eitaa logo
خبرفوری لحظه ای
1.5هزار دنبال‌کننده
9.6هزار عکس
14.2هزار ویدیو
64 فایل
ادمین @Seyeds12 خبر فوری لحظه ای @Antida خبر فوری شیعه @Zamint
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨سخنگوی ارتش: راهکار مناسب برای آمریکا پرداخت هزینه‌ها و خروج از منطقه است امیر اکرمی‌نیا: معضلات ارتش ایالات متحده در منطقه و مشکلات مردم این کشور، ناشی از اشتباهات مسئولان آمریکا در تجاوز به یک کشور مستقل و متمدن است. 🔹راهکار مناسب برای آمریکا پذیرش واقعیات، پرداخت هزینه‌ها و خروج از منطقه است. این کار منطقه را امن و مردم آمریکا را به رفاه نزدیک‌تر می‌کند.
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پروفسور جونز: من از آینده میام به زنان ایرانی میگویم: یک قدم به عقب برگردید؛ صدایی که به شما میگوید حجاب را بردار، صدای سازمان سیا است!!
سطلیا دارن شهید شدن مردم تو عروسی سیریک رو مسخره میکنن... شماها قطعاً یا حر.وم زاده اید یا حر.وم خور
35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سناریوی «آینده ایران» قبل از ظهور ✍ مصطفی امیری ▪️پیشگویی امام معصوم از فرجام انقلاب ایرانیان ▪️تقابل نظامی بعد از دو مرحله مطالبه حق
سخنگوی ارتش: در عملیات‌های اخیر علیه دشمن از موشک‌های زمین‌به‌زمین فتح و پهپادهای آرش ۲ استفاده کردیم که مجهز به هوش مصنوعی بودند 🔹درحال‌حاضر عملیا‌ت‌ها را به‌صورت ترکیبی و نامتقارن انجام می‌دهیم که آثار بسیار مثبتی داشته و توانستیم به‌راحتی اهداف را مورد اصابت قرار دهیم.
🔴 نیروهای انصارالله یمن حملات گسترده‌ای را به سمت ارتفاعات المطاحف در جنوب غرب یمن آغاز کرده‌اند و تلاش دارند تا از مناطق خاکستری عبور کرده و خطوط دفاعی نیروهای شورای رهبری را بشکنند. درگیری‌ها در جبهه‌های حیس و تعز بیش از ۴۰ ساعت است ادامه دارد.
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنگوی ارتش: پاسخ به تجاوز احتمالی اسرائیل سریع‌تر و کوبنده‌تر خواهد بود 🔹از بین رفتن سامانه‌های پدافند هوایی دشمن در جنگ ۴۰ روزه به‌معنای بازشدن مسیر حرکت موشک‌ها و پهپادهای ما به‌سمت سرزمین‌های اشغالی است. 🔹اگر رژیم صهیونیستی دست به حمایت یا تجاوزی بزند، حتماً راحت‌تر، سریع‌تر و کوبنده‌تر از گذشته مورد هدف قرار خواهد گرفت و آثار بسیار مخرب و زیان‌باری را متحمل خواهد شد.
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دارن با همه امکاناتشون تلاش میکنن مردم بیگناه رو مجبور به اعتراض کنن تا بلکه فاجعه‌ی دیماه تکرار بشه، جمهوری اسلامی بیشتر تحت فشار قرار بگیره و مجبور به امتیاز دادن بشه. برای اجنبی‌هایی که بهشون عمو میگین جسدتون بیشتر از خودتون ارزش داره.
‌ سال‌ها برامون سؤال بود چرا وقتی بر‌ شامات و پس از اون بر عراق مسلط میشه، ایرانی‌ها اونجا حضور ندارن؟! ‌حالا به خوبی فهمیدیم علتش چیه؛
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 زنان فرانسه در اعتراض به قانون منع حجاب در کشورشون، جنبش همبستگی با زنان مسلمان راه انداختن!
2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرف می‌بینه اسرائیل و آمریکا تو غزه دریای خون راه انداختن، باز میگه میناب کار خودشونه ببین چقدر سنگین باید مخت رو شست‌وشو داده باشن...
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴آقای قالیباف! نمی شود راه ظریف را رفت و ژست حاج قاسم گرفت… 🔹‌بلندی های استراتژیک علی الطاهر لبنان سقوط کرد!