Anti_liberal🚩
ازهمهخواهرانعزیزم وازهمهزنانامترسولاللهمیخواهم روزبهروزحجابخودراتقویتکنند؛مبادا
💠پیامبر اکرم صلّى الله علیه و آله فرمودند:
🔰أعظَمُ الناسِ حَقّا على المرأةِ زَوجُها و أعظَمُ الناسِ حقّا عَلَى الرَّجُلِ اُمُّهُ ؛
🔰بزرگترين حقّ را بر زن، شوهر او دارد و بزرگترين حقّ را بر مرد، مادر او دارد.
📚كنز العمّال : 44771 ؛ منتخب ميزان الحكمة 254
#حجاب #عفاف
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
💠در حضور امام علیه السلام کسى به دیگرى با این عبارت، نوزادش را تبریک گفت: «قدم این نوزاد یکه سوار مب
💠 شفاى دردهاى خود را از قرآن بجوييد و در سختیها و گرفتاریهايتان، از آن كمك بخواهيد؛ چرا كه در آن، درمان بزرگترين دردهاست و آن، درد كفر و نفاق و انحراف و گمراهى است...
💠هر كس كه قرآن در روز قيامت، برايش شفاعت كند، شفاعت میشود و هر كس كه قرآن در روز قيامت، از او شكايت كند، محكوم میگردد
📚 #خطبه176
#نهج_البلاغه
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
🔴رئیس جمهور وارد بوشهر شد. ♦️به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح جمعه وارد فرودگ
🔴امروز جمعه سفر سرزده
رئـیسجمـهور به خـوزستان
🔻آیتالله رئیسی برای بررسی وضعیت #زلزله_زدگان شهرستان اندیکا، وارد استان خوزستان شد.
♦️رئیسجمهور پس از ورود به اهواز از طریق فرودگاه بین المللی شهید قاسم سلیمانی بلافاصله با یک فروند بالگرد عازم منطقه زلزلهزده اندیکا شد تا وضعیت زلزلهزدگان را از نزدیک بررسی و برای حل مشکلات آنان، دستورات فوری صادر کند.
#جمعه
#رئیسی
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
🍎ازدرمان های فوری دل پیچه:👇🏻 ✅پوست یک سیب را کامل بکنیدآن را رنده کرده و بمدت ۱۵ دقیقه صبر کنید تا
👈تغذیه در اسلام:
✅وقت خوردن پنیر
اسلام برای خوردن پنیر نیز وقت ،معین نموده است.
♻ شامگاهان را وقت خوردن پنیر دانسته است و نیز دستور می دهد که با گردو صرف گردد و اینک دو نمونه از سخنان پیشوایان اسلام را در اینجا می آوریم:
💫عن الرضا عن آبائه عن علی بن الحسین علیه السلام قال: شیئان ما دخلا جوفا قط الا افسداه الجبن و القدید.
🔰امام رضا علیه السلام می فرمایند:دوچیزند که هرگاه داخل معده شوند سبب فساد آن می گردند:پنیر و گوشت مانده.
⬅️بحارالانوار، ج 66،ص1042
🔰امام صادق علیه السلام در ضمن خواص چند چیز می فرمایند: دوچیز از هر جهت زیان آورند و سود نمی رسانند:گوشت مانده خشکیده و پنیر.
⬅️وسائل،ج 17،ص39
🌺 تا اینجا همه سخن از کراهت و مذمت بود،و قبل از اینکه سخن از استحباب و تعریف به میان آید خوب است با یک تجزیه علمی،فلسفه کراهت پنیر را بدانیم: پنیر به کندی جذب و دفع می شود و اشتهای به غذا را کم می کند،برای گرم خویان و کسانیکه مزاجی ملتهب دارند زیانش کمتر و برعکس صاحبان طبیعت سرد و بلغمی از زیان خوردن و مصرف نمودن آن در صورت مداومت درامان نیستند.همین پنیر است که در بعضی مزاج ها باعث تولید قولنج بسیار شدید به نام ایلائوس یا انسداد روده می گردد.
❇به خوبی مذمت پنیر روشن گشت که ثقالت و دیر هضمی آن که فشار بیش از حد به دستگاه هاضمه می دهدسبب کراهت آن است.خوبست نمونه سوم برای اثبات کراهت و ثقالت پنیر را از یک طبیب عالیقدر قدیم بیان نمائيم: ((طبیعت پنیر در دوم سرد و تر ،افعال و خواص آن ،مقوی معده و روده و مقوی گرده و ملیِّن طبع و مولد خلط صالح و دیرهضم؛با مغز گردکان وصعتر بغایت مسمن بدن و باعث نرمی جلد...))
⬅️منبع:مخزن الادویه حرف ج
🍀دستور های استحبابی اسلام از این قرار است:مردی از امام جعفر صادق علیه السلام درباره خاصیت پنیر سؤال نمود امام به او فرمودند موجب ضرر است و منفعتی ندارد. همان مرد شامگاه بر آن حضرت وارد شد و دید بر سر سفره ای که امام ششم برای صرف شام نشسته اند ظرفی از پنیر است دچار حیرت شد و گفت شما امروز صبح از پنیر مذمت فرمودید اینک بر سفره نهاده اید. امام فرمودند:صبحگاهان خوردن پنیر پسندیده نیست اما شامگاهان خوب است و ضمنا بدان که قوه باه را نیز زیاد می کند.البته منظور از پنیر در شامگاهان خوردن آن با مغز گردو است.
⬅️منبع:اسلام پزشک بی دارو،احمد امین شیرازی
#طب_سنتی
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
🖇اجتماعی شدن کودکان ✨کودکان زیر دو سال، دوستان واقعی ندارند و با همسن خود بازی نمی کنند. اما تمای
#والدین_آگاه
🍃هرگز به صورتی پنهانی و يواشكی فرزندتان را ترك نكنيد،️حتی اگر با ديدن شما هنگام ترک خانه گريه مي كند.
ايده آل اين است كه مادر تا دو سالگی كه كودكش اضطراب جدايی دارد از او جدا نشود، اما اگر مجبور به جدا شدن هستيد حتما با او خداحافظی كنيد.
🍃در غير اين صورت وحشت ترک شدن و تنها ماندن همه عمر همراهش خواهند ماند و اعتماد به افراد نزديك زندگيش را از دست خواهد داد.
ارتباط سالم و وابستگي كودک به مادر در دو سال اول زندگی پايه روابط عاطفی فرزند شما در بزرگسالی خواهد بود.
#خانواده
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
♦️رئیس قوه قضائیه فردا به خوزستان سفر میکند 🔻 ذبیح الله خدائیان، سخنگوی قوه قضائیه اظهار کرد: پنجش
🔴صلح و پایان درگیری ۷ ساله بین دو طایفه محمدی و محمد موسایی !
🔺پس از ۷ سال نزاع خونین بین دو طایفه محمدی و محمد موسایی با وساطت معاون قوه قضاییه این قائله منتهی به صلح و سازش شد.
🔻درگیریها بین این طایفه در سال های اخیر منجر به کشته شدن حدود 20 نفر ، قصاص 2 نفر، مجروحیت بیش از 150 نفر و آوارگی حدود 300 خانوار شده بود.
♦️آخرین جلسه برای حل این مشکل با حضور سردار شاهوارپور فرمانده سپاه استان، معاون قوه قضاییه و طرفین درگیری، اعضای شورای تامین،سادات، امام جمعه رامهرمز و جمعی از بزرگان منطقه در قرارگاه حضرت ابوالفضل العباس ع خوزستان تشکیل شد.
♦️با گذشت خانواده مقتولین ، پرداخت دیه و بازگشت هر دو طایفه به روستای پتک جلالی این درگیریهای خونین ختم یافت.
📌پ.ن: امیدواریم برای همیشه شاهد آرامش در منطقه و پایان این درگیری های خانمانسوز باشیم.هرچند ممکن است تبعات منفی و بد این درگیریها تا چندین سال در منطقه و برای هر دو طایفه ادامه داشته باشد، ولی قطعا عقد صلح و سازش و نهایت بازگشت آرامش به منطقه نعمتی است که باید طرف های درگیر قدر آن را بیشتر دانسته و به آن پایبند باشند
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
🔸 عکس گرفتن برندا شفر در نزدیکی پل خداآفرین و حضور علیف و زنش در کنار این پل با لباس نظامی در کنار ح
📜🕯🖋️ نزاع آذری ارمنی
✍ نیما موسوی
🔸 نخستین عرصه نزاع ترکی-ارمنی حمله سلجوقیان به آناتولی در جنگ ملازگرد بود زمانیکه ارامنه آناتولی متحد امپراتوری بیزانس به حساب می آمدند. بعدها ارامنه آناتولی بوسیله خاندان روبنی از بیزانس مشتق شدند و پادشاهی کیلیکیه را در جنوب آناتولی تشکیل دادند. ارامنه سوریه و لبنان از بقایای همین کیلیکیه محسوب میشوند. کیلیکیه در جنگهای صلیبی متحد صلیبیون بود و لویی هفتم برای اتحاد با آنان به خاورمیانه لشگرکشی کرد. بعدها کیلیکیه بدست دولت ترک نژاد ممالیک از میان رفت تا نزاع دیگر ترکی-ارمنی شکل بگیرد.
🔸 شعله ور شدن نزاع ترکی-ارمنی در عهد معاصر مربوط به دهه 1860 به بعد است که قدرتهای اروپایی از ارامنه بعنوان اهرم فشاری بر دولت عثمانی بهره میبردند و درست از همان زمان احزابی چون هنچاکیان، آرمناکان و داشناکسیون در بین ارامنه قدرت گرفتند. نزاعهای 1894-1894 عرصه ای دیگر از نزاع ترکی-ارمنی بود که به نسل کشی حمیدیه انجامید.
👇👇👇
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
📜🕯🖋️ نزاع آذری ارمنی ✍ نیما موسوی 🔸 نخستین عرصه نزاع ترکی-ارمنی حمله سلجوقیان به آناتولی در جنگ مل
🔸 با فروپاشی امپراتوری تزار، فروپاشی سن قفقاز و نیز قدرتگیری جنبش ترکان جوان، نزاعهای ارمنی-آذری با حمایت ترکیه در سالهای 1918 تا 1920 شکل گرفت. نزاعهایی که به نزاعهای سی سال اخیر آذری-ارمنی منجر شد.
🔸 بعد از تصرف بانک استانبول در اواخر قرن 19، با فشار اروپاییان طی معاهده برلین قرار شد تا 6 ولایت شرقی عثمانی به ارامنه واگذار شود مطالبه ای که پس از جنگ جهانی اول نیز در جامعه ملل و پیمان سور نیز قرار شد این 6 ولایت جزئی از کشور ارمنستان محسوب گردد. ولی نخستین تکاپو برای تشکیل کشور ارمنی در جنگ اول جهانی بود که بریتانیا، فرانسه، روسیه و امریکا که نقطه مقابل عثمانی بودند در صدد بودند که یک کشور مسیحی از دریای مازندران تا دریای سیاه را تأسیس کنند. طرحی که مورد تأیید ژنرال دانسترویل، بازل نیکیتین کنسول روسیه و ویلیام شت کنسول امریکا بود.
👇👇👇
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
🔸 با فروپاشی امپراتوری تزار، فروپاشی سن قفقاز و نیز قدرتگیری جنبش ترکان جوان، نزاعهای ارمنی-آذری با
🔸 آمدن مارشیمون بنیامین رهبر آشوریان به ارومیه و تشکیل حکومت محلی در آنجا و سپس قتل او بدست اسماعیل خان سمیتقو مقدمه تشکیل کشور مسیحی «ارمنستان بزرگ» بود که قرار بود با اتحاد ارامنه و آشوریان تشکیل شود. کشتار 12 هزار نفر از مردم ارومیه بدست جیلوهای آشوری و سپس اتحاد آشوریان و ارامنه تبریز به فرماندهی آندرانیک اوزانیان برای حمله به خوی تحرکاتی بدین منظور بود که اگر فروپاشی تزار و حمله طلعت پاشا به ارومیه نبود بخشهایی از ایران کنونی نیز جزء ارمنستان بزرگ بود.
🔸 پس از اسکان ارامنه آناتولی در قفقاز که نقشه تزارها برای ایجاد محیط امن برای متصرفات روسیه در قفقاز بود، ارامنه بعنوان سد امنیتی در برابر عثمانی بکار گرفته شدند و حتی در نزاعهای بالکان مقابل عثمانی نیز فعال بودند ولی با این وجود با آذریها و تاتارهای قفقاز روابط خوبی داشتند ولی این رابطه پس از شورش ارامنه در 1905 مصادف با شکست روسیه در جبهه ژاپن که با تحریک بریتانیا انجام شد. رو به تیرگی نهاد.
👇👇👇
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
🔸 آمدن مارشیمون بنیامین رهبر آشوریان به ارومیه و تشکیل حکومت محلی در آنجا و سپس قتل او بدست اسماعیل
🔸 تزارها برای مقابله با ارامنه روی تاتارهای قفقاز حساب کردند و از ارامنه باکو کشتار وسیعی کردند. پس از فروپاشی تزار، نابودی «سن قفقاز» و ظهور ناسیونالیسم آذری و ارمنی این نزاع بیشتر شد کشتار ارامنه باکو اینبار توسط مساواتیها در 1918 و نیز کشتار آذریهای باکو بدست استپان شاهومیان ارمنی و کمون باکو از جمله نزاعهای پس از فروپاشی تزار بود. در کنار این وقایع کشتار آذریهای ایروان بدست داشناکها و ناسیونالیستهای ارمنی نیز از جمله اقدامات ارامنه پس از فروپاشی سن قفقاز بود. جبار باغچه بان و عزیز علیف پدربزرگ الهام علیف از همین آذریهای کوچانده از ایروان بودند که به ایران مهاجرت کردند.
🔸 نزاع آذری-ارمنی در شرایط حاضر بنوعی نزاع دو خط شمال-جنوب و شرق-غرب است. ایران و هند برای اتصال به روسیه و خط جنوب-شمال که از چابهار آغاز شده و تا فنلاند ادامه دارد نیاز دارند تا اتصال ارمنستان به ایران حفظ شود و از سوی دیگر این اتصال مرزی ایران و ارمنستان تنها مانع سر راه اردوغان برای اتصال به جهان تورانی است. جهان تورانی و دکترین «قزل الما» که اردوغان از سال 2017 و پس از اتحاد با راستگرایان ترک بدان باور دارد.
🔸 علاوه بر این اتصال مسیر شرق-غرب مسیر کم هزینه تری برای انتقال گاز دریای مازندران به اروپاست. گازی که برای صادرات به اروپا وارد بندر جیهان ترکیه میشود. در این میان بریتانیا وBP بعنوان پیمانکار این خط از این خط ذینفع میباشد.
👇👇👇
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
🔸 تزارها برای مقابله با ارامنه روی تاتارهای قفقاز حساب کردند و از ارامنه باکو کشتار وسیعی کردند. پس
🔸 آذربایجان در ماههای پایانی ریاست جمهوری ترامپ توانست با جدا کردن اتصال آرتساخ به ایران در مسیر تجاری جنوب به شمال وقفه ایجاد کند چنانچه قطع مسیر و عوارض بالای جاده گوریس-کاپان باعث برهم خوردن این خطر تجاری شده است و حتی شایعاتی مبنی بر تصمیم ترکیه و آذربایجان برای قطع اتصال ارمنستان به ایران نیز شنیده شد که رزمایش ایران در شمالغرب توانست موازنه را تا حدی عوض کند.
🔸 با توجه به لابی قدرتمند اردوغان در دولت ترامپ که بوسیله افرادی مثل مایک دوران در هیئت حاکمه امریکا انجام میشد و نیز نزدیکی اردوغان به «جیمز جفری» از مشاوران خاورمیانه دولت ترامپ اردوغان در طول 4 سال ریاست جمهوری ترامپ توانست نوار مرزی شمال عراق و سوریه را به مناطق امن تبدیل کند. علیف نیز با بهره گیری از این لابی توانست در آخرین هفته های دولت ترامپ مسئله قره باغ را تا حدی بسود خود به سرانجام برساند. ضمن اینکه در این میان علیف از سردرگمی راهبردی ایران پس از ترور سردار سلیمانی و نیز ترس ایران از سوپرایز اکتبر ترامپ در روزهای منتهی انتخابات امریکا برای قطع اتصال آرتساخ با ایران بهره برد.
👇👇👇
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
🔸 آذربایجان در ماههای پایانی ریاست جمهوری ترامپ توانست با جدا کردن اتصال آرتساخ به ایران در مسیر تجا
🔸 البته عوامل دیگری نیز در تصمیم علیف برای تصرف آرتساخ نیز وجود داشت. به غیر از حمایت اروپا و بریتیش پترولیوم از مسیر گازی ارزان به نخجوان و ترکیه، باید مدنظر داشت که با قدرتگیری غربگرایان در ارمنستان رابطه روسیه و ایران با ارمنستان تا حدی شکراب شد. از اینرو طرح کازان لاوروف که در عوض تصرف قره باغ بدست آذربایجان، نیروهای روس پس از 30 سال به آرتساخ برمیگشتند زمینه دیگری برای توسعه ارضی علیف در قفقاز جنوبی بود.
🔸 در حال حاضر 5 عرصه نزاع (ادلب، لیبی، افغانستان، قره باغ و اوکراین) بین روسیه و ترکیه وجود دارد که شدت و ضعف تعارض در هر حوزه بر سایر حوزه ها تأثیر دارد: در لیبی اگر چه پوتین توانست کشورهای عربی را پشت ژنرال حفتر بسیج کند ولی ترکیه با سلاح راهبردی پهپاد بایرکتار توانست طرابلس و دولت فایز السراج را از سقوط نجات دهد. برخلاف افغانستان که این روسیه بود که با حمایت از طالبان توانست دولت اشرف غنی را که قصد ائتلاف با ترکیه بر سر مسیر لاجورد داشت، ساقط کند. در ادلب نیز حملات نیروهای روس به جبهه تحریرالشام ادامه دارد و در قره باغ نیز سال گذشته پیمان صلحی به امضا رسید و حال در اوکراین پس از سفر ژنرال آستین به کیف نزاع در حال گسترش است.
👇👇👇
@Antiliberalism