نجات در آخرالزمان در فتنه ها و شورش ها لحظه ای از اهل البیت علیهم السلام دور نشوید
3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سردار نقدی، مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران: حداقل ۳۵۰ نقطه در پایگاه های آمریکا به طور کامل تخریب شده است.