eitaa logo
خبرفوری
1.5هزار دنبال‌کننده
10.9هزار عکس
16هزار ویدیو
70 فایل
ادمین @Seyeds12 سلام پست روزانه یا شبانه در کانال خبرفوری @Antida 70هزار تومان 6037997549106046 شماره کارت بانکی 🌸🌷 رسید بفرستید برای ادمین لطفاً درخواست تخفیف به هیچ عنوان نکنید
مشاهده در ایتا
دانلود
اداره‌کل اطلاعات استان قزوین: ۳۹ عامل اصلی، مرتبط و تخریب‌گر اموال مردم در قزوین بازداشت شدند 🔹سربازان گمنام امام زمان(عج) با کمک گزارش‌های مردمی و در ادامه‌ی اقدامات عملیاتی‌شان این ۳۹ مزدور دشمن آمریکایی - صهیونی را در قالب ۸ تیم سازماندهی شده، شناسایی و بازداشت کردند.
وزارت اطلاعات: از این مزدوران بی‌وطن، تعداد قابل توجهی سلاح گرم و سرد و مقادیر قابل توجهی مشروبات الکلی نیز کشف و ضبط شد 🔹این مزدوران دشمن در جریان کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴ با اقدامات وحشیانه‌ به تخریب گسترده و آتش زدن منازل مردم، فروشگاه‌های بزرگ سطح شهر، بانک‌ها، خودروهای عمومی و شخصی مردم و پمپ بنزین خیابان شهید بابایی، غارت اموال مغازه‌های مردم و اماکن دولتی اقدام کرده بودند و موجب بروز آسیب و ایجاد ناامنی برای شهروندان شده بودند. 🔹۱۰ نفر از این مزدوران، در پی تلاش برای به آتش کشیدن پمپ بنزین خیابان شهید بابایی، تعدادی از نیروهای حافظ امنیت را که مانع آسیب آنها به اموال عمومی و خودروهای مردم شده بودند، در جنایتی داعشی‌گونه به شهادت رساندند.
4.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم جالبی از تفاوت رجزخوانی سخنگوی ائتلاف سعودی بر علیه یمن در دو مقطع زمانی ۲۰۲۱ و ۲۰۲۶ وهابی ترسو
عربستان شهروندانش را به سرنوشت خاشقچی تهدید کرد عربستان سعودی پس از به ستوه آمدن از شهروندان بومی خود به دلیل انتشار تصاویر اصابت دقیق موشک‌های یمنی به اهداف، به انتشار اطلاعیه‌های هشدارآمیز جداگانه به تمام زبان‌های ساکنان اصلی خود روی آورده و آن‌ها را به سرنوشتی مشابه خاشقچی تهدید کرده است.
وزیر امور خارجه عراق: برای برگزاری نشستی میان ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس در بغداد تلاش می‌کنیم
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام صادق فرمود که در آخرالزمان اونقدر غربال ها زیاد می‌شه که اکثراً ریزش می‌کنن و یه تعداد کمی برا امام‌زمان باقی می‌مونن... استادشجاعی: من قسم می‌خورم که تک‌تک حاضران در تجمعات این شب‌ها، منتخب و دوستِ خداوند هستن...
توییت یابو به زبان عبری برای سگ زرد: از حمایت گسترده ترامپ سپاسگزارم، و با هم این ماموریت را به سرانجام خواهیم رساند.
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نتانیاهو: برای اینکه بتوانیم سال‌ها دوام بیاوریم، ناچاریم همچنان با اتکا به قدرت نظامی و شمشیر خود زندگی کنیم 🔹شاید روزی در آخرالزمان، جنگ‌افزارها را کنار بگذاریم و منجی بیاید داوری‌مان کند. 🔹اما به شما می‌گویم که قرار نیست این اتفاق به این زودی‌ها رخ دهد. پ ن: شما ۲ سال آینده را هم نخواهید دید‌.
ادعای احمد نادری، نماینده‌مجلس: با شناختی که از رهبر دارم فتوای ایشان درباره سلاح هسته‌ای متفاوت خواهد بود؛ باید بمب اتم بسازیم! پ ن: قبلا خدمتتان عرض کردم که فتوای رهبر جدید انقلاب با امام شهید درباره سلاح هسته ای تفاوت دارد ‌. ✍🏻علیرضا تقوی‌نیا
20.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺آیا مادر بمب‌ها از بمب هیروشیما قوی‌تر و یا ویران‌گر تر است ؟ 🔸سیدمصطفی خوش‌چشم
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیت الله سید رحیم توکل، عضو مجلس خبرگان رهبری در استان مازندران: خطاب به مسئولین منافق در صورتی که کاری کنید که خلاف عزت ما باشد، یک خشاب برای هر نفرتان خالی می‌کنیم.» @zamint
امارات متحده عربی، به دلیل جنگ در یمن، پروازهای خود از ابوظبی به ریاض را تا تاریخ 24 اکتبر (اوایل آبان) لغو کرد.