Anti_liberal🚩
🔵🔴فشار جریان رسانه ای غرب بر تیم مذاکره کننده ایرانی جوزپه پرونه سفیر ایتالیا در ایران: 🔹جریان رسان
🔷️ «اولیانوف» با نماینده آمریکا در امور ایران دیدار کرد
🔹️«میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه در سازمانهای بین المللی در وین امروز چهارشنبه در پیامی توییتری از دیدار با نماینده ویژه آمریکا در امور ایران خبر داد.
🔹️ اولیانوف در این خصوص نوشت: امروز با «رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران دیدار کردم. رایزنی ها و هماهنگی نزدیک میان هیئت های روسیه و ایالات متحده در جریان مذاکرات وین، پیش نیاز مهمی برای پیشرفت در راستای احیای برجام است.
@AntiLiberalism
Anti_liberal🚩
🔷️ صدر کوتاه آمد؟ دیدار با چارچوب هماهنگی| شهادت سربازان عراقی 🔹️ سازمان الحشد الشعبی یکشنبه هفته آ
🔷️ مصطفی الکاظمی نخستوزیر عراق:
مأموریت رزمی ائتلاف بینالمللی پایان یافت و تمام نیروها و تجهیزات نظامی آن به خارج از عراق منتقل شد.
🔹اکنون نقش این ائتلاف فقط به مشاوره و حمایت طبق دستاوردها و نتایج گفتوگوهای راهبردی محدود خواهد بود.
@AntiLiberalism
Anti_liberal🚩
💡توضیح ماجرای فتنه ۸۸ به اختصار (قسمت اول) 🔸 پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ در شرایطی که هنو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸️جا داره به مناسبت 9 دی یادی کنیم از این صوت محرمانه مهدی هاشمی
🔸️مهدی هاشمی: استراتژی ما همیشه از روز اول همین بود که جلوی خامنهای وایسیم
- پس کی میخواید شروع کنید؟!
- شروع کردیم، وقتی مامانم میگه بریزید تو خیابون …
@AntiLiberalism
🔷️ عملیات روانی ایران دو حزب اسراییلی را به جان هم انداخت.
🔹بنا بر ادعای کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، یک شبکه ایرانی که در فضای مجازی مشغول به عملیات روانی بوده، توانسته محتوایی را منتشر کند که احزاب رژیمصهیونیستی از آن علیه یکدیگر استفاده کنند.
🔹این حسابهای کاربری جعلی توانستهاند اعضای برجسته و گروههای سیاسی صهیونیستی را وادار به استفاده از محتوای موردنظر بر علیه یکدیگر کند.
@AntiLiberalism
💡مهمترین آوردگاه تاریخی 40 سال اخیر ایران، 22خرداد و وقایع سال 88 بود که بدون شک باعث شد تا حیات جمهوری اسلامی به دو بخش قبل و بعد از «22 خرداد 88» تقسیم شود.
🔸️ علاوه بر تحلیل امنیتی، اگر بخواهیم با عینک جامعه شناسی به این وقایع نگاه کنیم، سال 88 آغاز شکاف در جامعه پسا انقلابی ایران بود.
این شکاف تا امروز در نظام سیاسی باقی مانده است و حتی تدبیر سیستم در سال 92 برای آوردن یک گزینه مرضی الطرفین اعتدال نتوانست این شکاف را پر کند.
🔸️ از آن تاریخ در سطح حاکمیتی دو الیت «نظامی-سپاهی» و «آخوند-تاجر-بروکرات» در برابر یکدیگر قرار گرفتند و شکافی پر نشدنی در سطح مسئولین و نخبگان سیاسی پدید آمد.
🔸️ در سطح عموم جامعه نیز طیف لاییک بود که در برابر بخش مذهبی- ارزشی جامعه قرار گرفت.
🔸️دیماه96 نقطه کمرنگ شدن دوگانه ارزشی-لاییک بود. از این تاریخ دوگانه مرکز-پیرامون تبدیل به مهمترین شکاف در جامعه ایران شد. شکافی که در آبان98 هم گسترش یافت.
👇👇👇
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
💡مهمترین آوردگاه تاریخی 40 سال اخیر ایران، 22خرداد و وقایع سال 88 بود که بدون شک باعث شد تا حیات جمه
💡وقایع سال 88 برخلاف دید عموم که دستپخت حزب دموکرات امریکا و شخص اوباما و هیلاری کلینتون میدانند، محصول اراده نومحافظه کاران امریکایی برای مهار ماشین هسته ای ایران بویژه پس از جنگ 33 روزه بود.
از اینرو حتی تیم اوباما نیز در بادی امر در فهم این حرکات دچار مشکل بود گرچه بلافاصله در کنار معترضین قرار گرفت.
🔸️پس از خروج ایران از پروتکل الحاقی و پیروزی حزب الله در جنگ 33 روزه کاندولیزا رایس به فکر پروژه ای برای براندازی نرم ایران افتاد که براندازی نرم میانگین نظر طرفداران مذاکره(ریچارد هاس) و جنگ(جان بولتون) در دولت بوش علیه تهران بود.
بدین منظور رایس «دفتر ایرانیان وزارت خارجه» را زیر نظر "الیزابت چنی" دختر "دیک چنی" طراحی کرد. دفتری که وظیفه تماس با مخالفان نظام و ایجاد کارگاههای آموزش نافرمانی مدنی در هلند و دوبی را داشت.
🔸️در مرحله دیگر بودجه سالیانه ای که از دولت امریکا برای تغذیه رسانه های لس آنجلسی میرسید برای نخستین بار در زمان رایس با همکاری لندن به ایجاد تلویزیون BBC فارسی آن هم در آستانه انتخابات 88 منجر شد.
در این میان ستاد قیطریه بنوعی حلقه وصل میان اپوزیسیون داخلی دولت احمدی نژاد با لندن بود.
👇👇👇
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
💡وقایع سال 88 برخلاف دید عموم که دستپخت حزب دموکرات امریکا و شخص اوباما و هیلاری کلینتون میدانند، مح
💡 از ریشه های بحران 88، گسل جنسی انبوه متولدین دهه شصت بود.
🔸️از اواخر دهه 1370 با ورود انبوه دهه شصتی ها به دانشگاه، سیستم با بالا بردن تب مدرک گرایی، جوانان را تشویق کرد که به دانشگاه بروند تا از یکسو انبوه تقاضا برای ورود به بازار کار تعدیل شود و از سوی دیگر دانشگاه آزاد هم با توسعه میدانی خود بتواند درآمدزایی کند، البته انبوه دهه شصتی ها باعث شدند بسیاری از دانشگاههای غیر انتفاعی هم شروع به کار کنند و حتی بسیاری از ادارات دست به تأسیس دانشگاه برای درآمدزایی و ارتقای کارمندان خود بزنند.
این رشد سرطانی از میانه دهه هشتاد با به میدان آمدن دانشگاه پیام نور اوج گرفت.
🔸️حال این همه دانشگاه ایجاد شده نمیتوانست فضای فرهنگی جامعه را تغییر ندهد، دانشگاه بعنوان جایی که رابطه میان دختر و پسر به رسمیت شناخته شده بود، نقش زیادی در سکولار کردن جامعه ایران و تغییر شکل ازدواج داشت.
🔸️ نسلی که تجربه ارتباط آزاد در دانشگاههای انبوه در دهه 80 داشت، بدلیل ساخت سنتی جامعه، تداوم رابطه آزاد در بیرون برایش ممکن نبود، لذا با ابژه «دولت گشت ارشاد» به مخالفت با مهندسی اجتماعی برخواست.
👇👇👇
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
💡 از ریشه های بحران 88، گسل جنسی انبوه متولدین دهه شصت بود. 🔸️از اواخر دهه 1370 با ورود انبوه دهه ش
💡 معتقدم ایران در آستانه انتخابات 88، قدرتمندترین ایران چهل سال اخیر بود.
پیروزی در جنگ 33 روزه یک برد بزرگ برای ایران بود، رسیدن نفت به قیمت بیش از صد دلار در هر بشکه و خارج شدن سه کالای مسکن، خودرو و تلفن همراه از ردیف کالاهای لوکس در دهه 1380 باعث ارتقای سطح زندگی عموم مردم شد و در کنار آن پیشرفتهای فناورانه در حوزه های هسته ای، زیست فناوری، موشکی و اتمی قدرت سخت و نرم ایران را هر دو ارتقا داد.
🔸️ولی نکته جالب اینجاست که طبقه متوسط شهری تمامی این پیشرفتها و حتی ارتقای سطح زندگی خود را ندید و در سال 88 دنبال کسی راه افتاد که تنها ابژه مورد توجه گفتمان او «گشت ارشاد» بود.
طبقه متوسطی که دست پروده رانت نفتی است و بدون نفت هم سینمایش نابود خواهد شد و هم فرصت کافه نشینی نخواهد داشت.
🔸️ایران درست از روزی که این دو «...» از غار خود درآمدند پا به عرصه زوال گذاشت تا کشور را به «فروپاشی از درون» برسانند.
از ایجاد شکاف اجتماعی و دوپاره شدن جامعه تا پالس فرستادن برای تحریم ایران که در این امر اکبر هاشمی و محمد خاتمی نیز با ایشان همسو بودند.
👇👇👇
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
💡 معتقدم ایران در آستانه انتخابات 88، قدرتمندترین ایران چهل سال اخیر بود. پیروزی در جنگ 33 روزه یک
💡جنبش سبز غیر از نقشی که در تراژیک کردن روند ده سال اخیر ایران و تشدید تحریمهای ضد ایرانی داشت، مهمترین آسیب این جنبش مدنی در دوپاره کردن جامعه و در برابر هم قرار دادن مردم بود که این واقعه باعث تقسیم تاریخ بعد از انقلاب به قبل و بعد از خود شد و مسیر بعدی جامعه تا امضای برجام را ایجاد کرد.
🔸️از همین رو معتقدم که جنبش سبز حامل سخیف ترین و مبتذل ترین شکل سیاست ورزی بود که حیات خود را در دوپاره کردن جامعه حتی از قِبل حیدری-نعمتی کردن سلایق هنری جامعه می دید.
🔸️ایجاد دوگانه هایی از قبیل شجریان-افتخاری، علی کریمی-فرهاد مجیدی، فرهادی- ده نمکی، معتمد آریا-شریفی نیا کار را به جای رساند که حتی مسابقه استدآپ کمدی خندوانه ژوله و امین حیایی نیز تبدیل به گیس کشی جناحی و رو در رو قراردادن دو سلیقه هنری مردم در برابر یکدیگر بود.
🔸️هیچ چیز همچون جنبش سبز وحدت انقلابی جامعه از سال 57 تا 88 را مورد تهدید قرار نداد.
ثمره سیاست ورزی جنبش سبز جامعه ای دوپاره و در معرض فروپاشی است که پس از یک دهه تحمل تحریمهای سنگین دچار فرسایش شدید و سقوط سرمایه اجتماعی شده و به یک آنارشی رسیده وحتی عده ای را امیدوار به منجی بیگانه کرده که تنها راه درمانش بازسازی حکمرانی است.
#بصیرت
@Antiliberalism
🔷️ ادعاهای بیاساس شاه سعودی علیه ایران
🔹سلمان بنعبدالعزیز: ما با نگرانی شدید سیاست رژیم ایران را دنبال میکنیم که امنیت و ثبات را در منطقه تهدید میکند.
ایران در زمینه برنامه هستهای و توسعه موشکهای بالستیک خود با جامعه بینالمللی همکاری نمیکند.
@AntiLiberalism
🔷️ گلوبالتایمز: پیشرفت هستهای ایران، گواهی بر پایان سلطه آمریکاست.
🔹 نشریه چینی گلوبال تایمز نوشت موضوع هسته ای ایران و شرایط کنونی مذکرات وین، حاکی از شرایطی سخت برای آمریکاست و چنین شرایطی نشان دهنده آن است که "عصر استیلای دلار آمریکا به سر رسیده" است و زمان آن است که همه طرف در مورد چگونگی رهایی از اراده سلطه جویی آمریکا فکر کنند.
🔹 در این گزارش آمده است: آمریکا مقصر این آشفتگی است. خروج یکجانبه اش از برجام و اعمال مجدد تحریم های اقتصادی علیه ایران چیزی جز بی ملاحظه و ناشیانه رفتار کردن نیست.
🔹 این نشریه می افزاید: برای همه طرف ها توجه به مساله هسته ای ایران با پیروی از خواست تسلط جویانه آمریکا، غیرممکن است.
@AntiLiberalism