🔴 رئیس جمهور: آثار تصمیمات ما در ماههای آینده روشن میشود.
🔺️رئیسجمهور در دیدار با آیتالله نوری همدانی: گرانی و تورم به زودی متوقف میشود. گرانیهای اخیر نتیجه تصمیمات نادرست گذشته است و آثار تصمیمات ما در ماههای آینده روشن میشود.
🔻دولت سیزدهم برای کنترل تورم اقداماتی انجام داده و همچنین برخی فعالیتهای تورمزا را متوقف کرده و بر اساس همین تصمیمها شاهد روند کاهشی تورم هستیم.
♦️ آیتالله نوریهمدانی: همه مردم به دولت سیزدهم امیدوارند و منتظر گامهای مثبت این دولت هستند. گرانیها و محرومیتهایی برای مردم وجود دارد که اولین کار دولت باید ساماندهی این وضعیت باشد.
@AntiLiberalism
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷️ وقتی میگیم «قدرتِ شهید سلیمانی از خود سردار سلیمانی بیشتره» ؛ یعنی چی؟
@AntiLiberalism
🔵وضعیت قرمز کرونا در آمریکا
🔹افسانه ایمنی زایی فایزر پس چه شد!؟
✍️حاج محمود
@Antiliberalism
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قول میدهم بدون تو وارد بهشت نشوم
🌹 نامه سوزناک حاجقاسم خطاب به یارهمیشگیاش
@AntiLiberalism
Anti_liberal🚩
💡اگه گفتین اسم نفر چهارم چیه؟! 🚫 انقلابی های باهوش جواب رو تو ربات ناشناس برامون بفرستید https://h
🔴 بزرگواران عمامه این شخص همونطور که از تصویر معلومه مشکیه پس حسن روحانی نیس
سید حسن خمینی هم در حد این جلسات نبوده
🔸 این شخص #موسوی_خوئینی_ها ست
رئیس مجمع روحانیون مبارز
در مورد شخصیتش مطالب فراوونه و به زودی براتون درج میکنیم
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
🔴 اصلاح طلبان از دیروز بر روی این عکس از دیدار نمایندگان روسیه و آمریکا متمرکز شده و به مخاطبان القا
🔴اولیانوف: در مواضع و مطالبات ایران در مذاکرات وین دخالتی نداریم
🔹♦️مذاکره کننده ارشد روسیه در واکنش به اخبار منتشر شده مبنی بر اینکه روسیه و چین ایران را متقاعد کردند که برخی مطالباتش را در مذاکرات کنار بگذارد گفت: من این ادبیات را دوست ندارم.
🔹♦️ما با هم تعامل داریم به یکدیگر گوش میکنیم و مواضع خود را بر اساس استدلالهایی که میشنویم اصلاح میکنیم.
🔹♦️گفتوگوهای روسیه و چین با ایران در حد توصیه است
🔹♦️اگر طرف ایرانی به پیشنهادات ما توجه کند از فهم و درک آنها قدردان هستیم.
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
9 دی بود ولی باز هوایت کردم دلبر فتنه گر دوم خردادی من❤️ درود به دوستان @Antiliberalism
اوباما: پس از جنبش سبز
تصمیم به تحریم گرفتیم
♦️باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا به هنگام وقوع فتنه سبز، بعد ها در کتاب خاطرات خود تصریح کرد "اگر جنبش سبز( آشوب 88) در ایران رخ نداده بود، دولت من تصمیم به اعمال تحریم های سخت نمی گرفت... تحریمهای دوره بوش سمبلیک بود؛ تحریم های سخت را من اعمال کردم.".
♦️رابرت گیتس رئیس سازمان سیا 10 روز پس از آشوب فتنه گران در روز قدس و دادن شعار نه غزه نه لبنان به شبکه CNN گفت «در حال حاضر به دلیل شکافهای عمیق در ایران، تحریم اثرگذارتر از گذشته است. ما در حال حاضر شکافهایی را در ایران شاهدیم که در 30 سال گذشته بیسابقه است".
♦️روزنامه لسآنجلس تایمز 10 مهر 88 نوشت: «برخلاف غرور ملی ایرانیها، اپوزیسیون و جنبش سبز از فشار غرب راضی است. یکی از مخالفان میگوید افشای وجود یک نیروگاه هستهای جدید، بر فشارها خواهد افزود و همین موجبات رضایت جنبش سبز را فراهم میکند. امااغلب ایرانیها مخالف سازش بر سر برنامه هستهای هستند؛ این یک حس ملی است که حتی قبل از انقلاب هم وجود داشته است... افرایم هالوی رئیس اسبق موساد میگوید امیدوارم با افزایش فشار غرب، نارضایتی در داخل ایران پا بگیرد.»
محمد_ایمانی
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
اوباما: پس از جنبش سبز تصمیم به تحریم گرفتیم ♦️باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا به هنگام وقوع فتنه سب
💡ارتباط با دفتر نخست وزیر؛
20 سال شبکه سازی آمریکا
🔶مایکل لدین مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا به فاصله 4 ماه، 2 بار درباره شجرهنامه «جنبش سبز» مصاحبه و سخنرانی کرد. او هفتم دی 89 در بنیاد FDD (دفاع از دموکراسی) گفت:
🔶«روزی ما خواهیم نشست و در مورد تاریخ پنهان جنبش سبز صحبت خواهیم کرد و همه شما خواهید گفت که این جنبش از سال 2009 (1388) شروع شد اما من به شما میگویم که ما میدانیم و میتوانیم مستند کنیم که ریشه این حرکت به اواسط دهه 1980 میلادی ]سالهای 1365-66 شمسی[ برمیگردد و در طول مراحل مختلف، تکامل پیدا کرده است. من حرفهای بیشتری برای گفتن در این باره دارم اما همین جا سخنانم را قطع میکنم».
🔶لدین 6 مهر همان سال در گفتوگو با رادیو فردا و با اشاره ماجرای مذاکرات محرمانه مکفارلین تصریح کرده بود «آنچه من به آن اعتقاد داشتم، وجود افرادی است که خواهان رابطه با آمریکا بودند. این افراد چه کسانی بودند؟ کسانی که ما با آنها وارد گفتوگو شدیم؛ افرادی از دفتر نخستوزیری بودند، از دفتر میرحسین موسوی و اطرافیانش".
🔶15 اردیبهشت 93 «محسن-کنگرلو» مشاور امنیتی موسوی در زمان نخستوزیری با روزنامه شرق مصاحبه کرد و گفت «من در کارهای اطلاعاتی و امنیتی، مشاور مهندس موسوی بودم، قضیه سفر و مذاکرات مکفارلین هم امنیتی تلقی میشد و من فرد مورد اعتماد مهندس موسوی بودم... من از طرف آقای موسوی اختیار داشتم که به آقای هاشمی هم گزارش بدهم... هیئت آمریکایی ریسک کرد و به ایران آمد. ما عمداً گفتیم که با پاسپورت ایرلندی بیایند؛ اگر با پاسپورت آمریکایی میآمدند، از همان مقصد لو میرفتند».
محمد_ایمانی
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
💡ارتباط با دفتر نخست وزیر؛ 20 سال شبکه سازی آمریکا 🔶مایکل لدین مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا به فاصل
💡مبداء پیام: اسرائیلمحتوا: تقلب در انتخابات ایران!
🔶حسنین هیکل روزنامهنگار ارشد مصری تیرماه 1388 در گفتوگو با شبکه الجزیره خبری قابل تامل را بازگو کرد؛ «فقط دو روز مانده به انتخابات ایران، 18 هزار پیام با موضوع تقلب و ضرورت اعتراض به آن در اینترنت و شبکه توئیتر منتشر شد که بعدها مشخص شد این پیامها از سوی کاربرانی در اسرائیل توئیت شدهاند.
🔶اسرائیل با سقوط رژیم پهلوی نفوذ خود را از دست داد و به دنبال بازیابی آن نفوذ است. ایران به گونهای که انتظار نمیرفت، مورد هدف و حمله قرار گرفت اما با وجود ناآرامی پدید آمده، یکپارچه و منسجم است. این، یک جنگ بدون مرز علیه ایران است. هزاران سایت اینترنتی قبل و بعد از انتخابات ایران فعال شدند و هدف آنها ایجاد التهاب و تحریک به آشوب بود. کنگره آمریکا 400 میلیون دلار برای براندازی در ایران اختصاص داد".
محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
💡مبداء پیام: اسرائیلمحتوا: تقلب در انتخابات ایران! 🔶حسنین هیکل روزنامهنگار ارشد مصری تیرماه 1388 د
💡نقشه اتاق فکر فتنه در لندن
"انتقام از آیت الله خمینی" بود
🔶سایت «جرس» به عنوان ارگان حلقه لندن و با مدیریت کدیور، در تاریخ 5 خرداد 1392، مقالهای تحت عنوان «آیتالله خمینی در برابر آیتالله خمینی» منتشر کرد که ماهیت منافقانه سران جنبش سبز را بیشتر نشان می دهد. این مقاله خواستار انتقام از امام و رهبری به واسطه تحریف مکتب امام (ره) توسط امثال خاتمی و موسوی و برخی منسوبان به امام شده بود:
🔶"ما محتاج نظریهای مناسب با فضای سیاسی برای گذار هستیم. این گذار باید بر گسل شکاف میان اطرافیان آیتالله خمینی رخ دهد. یک دسته از شاگردان آیتالله خمینی همراه آقای خامنهای هستند. دسته دیگر در عوض، چند سال است (خصوصا پس از جنبش سبز) به دموکراسیخواهی ]!![ نزدیک میشوند.
🔶در این دسته موسوی و کروبی و خاتمی و هاشمی و بیت خمینی هستند. استراتژی ما باید مانور روی این شکاف باشد. باید کمک کرد تمایز این دو دسته هر روز واضحتر شود. در این دید نباید با آیتالله خمینی همان معاملهای را کرد که با آقای خامنهای میکنیم. آقای خمینی را باید به عنوان بخشی از تاریخ نقد کرد، منتها توجه کرد که او به همراه بیتش همچون متنی است که دو قرائت هرمنوتیکی کاملا متضاد از آن میشود کرد...
🔶البته که دموکراسی تعریف مشخصی دارد و یحتمل، دموکراسی دینی بیمعناست. با این حال آقای خمینی و مجموعه سخنان او در وضعیت کنونی سیاست ایران، حکم متن مقدس قرآن یا انجیل را دارد. در قرآن و انجیل هم آیاتی داریم که به خونریزی و قتل تشویق میکند و هم آیاتی که به رحمت و بخشش و نوعی انسانگرایی توصیه میکند.
🔶یک راه برخورد این است که نگاهی ذاتگرا داشته باشیم و بگوییم این متون کلا تولیدکننده خشونتاند. یک راه دیگر هم همین است که همچون نواندیشان دینی بر آیات انسانگرایانه این متون مقدس بیشتر تاکید کنیم و به عنوان مثال آیات جهاد و خونریزی را تاویل کنیم (مثلا آنها را فقط مربوط به زمان خاص نزولشان بدانیم) در یک جامعه مذهبی روش دوم بیشتر جواب میدهد"!
🔶جرس در توضیح بیشتر مینویسد:
🔶«محتملا در وضعیت خاص ایران تا اطلاع ثانوی آیتالله خمینی حکم متن مقدسی را دارد که باید آن را به نفع خود تأویل کرد. هیچ اندیشیدهایم چرا عده زیادی در میان اندیشمندان دنیا از لاک گرفته تا مارتین لوتر و سروش و مجتهد شبستری کوشیدهاند بگویند دین با دموکراسی یا حقوق بشر سازگار است، به جای اینکه بر تضاد این دو به نحوی ذاتگرایانه انگشت نهند؟
🔶یکی از توجیههای مهم این رویکرد آن است که توجه شود دین از منظر هویتی برای بسیاری از انسانها مهم است، و بر این اساس بهتر است دموکراسیخواهان یا حقوق بشر دوستان بهجای آنکه خود را در برابر دین قرار دهند، از نیروی آن استفاده کنند. هکذا است داستان آقای خمینی در وضعیت بغرنج کنونی ما در ایران...
🔶قرار نیست دموکراسی را با معیار خاتمی و هاشمی بسنجیم. البته که دموکراسی معیارهایی مستقل دارد. بلکه قرار است کوشش کنیم شکاف طرفدار دموکراسی- استبداد را عمیقتر کنیم.
🔶در این نگاه اصلاحطلبانی چون هاشمی یا خاتمی در حال شدن و تغییر به واسطه فشار از سوی بدنه حامیشان نگریسته میشوند نه هویتهایی لزوما ثابت. برای این شدن و تغییر البته آنان را باید مورد خطاب قرار داد و نقد کرد. تغییرات موسوی و کروبی پس از جنبش سبز، مثالهای امکان چنان تغییری است.»
محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@Antiliberalism
💡 عکس رئیس جمهور دهه ی 60 امریکا جان اف. کندی و همراهاش توی یکی از مسجد های ایران.
🔸 جان اف کندی حدود 50 سال پیش در ایالت تگزاس ترور شد
مرگی ابهام انگیز
🔸 امروز به این پرونده مهم میپردازیم
با ما باشید
@Antiliberalism