Anti_liberal🚩
📃وَقَالَ امیرالمومنین(علیه السلام): مَنْ قَصَّرَ فِي الْعَمَلِ ابْتُلِيَ بِالْهَمِّ ، وَ لَا حَاجَة
✨لاَ يَعْدَمُ الصَّبُورُ الظَّفَرَ وَإِنْ طَالَ بِهِ الزَّمَانُ
💠شخص صبور (و با استقامت) پيروزى را از دست نخواهد داد، هرچند زمان طولانى بگذرد»
#نهج_البلاغه
#حکمت153
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
شما نامردها چی میفهمین از شهید و شهادت... «مرگ مرد بسیجی»!!! ترسیدن بنویسن شهادت! ای مگس! عرصه سیمر
🔴فشارها به اقدام کثیف روزنامه همشهری جواب داد/بالاخره عذرخواهی کردند
روزنامه همشهری بابت انعکاس نامناسب خبر شهادت محمد محمدی بسیجی آمر به معروف که توسط اشرار و اراذل به شهادت رسید، عذرخواهی کرد.
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
🔴اینجانب ضمن اعتقاد به برخورداری نمایندگان محترم از حق قانونی و ظرفیت سوال و #استیضاح بنابر دلایلی منطقی و استدلالی روشن انجام #استیضاح_روحانی را در فرصت کوتاه باقیمانده عمر دولت دوازدهم بی ثمر دانسته و التهاب ناشی از این رویداد را #خسارت_محض میدانم.
جواد کریمی قدوسی
@Antiliberalism
#تلنگر
تا حالا شده تو خوشیات یاد امامت کنی؟!
یبار تو یه دوره از زندگیم دو روز هیچکس سراغمو نگرفت ، خیلی ناراحت شدم چند بار گریه کردم همش منتظر بودم یکی از راه بیاد بهم بگه خوبی؟ ، حالا ببین امام زمانت که عاشقته واسه چند صد سال منتظرته حتی یبار بهش بگی حالت خوبه امام من؟!
در روایتی میاد که امام میفرمایند اگر شیعیان ما به اندازه یک لیوان آب در لحظه تشنگی به یاد ما بودن تا حالا ما خیلی وقت بود که ظهور کرده بودیم.
مشکل از ماست ،😔 ما رو ببخش امام زمان ، ما خیلی بی وفاییم😞
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#امام_زمانم
#مهدویت
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
⭕️ شما میگید سازمان ملل شما میگید یونیسف شما میگید حقوق بشر شما میگید شورای امنیت شما میگید سازمان
و این است استقبال باشکوه از یک دست نشانده حلقه به گوش
تمام استقبال گرم دولت فرانسه از الکاظمی نخست وزیر عراق،خلاصه میشه به بدرقه مهماندار هواپیما و استقبال آشپز مکرون و اعضای سفارت عراق در پاریس
اونوقت اگر مکرون به عراق یا لبنان بره،از همون دم پلکان،استقبال نخست وزیران شروع میشه
"عباس مهدی"
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
♦️جزئیات طرح مجلس برای حمایت معیشتی از مردم 💳 تامین موقت کالاهای اساسی با کارت الکترونیک کالا htt
واردات کالاهایی که مشابه داخلی دارند، عین جنایت است.
@Antiliberalism
♦️جزئیات توزیع انسولین با کارت ملی در داروخانه ها
🔺سخنگوی سازمان غذا و دارو در مورد جزئیات توزیع انسولین قلمی با کارت ملی توضیح داد.
http://fna.ir/f06dgb
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
🔴آزمایش واکسن کرونای ایرانی روی میمون وزیر بهداشت: ♦️در مراحل مختلف کار را دنبال کردهایم و آزمایش
♨️ موفقیت یک شرکتدانشبنیان در ساخت نمونه اولیه واکسن نوترکیب کرونا
💉 https://tn.ai/2373173
#اقتصاد_دانش_بنیان
#واکسن_کرونا
#علم_برتر
✔ @Antilibaeralism
🌹مولی علی(ع):
هیچ چیز مانند طمع، انسان را تباه نساخت.
📙کنزالفوائد۱:۳۵۰
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
⛔️ #هشدار سایتهای اصلاح طلب ها چند روزی هست به شدت در حال ناامید کردن مردم هستن تا مردم شورش کنن و ر
☑️چگونه رهبری متهم وضع موجود شده است؟!
#استیضاح_روحانی
نوشته حجت الاسلام قنبریان را بخوانید👇
☑️ @Antiliberalism
Anti_liberal🚩
☑️چگونه رهبری متهم وضع موجود شده است؟! #استیضاح_روحانی نوشته حجت الاسلام قنبریان را بخوانید👇 ☑️ @An
☑️چگونه رهبری متهم وضع موجود شده است؟!
#استیضاح_روحانی
#تحلیل_سیاسی
۱. درباره وضعیت موجود اداره کشور و مشکلات مردم، طیفی می پرسند: اگر رهبری بی تقصیر است؛ چرا مداخله نمی کند؟!
اینها "مداخله مستقیم" در گرانی و بازار ارز و سکه را می خواهند!
۲.طیفی هم از دخالت رهبری در راهبرد کلان دولت برای مذاکره و صلح با آمریکا شکایت دارند!
اینها همین مداخله را "عامل غیرمستقیم" گرانی و قیمت ارز و سکه القاء می کنند!(نمونه: توئیت تاجزاده)
⬅️ برآیند هردو توجه اتهام به رهبری است!
۳.دخالت غیر مستقیم رهبری، با نگه داشتن خطوط قرمزِ مذاکره + ۷سال فراخواندن دولت به تکیه بر توان داخلی برای حل مشکلات -وقتی دولت، اراده ای جز مذاکره دوباره ندارد- گرچه اصولی از انقلاب را حفظ می کند؛ اما تاکنون بر حل مشکلات مردم مؤثر نبوده است!
۴. دخالت مستقیمِ مؤثر ایشان، در معیشت و گرانی بازار؛ با "دخالت موردی" نتیجه نمی دهد. عملا "دخالت گسترده ای" در امور اجرایی کشور را لازم دارد.
⬅️قانون اساسی این دخالت موثر را بدین گونه می پذیرد که: زمینه انتخابات زودرس فراهم شود. یعنی آقای روحانی یا استعفاء دهد یا مجلس او را با استیضاح برکنار کند.
❗️اما تاکید رهبر انقلاب بر کارکردن دولت تا روز آخر و همچنین تلقی شایع شده از مخالفت ایشان با استیضاحِ رئیس جمهور، ایشان را در آن موضع اتهام نگه داشته است!
۵.به نظر می رسد:
🔸 پیشنهاد استعفاء رئیس جمهور از سوی حامیانش، نه به قصد جدی بلکه با درک این وضعیت و برای تنگ تر کردن عرصه بر رهبری طرح میشود!
🔸طرح استیضاح از سوی رقبا نیز نتوانسته باعنوان گزینه نجات، افکار عمومی ملت و حتی مجلس را با خود همراه کند!
⤵️ادامه در پست بعد
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
☑️چگونه رهبری متهم وضع موجود شده است؟! #استیضاح_روحانی #تحلیل_سیاسی ۱. درباره وضعیت موجود اداره کشو
⬅️با توجه به سابقه استیضاح وزراء؛ ای بسا انجام استیضاح روحانی به رأی اعتمادش بیانجامد! که موجب ارتقاء جایگاه او و پیشبرد بیشتر پروژه اش می شود. چنانچه رشد رأی اش در ۹۶ نسبت به ۹۲ چنین چیزی برایش به ارمغان آورد.
۶. از اینرو پیش از پرسشِ نظر رهبری درباره استیضاح و حواشی اش، باید پرسید: کدام استیضاح؟!!
🔸استیضاحی که بعنوان گزینه نجات، خواست عمومی مردم و مجلس شده است؟!
🔸یا استیضاحی که بین عده ای محدود، رجز شده اما با گذشت دو سال حتی نظر واحد اصولگرایان و همه طیف رادیکالش هم نشده است؟!
⬅️پس نتیجه اش معلوم است: رای اعتماد روحانی و ترکتازی بیشتر او!
🚸تشتت در جریان اصولگرایی، فقدان لیدر قوی، اداره امور بر اساس تحلیل های موضعی بجای قواعد قانون اساسی، اتکاء بر سخنان درگوشی و منویّات خوانی از رهبری، فقدان پایگاه اجتماعی بزرگ، ناتوانی در بسیج افکار عمومی و ...؛ موجب شده این جناح سیاسی نتواند استیضاح را در وقت مناسبش، خواست عمومی ملت کند.
⬅️پس طبیعی است، رهبرانقلاب هم به چنین استیضاحی روی خوش نشان ندهد؛ مظلومیت و اتهام بر خود بپذیرد اما موجب تقویت پروژه سازش با بقاء مشکلات مردم نشود!
یاری رهبری و کمک به مردم به مردان قوی تری و جناح منسجم تری نیاز دارد.
📝 محسن قنبریان ۹۹/۷/۲۹
☑️ @Antiliberalism