eitaa logo
خبرفوری
1.6هزار دنبال‌کننده
11.5هزار عکس
16.8هزار ویدیو
73 فایل
ادمین @Seyeds12 سلام پست روزانه یا شبانه در کانال خبرفوری @Antida 70هزار تومان 6037997549106046 شماره کارت بانکی 🌸🌷 رسید بفرستید برای ادمین لطفاً درخواست تخفیف به هیچ عنوان نکنید
مشاهده در ایتا
دانلود
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زاکانی: یک متخصص ایرانی از خارج کشور بازگشت و چهار ماه رایگان به آسیب‌دیدگان جنگ خدمت کرد شهردار تهران در اختتامیه نوزدهمین دوره جشنواره بین المللی فیلم مقاومت: 🔸 یکی از افرادی که برای کمک به آسیب‌دیدگان آمده بود، از خارج کشور بازگشته بود؛ کشوری که از نظر علمی جایگاه بسیار بالایی دارد. 🔸 وقتی از او درباره دلیل حضورش سؤال شد، گفت: «من در جایی زندگی می‌کنم که در اوج رفاه و آسایش هستم، اما وقتی کشور و ملتم مورد هجوم قرار می‌گیرند، ناجوانمردی است که من در آسایش باشم. 🔸 این فرد چهار ماه تمام در هتل‌های محل اسکان آسیب‌دیدگان جنگ، بدون دریافت حتی یک ریال، خدمات رایگان ارائه کرد.
♨️ آمریکا دائم در حال نابودی و آب شدن 🔹تا این لحظه از امروز، ۲.۸ تریلیون دلار از ارزش بازار سهام ایالات متحده از بین رفته است که بزرگ‌ترین رقم در تاریخ محسوب می‌شود.
🔺ایهود باراک، نخست‌وزیر سابق اسرائیل: نتانیاهو مانند یک حیوان زخمی است و ممکن است برای جلوگیری از تشکیل دولت دیگری، به ایران حمله کند
4_6003749317800652202.ogg
زمان: حجم: 1.2M
تحلیل نتایج انتخابات امریکا در روز مقابل با استکبار جهانی، یک‌باره دیگر معجزه اراده مردم ایران پوزه مستکبر را به خاک مالید. ┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅ تحلیلگر : علی اکبر رائفی پور
🚨🚨🚨 توجه | با توجه به اینکه انتخابات آمریکا و اسرائیل تموم شده و ترامپ مجلس و سنا باخت و هفته آینده یکشنبه نخست وزیر موقت اسرائیل مشخص میشه که احتمال داره آیزنکوت باشه 🔸حرفای امشب ترامپ خیلی تهدید گونه بود احتمال داره به زودی شاهد جنگ و درگیری باشیم چون ترامپ و نتانیاهو دیگه چیزی برای از دست دادن ندارن
1.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺ترامپ در مورد ایران: اگر لازم باشد، بقیه اقدامات مربوط به ایران را انجام دهیم، ما کاملاً آماده هستیم.
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺ترامپ درباره ایران: اگر ممکن باشد، ترجیح می‌دهم بقیه کشور را نابود نکنم، اما شاید مجبور شوم این کار را انجام دهم. 🔸به زودی متوجه خواهید شد.
🚨🚨🚨 فوری | وزیر امور خارجهٔ عراق: 🔻احتمال از سرگیری جنگ بین ایالات متحده و ایران بسیار زیاد است و دیگر یک راز نیست‼️
امیر کویت دچار کسالت شد و به آمریکا انتقال یافت (فرار کرد)
🟤خطیب جمعه تهران: دشمن دست از پا خطا کند سیلی جانانه‌ای می‌خورد.
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کولاک تحلیلگر عرب‌زبان؛ ایران غرور آمریکا و اسرائیل را درهم شکست! 🔹معتز مطر، تحلیلگر سیاسی: ایران وعده داده بود که متجاوزان را چنان تنبیه کند که مایه عبرت هر کسی باشند که روزی به فکر حمله به این کشور می‌افتد. ایران ایستادگی‌ای حماسی از خود نشان داد همه فشارها را تاب آورد و تنگه را همچنان بسته نگه داشت.
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت شهرام همایون از سرنوشت تلخ متحدان و دل‌بستگان آمریکا! 🔺یادآوری سرنوشت کسانی که به وعده‌های آمریکا دل خوش کردند!